2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
hoşgeldin canım. yavruşa da geçmiş olsun

arabda kolay ama illaki eline alman lazim wer kocana tasisin tek olsa kesin puset alirdm ama birini ben tasiycm agir geldi bna
Sagol elifim hayirlisiyla atlattk
Banada agir geliyo yagmur haklisn bende evde mama yedirirken kullandim sonrasinda kaldirdm gereksiz yere almisim ama anadizi hosuma gidiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya kizlar o portbebelerin icinde bebek buzusuyormus gibi gelio bana sapindan tutunca hele:)

kız ayşe sırf kapağı değiştirmemek için ç.suya bahanesi mi bulmuşlar bende koyuyorum ç. suyu çok yağlı olursa saçmalamışlar inş değiştirirler...
valla canm daha gelmediler bekliyorum,çamura yatarlarsa benden çekecekleri var

ah duygucanım,hepimizin eksikleri,hataları var tabi,ama erkeklerde evlilik,çocuk,ev sorumluluğu vs.bilinci geç oluşuyor bu benim fikrim.onlar bişeyi söylenmeden yapmazlar,bazen yönlendirmek gerekebiliyor,ha yapabiliyomuyuz,tam değil,ama inançla,sevgiyle yine de kıyamıyoruz kimseye,umarım herşey senin de gönlüne göre olur tatlım,Rabbim gönlüne göre versin,bebiş doğunca geliyosa gelsiin,yardım ediyosa etsin,itme kenara,herşey bizler için...

bende sevmiyorum onu sanki bebek boğuluyor gibi geliyor bana da

Aynen ya bi tuhaf gelio banada cocuga eziyet gibi...

Aysecim 1 mobilyacilar 2 servisciler mumkun diil sozlerinde durmuyorlar deli oluyorum bende vallaha

Hihhh gok delindi galibaa kizlar bebislere yaziklar giydiremicez bence bu sene baksaniza yagmur camur heryer oooo yandik valla

Ya kizlar o portbebelerin icinde bebek buzusuyormus gibi gelio bana sapindan tutunca hele:)

cnim sapindan tutanlara bnde cok kiziyrm onun sapi guwenilir dgl bnce kopabilir kucagnda tasiycaksin onunla kimisi canta gbi sallaya sallaya gotryo:)

Bu cocukta bugun bisey var.cidden.her hareketinde alttan cikcakmis gbi.sanki agzinda duruyo.

merhaba kızlar nasılsınız bi alışverirşe çıktım şimdi heryerim ağrıyor 2 saat ayakta kalmak maffeti iyiki bebek alışverişini önceden yapmışız

bebegin eşyalarını yıkayım şöyle bi güneşte kurutuyum diyorum maşallah hergün yağmur yağıyor

kız ayşe sırf kapağı değiştirmemek için ç.suya bahanesi mi bulmuşlar bende koyuyorum ç. suyu çok yağlı olursa saçmalamışlar inş değiştirirler...

Aynen ya bi tuhaf gelio banada cocuga eziyet gibi...

Aysecim 1 mobilyacilar 2 servisciler mumkun diil sozlerinde durmuyorlar deli oluyorum bende vallaha

geldi servis canm kapak değişecek dediği de kapağın iç kısmındaki metal plaka var ya o bakalım yapıyolar

büyüdükçe daha tatlı oluyor bu kuzular ya. anne diye gelip sarılıp öpüyor deminden beri kuzucum

dizime yatıp tv seyrediyor şuan

rabbime ne kadar şükretsek az böyle güzel emanetler nasip ettiği için bizlere

kimseyi evladıyla sınamasın rabbim inşallah

Seninki ztn dünya tatlisi kiz masallah onaaaa.yavrum beni hem şirin hemde sevecen anasini da severmis kuzucuk

kızlar inş doğumdan sonra hastahaneden çıkarken bebişleri neye koyup eve getirmeyi düşünüyorsunuz bende kararsız kaldım sonuçta kücük olurlar kucakta zedelenmesin siz ne yapacaksınız...

travel sistem bebek arabası aldım ana kucağı ayrı oluyor direk anakucağına koyup getircez inşallah allah izin verirse...

Bende pusette cikaricam hastaneden. O kumas şeylerden korkuyorm carpar falan biyere diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…