canim ilk bebisler, acemiyiz yanimizda yonlendirecek kimse yok birde oyle kucakta kivrandikca offf bitiyoruz iste... Rabbim yardım etsin hepimixe bu günlerde geçecek ins
canim ilk bebisler, acemiyiz yanimizda yonlendirecek kimse yok birde oyle kucakta kivrandikca offf bitiyoruz iste... Rabbim yardım etsin hepimixe bu günlerde geçecek ins
opucuklerinde zamani var kuzun ins bu gunleri gorduk ya
Canlar selam, burayı unutmadim tabi, bdt 29 idi...Yarın sabah gitcez, dr ne diycek bilmiyorum ama ben suni sancı verecekler diye tahmin ediyorum, dua edin nolur, , saglicaklakucagimiza alalim inşallah yavrumuzu, iyice strese girdim...
esim milupanin rezene cayini bulmus cuma gunu dr gidicem bi sorayim gece kakayi yapana gazi cikarana kadar sabah ediyoruz
parol dikis agrisini kesmiyo dr bana tamol diye bi agri kesici verdi 10-15 dk icinde agrilarim yok oluyo. bende bide hemoroid var popomun ustune oturamiyorum bazen onun agrisinida kesiyo şukur :) 15 gunde dikisler duser dedi dr kaldi 7 gun :) gunluk ped kullan tuvalet kagidi koy ustunede islandikca degistir ben bu sekilde buldum careyi pratik oluyo. yoksa bu sicaklarda terlemek bile nemli tutuyo dikisleri.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuzum cok sagol yarin kontrol var.haftalik kontrolumuz benimde bebeginde.muayne eder bi bakar heralde.
iki gundur benim kuzuda öyle kivraniyo acidan cikaramiyo gazini karnina sirtina masaj yapiyorum sabah 5te yapti kakayi gazi ondan sonra uyudu ben rezeneyi gaz icin aldiracaktim:44: dr bi sorayim belki bisey verir
benim kontrolde bir ay sonraya demisti... Ben o kadar urktum ki artik korkuyorum muayene etmesinden...
Ben hergun sagiyorum canim ondan dedim.elektrikliler pahali ama dedigin gibi
Evet dogurmakta buyutmekte zor.anne olmak zzor.dikislerim benim hala aciyo bende oturamiyorum.oturdugumda patlicak gibi oluyo.wc ye girmek zulum gibi.bi an once iyilessin diye bekliyorum.
esim milupanin rezene cayini bulmus cuma gunu dr gidicem bi sorayim gece kakayi yapana gazi cikarana kadar sabah ediyoruz
rica ederim canim :) beni kontrole falan cagirmadi :S Allaha emanetim :) 15 gun sonra dikisler duser dedi yolladi dusmezse giderim artik napalim :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bxcım söylemişler zaten bende anne sütünü pamuğa sagıp suldım anne sütü antibiyotik etkisi oldugundan meme yaralarına da iyi geliyo bebek emdiktrn sonraki sütü meme etrafına sürün göğüs kalkanı da koyunca Allah'ın izmî ile geçiyor
ben bi on günlükken başladım saglık ocagındakı hemşire artık doğumdan itibaren kullanılıyor dedi multi tabs benimki
Canım bi çay kaşığı kimyonu bi kesme seker ve az suyla biraz kayntın dinlenince üErine çıkan suu verin dedi ama baharat ya ben Biğün bunu degil Ama çay kaşığına sütü sağdım yok denecek kadar kımyon koydum öle verdim gayet iyiydi o gece ama vazgeçtim biri bağırsakları tıkıyor yazmış forumda biri tembellik yapıyor yazmış bende kimyonlu ReZene aldım humananın 25 cc sabah 25 cc gece vermeye çalışıyorum ama bizim kız diliyle itiyo baharatı dîrek vermekten şe bu cayı al hem kendın iç hem bebeğe ver daha iyi bide yogurtlu salatalara bile koyuyorum ben tadı değişmiyor ama rahatlatıyor
Bide ben surekli agliyorum kizlar.kaynanam bende.kocam anasi geleli huy degisirdi.bana kiyamayan aglamama dayanamayan gozunden sakinan adam gitti bambaska bi adam geldi.umrunda bile degil canim yaniyomus agliyomusum..bensiz hayatta balkona cikip cay icmeyen adam annesiyle balkonda keyif yapiyo.gelmio musun dedi yok dedim.neden bile demedi döndü arkasini gitti.sinirlerim lacka durumda.ikisinide evden kovasim var.
Keske benimkide anlamsiz biseyden olsa.aglamaktan sütüm azaldi.bogazimda dügüm var surekli.cok yipratici bi surec geciyorum.kocamin huy degisirmesi ayri bi sikinti benim icin.o benim en buyuk destekcimdi.Canin sakin olmaya calis anliyorun seni...lohusa olunca acik hassas oluyoruz..benim koca oyle seyler yapmio lavabonun kenari sabun olmus diye kavga cikardim aksm ben bi yonda agladim garibin saf saf bakti anlamadida:)
benim kontrolde bir ay sonraya demisti... Ben o kadar urktum ki artik korkuyorum muayene etmesinden...
Cinsel yasama nasil gecicez bakalim cok tirstim ben
Ben elimi degemiyorum korkuyom bisi olcak dikis pit etcek filan diye nasi deyiyosunuz siz elinizi?bide yanmaniz var mi idrar yapinca filan?ben acisindan cok dikkatli oturup kalkabiliyorum.ustune oturamiyorum hatta popomun.hep yan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?