şeker ölçtüm 90 açlık 2 saat sonra 83 çıktı hayret gayet iyiben şoook...tabisi bebişlerimizin sağlıklı olması inş. ama 3 haftada 3 kiloyu geçer diye düünüyorum geçen 10 gün evvel ilk Dr.umda kontrolde 2.200 çıkmıştı ama bu dr.un ultrasonu çok ilkel geldi ki doğru sonuç olduğunu da düşünemiyorum allah biliyor ya diğer doktorun verdiği ilaçları kaldırdı onun kullanma dediklerini de verdi oda ilginç geldi nst verdi birde haftaya salı günü bende diyorum ki kontrolüme ilk Dr.a gidip nst yide orada çektireyim bunların bu cihazıda ilkeldir gibi geldi bilemedim şimdi senin sancıların varmış bu arada okudum geçmişten napıyorsun bacım yaa birde işe gidiyorsun off zor değil mi?
doğduklarında pek bişey anlayamayor insan ama şöyle 1 yaş civarından sonra artık kendilerini yavaş yavaş ifade etmeye başlıyolar ya daha bir tatlı oluyolar sanki
kara ciytini annesinin
günaydınlarrrrr
maşallah herkes erkenci
Benim sipada ayaklarini kaburgama dayadi kac zamandir bende nefeste zorlaniyorum...
Hayirlisiyla dogsunlar ins.
Bisi kalmamis yahu en son ben mi dogurcam ki
Gel canim ben bi kahvalti hazirlayim karsilikli yiyelim..oglusuda al gel ustunede odul bi kahve iceriz misss:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOT
ben hepinizden geç doğurucam sanırım :) 20 temmuz du ens on 45 gün öce dr randevumda
merhaba,
ya ben daha hastane seçimi yapamadım zaten düzenlide aynı doktora gitmedim. iyi bir hastane dr önerisi olan varsa sevineceğim.avrupa yakasında özellikle. sarıyerden kurtköy emseye gidip gelmek zor geliyor bu sıcakta 2.5 yaşında çocukla
en ufak dokunuşu hissediyorlar artık kuzucuklar ya insan düşününce akıl sağlığından olcak mucize resmen taşıdığımız. 1 damla nasılda mükemmel şekilleniyor rabbimin izniyle
hepsi aynı takma boşuna
gece uyutmuyor sabah uyanasım gelmiyor uykumu alamıyorum
günaydınlarrrrr
maşallah herkes erkenci
Cnm banada en erken 15engec 20tmuz dedi beraber dogururz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimde sat hesabına göre 26 temmuz deniliyordu ama temmuz başı alırız diyor şimdi dr..
hastane olayını da husnam artık bir an evvel karar vermen gerekiyor ben düzenli bir dr gidiyordum ama doğum çok pahalıya geldiği için başka bir yer aradım onca hastane gittim en son dün türkiye hastanesine gittim Dr.a alışmak içine sinmesi gerçekten meseleymiş benim bu gün moralim bozuk meselasende son dakka sürpriz yaşamak istemiyorsan karar vermen lazım.. devlet mi, kurum mu, özel sağlık sigortası yada farklı bir anlaşmalı yermi arıyorsun ona göre yorum yapabilirim baktığım hastanelerden
ben hepinizden geç doğurucam sanırım :) 20 temmuz du ens on 45 gün öce dr randevumda
merhaba,
ya ben daha hastane seçimi yapamadım zaten düzenlide aynı doktora gitmedim. iyi bir hastane dr önerisi olan varsa sevineceğim.avrupa yakasında özellikle. sarıyerden kurtköy emseye gidip gelmek zor geliyor bu sıcakta 2.5 yaşında çocukla
Cnm banada en erken 15engec 20tmuz dedi beraber dogururz
[
Benim notmal dogum tarihim 21 temmuz..doktorum 28hazirandan itibarrn hrr an bekleriz 21 ine kadar dedi...hadi bakalim en gec kim doguruyorr:))
kurban olsunlar o annesinin kara ciytini ni ne teyzeleri
hastane olayını da husnam artık bir an evvel karar vermen gerekiyor ben düzenli bir dr gidiyordum ama doğum çok pahalıya geldiği için başka bir yer aradım onca hastane gittim en son dün türkiye hastanesine gittim Dr.a alışmak içine sinmesi gerçekten meseleymiş benim bu gün moralim bozuk meselasende son dakka sürpriz yaşamak istemiyorsan karar vermen lazım.. devlet mi, kurum mu, özel sağlık sigortası yada farklı bir anlaşmalı yermi arıyorsun ona göre yorum yapabilirim baktığım hastanelerden
ben meyve saatinde her gün muz badem ceviz fıstık ve bir hurma yiyorum sütle birlikte. :119::119::119:
Artik karnim cok fazla sertlesiyor. Dun aksam da yumusacikti niyeyseesim isten geldi bakiyo cok yumusak yaa sanki yok gibi nerde bu cocuk diyo
Bende " sen isteyken dogurdum obur odaya sakladim, git bak" dedim
Bi dogursam da adam da rahatlasa
Bugun benimde kontrolum var.bende sertlesmeler daha yeni basladi.bisey itiraf ediyim mi bdt si bendwn once olanlari cok kiskaniyorum.keske onun yerinde ben olsaydim diyorum.1 gun onde olani bile kiskaniyorum.yanni ozge senide kiskaniyorum
kara ciytinler sizlere de gelsin sırayla da yiyin yiyin bitirn o ciytinleri
doğum ne kadar kızlar hastanelerinizde?
daha 2 sene olmadı 650 tlydi doğum yaptığımda bu gittiğim hastanede, şimdi 1200 tl
epidural olursa 1500 tl
kara ciytinler sizlere de gelsin sırayla da yiyin yiyin bitirn o ciytinleri
doğum ne kadar kızlar hastanelerinizde?
daha 2 sene olmadı 650 tlydi doğum yaptığımda bu gittiğim hastanede, şimdi 1200 tl
epidural olursa 1500 tl
ayyy çok hoş olurdugöbekli göbekli
Hepimiz bir sehirde cok zor bir araya gelmemiz canim..ama bende dusundum de hakkaten cok guzl olurdu..
kızlar ya,ben de yemek yapıp çağıran biri olaydı eyiydi diyom,apartmandaki teyzelerle güne girdim,küçük miktar ama kırmak istemedim,zamanım yok halbuki,e geçen işten kaçtım gittim güne anaaaa pastaneden alınmış kuru pasta,tabi hayal kırıklığına uğradım,bundan sonra güne girersem genç ve pis boğaz olanlarla gircem arkadaşBol göbüşlü bol bebişli bi günden merhabalar....bizde uyandık bi tabak meyve yedik amaninn bu ne açlık yahuuu biri kahvaltıya çağırsada şu soluma yatmaktan çürüyen kaburgalarım,ramptan iflah olmayan bacağım ve çişi bitmeyen mesanemle b keyifyapsakk..
Bu hafta nst var bizimde..ayy ne yani diyorum aylardır hayalini kurduğum miniş oğlişimi görme duygusu onu kucaklamak beni heyecandan delirtiyor..
Yine hıçkırık tuttu pıt pıt
Kızlar dualara başladınızmı kolay doğum vs..
canm az daha sık dişini bak geldi geçiyor,Rabbim sağlıcakla kavuştursun bebeğine,stres yapma...ah bee kuzum iyice tuzsuz yiyorum zaten şekerden dolayı bişi de yiyebildiğim yok anca ot ye devamlı.. neyse buna da şükür diyelim de ama bu zamana kadar hiç yüksek çıkmamıştı bende şaşırdım midem için bende yine dün bi şurup yazdırdım bu diğerinden daha iğren :111: gaviscon yerine rennii diye bişi verdi öğğk yaniii ..şeker yüksek sabah ölçtüm 90 dı 1 saat sonra ölçmem gerekiyordu unutmim dedim ama unuttum gene 20 dk sonra 2. saati ölçim bari.. inan karnım hiç doymuyor hep açım bişi yemiyorum ama hep yüksek çıkıyor şimdi ölçim gene yüksek çıkıcakmanyak oldm yaaa of.. senin az kaldı artık bişi olmaz canım dikat et ama çokta kasmana gerek yok sanırım bende 3 hafta sonra doğuracam 36 dan sonra almamız lazım dedi bu dr.. kızım 2.245 gr.mış normal mi sence
merhaba =) doktorun muza birşey demiyomu ? benimki ara öğün olarak yemek istiyosan 1 küçük muzu sadece yiyebilirsin dedi.. ama benn muzu ..muzlu cevizli süt olarakk buuzzz gibi içmek istiyorummm....olmaz diyorr .. şekerin kaç çıkıyo ki doktor izin veriyoo
Su an doktorumdan cok memnunum o hastanede normal 1000 tl epidural 1250tl
Medicanada esiminin calistigi kuruma ozel indirim varmis 650 tl oluyormus doktorumu cok sevmesem medicanaya gitcm offf karar veremiyorum...
benim hastanem echomar 600 paket fiyatı. epidural normal falan hiçbişey farketmiyor. doğum sonrası annenin 15 gün bebeğin de 1 ay boyunca kontrolleri ücretsiz. kaç gece kalacağın da önemli değil.
mrb :) ara öğünde yiyebiliyorum ben de sütle birlikte olunca. normalde 2 porsiyon meyve dedi diyetisyen ama muz olunca sadece onu yiyorum dengelemiş oluyorum. istediğim meyveyi de yiyemezsem öliyim ben :84::111:
canim sen paket fiyati mi aldin biz gecen gittiğimizde sorduk normal 550tek gece sezeryan 650 iki gece dediler :44:
canim sen paket fiyati mi aldin biz gecen gittiğimizde sorduk normal 550tek gece sezeryan 650 iki gece dediler :44:
hani oluyoya icinde kapi susu sekeri serbeti olursa fiyat artiyo medicanada oyle oldugunu biliyorum doğum paketkeri varmis... Sen bi daha sor
hani oluyoya icinde kapi susu sekeri serbeti olursa fiyat artiyo medicanada oyle oldugunu biliyorum doğum paketkeri varmis... Sen bi daha sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?