2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kuşlar kanama durumlariniz nasil benim35 te bitmişti arada bir leke gibi oluyordu ama son 3 undur günde birkaç kere kanama oluyor bugün tam2 aylik olduk

Ben dışarıda bebek bakım alanlarında emziriyorum zaten. Ama aseldry ın da dediği gibi uçağın kalkış anında emmesi lazımm
Biz kızımla ilk uçak yolculuğumuzu yaptığımızda kuzucum 17 günlüktü.Ben uçakta emziririm ya da emzik veririm diye planlamıştım.Ama hiç gerek kalmadı.Havaalanında beklerken uyudu.Vardıktan sonra uyandı.Umarım sizlerin de yolculuklarınız sorunsuz olur.

hhanımlar merhaba...bi sıkıntım var bi çözüm arıyorum bulamıyorum...benim kızım memede uyumak istiyo ne denedimse olmuyo yalancı meme tutmadı,ayakta saallamayla hiç uyumuyo nasıl yapsam bu huyunu terk edebilirim malüm o böyle olunca gögsümde sütte birikmiyo ve ben çok hırpalanıyorum...fikri olan paylaşırsa çok sevinirim ...

="jeya, post: 36626985, member: 526377"]inşallah ateşlenmez bizde perşembe günü olcaz boyu kilosu nekadar oldu sizin ben onuda merak ediyorm acaba nekadar büyüdü oğluşm
Bizmki 2770 dogmustu 5700 gr 60 cm olmus.insallah ateslenmez dedigin gibi [/QUOTE]
oyy maşallah ayda 1,5 kilo almış aferim ona

Kilo durumunuz nasıl? 21 kilo almıştım 9u duruyo 10 gündür aynı kilodayım. Süt yapsın diye onu ye bunu ye veremiyorum artık. Yapıştı kaldı bu 9 kilo
25 kilo almıştım bende 6 kilom kaldı ama artık çok yavaş gidiyo günlük 100 gr falan düşüyo çok sinir bozucu bu kilolar

aynı sorun bende de var en azından 1,5-2 saatte bir emse süt birikecek

25 kilo almıştım bende 6 kilom kaldı ama artık çok yavaş gidiyo günlük 100 gr falan düşüyo çok sinir bozucu bu kilolar
bende 18 kg almıştım ve 44 gün oldu 7 kilo hala duruyor ve gr inmiyor ufaklıktan yürüyüş gibi bir şansımda yok. depresyona gireceğim kendime ayırdığım 1 saat bile yok

bende 18 kg almıştım ve 44 gün oldu 7 kilo hala duruyor ve gr inmiyor ufaklıktan yürüyüş gibi bir şansımda yok. depresyona gireceğim kendime ayırdığım 1 saat bile yok
çok iyi anlıyorum seni bizde bugün 2 aylık olduk son 3 gündür eşim bizi dışarı çıkarmaya başladı yoksa ciddi ciddi depresyona doğru gidiyordum elinden geldiğince dışarı çıkmaya bak hem bebeklerde çok rahatlıyor

sma kullanan arkadaşlar biz hero baby den sma ya geçtik 5 gün oldu ama günlük kaka yapan oğluşm dün sabah dan bu tarafa hiç yapmadı çok sıkıyor kendini acaba mamadan olabilir mi??

Kelin ilaci olsa kendi basina sürer canim.memelerim perte cikti

Valla ben normalde evde oturan bi insan degildim hemde hic.bebek olduktan sonra evde hep ayni tempoyla ayni seyler.cildircaktim artik.daha 40i cikmadan gezmeye basladim.iyide yaptim

Ayni 19 kilo aldim hala hamile kaldigim kiloya 7 kilom var.bide normal halimden 4 kilo filan fazlaydim hamile kaldigimda.etti 11 kilo.nasi gidicek bilmem

Valla ben normalde evde oturan bi insan degildim hemde hic.bebek olduktan sonra evde hep ayni tempoyla ayni seyler.cildircaktim artik.daha 40i cikmadan gezmeye basladim.iyide yaptim
kolikden dolayı gittiğim yer ve eve gelen misafirin burnundan geliyo bugün kırkımız çıkıyo düzelir inşallah..

Insallah canm.kolik annelerine cok uzuluyorum
ben de ben de kolik annesiyim
misafirle 5 dk oturamadığım gibi susmadığı için insanlar kaçarcasına gidiyor.Dışarıya çıkardığımızda ağlamaktan tıkanıyor.İnsanlarda diyo du bu nasıl anne aç mı kalıyor yanlış mı emziriyor da bu akadar gazı var diye ki kv bile sen yanlış emziriyorsun galiba çocuk çok hava yutuyor diyor valla uzaktan gazel okuyanlardan nefret ediyorum...

Bende aynen dedigin haldeyim. Disari cikm
aya korkuyorum hava bu kadar guzelken.

benım bebişte hep memede uyurdu mamaya başlayınca kucagımda hafıf sallayınca uyuyup kalıyor..sallanmayı seviyorlar:)33 gündür hastane dışında hiç dışarı çıkmadık çok bunaldım ..mama kullanan arkadaşlar suyun sıcaklığını hazırlamanın pratik yolu var mı?dr browns biberon aldım aventt kullanıyordum aventte bebegim mamadan sonra çok sesli gegiriyordu şimdi azaldı bakalım....tavsiye eden aarkadaşım sen hangisini kullanıyosun eşim cam 250 ml doğal akışlıyı almış..

sma kullanan arkadaşlar biz hero baby den sma ya geçtik 5 gün oldu ama günlük kaka yapan oğluşm dün sabah dan bu tarafa hiç yapmadı çok sıkıyor kendini acaba mamadan olabilir mi??
benim kide mamaya başladıktan sonra çok sıkıyor kendini ben aptamil kullanıyorum..şimdilik 3 kez yapıyoruz kakayı ama 1 haftadır mama kullanıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…