evet canım çocuk doktoruyum ama kv'ye göre çocuk doktoru değilim :) ne yapsam batıyor :) anne sütü ve emzirmeyle ilgili sertifikam olsa da kv'ye göre ben yanlış emziriyorum. hoş kendisi hiç emzirmemiş ama laf çok
ana kucağına alıştıramama nedeni olarak kendini ana kucağında güvende hissetmiyor diye düşünüyorum. ç ünkü kucakta susuyor da boşuna almışız o kadar travel sistemi :) dediğim gibi uykusunu tam düzene sokmaya başlamıştım o sırada saolsun kv bir şekilde düzenimizi bozdu.kv'ye laf yapıştırma işi ise bazen yaşlı kadın boşver diyorum ama bazen doluyorum ve bir noktada taşıyorum
sonrada üzülüyorum ama sanki ben insan evladı değilim ben mantar gibi bittim zannediyor herhalde. tabii ne yazıkki anneciğim vefat ettiği için bana destek olacak yakınımız yok.Saolsun babacığım şehir dışında olsa da ayda bir yanıma gelecek en azından manevi destek.
ya insanın kendi annesi ne kadar önemli .Allah hepimize ve çocuklarımıza sağlık versin de bebişlerimizi ömrümüz yettiğince dışarıya karşı koruyalım. Hani bir söz vardır ya ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar. Hayatımın her döneminde önemini daha iyi anlıyorum.