2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Bn şeker hamuru aldın farklı şekillerde kurabiyeler yapılacak fakat bide ramazana denk geldiğini varsayarsak bizim için pek gerek kalmaz çok birşeylere

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok basit olmazmi oyle canim ya konyada oturuyorum ben burda ayiplarlar valla insani hazir iki kurabiye koyarsam onlerine

valla ramazana denk gelcek zaten canım bebek görmeye gelen oruçlu olur

bayramın ertesine de hemen mevlüt yapmayı planlıyorum ben ,topluca o zaman gelirler o zaman da pidesi tatlısı bişeyler yaparız

kız bizim apartman günümüz var 2 çeşidi zor yaptırıyoruz millete, içim dışım pilav oldu bu sene bizim apartmandakilere yeter bim kurabiyesi

memlekete gitmicem burda akrabam yok hiç, bikaç arkadaş ve apartmandakiler yani sadece

Off kapi susu yapmak için ne keçe ne strafor bulabildim kendim yapmak istiodum minik baliklar yapcam orguden mukavvanin uzerine yapistirip tulle kurdelayla ins.guzel bisey cikar ortaya ya

valla kuzum ben annemlere yakinlara sorcam ne koycam ikramlik diyede benim gittigim yerlerde hep kuruyemis lokum biskuvi konuldu burda boyle sanirim... Cok basit ama yapilan bu.:26:

Benim gittigim yerlerdede ilk lokum biskuvi veriolar.ardindan bildigin gune gitmisin gibi borekli corekli tabak..cay vs...

Seker hamuru bende istiyordum ama bulamadim burda..ramazan diyr aksam gelirler canim hem benim dogum ramazanin sonu gibi oluyor zatn.

Oohhh pidesi tatlisi miss bende gelim:)

Off kapi susu yapmak için ne keçe ne strafor bulabildim kendim yapmak istiodum minik baliklar yapcam orguden mukavvanin uzerine yapistirip tulle kurdelayla ins.guzel bisey cikar ortaya ya

Olur cnm olur merak etme bnde ilk başta dedim güzel olmaz falan diye ama her gören aynı orjinal gibi olmuş dedi ilk defa yapmama rağmen sen bi basla bn 1 saate bitirdim esimde yardım etti tabi onun da emeği çok

senin ki gerçekten cok güzel olmuş canim mavisi falan cok canli hos duruyo ayni tonda tul alcam bende ins varsa... Valla uyduruk bisey olcak diyede tirsiom da balikimin gozsuz hali bu

Eklentiler

• $IMG_20140610_092316.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 49

3 paket aldım mavi beyaz turkuaz renginde 12,tl tuttu üstüne şekil yapucaz bizwde akşam gelen olur tabi onlarada kaynanam yapar birek çörek eli lezzetlidir

senin ki gerçekten cok güzel olmuş canim mavisi falan cok canli hos duruyo ayni tonda tul alcam bende ins varsa... Valla uyduruk bisey olcak diyede tirsiom da balikimin gozsuz hali bu

Oyyy çok tatlı cnm valla bak bnce cok güzel olacak hadi bian önce yapta at buraya heyecanlandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…