2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Slmmmmm guzel annele bu kk degistiginden beri yazmak iskence

Oglusum 4,5saat agliyordu metsil rezene kullanmama rağmen kakayi yapamadigi icin cirpiniyordu saatlerde... Dun dr götürdüm makatta catlama varmis anestol krem vrdi fitil verdi damlayi zincoya değiştirdi ve sabah aksam saf zeytin yagi ver dedi..... Veeeee en onemlisi sariligimuz gecmemis 10 cıktı...... Idrar istemisti sariligim nedeni olarak enfeksiyondan şüphelendi tabi ben torbayi takmayı beceremediğim için idrar veremedik kalca usgmizi yaptırdık normal...bugun idrar vermek için tekrar gittik temiz cıktı co korkmuştum bu kez karin usg istedi karaciğer safra böbreklere bakildi temiz çok şükür... Çok üzücü iki gün geçirdim... On gun sonraya çağırdı

Çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce düzelir sarılığı yalnız zinco damlada alkol var, bilgine

geçmiş olsun canım sarılık için neyapacaksınız ne önerdi bizimde hala geçmedi 7,5 da bizim

benim kide mamaya başladıktan sonra çok sıkıyor kendini ben aptamil kullanıyorum..şimdilik 3 kez yapıyoruz kakayı ama 1 haftadır mama kullanıyorum canım
oğlumda günde 2 yada 3 yapıyordu aama önceki günden beri hiç yapmadı kıpkırmızı olyor mama ya zeytin yağ döktüm 2,3kaşık kavun suyu verdim hala yok

oğlumda günde 2 yada 3 yapıyordu aama önceki günden beri hiç yapmadı kıpkırmızı olyor mama ya zeytin yağ döktüm 2,3kaşık kavun suyu verdim hala yok
Ben de kaka yapamadığında çay kaşığıyla zeytinyağı vermiştim ama kavun suyu gaz yapmaz mı arkadaşım? Daha çok karnı ağrımasın??

geçmiş olsun canım sarılık için neyapacaksınız ne önerdi bizimde hala geçmedi 7,5 da bizim
kac ginluksunuz canim ... Bisey onermedi kuzum takip edicez on gun sonra gel dedi sutumle alakali mama vereyim mi defim kilosu güzel verme dedi

tmm canim sagol bilgi icin... Rezene bende veriodum dr soyledim kendin ic bebege verme dedi anasonda beyin gelisimini etkiliyor diye biliyorum canım

Sabahtan beri ağlıyorum Kizlar oglum 2 aylik göz takibi yapmiyor elimle takip çalışıyorum gozuyle izlemiyor sizinki nasil elinizi takip ediyormu

Sabahtan beri ağlıyorum Kizlar oglum göz takibi yapmiyor elimle takip çalıdiyetrum gozuyle izlemiyor sizinki nasil elinizi takip ediyormu

Cani istediği zaman takip ediyor benimki. Ama karsisinda konuşurken gözlerini gözlerim e dikiyo yada babasinin kucagindaylen beni farkedince gözlerim bakiyo gene. Seninki dik dik bakmiyo mu? Takip etmiyo diye hemen panik yapma bence. Todmr isimli arkadaş daha net bilgi verebilir sanirim bu konuda.. Ama için rahat etsin diye doktoruna da danis

Aksam 7 den basliyoruz bizde genelde. Cok siddetli degil 1saat agliyo, ayagmda bile sallamam derken battaniyede salliyorum aksamlari mahvediyo bizi. Onun disinda bi problemi yok genelde.
Iyi bari az agliyomus.gecenlerde ablamdayken muhabbeti gecti.sallasan nolur sanki en fazla 1 yasina kadar salliyosun sonra geciyo dediler.mantikli geldiüzülme o yüzden.

Benimkide dik dik bakiyor sadece parmagimi takip etmiyor bos bakiyor gorup gormediginden emin degilim

2 aylık oğlum canım bana 3 gün emzirme mama ver demişti ama ben sütüm kesilir diye korkyorum denemeye

Ben de kaka yapamadığında çay kaşığıyla zeytinyağı vermiştim ama kavun suyu gaz yapmaz mı arkadaşım? Daha çok karnı ağrımasın??
doğru söylüyorsn canım hiç aklıma gelmedi allahdan yapmadı gaz komşuların gazına geldim ver bişey olmaz hemen kaka yapar dediler ama hala yapmadı bugün doktora götürcez bakalım

Sabahtan beri ağlıyorum Kizlar oglum 2 aylik göz takibi yapmiyor elimle takip çalışıyorum gozuyle izlemiyor sizinki nasil elinizi takip ediyormu
Canim bi sakin ol ve aglama benimkide cani isterse takip ediyor cani istemezse hic... Birde goz gelisimi 12yadina geldiginde tamamlaniyor zaten tsm goremiyorlar koyu renkleri goruyorlar... Dr sor canim.için rahat etsin... Çocuk dr bizi 13 günlükken göz dr unada gönderdi görüyor mu diye
Iyi bari az agliyomus.gecenlerde ablamdayken muhabbeti gecti.sallasan nolur sanki en fazla 1 yasina kadar salliyosun sonra geciyo dediler.mantikli geldiüzülme o yüzden.
O hic belli olmuyor kuşum :) gorumcemin oglan 4yasina kadar sallanmak istedi anasinin ayaklar kalmadi okula baslicak huysuzlugu tuttumu yine sallanmak istiyo
2 aylık oğlum canım bana 3 gün emzirme mama ver demişti ama ben sütüm kesilir diye korkyorum denemeye
bazı bebeklerde uzun sürebilirmiş canım korkma geçecek ins.. Mamada verme bol emzir anne suti en.güzeli

Gunaydin canimmm. Nasilsin pasan nasil :) artik gune erken basliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…