Sevgi nasilsin canim bana bilgi ver kafayi yemek uzereyim hastaneden yeni geldim cocuk nefrolojisine gittik genişleme icin doktor sinir etti beni eger idrarda iltihap varsa diyaliz olur dedi moralimi bozdu sizde durumlar ne sunnetle ilgisi yok demişti cocuk cerrahi doktoru bende sastim ne yapacağıma rabbim sifa versin cumlesine insar nasılsınız
ne zamandır gelemedım buralara ama goruldugu kadar pekte kımsecıkler grmıyor dun kırkımız cıktı şükür bizde dr larda ugraşıp durduk bebegımım böbrek genişlemes wsorunundan dolayı bu arada oğlum Sünnet oldu ...dogum yaptıgıım hastane onerdı sorundan dolayı ama o hastanede yatırmayıp bu durumu ıkı hastaneye daha danıstık ordakı dr lar bobregındekı genişlememının sunnetle bı alakası olmadıgını soyledıler yanı sırf para koparmak için bin turlu sey soyledıler ıyıkı bıkac yere daha sormusuz baska bı ozel hastanenede sunnetımızı yaptırdık daha sonrada egt arastırmadan randevu alıp ordakı dr a da sorduk oda bıze .ayına randevu verdı ıkı cıhaza gırcek halbukı ılk hastane bıze gun ıcınde gırmesı gerektıgını soylemıstı ıyıkı sokmamasım yavrumu bıde bosuna radyasyon neyse bızde boyle işte kızlar..
bıde bu kk ya nolmus yaaa ne fena zor buldum burayı dermişim .... Eki Görüntüle 1225896 buda benim kuzucugummmmmmmm
inşallah ateşlenmez bizde perşembe günü olcaz boyu kilosu nekadar oldu sizin ben onuda merak ediyorm acaba nekadar büyüdü oğluşmBugun 2.ay asilarimiz var. Cok korkuyoruuuummm
canım hergün muhakkak 2 defa yapıyoruz ama geçenlerde kakası yeşil oldu babaannesi bi yeri batınca olur dedi yüz üstü yatırıp eliyle topuğunu birleştirdi bidaha yeşil olmadı nekadar doğrudur bilemem.Kızlar aranızda bebeği günlerce kaka yapamayan ve bebeğinin kazası koyu yeşil renkte olan varmı?
inşallah ateşlenmez bizde perşembe günü olcaz boyu kilosu nekadar oldu sizin ben onuda merak ediyorm acaba nekadar büyüdü oğluşm
slm kızlar nasılsınız
ne zamandır gelemedım buralara ama goruldugu kadar pekte kımsecıkler grmıyor dun kırkımız cıktı şükür bizde dr larda ugraşıp durduk bebegımım böbrek genişlemes wsorunundan dolayı bu arada oğlum Sünnet oldu ...dogum yaptıgıım hastane onerdı sorundan dolayı ama o hastanede yatırmayıp bu durumu ıkı hastaneye daha danıstık ordakı dr lar bobregındekı genişlememının sunnetle bı alakası olmadıgını soyledıler yanı sırf para koparmak için bin turlu sey soyledıler ıyıkı bıkac yere daha sormusuz baska bı ozel hastanenede sunnetımızı yaptırdık daha sonrada egt arastırmadan randevu alıp ordakı dr a da sorduk oda bıze .ayına randevu verdı ıkı cıhaza gırcek halbukı ılk hastane bıze gun ıcınde gırmesı gerektıgını soylemıstı ıyıkı sokmamasım yavrumu bıde bosuna radyasyon neyse bızde boyle işte kızlar..
bıde bu kk ya nolmus yaaa ne fena zor buldum burayı dermişim .... Eki Görüntüle 1225896 buda benim kuzucugummmmmmmm
benim kızımda cuma 2 aylık olacak dr u bize 3 saatte bir emzir ağladığında oyala kilosu iyi açlıktan değil oburluktan ağlıyor demişti ben şimdi en az iki saat sonra emziriyorum senin kuzunun da kilo alımı iyiyse sen de böyle yapabilirsinSelam kizlar.. Su telefon için olan program ne zaman duzelir ki yaş boyle çok zor oluyor..
Kanamalariniz ne alemde? Bugün2 aylik oldukama bibirkaç gündürgene kanamam bbaşladı benim leke şeklinde günde birkaç kere oluyor sizde boyle olan var mi Dr sormam gerekir mi?
Birde ne kadar siklikla emziriyosunuz? Benimki nerdeyse 1 saatte acikiyo hemen emmek istiyor normalmi bu? Sabah aksam 90cc mama veriyorum ama son günlerde mama bitip biberobu çekince ağlamaya basliyo üstüne emziriyorum.. Sürümdevar incir suyu sayesinde :) 15 dk emiyo agzi sut içinde kaliyo göğüsuucunda da sut oluyor.. Bu kadar sık yemek isteyince korkuyorum obez olacak diye
sağolasın cnm buyudu yaaa şükürler olsun hergunumuze ...kısçeye gelince aklımdan bilem geçmez dermişimamaaan erkeğe bak koca adam olmuş ya bu yakışıklı annesi yarın birgün kolunda bir kısçeyle gelirse hiç şaşırma :-o uykusuzluk ve yorgunluktan iyice salak oldum :-B kocamaaan maşallah paşaya
cnm sağol çok iyi oldu diyebilirım yni biz zaten yaptırmayı düşünüyorduk o yüzden tereddüt etmedik açıkcası ilk iki ay içinde olması daha ıyı oluyo cnm çunku ne dönebiliyo nede fazla hareket kabiliyetı olmuyo o yuzden pıpisinin üstüne dönemiyo sünnet oldugu an o ağladı bn ağladım ama cok şükür sıkıntımız olmadı ilaclarını kullandı gecti yaptırırsan sana onerım lokal anestezi olsun ....20 günden sonra eğilip kalktım 4 sonra 2 aylık olacaz artık istediğim gibi hareket edebiliyorm uyşukluk var zaten eskisi gibi hissetmiyo
geçmiş olsun canım hemde gözün aydın özlettin kendini sünnet erkenden oldğu zaman çok kolay diyolar doğrumu acaba nasıl geçti bende kışa yaptırmayı düşünüyorum ama çook korkuyorum abiside olacak daha ikisiyle nasıl yapcam bilmiyorum
Sevgi nasilsin canim bana bilgi ver kafayi yemek uzereyim hastaneden yeni geldim cocuk nefrolojisine gittik genişleme icin doktor sinir etti beni eger idrarda iltihap varsa diyaliz olur dedi moralimi bozdu sizde durumlar ne sunnetle ilgisi yok demişti cocuk cerrahi doktoru bende sastim ne yapacağıma rabbim sifa versin cumlesine ins
Hoş geldin cnm bende merak ediyodum bebişini çok tatlı kuzuna maşallah kırkbinkere
Of sinir oldum bugun kirkimizda cikti sukur genisleme dursaydi hayirlisiyls bizim iki bobrek cnm biri 7.5mm biride 12mm az az buyuyor 15 gunde bir usg ye giriyoruz sunnetle ilgisi yok dedi bizim doktorda iceriden kaynakli dedi ilk dogdugunda enfeksiyon cikti idrar yollarinda antibiyotik kullandik gecti bugunde devlette nefrolojiye gittik idrarda enfeksiyon olursa cisini fiskiirarak yaparsa iyi degil diyaliz olur dedi moralim bozuldu sonuclarimiz carsambaya kaldi.pek guvenmedim o doktora ozelde cerraha gidiyorduk o iyiydi ama oda sunnetle ilgisi yok dedi.sizinde baya buyumus rabbim sifa versin ins.sağolasın cnm buyudu yaaa şükürler olsun hergunumuze ...kısçeye gelince aklımdan bilem geçmez dermişim
cnm sağol çok iyi oldu diyebilirım yni biz zaten yaptırmayı düşünüyorduk o yüzden tereddüt etmedik açıkcası ilk iki ay içinde olması daha ıyı oluyo cnm çunku ne dönebiliyo nede fazla hareket kabiliyetı olmuyo o yuzden pıpisinin üstüne dönemiyo sünnet oldugu an o ağladı bn ağladım ama cok şükür sıkıntımız olmadı ilaclarını kullandı gecti yaptırırsan sana onerım lokal anestezi olsun ....
iyiym cnm şükür sen nasılsın bana dogdugunda 9 mm ye indiğini söylemişlerdı bı ay sonra gel tekrar bakıcaz dedıler bı aylıkken gıtım ve 23.4 e cıktı dr bize acıl sunnet dedı bız uzulduk tabiibu kadar buyumesıne neyse o gun dr yoktu yaptıramadık bızde pazartesı baska hasteneden randevu aldık gıttık durumu anlattık raporu gosterdıık drv bunun sunnetle alası olmadıgnı soyledı bızde o zaman bıze nedn boyle dedıler kı dedık o kadar panık yaptırdılar neyse o gun sunnet ettırdık zaten ettırcektık enfeksıyon kapmaz hıc degılse dıye daha sonra bı egt arastırma hast.randevu alıp ordakı dr a da gosterdık oda aynı seyı soyledı rapora baktı o bızden ıstene goruntuleme cihazına suan gırmesını onermedı 6.ayına gırınce gelın dedı bızde o zaman gıtcez cunku dr bıze o zamana kadar kuculebılır dedı bellı olmaz ...senınkı neden oyle dedı anlamadım cnm dıyalız demesı için daha cojk erken degıl mı ...bıde tek bobrek dımı
selam canooo benim uykusuz geceler,bebişte sistit varmış,uyumuyo ağlıyo sürekli yawrucağzım,Allah onlara sağlık versin canm sen nasılsın bakalım?geliyon mu bu tarafaCanim nasilsin inan bugun aklimdaydin ayseninde sesi cikmiyor hic diyordum bende hic gormedim onlari ugramiyorlar heralde.sen nasilsin bebis nasil
Yeni geldim memleketten canim dogumdan sonra gittim ksldim.gecmis olsun ondanmi agliyo kuzu iyi olur ins ya.kaldım.canooo benim uykusuz geceler,bebişte sistitn varmış,uyumuyo ağlıyo sürekli yawrucağzım,Allah onlara sağlık versin canm sen nasılsın bakalım?geliyon mu bu tarafa
Biz de 10 gün sonra uçucazz ben de aynı şekilde korkuyorumKizlar yrin sabah oglumla ucak yolculugi yapacagiz kulaklarina bisi olacak diye korkuyorum ucak kalkarken biberonla mama vericem..baska onerisi olan varmi ne yapayim..
benim kızıma aldığım çantanın makyaj çantası gibi minik termos çantası var dışarı çıktığımda iyi oluyor . anne sütü oda ısısında 4-8 sa dayanıyor eğer öyle bi çanta alırsan dış ortamın sıcağını çok geçirmez en kötü oda ısısı gibi olur. süte bir şey olacağını sanmıyorum ama içim rahat etsin dersen buz dolabı poşetine bir kaç parça buz koyup sütün yanına koyabilirsin canımSüt sağıp uçakta biberonla mı versem ben de. Peki bu sıcakta evde sütü sağıcam, alanda bir sürü bekliycez filan derken süt bozulmaz mı? Dışarıda kaç saat dayanır kızlar?
Bnce dsarda emzirmeye alisalim. En sagliklisiSüt sağıp uçakta biberonla mı versem ben de. Peki bu sıcakta evde sütü sağıcam, alanda bir sürü bekliycez filan derken süt bozulmaz mı? Dışarıda kaç saat dayanır kızlar?
kuzu bence de doğru söylediklerin tamamiylen katılıyorum ama uçağın kalkışı esnasında bebişin kulağında basınç olmasın diye ağzını açık tutma amaçlı biberonla beslenecek bebiş;-)Bnce dsarda emzirmeye alisalim. En sagliklisihavaalaninda mutlaka emzirecek bi yer bulursun zatenn
Ben dışarıda bebek bakım alanlarında emziriyorum zaten. Ama aseldry ın da dediği gibi uçağın kalkış anında emmesi lazımmBnce dsarda emzirmeye alisalim. En sagliklisihavaalaninda mutlaka emzirecek bi yer bulursun zatenn
Benim aldığım çantada da termostat var, unutmuştum iyi hatırlattın valla:)))benim kızıma aldığım çantanın makyaj çantası gibi minik termos çantası var dışarı çıktığımda iyi oluyor . anne sütü oda ısısında 4-8 sa dayanıyor eğer öyle bi çanta alırsan dış ortamın sıcağını çok geçirmez en kötü oda ısısı gibi olur. süte bir şey olacağını sanmıyorum ama içim rahat etsin dersen buz dolabı poşetine bir kaç parça buz koyup sütün yanına koyabilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?