- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
geldi servis canm kapak değişecek dediği de kapağın iç kısmındaki metal plaka var ya obakalım yapıyolar
dorişi yatırdım oturuyorum bende kös kös
buarada bebişlerin isimlerine herkes karar vermiştir heralde di mi?
büyüğün adı DORUK ona uygun isim bulamadık EGE koymaya karar verdik
ayyy canm en sevdiğimerkek isimlerinden biri arkadaşımın bebişine bu ismi ben koyduydumama ben bu şakayı sölemesem olmaz tabiki doruk a kafiye buldum sonra da canım çekti offfffffff
kızlar 3 tür soruyorum bana temmuz annleri face linkini atacak kimse yok mu ?
bacımmmm espri yaptım oralı olmamışsın bile yaaaaa
anlamadım espriyisıcaktan beynim uyuştu galiba
doruk deyince bu pisboğaz bacının aklına yiyecek bişey geldi,tam adını sölemiyim bari(üzümün olmamışı)abooo tükrükbezlerime hakim olamadım
ben de biraz fazla ayakta durunca karnım taş gibi oluyo,idrarda yanma başlıyo,nefesim daralıyor resmen.bu arada zahide yetiş programında bi adam var ya çocuk beslenme ve sağlığı ile ilgili konuşuyo,özellikle erkek bebekleri uzun süre yürüteç,kanguru vs oturtmayın diyo,her detayı düşünmek iyi de tamamını yapmazk zor beee3 tane patlıcan kızarttım , bulaşık yıkadım karnım kasıldı hemen
buarada benim yaramaz pepee seyrederken mama sandalyesinden düştüpoposunu sabit bir yerde tutamıyor hiç
????????????................
Umurunda olmaz tabi ahh ahba bilmem mi benimkide surekli az kaldi dayan diyip duruyo kolaysa sen dayan diyorum:)
Adim diler canim..valla gicirdiyo duyuyorum yani sipam sayesinde sag kaburgam ezik kalacak muhtemelen..cok guclu artik eskisi gibi pitirdamiyo tekme tokat girio gibi bazen korkuyorum:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende bendeeeee merak icerisindeyimZaman geçmiyor diye diye haziranı da yariladik sayılır. Garip bir heyecan var içimde sanki hem korku hem heyecan hem özlem. Karmakarışık duygular içerisindeyim.
canm kapalı grup var facede 2014 temmuz anneleri diye kapak fotosu bizim 4 veletberna ve derya üye yapıo,oraya yaz canm,seni de tanıyalım,merak ettim
sevgiiii prostat hastalarını geçtim,bi de eğer başaşağı duruyosa zilli nereyi elliyo sol kasığıkta hani büyük damalar var ya aha da orda hissediyomçok gıdıklanıyom ya bildiğin gibi değil,bazen sağa dönüp uyuduğumda da resmen içerde biyeri kaşyo,hani kurumuş lekeyi tırnakla çıkartırız ya öyle,bazen çok uyuduğumda da yapıo,acıkıyo mu nedir cadı hadi uyan diyo,benim bezetmeler baya ilginç oldu
Eee herkes izinde bnde izindeyim emme giriyom kiiiiHafta sonu gibi olmus bu gun topik kizlar niye sesiniz cikmiyor ne isler yapiyorsunuz ??
hayırlı günler kızlar nasılsınız
öff ben bugün çok sıkıldım ya zaman geçmiyor havada sıcak bunaldım iyice...
Bu arada cantami eksikleride olsa hazirlamis bulunuyorumustumden koca yük kalkti şu evde bitse iyi olacak annecimde yorgunluktan mahfoldu.offf :-(
Eki Görüntüle 1152442 Eki Görüntüle 1152443 Eki Görüntüle 1152444
oğluşuma aldığım son cicilernetten bulup yükledim yine
kızlar inş doğumdan sonra hastahaneden çıkarken bebişleri neye koyup eve getirmeyi düşünüyorsunuz bende kararsız kaldım sonuçta kücük olurlar kucakta zedelenmesin siz ne yapacaksınız...
slmmmmmmmmmmmm
büyüdükçe daha tatlı oluyor bu kuzular ya. anne diye gelip sarılıp öpüyor deminden beri kuzucum
dizime yatıp tv seyrediyor şuan
rabbime ne kadar şükretsek az böyle güzel emanetler nasip ettiği için bizlere
kimseyi evladıyla sınamasın rabbim inşallah
Cnm bn facedeydim de çıktım????????????................
ben de biraz fazla ayakta durunca karnım taş gibi oluyo,idrarda yanma başlıyo,nefesim daralıyor resmen.bu arada zahide yetiş programında bi adam var ya çocuk beslenme ve sağlığı ile ilgili konuşuyo,özellikle erkek bebekleri uzun süre yürüteç,kanguru vs oturtmayın diyo,her detayı düşünmek iyi de tamamını yapmazk zor beee
Bende pusette cikaricam hastaneden. O kumas şeylerden korkuyorm carpar falan biyere diye
Peki doğum yapinca ilk zamanlar kendi evinde mi kalcaksin yoksa annenlerde mi? Evine gitmeyeceksen boşa kadinntutma dediğin gibi zaten kirlenecek tekrar.. Doğumu yapar kendini toplayinca yavaş yavaş yapabilirsin sende..
Aranizda ne geçti bilmiyorum ama eğer kimlik vs konusunda sorun cikaracagini dusunuyosan hic cagirma bu sefer lohusa halinle daha çok uZmesin seni?
Ben fairy kullanıyorum elektrikli izgarami bile azcik akitip koysam temiz cikiyo. Ketçap salça vs tabaklarida iyice akitmam kurumuş lekeleri falan herşeyi cikariyo çok memnunum hic camasir suyu falan dokmedim makineme..
valla canm daha gelmediler bekliyorum,çamura yatarlarsa benden çekecekleri var
ah duygucanım,hepimizin eksikleri,hataları var tabi,ama erkeklerde evlilik,çocuk,ev sorumluluğu vs.bilinci geç oluşuyor bu benim fikrim.onlar bişeyi söylenmeden yapmazlar,bazen yönlendirmek gerekebiliyor,ha yapabiliyomuyuz,tam değil,ama inançla,sevgiyle yine de kıyamıyoruz kimseye,umarım herşey senin de gönlüne göre olur tatlım,Rabbim gönlüne göre versin,bebiş doğunca geliyosa gelsiin,yardım ediyosa etsin,itme kenara,herşey bizler için...
Bir gunu daha bitirdik sankj ben genelde bu saatlerde gece nasil biteck diye dusunmeye basliyiyorum..
Bu bel agrisi ne olacak ?
Utu isi bu gun bende yaptim azicik...
Kizlar dogum sonrasi icin ikramlik hazirlayanlar varmi neler dusunuyorsunuzzz...??
bimde tatlı-tuzlu kurabiyeler var ya en kolayı, en rahatı onlar..yaz olcak zaten yanına da meyve suyu
valla kuzum ben annemlere yakinlara sorcam ne koycam ikramlik diyede benim gittigim yerlerde hep kuruyemis lokum biskuvi konuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?