ah bee kuzum iyice tuzsuz yiyorum zaten şekerden dolayı bişi de yiyebildiğim yok anca ot ye devamlı.. neyse buna da şükür diyelim de ama bu zamana kadar hiç yüksek çıkmamıştı bende şaşırdım midem için bende yine dün bi şurup yazdırdım bu diğerinden daha iğren :111: gaviscon yerine rennii diye bişi verdi öğğk yaniii ..şeker yüksek sabah ölçtüm 90 dı 1 saat sonra ölçmem gerekiyordu unutmim dedim ama unuttum gene 20 dk sonra 2. saati ölçim bari.. inan karnım hiç doymuyor hep açım bişi yemiyorum ama hep yüksek çıkıyor şimdi ölçim gene yüksek çıkıcakmanyak oldm yaaa of.. senin az kaldı artık bişi olmaz canım dikat et ama çokta kasmana gerek yok sanırım bende 3 hafta sonra doğuracam 36 dan sonra almamız lazım dedi bu dr.. kızım 2.245 gr.mış normal mi sence
Yurudugum zaman bende cok kasiliyorum. Ama baski asagiya degil yukariya benim)
10.45 te randevum canim. Ben hala donmedigini hissediyodum dun geceye kadar ama bakalim artikbenim gunu belli olmaz daha ama evet en fazla 1hafta aramiz olur
Gunaydin herkeslereebugün benden keyiflisi yok sanirim, iki annemde bende, kadinda tuttuk herkes bi koldan calisiyo benide kovdular uzandim bizi lazim oldukça bakiyorum :)) birazdan kalkip köfte yapicam onlara oglenlik o kadar :) aksama evim mis gibi olacak nihayet
Oğlum aksam kazi calismasi yapti, birkaç hafta önce donmuştu zaten de gece WC kalktim sonra yattim sürekli alt tarafa doğru baski yapiyo, ayaklari elleri hep hissediyordum da kafasini bu kadar hic hissetmemistim sanki itiyo kendini kafasoda asagi baski yapio gibi cikicak sandim birden :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın hayırlı mutlu günler hepimize, gece karnım ve belim ağrıdı bir ara, eşimde yeni gelmişti vardiyadan karnım ağrıyo bişeyler yap dedim azıcık nazlanayım bari doğuma az kalmışken dedim kendi kendime oda hamilesin ya ondandır dedi, bişeyler yap dedim tamam deyip Allah'ım karımın karnı çok ağrımasın dedi sonrada bana yapabileceğim bu senin için dedi
bu arada okuyorum herkes tahliller bişeyler yaptırıp duruyo benim dr hiç bişey istemiyo benden üstelik gebelik şekeri ve haşimato var bende. en son cuma gitmiştim dönmezse 4 temmuzda sezeryan yaparız dedi, bende e o zaman bi kan sayımı yaptırayım madem dedim oda olur yaptır istersen dedi drum fazlamı rahat ne
sana bakınca benim karnım baya yukardaymış daha iyi anladım
ilkinde sipsivri bir karnım vardı, şimdi daha yayılmış durumda
hatta geçen biri diyordu kız olmasın yayık duruyor karnın, yok dedim her hafta doktordayım anlardı heralde kız olsa
günaydın hayırlı mutlu günler hepimize, gece karnım ve belim ağrıdı bir ara, eşimde yeni gelmişti vardiyadan karnım ağrıyo bişeyler yap dedim azıcık nazlanayım bari doğuma az kalmışken dedim kendi kendime oda hamilesin ya ondandır dedi, bişeyler yap dedim tamam deyip Allah'ım karımın karnı çok ağrımasın dedi sonrada bana yapabileceğim bu senin için dedi
bu arada okuyorum herkes tahliller bişeyler yaptırıp duruyo benim dr hiç bişey istemiyo benden üstelik gebelik şekeri ve haşimato var bende. en son cuma gitmiştim dönmezse 4 temmuzda sezeryan yaparız dedi, bende e o zaman bi kan sayımı yaptırayım madem dedim oda olur yaptır istersen dedi drum fazlamı rahat ne
benimkinin koca kafası mesanemin üzerinde olduğu için sürekli bi kaçırma hissi varaşağıyı tırmalıyor resmen sıpam
oğluşla kahvaltımızı yaptık bitirdikaz önce üzerini değiştirdim sözde yine heryeri zeytin, domates içinde
zeytin hastası, ciytin ciytin başka bişey istemiyor
hiç durmasın elif yıkasın ütülesin
Artik cikmak istiyo seninki galiba) benimki de totoyu kaldirip donemeyince cikarmicaklar saniyo ama icerde kalan yok oglusumm diyorum don de guzel guzel cik iste
oğluşla kahvaltımızı yaptık bitirdikaz önce üzerini değiştirdim sözde yine heryeri zeytin, domates içinde
zeytin hastası, ciytin ciytin başka bişey istemiyor
hiç durmasın elif yıkasın ütülesin
ohh afiyet olsunnzeytin diye yemek lazım o oğluşu
Eliffff sen anlattikca gobusumdeki oglumla yapacagimiz kahvaltilarin hayalini kuruyorun acep benim oglan zeytine ne diyecek...?
doğduklarında pek bişey anlayamayor insan ama şöyle 1 yaş civarından sonra artık kendilerini yavaş yavaş ifade etmeye başlıyolar ya daha bir tatlı oluyolar sanki
kara ciytini annesinin
ben de rennie kullanıyorum cnm hepsi birbirinden iğrençbu sabah ben de unuttum ölçmeyi zaten işime de gelmiyor ölçmek sinirlerim bozuluyo çünkü bişey yemedğim halde yükselince. benim açlık 100 bile geliyor bazen ben de hep açım hepppp inşallah doğumdan sonra geçer de rahatlarız. hamilelikte almadığım kiloları da lohusalıkta alırım heralde tatlı yemekten 2 haftam kaldı ama son günler geçmek bilmiyor bi türlü. kiloyu kafana takma gayet iyi. zaten şekerde bebek fazla büyüyor biliyosun böyle olması daha iyi o yüzden. arkadaşım 41. haftada doğum yaptı 2600 doğdu bebeği önemli olan sağlıklı olması değil mi
Benim sipada ayaklarini kaburgama dayadi kac zamandir bende nefeste zorlaniyorum...
Hayirlisiyla dogsunlar ins.
Bisi kalmamis yahu en son ben mi dogurcam ki
Gel canim ben bi kahvalti hazirlayim karsilikli yiyelim..oglusuda al gel ustunede odul bi kahve iceriz misss:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOT
ben hepinizden geç doğurucam sanırım :) 20 temmuz du ens on 45 gün öce dr randevumda
herkeslere günaydınnnnnn...
dün yeni cici Dr.umuza gittim açıkçası memorialdan sonra hayal kırıklığı gibi geldi.. tansiyonum çok yüksek çıktı idrarda protein kaçağından şüphelendi dr bakıldı bişi çıkmadı çok şükür ama şekere bağlı olarak kesin sezeryan dedi çok moralim bozuldubir de kızlar bebek 1 hafta önden gidiyormuş göbekli dedi bu çok kötü bir şey mi büyük bir sorun mu bilemedim? 33+4 günlük dedi benim hesabıma göre 34 haftanın içerisine 6 haziranda girdik bunu tam hesaplamasını da bilmiyorum kafam çok karıştı yaaa haftaya nst ye de çağırdı birde ultrason cihazı var ben bu kadar kötü lduğunu bilmiyordum bak görüyormusun diyor ama bişi göremedim o kadar kötüydü ki diğer hastanede hem her defasında renkli ve çokta berrak herşeyi net gösteriyordu çok şaşırdım.. bide ayaklarım davul gibi gece uyuyamadım midem kötü sabah çok bulantım vardı offff off sizde de böyle mi
merhaba,
ya ben daha hastane seçimi yapamadım zaten düzenlide aynı doktora gitmedim. iyi bir hastane dr önerisi olan varsa sevineceğim.avrupa yakasında özellikle. sarıyerden kurtköy emseye gidip gelmek zor geliyor bu sıcakta 2.5 yaşında çocukla
Ayy kızlar az önce oglusla oynadım ben karnimin üstüne boş pet şişe koydum o hareket ettikçe pet şişe düşüyrdu bn pet şişeyi alınca hareket etmiyor bn onu koyunca hareket ediyor çok tatliydi yasa maşallah kurban olduğum..
en ufak dokunuşu hissediyorlar artık kuzucuklar ya insan düşününce akıl sağlığından olcak mucize resmen taşıdığımız. 1 damla nasılda mükemmel şekilleniyor rabbimin izniyle
Uyku filan yok.kavga ettim yine bununla.ama o yanimda fosur fosur uyuyo.ne gamsiz bu adamlar.
hepsi aynı takma boşuna
Uykusuz her geceeeeee.....
gece uyutmuyor sabah uyanasım gelmiyor uykumu alamıyorum
günaydınlarrrrr
maşallah herkes erkenci
Benim sipada ayaklarini kaburgama dayadi kac zamandir bende nefeste zorlaniyorum...
Gel canim ben bi kahvalti hazirlayim karsilikli yiyelim..oglusuda al gel ustunede odul bi kahve iceriz misss:)
ben hepinizden geç doğurucam sanırım :) 20 temmuz du ens on 45 gün öce dr randevumda
merhaba,
ya ben daha hastane seçimi yapamadım zaten düzenlide aynı doktora gitmedim. iyi bir hastane dr önerisi olan varsa sevineceğim.avrupa yakasında özellikle. sarıyerden kurtköy emseye gidip gelmek zor geliyor bu sıcakta 2.5 yaşında çocukla
en ufak dokunuşu hissediyorlar artık kuzucuklar ya insan düşününce akıl sağlığından olcak mucize resmen taşıdığımız. 1 damla nasılda mükemmel şekilleniyor rabbimin izniyle
hepsi aynı takma boşuna
Cnm banada en erken 15engec 20tmuz dedi beraber dogururz
günaydınlarrrrr
maşallah herkes erkenci
merhaba,
hepsi aynı takma boşuna
günaydınlarrrrr
maşallah herkes erkenci
Cnm banada en erken 15engec 20tmuz dedi beraber dogururz
Benim notmal dogum tarihim 21 temmuz..doktorum 28hazirandan itibarrn hrr an bekleriz 21 ine kadar dedi...hadi bakalim en gec kim doguruyorr:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?