hb canimmm ayy iki pazari dolastim eltimle eve zor attım kendimi ayaklarım feciiiii iki saat önce disardayken nasil bi sıcak vardı simdi bardaktan bosalircasina yağmur yagiyoo
Yok canim öyle değil eşyalarını alıp gitmiş o. Yani ben tek kalicam çekincelerim ondan. Ben ona kaç kere şans verdim ama anlamadi. Daha da böyle devam ediyor. Inan ne yapicam ne düşüncegimi şaşırdım cok yoruldum. Doğumda ve sonrasında haber vermek istemiyorum sonra pişman olurmuyum diye düşünüyorum. Haber verince gelse nüfus cuzcani içın pisligine gelicek onu da biliyorum. Kafamda deli sorular kısacası... Fikirlerinize ihtiyacım var.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ah duygucanım,hepimizin eksikleri,hataları var tabi,ama erkeklerde evlilik,çocuk,ev sorumluluğu vs.bilinci geç oluşuyor bu benim fikrim.onlar bişeyi söylenmeden yapmazlar,bazen yönlendirmek gerekebiliyor,ha yapabiliyomuyuz,tam değil,ama inançla,sevgiyle yine de kıyamıyoruz kimseye,umarım herşey senin de gönlüne göre olur tatlım,Rabbim gönlüne göre versin,bebiş doğunca geliyosa gelsiin,yardım ediyosa etsin,itme kenara,herşey bizler için...
valla canm daha gelmediler bekliyorum,çamura yatarlarsa benden çekecekleri var
ah duygucanım,hepimizin eksikleri,hataları var tabi,ama erkeklerde evlilik,çocuk,ev sorumluluğu vs.bilinci geç oluşuyor bu benim fikrim.onlar bişeyi söylenmeden yapmazlar,bazen yönlendirmek gerekebiliyor,ha yapabiliyomuyuz,tam değil,ama inançla,sevgiyle yine de kıyamıyoruz kimseye,umarım herşey senin de gönlüne göre olur tatlım,Rabbim gönlüne göre versin,bebiş doğunca geliyosa gelsiin,yardım ediyosa etsin,itme kenara,herşey bizler için...