Bir gunu daha bitirdik sankj ben genelde bu saatlerde gece nasil biteck diye dusunmeye basliyiyorum..
Bu bel agrisi ne olacak ?
Utu isi bu gun bende yaptim azicik...
Kizlar dogum sonrasi icin ikramlik hazirlayanlar varmi neler dusunuyorsunuzzz...??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bn şeker hamuru aldın farklı şekillerde kurabiyeler yapılacak fakat bide ramazana denk geldiğini varsayarsak bizim için pek gerek kalmaz çok birşeylere
Off kapi susu yapmak için ne keçe ne strafor bulabildim kendim yapmak istiodum minik baliklar yapcam orguden mukavvanin uzerine yapistirip tulle kurdelayla ins.guzel bisey cikar ortaya ya
valla kuzum ben annemlere yakinlara sorcam ne koycam ikramlik diyede benim gittigim yerlerde hep kuruyemis lokum biskuvi konuldu burda boyle sanirim... Cok basit ama yapilan bu.:26:
Bn şeker hamuru aldın farklı şekillerde kurabiyeler yapılacak fakat bide ramazana denk geldiğini varsayarsak bizim için pek gerek kalmaz çok birşeylere
Off kapi susu yapmak için ne keçe ne strafor bulabildim kendim yapmak istiodum minik baliklar yapcam orguden mukavvanin uzerine yapistirip tulle kurdelayla ins.guzel bisey cikar ortaya ya
Olur cnm olur merak etme bnde ilk başta dedim güzel olmaz falan diye ama her gören aynı orjinal gibi olmuş dedi ilk defa yapmama rağmen sen bi basla bn 1 saate bitirdim esimde yardım etti tabi onun da emeği çok
Evet bizde lohusa serbeti baklava ve su boregi verilir ama burda bilmiolar iylr ayrica bizim su boregimizde farkli zatn su an su boregi ile ugrasamam :)
Evet bizde lohusa serbeti baklava ve su boregi verilir ama burda bilmiolar iylr ayrica bizim su boregimizde farkli zatn su an su boregi ile ugrasamam :)
senin ki gerçekten cok güzel olmuş canim mavisi falan cok canli hos duruyo ayni tonda tul alcam bende ins varsa... Valla uyduruk bisey olcak diyede tirsiom da balikimin gozsuz hali bu
3 paket aldım mavi beyaz turkuaz renginde 12,tl tuttu üstüne şekil yapucaz bizwde akşam gelen olur tabi onlarada kaynanam yapar birek çörek eli lezzetlidir
senin ki gerçekten cok güzel olmuş canim mavisi falan cok canli hos duruyo ayni tonda tul alcam bende ins varsa... Valla uyduruk bisey olcak diyede tirsiom da balikimin gozsuz hali bu