bu gazi rezene cayi tetikliyo olabilirmi :S sut artsin diye ictim ama hem ben hem kizim gaz sancisi cektik. dunden beri icmiyorum kizimda gaz olsada daha az ve cani yanmis gibi aglamiyo artik :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar merhaba d vitaminine başladınız mı ne zaman başladınız ve ne kadar veriyorsunuz sağlık ocağı bize devit diye bir damla verdi kullanan var mı birde yan etkisi olur mu bugün 15 günümüz doldu yarın kontrolü var Dr sorup mı versem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dun geceden beri oglumun gozunden iltihap geliyo kuruyo acamiyo gözünü çok üzülüyorum.... Babyfiz diye bu damlasi vardı hem burun hem göz için onu kullanıyorum ama geçmedi
Arkadaşlar merhaba d vitaminine başladınız mı ne zaman başladınız ve ne kadar veriyorsunuz sağlık ocağı bize devit diye bir damla verdi kullanan var mı birde yan etkisi olur mu bugün 15 günümüz doldu yarın kontrolü var Dr sorup mı versem
Dun geceden beri oglumun gozunden iltihap geliyo kuruyo acamiyo gözünü çok üzülüyorum.... Babyfiz diye bu damlasi vardı hem burun hem göz için onu kullanıyorum ama geçmedi
bxcım söylemişler zaten bende anne sütünü pamuğa sagıp suldım anne sütü antibiyotik etkisi oldugundan meme yaralarına da iyi geliyo bebek emdiktrn sonraki sütü meme etrafına sürün göğüs kalkanı da koyunca Allah'ın izmî ile geçiyor
Canım bi çay kaşığı kimyonu bi kesme seker ve az suyla biraz kayntın dinlenince üErine çıkan suu verin dedi ama baharat ya ben Biğün bunu degil Ama çay kaşığına sütü sağdım yok denecek kadar kımyon koydum öle verdim gayet iyiydi o gece ama vazgeçtim biri bağırsakları tıkıyor yazmış forumda biri tembellik yapıyor yazmış bende kimyonlu ReZene aldım humananın 25 cc sabah 25 cc gece vermeye çalışıyorum ama bizim kız diliyle itiyo baharatı dîrek vermekten şe bu cayı al hem kendın iç hem bebeğe ver daha iyi bide yogurtlu salatalara bile koyuyorum ben tadı değişmiyor ama rahatlatıyor
Canlar selam, burayı unutmadim tabi, bdt 29 idi...Yarın sabah gitcez, dr ne diycek bilmiyorum ama ben suni sancı verecekler diye tahmin ediyorum, dua edin nolur, , saglicaklakucagimiza alalim inşallah yavrumuzu, iyice strese girdim...
Canlar selam, burayı unutmadim tabi, bdt 29 idi...Yarın sabah gitcez, dr ne diycek bilmiyorum ama ben suni sancı verecekler diye tahmin ediyorum, dua edin nolur, , saglicaklakucagimiza alalim inşallah yavrumuzu, iyice strese girdim...
aynen canim hiç bi yeri acmiyorum bi mutfak cami açık terden yapis yapis oluyoriz bebek usuyecek diye korkudan acamiyoruz ki kapı pencere... Ilk dogdugundada hafif vardi gozunde gecmisti iki gundur artti cok üzülüyorum
aynen canim hiç bi yeri acmiyorum bi mutfak cami açık terden yapis yapis oluyoriz bebek usuyecek diye korkudan acamiyoruz ki kapı pencere... Ilk dogdugundada hafif vardi gozunde gecmisti iki gundur artti cok üzülüyorum