2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

maşallah cnm çok ii çıkmış şekerin benim açlık bile çok nadir 80 lerde çıkıyor. ultrason kötüyse muhtemelen yanılmıştır dr. ben meyve saatinde her gün muz badem ceviz fıstık ve bir hurma yiyorum sütle birlikte. bir haftada 400 gr aldı tosunum sen de uygula bence. yeni dra doğum yaptırmayı düşünüyorsan ona devam et cnm sonuçta durumunu bilmesi ii olur. valla bu halde çalışmak cidden çooook zor ama yarın son çok şükür. müdürle konuştum karne günü gelmeyeceğim zaten sınıfım yok yani yarın son iş günü yuppiiiiiii :119::119::119:

Canlar aventin kucuk boy göğüs kalkanini almıştım dün geldi benim meme ucu bu kalkanin yarisinda kaldi bebis nasil emecek böyle yahu :44:

doğduklarında pek bişey anlayamayor insan ama şöyle 1 yaş civarından sonra artık kendilerini yavaş yavaş ifade etmeye başlıyolar ya daha bir tatlı oluyolar sanki

kara ciytini annesinin

kurban olsunlar o annesinin kara ciytini ni ne teyzeleri

Cnm banada en erken 15engec 20tmuz dedi beraber dogururz

[
Benim notmal dogum tarihim 21 temmuz..doktorum 28hazirandan itibarrn hrr an bekleriz 21 ine kadar dedi...hadi bakalim en gec kim doguruyorr:))

benimde bdt 20 temmuz 10unda almayı düşünüyor doktor ama söylesem de 3ünde alsa diyorum

kara ciytinler sizlere de gelsin sırayla da yiyin yiyin bitirn o ciytinleri

doğum ne kadar kızlar hastanelerinizde?

daha 2 sene olmadı 650 tlydi doğum yaptığımda bu gittiğim hastanede, şimdi 1200 tl

epidural olursa 1500 tl

ben meyve saatinde her gün muz badem ceviz fıstık ve bir hurma yiyorum sütle birlikte. :119::119::119:

merhaba =) doktorun muza birşey demiyomu ? benimki ara öğün olarak yemek istiyosan 1 küçük muzu sadece yiyebilirsin dedi.. ama benn muzu ..muzlu cevizli süt olarakk buuzzz gibi içmek istiyorummm....olmaz diyorr .. şekerin kaç çıkıyo ki doktor izin veriyoo

Bugun benimde kontrolum var.bende sertlesmeler daha yeni basladi.bisey itiraf ediyim mi bdt si bendwn once olanlari cok kiskaniyorum.keske onun yerinde ben olsaydim diyorum.1 gun onde olani bile kiskaniyorum.yanni ozge senide kiskaniyorum

herkese merhaba ben profesyonel dogum ve düğün fotoğrafçışıyım.
kadınlar kulubü annelerine özel uygun fiyatlara çekim kolaylığı sağlayacağım hatta içinizden tarihi uyan 2 anneyede ücretsiz sadece ulaşım ücretiyle doğum çekimi hediye edeceğim bana ulaşabilirsiniz,
0532 378 11 51 numaradan yada yucel_aysegul@mynet.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bugun benimde kontrolum var.bende sertlesmeler daha yeni basladi.bisey itiraf ediyim mi bdt si bendwn once olanlari cok kiskaniyorum.keske onun yerinde ben olsaydim diyorum.1 gun onde olani bile kiskaniyorum.yanni ozge senide kiskaniyorum

bende bende

Su an doktorumdan cok memnunum o hastanede normal 1000 tl epidural 1250tl
Medicanada esiminin calistigi kuruma ozel indirim varmis 650 tl oluyormus doktorumu cok sevmesem medicanaya gitcm offf karar veremiyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim hastanem echomar 600 paket fiyatı. epidural normal falan hiçbişey farketmiyor. doğum sonrası annenin 15 gün bebeğin de 1 ay boyunca kontrolleri ücretsiz. kaç gece kalacağın da önemli değil.

ayyy çok hoş olurdu göbekli göbekli

Hepimiz bir sehirde cok zor bir araya gelmemiz canim..ama bende dusundum de hakkaten cok guzl olurdu..

kızlar ya,ben de yemek yapıp çağıran biri olaydı eyiydi diyom,apartmandaki teyzelerle güne girdim,küçük miktar ama kırmak istemedim,zamanım yok halbuki,e geçen işten kaçtım gittim güne anaaaa pastaneden alınmış kuru pasta,tabi hayal kırıklığına uğradım,bundan sonra güne girersem genç ve pis boğaz olanlarla gircem arkadaş burda da görüşebileceğim arkadaşlar var da forumlardan,faceden ama onlar da çalışıyolar,artık kısmetse doğumdan sonra görüşürük
canm az daha sık dişini bak geldi geçiyor,Rabbim sağlıcakla kavuştursun bebeğine,stres yapma...

mrb :) ara öğünde yiyebiliyorum ben de sütle birlikte olunca. normalde 2 porsiyon meyve dedi diyetisyen ama muz olunca sadece onu yiyorum dengelemiş oluyorum. istediğim meyveyi de yiyemezsem öliyim ben :84::111:

sürekli takipte olan doktorunun yapması en iyisi doğumu

eşimin dediği gibi hergün doğum yapmıyoruz ya

benim hastanem echomar 600 paket fiyatı. epidural normal falan hiçbişey farketmiyor. doğum sonrası annenin 15 gün bebeğin de 1 ay boyunca kontrolleri ücretsiz. kaç gece kalacağın da önemli değil.

iyiymiş fiyatı. bizim hastanede sadece annenin 1 hafta sonraki doğum sonrası kontrolü ücretsiz, bebeği de 1 hafta sonra çağırıyorlar ama ücretli

mrb :) ara öğünde yiyebiliyorum ben de sütle birlikte olunca. normalde 2 porsiyon meyve dedi diyetisyen ama muz olunca sadece onu yiyorum dengelemiş oluyorum. istediğim meyveyi de yiyemezsem öliyim ben :84::111:

bende dayanamıyorum yiyorum.tamda güzel meyveler war..çilek kiraz. kavun karpuz şeker deposu.. mübarekler..ama çok vicdan azabı çekiyorumm yedikçee..:26:

Canm o ne güzel hastaneymiş öyle nerde oturuyorsun ki bizim hastane 1250 den 1000liraya düşmüş muayenede 50lira birde 1.5 saat gittiğimiz yoluda katarsak bize 1.500 e bitse öp başına koy olcaz

canim sen paket fiyati mi aldin biz gecen gittiğimizde sorduk normal 550tek gece sezeryan 650 iki gece dediler :44:

Csnim paket fiyattan kastin ne ki anlamadim bende 2 ,ay evvel sirdu. Boyle soylediler bana. Pazartesi grnr gitcm dur bi daha sorayim kafam karisti iyice

hani oluyoya icinde kapi susu sekeri serbeti olursa fiyat artiyo medicanada oyle oldugunu biliyorum doğum paketkeri varmis... Sen bi daha sor

Anaa valla bilmiyorum ki ya ama ben sorarken hepsi dahil diye sordum onda bebegin ve benim kontrollerimi kastetmistim ama belki senin dedigin gibi anlamislardir evt sorayim bir daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…