2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
bu gazi rezene cayi tetikliyo olabilirmi :S sut artsin diye ictim ama hem ben hem kizim gaz sancisi cektik. dunden beri icmiyorum kizimda gaz olsada daha az ve cani yanmis gibi aglamiyo artik :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar merhaba d vitaminine başladınız mı ne zaman başladınız ve ne kadar veriyorsunuz sağlık ocağı bize devit diye bir damla verdi kullanan var mı birde yan etkisi olur mu bugün 15 günümüz doldu yarın kontrolü var Dr sorup mı versem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dun geceden beri oglumun gozunden iltihap geliyo kuruyo acamiyo gözünü çok üzülüyorum.... Babyfiz diye bu damlasi vardı hem burun hem göz için onu kullanıyorum ama geçmedi
Hicranim pamuğa sutunu damlar bebisin gözüne iyice sur tatlım

Cnm 15 nci gunde başlanıyor bnde sin başladım ...

Hicranim pamuğa sutunu damlar bebisin gözüne iyice sur tatlım

Cnm 15 nci gunde başlanıyor bnde sin başladım ...

Peki hangisini kullanıyorsun bizimde 15 günümüz ve kaç damla sormayı atlamışım

Peki hangisini kullanıyorsun bizimde 15 günümüz ve kaç damla sormayı atlamışım

Cnm sarı bi kutuda monovit D3 günde bi kere 3 damla

Selam kizlarrr. Bayram nasil geciyor?
Bebisinin gozleri capaklanan anneler dikkat edin bebisleri usutuyor olabilirsiniz..

Dun geceden beri oglumun gozunden iltihap geliyo kuruyo acamiyo gözünü çok üzülüyorum.... Babyfiz diye bu damlasi vardı hem burun hem göz için onu kullanıyorum ama geçmedi
bxcım söylemişler zaten bende anne sütünü pamuğa sagıp suldım anne sütü antibiyotik etkisi oldugundan meme yaralarına da iyi geliyo bebek emdiktrn sonraki sütü meme etrafına sürün göğüs kalkanı da koyunca Allah'ın izmî ile geçiyor

ben bi on günlükken başladım saglık ocagındakı hemşire artık doğumdan itibaren kullanılıyor dedi multi tabs benimki

Esra erolun gaz icin kimyonlu tarifi nasildi kizlar
Canım bi çay kaşığı kimyonu bi kesme seker ve az suyla biraz kayntın dinlenince üErine çıkan suu verin dedi ama baharat ya ben Biğün bunu degil Ama çay kaşığına sütü sağdım yok denecek kadar kımyon koydum öle verdim gayet iyiydi o gece ama vazgeçtim biri bağırsakları tıkıyor yazmış forumda biri tembellik yapıyor yazmış bende kimyonlu ReZene aldım humananın 25 cc sabah 25 cc gece vermeye çalışıyorum ama bizim kız diliyle itiyo baharatı dîrek vermekten şe bu cayı al hem kendın iç hem bebeğe ver daha iyi bide yogurtlu salatalara bile koyuyorum ben tadı değişmiyor ama rahatlatıyor

Arkadaslar 17.gunumuz fakat daha gobegimiz dusmedi.bizim gibi olan varmi yazarmi lutfen.

Bide arkadaslar goz capak yapiyorsa doktora gosterin bizdede vardi gittik goz pinari kapali imis imal etmeyin

Canlar selam, burayı unutmadim tabi, bdt 29 idi...Yarın sabah gitcez, dr ne diycek bilmiyorum ama ben suni sancı verecekler diye tahmin ediyorum, dua edin nolur, , saglicaklakucagimiza alalim inşallah yavrumuzu, iyice strese girdim...

canim ben icine citcitli uzerine alt ust takim veya tulum giydiriyorum buranin sicagida malum

Canim ceryanda falan kaliyormu bebek ruzgar almasin ondanda olabilir..valla ben vantilator acamiyoru. Geberiyorz sicaktan.
Asm deki ebe usutme cocugu gozleri capaklanir dedi bana ordan biliyorum.

Canlar selam, burayı unutmadim tabi, bdt 29 idi...Yarın sabah gitcez, dr ne diycek bilmiyorum ama ben suni sancı verecekler diye tahmin ediyorum, dua edin nolur, , saglicaklakucagimiza alalim inşallah yavrumuzu, iyice strese girdim...

Hadi aysem allah yardimcin olsun..evdeki suni sabci dogurtamamis demek

aynen canim hiç bi yeri acmiyorum bi mutfak cami açık terden yapis yapis oluyoriz bebek usuyecek diye korkudan acamiyoruz ki kapı pencere... Ilk dogdugundada hafif vardi gozunde gecmisti iki gundur artti cok üzülüyorum

Az daha toparlansa hayirlisiyla bebisler bi 4 aylik fln olsak simdi kusun kanat cirpmasindn tedirgin oluyoruz yahuu.... Fazlami gormemislik ediyoruz acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…