2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ben de rennie kullanıyorum cnm hepsi birbirinden iğrenç bu sabah ben de unuttum ölçmeyi zaten işime de gelmiyor ölçmek sinirlerim bozuluyo çünkü bişey yemedğim halde yükselince. benim açlık 100 bile geliyor bazen ben de hep açım hepppp inşallah doğumdan sonra geçer de rahatlarız. hamilelikte almadığım kiloları da lohusalıkta alırım heralde tatlı yemekten 2 haftam kaldı ama son günler geçmek bilmiyor bi türlü. kiloyu kafana takma gayet iyi. zaten şekerde bebek fazla büyüyor biliyosun böyle olması daha iyi o yüzden. arkadaşım 41. haftada doğum yaptı 2600 doğdu bebeği önemli olan sağlıklı olması değil mi

Yurudugum zaman bende cok kasiliyorum. Ama baski asagiya degil yukariya benim)

10.45 te randevum canim. Ben hala donmedigini hissediyodum dun geceye kadar ama bakalim artik benim gunu belli olmaz daha ama evet en fazla 1hafta aramiz olur

benimkinin koca kafası mesanemin üzerinde olduğu için sürekli bi kaçırma hissi var aşağıyı tırmalıyor resmen sıpam

günaydın hayırlı mutlu günler hepimize, gece karnım ve belim ağrıdı bir ara, eşimde yeni gelmişti vardiyadan karnım ağrıyo bişeyler yap dedim azıcık nazlanayım bari doğuma az kalmışken dedim kendi kendime oda hamilesin ya ondandır dedi, bişeyler yap dedim tamam deyip Allah'ım karımın karnı çok ağrımasın dedi sonrada bana yapabileceğim bu senin için dedi
bu arada okuyorum herkes tahliller bişeyler yaptırıp duruyo benim dr hiç bişey istemiyo benden üstelik gebelik şekeri ve haşimato var bende. en son cuma gitmiştim dönmezse 4 temmuzda sezeryan yaparız dedi, bende e o zaman bi kan sayımı yaptırayım madem dedim oda olur yaptır istersen dedi drum fazlamı rahat ne

o anneler ve kadın bana da gelsiiinnnnn 2 haftam kaldı herşey duruyor daha haftaya bıraktım işleri geç oluyor ama napim cuma izne çıkıyorum anca benimki de sürekli kıpraşıyo altta resmen ellerini hissediyorum oynuyor kerata

oğluşla kahvaltımızı yaptık bitirdik az önce üzerini değiştirdim sözde yine heryeri zeytin, domates içinde

zeytin hastası, ciytin ciytin başka bişey istemiyor

hiç durmasın elif yıkasın ütülesin

Son düzenleme:

günaydınn bence de fazla rahatmış drun benimki her hafta kan ve idrar tahlili istiyor. bende de şeker var idrara karışabilirmiş kanım da düşük hep o yüzden tahliller önemli bence

Yok kiz cok asagida karnim ve bebek yan duruyor inan bazen ellerimidir artik neresiyse kusumun ustunde hissediyorum :) ahamda asip gelecek diyorum ilkinde benim karnim cok yukardaydi memislere degiyordu resmen ama bunda asagida ve gittikce asagi dusuyor ya hayirlisi artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hamilesin ondandır alem bu adamlar ya

benim doktor da fazla pimpirik sürekli çağırıyor, sürekli tahlil, sürekli nst

15 mayısta gittim, 29 mayısta gittim, haziranın 4ünde 6sında gittim, 12sinde tekrar gitçem

her gidişimde nstye sokup tahlil yapıyor

benimkinin koca kafası mesanemin üzerinde olduğu için sürekli bi kaçırma hissi var aşağıyı tırmalıyor resmen sıpam

Artik cikmak istiyo seninki galiba) benimki de totoyu kaldirip donemeyince cikarmicaklar saniyo ama icerde kalan yok oglusumm diyorum don de guzel guzel cik iste

Eliffff sen anlattikca gobusumdeki oglumla yapacagimiz kahvaltilarin hayalini kuruyorun acep benim oglan zeytine ne diyecek...?

ohh afiyet olsunn zeytin diye yemek lazım o oğluşu

Eliffff sen anlattikca gobusumdeki oglumla yapacagimiz kahvaltilarin hayalini kuruyorun acep benim oglan zeytine ne diyecek...?

doğduklarında pek bişey anlayamayor insan ama şöyle 1 yaş civarından sonra artık kendilerini yavaş yavaş ifade etmeye başlıyolar ya daha bir tatlı oluyolar sanki

kara ciytini annesinin

doğduklarında pek bişey anlayamayor insan ama şöyle 1 yaş civarından sonra artık kendilerini yavaş yavaş ifade etmeye başlıyolar ya daha bir tatlı oluyolar sanki

kara ciytini annesinin

Hayirlisiyla dogsunlarda yaslarinada gelirler saglikla ins.

şeker ölçtüm 90 açlık 2 saat sonra 83 çıktı hayret gayet iyi ben şoook...tabisi bebişlerimizin sağlıklı olması inş. ama 3 haftada 3 kiloyu geçer diye düünüyorum geçen 10 gün evvel ilk Dr.umda kontrolde 2.200 çıkmıştı ama bu dr.un ultrasonu çok ilkel geldi ki doğru sonuç olduğunu da düşünemiyorum allah biliyor ya diğer doktorun verdiği ilaçları kaldırdı onun kullanma dediklerini de verdi oda ilginç geldi nst verdi birde haftaya salı günü bende diyorum ki kontrolüme ilk Dr.a gidip nst yide orada çektireyim bunların bu cihazıda ilkeldir gibi geldi bilemedim şimdi senin sancıların varmış bu arada okudum geçmişten napıyorsun bacım yaa birde işe gidiyorsun off zor değil mi?

günaydınlarrrrr
maşallah herkes erkenci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…