2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
canim ilk bebisler, acemiyiz yanimizda yonlendirecek kimse yok birde oyle kucakta kivrandikca offf bitiyoruz iste... Rabbim yardım etsin hepimixe bu günlerde geçecek ins

Oyle valla..hayirlisi insallah bi buyutsek bebisleri..dusunuyorum buyusun soyle anne diye bi sarildigi gunu goreyim insallah..simdi ben onu opuyom ama o anasini opemiyo

Canlar selam, burayı unutmadim tabi, bdt 29 idi...Yarın sabah gitcez, dr ne diycek bilmiyorum ama ben suni sancı verecekler diye tahmin ediyorum, dua edin nolur, , saglicaklakucagimiza alalim inşallah yavrumuzu, iyice strese girdim...

allah yar ve yardimcin olsun canim. dur daha yarina kadar saatler var :) benim pazartesi sabahi azcik kasilmam vardi annem ablam evi temizlerken onlara yardim ettim aksam sanci girdi sabaha dogurdum 40+1 de :) sancim olmasaydi sali gunu suni sanci yiyecektim ama ben sali sabahi dogum yaptim :) insallah sende kendi sancinla dogum yaparsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

esim milupanin rezene cayini bulmus cuma gunu dr gidicem bi sorayim gece kakayi yapana gazi cikarana kadar sabah ediyoruz

rezene cayini kendini ve bebegini gozlemleyerek kullan topragim. ben dogum yaptigim gun icmeye basladim sutum gelsin diye ama gaz yapti caydan oldugunu dusunmedim 2. gun sutum geldi 4 gun daha ictim 4 gunde kizim harap oldu en son acillik oldu nefes alamayip tikaniyodu gazdanmis :S rezeneyi dun icmedim dunden beri daha rahat. bu gece aglama nobetide gecirmedi acidan kivranmadi. aman diyim dikkatli kullan. oglusuna dokunmasin

Kuzum cok sagol yarin kontrol var.haftalik kontrolumuz benimde bebeginde.muayne eder bi bakar heralde.

bide masaj yap hicranim karnina ve sirtina bacaklarini ovala sonra yavasca karnina dogru it yavas yavas biraz olsun rahatlatiyo :)

Kuzum cok sagol yarin kontrol var.haftalik kontrolumuz benimde bebeginde.muayne eder bi bakar heralde.

rica ederim canim :) beni kontrole falan cagirmadi :S Allaha emanetim :) 15 gun sonra dikisler duser dedi yolladi dusmezse giderim artik napalim :/

Normal dogummu yaptin sende ben çok zorlaniyodum ilk iki gun WC te gitmek bile istemiyordum agliyodum resmen ama büyük abdestini yapmak gerekiyomus korkudan dikislerime bisey olacak diye tutuyodum ama ne zaman yaptim o zaman rahatladim

esim milupanin rezene cayini bulmus cuma gunu dr gidicem bi sorayim gece kakayi yapana gazi cikarana kadar sabah ediyoruz

Canim benim kiz da kolik gaz sancisindan cok cekiyoruz dr damla ve surup verdi biraz rahatlatiyo ama tam gecmiyo karnina masaj yapiyoruz bacaklarina pedal cevirir gibi hareket ettir bide bacaklarini karnina dogru ittirip biraz poposunu iki parmagimla hafifce gerdiriyorum boylece alttan da gazi cikiyor bayagi bi rahatlatiyor cocugu bu yontemi forumda bi kisiden okumustum cidden faydali

rica ederim canim :) beni kontrole falan cagirmadi :S Allaha emanetim :) 15 gun sonra dikisler duser dedi yolladi dusmezse giderim artik napalim :/

Ben elimi degemiyorum korkuyom bisi olcak dikis pit etcek filan diye nasi deyiyosunuz siz elinizi?bide yanmaniz var mi idrar yapinca filan?ben acisindan cok dikkatli oturup kalkabiliyorum.ustune oturamiyorum hatta popomun.hep yan

25 cc ne kadar olcege denk geliyo dr bana kendimin rezene icmemi bebege de gunluk 30 cc vermemi soyledi ne kadr oluyo ben emin olamadim

Bide ben surekli agliyorum kizlar.kaynanam bende.kocam anasi geleli huy degisirdi.bana kiyamayan aglamama dayanamayan gozunden sakinan adam gitti bambaska bi adam geldi.umrunda bile degil canim yaniyomus agliyomusum..bensiz hayatta balkona cikip cay icmeyen adam annesiyle balkonda keyif yapiyo.gelmio musun dedi yok dedim.neden bile demedi döndü arkasini gitti.sinirlerim lacka durumda.ikisinide evden kovasim var.

Canin sakin olmaya calis anliyorun seni...lohusa olunca acik hassas oluyoruz..benim koca oyle seyler yapmio lavabonun kenari sabun olmus diye kavga cikardim aksm ben bi yonda agladim garibin saf saf bakti anlamadida:)

Canin sakin olmaya calis anliyorun seni...lohusa olunca acik hassas oluyoruz..benim koca oyle seyler yapmio lavabonun kenari sabun olmus diye kavga cikardim aksm ben bi yonda agladim garibin saf saf bakti anlamadida:)
Keske benimkide anlamsiz biseyden olsa.aglamaktan sütüm azaldi.bogazimda dügüm var surekli.cok yipratici bi surec geciyorum.kocamin huy degisirmesi ayri bi sikinti benim icin.o benim en buyuk destekcimdi.

benim kontrolde bir ay sonraya demisti... Ben o kadar urktum ki artik korkuyorum muayene etmesinden...

Cinsel yasama nasil gecicez bakalim cok tirstim ben

gecmesekte olur benim herif gun sayiyo resmen ama ben istemiyorum artik :S

Ben elimi degemiyorum korkuyom bisi olcak dikis pit etcek filan diye nasi deyiyosunuz siz elinizi?bide yanmaniz var mi idrar yapinca filan?ben acisindan cok dikkatli oturup kalkabiliyorum.ustune oturamiyorum hatta popomun.hep yan

bende dokunamiyorum tuvalet kagidiyla kuruluyorum anca :S yanma oluyo olmazmi. alafranga wc kullan canim biraz olsun rahat olur.

Galiba hepimizde ayni sorunlar benim esimde ayni hast geldigim iki gun aglatti beni... Simdide ne yaparsa batiyo bana sukur ki alttan aliyor yoksa büyük kavga edicez... Dogumdan önce gece bakarım bebeğe falan diyordu oohoo fosur fosur uyudu oglum gaz sancisindan kivranirken kucagina bile doğru dürüst almiyo korkuyormuş bi yerine bisey olacak die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…