2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
günaydın kızlar

tövbe yarabbim felç olmuş gibi uyandım, her yanım dökülüyor. ellerim ayaklarım şişti iyice

evlimutluu maşallah biz de o günlere bir varsak

loyalsun bende yarın gidicem inşallah 11de randevum

hazır bir kahvaltı olsa da oğluşla kenarından yanaşıversek

Artik karnim cok fazla sertlesiyor. Dun aksam da yumusacikti niyeyse esim isten geldi bakiyo cok yumusak yaa sanki yok gibi nerde bu cocuk diyo

Bende " sen isteyken dogurdum obur odaya sakladim, git bak" dedim

Bi dogursam da adam da rahatlasa

Yok yaaa, agrim sancim suyum hic biseyim yok. Oglum gogsumun altinda oyleee oturuyo herhalde. Bende merak ediyorum ne zaman gelcek donebilcek mi diye donmezse 38+ larda alinir sanirim

Benim sancılar arttı bikaç gündür. bi kasılıyor yolun ortasında kalakalıyorum sende de var mı böyle şeyler ayaktayken çok oluyor bi de aşağıya çok fazla baskı yapıyor. 2 gün aramız var sanırım cnm

gunaydin sbahn korunde yine hastaneye gttim 5tup kan aldilar parmagmdan kan aldilar incelencek ama bu doktor not dusemem ameliyata grmen icin baska hastanede olcksin amelytta bise olursa sorumluluk almam ddi kan degerimi kotu bulmadi bkalm artik son 5 yada 6gun cildirmak uzereyim

hc bu kadar kotu gece gecirmemistm ben tawana bktim tawan bana wc mutfak biseler yicktm midem yanar die yemedimde sismeyen elim ayaqim gece sisiyo uyusuyo bu hafta bitermi acaba hc umudum yok yarin yine hastane

Artik karnim cok fazla sertlesiyor. Dun aksam da yumusacikti niyeyse esim isten geldi bakiyo cok yumusak yaa sanki yok gibi nerde bu cocuk diyo

Bende " sen isteyken dogurdum obur odaya sakladim, git bak" dedim

Bi dogursam da adam da rahatlasa

cnim kacta gdiosun doktra hemen yaz donmusmu pasa hayirli hberlerle gel ins donmemisse ayni zamanlarda sezeryan olucz :)

İnsallah canimm. Boyle nefes alamiyorum yukarda oldugu icin, batiyor falan. Saglikla alsinlar da ikimiz de rahatlayalim dua edinn.

Benim sipada ayaklarini kaburgama dayadi kac zamandir bende nefeste zorlaniyorum...
Hayirlisiyla dogsunlar ins.

günaydın hamişleeerrrrr son 14 gün

Bisi kalmamis yahu en son ben mi dogurcam ki

Gel canim ben bi kahvalti hazirlayim karsilikli yiyelim..oglusuda al gel ustunede odul bi kahve iceriz misss:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herkeslere günaydınnnnnn...
dün yeni cici Dr.umuza gittim açıkçası memorialdan sonra hayal kırıklığı gibi geldi.. tansiyonum çok yüksek çıktı idrarda protein kaçağından şüphelendi dr bakıldı bişi çıkmadı çok şükür ama şekere bağlı olarak kesin sezeryan dedi çok moralim bozuldu bir de kızlar bebek 1 hafta önden gidiyormuş göbekli dedi bu çok kötü bir şey mi büyük bir sorun mu bilemedim? 33+4 günlük dedi benim hesabıma göre 34 haftanın içerisine 6 haziranda girdik bunu tam hesaplamasını da bilmiyorum kafam çok karıştı yaaa haftaya nst ye de çağırdı birde ultrason cihazı var ben bu kadar kötü lduğunu bilmiyordum bak görüyormusun diyor ama bişi göremedim o kadar kötüydü ki diğer hastanede hem her defasında renkli ve çokta berrak herşeyi net gösteriyordu çok şaşırdım.. bide ayaklarım davul gibi gece uyuyamadım midem kötü sabah çok bulantım vardı offff off sizde de böyle mi

biran sabah hepimizin toplanıp kahvaltı yaptığını düşündüm de, hep beraber aynı muhabbetler elim ayağım şişti, belim ağrıyor, kaburgam batıyor....

hc bu kadar kotu gece gecirmemistm ben tawana bktim tawan bana wc mutfak biseler yicktm midem yanar die yemedimde sismeyen elim ayaqim gece sisiyo uyusuyo bu hafta bitermi acaba hc umudum yok yarin yine hastane

Hosgeldin anam ayy hayirlisiyla bi doguraydin. Bu sezeryan iside berbatmis aniden sezeryana alinanlara napiolar acaba niye yordular ki seni bu kadar gicik oldum vallaha

günaydın cnm. tuzlu mu yiyorsun tansiyon ve şişlik ondan olabilir mi? mide bulantısını da tansiyon tetikleyebilir. dün akşam benim de midem çok bulandı şurupla durdum benim de tansiyon oynadı heralde. sezeryan normal farketmez cnm ben de normal olmasını çok istiyordum ama olmıcak malesef. şekerin ne durumda? dün yine çok yükseldi benim sıradan şeyler yediğim halde 212 ye çıktı bebeğin 1 hafta önden gitmesi de çok anormal bi durum değil takma kafana

biran sabah hepimizin toplanıp kahvaltı yaptığını düşündüm de, hep beraber aynı muhabbetler elim ayağım şişti, belim ağrıyor, kaburgam batıyor....

Hepimiz bir sehirde cok zor bir araya gelmemiz canim..ama bende dusundum de hakkaten cok guzl olurdu..

Bol göbüşlü bol bebişli bi günden merhabalar....bizde uyandık bi tabak meyve yedik amaninn bu ne açlık yahuuu biri kahvaltıya çağırsada şu soluma yatmaktan çürüyen kaburgalarım,ramptan iflah olmayan bacağım ve çişi bitmeyen mesanemle b keyifyapsakk..
Bu hafta nst var bizimde..ayy ne yani diyorum aylardır hayalini kurduğum miniş oğlişimi görme duygusu onu kucaklamak beni heyecandan delirtiyor..
Yine hıçkırık tuttu pıt pıt
Kızlar dualara başladınızmı kolay doğum vs..

ah bee kuzum iyice tuzsuz yiyorum zaten şekerden dolayı bişi de yiyebildiğim yok anca ot ye devamlı.. neyse buna da şükür diyelim de ama bu zamana kadar hiç yüksek çıkmamıştı bende şaşırdım midem için bende yine dün bi şurup yazdırdım bu diğerinden daha iğren :111: gaviscon yerine rennii diye bişi verdi öğğk yaniii ..şeker yüksek sabah ölçtüm 90 dı 1 saat sonra ölçmem gerekiyordu unutmim dedim ama unuttum gene 20 dk sonra 2. saati ölçim bari.. inan karnım hiç doymuyor hep açım bişi yemiyorum ama hep yüksek çıkıyor şimdi ölçim gene yüksek çıkıcak manyak oldm yaaa of.. senin az kaldı artık bişi olmaz canım dikat et ama çokta kasmana gerek yok sanırım bende 3 hafta sonra doğuracam 36 dan sonra almamız lazım dedi bu dr.. kızım 2.245 gr.mış normal mi sence

yani ben de bana bişeyler oluyo diyom,sizin günler daha önce ,haliyle sancılar daha sık,Allah kolay getirir inşallah canlar ya,durumunda değişiklik olan bize de söylesin

cnim kacta gdiosun doktra hemen yaz donmusmu pasa hayirli hberlerle gel ins donmemisse ayni zamanlarda sezeryan olucz :)
yağmurcum Allahın izniyle sağlıcakla al bebişlerini kucağına artık sıkıntılı zamanlar,hiç kendinizi riske atma,bekleme,dr güven,güzel haberlerini bekliyozzz

ahhh süper olurdu valla hadin toplanın bana gelin terasa size göbüşlerimize yanaşır kocaman bir masa kurayım akşama kadar otururduk ohhh bide kahve yapardık ki missss gibi

Yurudugum zaman bende cok kasiliyorum. Ama baski asagiya degil yukariya benim)

10.45 te randevum canim. Ben hala donmedigini hissediyodum dun geceye kadar ama bakalim artik benim gunu belli olmaz daha ama evet en fazla 1hafta aramiz olur

Gunaydin herkesleree bugün benden keyiflisi yok sanirim, iki annemde bende, kadinda tuttuk herkes bi koldan calisiyo benide kovdular uzandim bizi lazim oldukça bakiyorum :)) birazdan kalkip köfte yapicam onlara oglenlik o kadar :) aksama evim mis gibi olacak nihayet

Oğlum aksam kazi calismasi yapti, birkaç hafta önce donmuştu zaten de gece WC kalktim sonra yattim sürekli alt tarafa doğru baski yapiyo, ayaklari elleri hep hissediyordum da kafasini bu kadar hic hissetmemistim sanki itiyo kendini kafasoda asagi baski yapio gibi cikicak sandim birden :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…