2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

dorişi yatırdım oturuyorum bende kös kös

buarada bebişlerin isimlerine herkes karar vermiştir heralde di mi?

büyüğün adı DORUK ona uygun isim bulamadık EGE koymaya karar verdik

ayyy canm en sevdiğimerkek isimlerinden biri arkadaşımın bebişine bu ismi ben koyduydum ama ben bu şakayı sölemesem olmaz tabiki doruk a kafiye buldum sonra da canım çekti offfffffff

bacımmmm espri yaptım oralı olmamışsın bile yaaaaa

3 tane patlıcan kızarttım , bulaşık yıkadım karnım kasıldı hemen

buarada benim yaramaz pepee seyrederken mama sandalyesinden düştü poposunu sabit bir yerde tutamıyor hiç

3 tane patlıcan kızarttım , bulaşık yıkadım karnım kasıldı hemen

buarada benim yaramaz pepee seyrederken mama sandalyesinden düştü poposunu sabit bir yerde tutamıyor hiç
ben de biraz fazla ayakta durunca karnım taş gibi oluyo,idrarda yanma başlıyo,nefesim daralıyor resmen.bu arada zahide yetiş programında bi adam var ya çocuk beslenme ve sağlığı ile ilgili konuşuyo,özellikle erkek bebekleri uzun süre yürüteç,kanguru vs oturtmayın diyo,her detayı düşünmek iyi de tamamını yapmazk zor beee

????????????................

Pelincim canımm Bernaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye bağır burda yazdığını görür. o elinden geleni yapıyor face e girmen için sağolsun Bernacım. Ben bilmiyorum bana davet geldi onun sayesinde. Eminim sana da yardımcı olur canımmm. Gerçekten linki falan bilmiyorum bilsem söylerdim.

Hehehehe tekme tokat heee kız Allah seni napmasın.maşallah kuzucuguna :))
Bende bendeeeee merak icerisindeyim

Oyyy kuzum benzetmeler super ötesi valla bnde nasıl anlatsam diye düşünuyidum tam oldu kurumuş lekeyi çıkarır gibi hahaha
Hafta sonu gibi olmus bu gun topik kizlar niye sesiniz cikmiyor ne isler yapiyorsunuz ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eee herkes izinde bnde izindeyim emme giriyom kiiii
hayırlı günler kızlar nasılsınız
öff ben bugün çok sıkıldım ya zaman geçmiyor havada sıcak bunaldım iyice...

Sen nasılsın cnm kızınla oyun oyna :)
Bu arada cantami eksikleride olsa hazirlamis bulunuyorum ustumden koca yük kalkti şu evde bitse iyi olacak annecimde yorgunluktan mahfoldu.offf :-(

Bnde sadece pusik kremim ve bez koymadım

Çık güzeller cnm güle güle giysin tontik
kızlar inş doğumdan sonra hastahaneden çıkarken bebişleri neye koyup eve getirmeyi düşünüyorsunuz bende kararsız kaldım sonuçta kücük olurlar kucakta zedelenmesin siz ne yapacaksınız...

Valla ana kucagi aldım o araba pusetleri pahalı geldi bana arabanız olsaydı alırdım çanta gibi olanlardan var bnde oba koyucam set halinde aldım bakalım çocuk tan sonra araba alırsam ondan alman gerekecek

Aleykum selam cnm nabersin

Amin caniiimm maşallah size yaa Allah im bizede nasip etsin ins
????????????................
Cnm bn facedeydim de çıktım

Su kıza biri cevap versin beyaaaa

Ayyy bnmde karin taş gibi oluyor valla bugün olduğu gibi misafirler vardı yoruldum çoook ..idrarda yanma olmuyor da nefesim kesiliyor resmen yeaaa

Bende pusette cikaricam hastaneden. O kumas şeylerden korkuyorm carpar falan biyere diye

kiz Allah seni:) dengesiz insanlar o kulplarindan tutup canta gbi sallaya sallaya goturuyolar bebeqi kopabilirde o kulplari bnde onlardan aldm ama kucakta tasinck hep zatn hastandn ckarkn 2dk arabaya kadar snra asiya gderken yine arabya kadar kullanilck benim icin

Haklısın canim bende öyle yapicam. Hem kim gelicek ki evime kendim yüzden yapsam yeter. Yağmur yağıyor cam perde işi kalsın zaten kır tuttuysa tutmuştur aylardır. Doğum yapayım olmadı bayrama kadın alırım.

Canim ınan arayıp sorsa ilgilense bende çağıracam. Elimde birşey bırakmadı. Gelip ilgilenecegine inansam ınan yine cagiririm.

2 gündür bakıştığımız ütü masasını nihayet kaldırmış bulunuyorum belim koptu ama

bugün hiç dışarı çıkmadığı için bi yandan da oğluş içimi yiyor anni, anni diye

Bir gunu daha bitirdik sankj ben genelde bu saatlerde gece nasil biteck diye dusunmeye basliyiyorum..
Bu bel agrisi ne olacak ?
Utu isi bu gun bende yaptim azicik...
Kizlar dogum sonrasi icin ikramlik hazirlayanlar varmi neler dusunuyorsunuzzz...??

bimde tatlı-tuzlu kurabiyeler var ya en kolayı, en rahatı onlar..yaz olcak zaten yanına da meyve suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…