herkese günaydın :) ben de uzun süredir giremedim, kaldığım sayfadan itibaren okudum dün akşam bugün de yazayım dedim :)
2 hafta fellik fellik gezdik kızımla memleketlere gittik, az biraz düzenimiz vardı hepsini bozduk geldik, bi de grip ettik kızı, dün de doktora gittik boyumuz kilomuz maşallahlık yine, kan tahlili yapıldı yine, kan değerleri düşmüş bu sefer, alt seviyeye yakındı kan damlasına başlayalım dedi doktor, bu aylarda en çok değişiklik uykuda oluyomuş büyüme atağıymış biraz daha sabret kendiliğinden gircek düzene dedi, uyku düzeni kurcam diye zorlama dedi..
ek gıdaya da bayadır başlamıştık, yoğurt, meyve püreleri- suları, muhallebi, sebze çorbaları ve her öğünden sonra mutlaka su ( siz de vermeyi unutmayın kızlar çocukların içi yanıyo resmen :) bizim ölçüler biraz fazla çeyrek elma versem dişinin kovuğuna gitmez :) diş demişken üst dişi de pırtladı hatunun :) bizden de böyle işte :)
bi de mama sandalyesi almamız lazım artık ama karar veremedik, çoğu 15 kilo max. diyo bizimki şimdi 11 kilo zaten yani sağlam bi şey almamız lazım, bazen diyorum ben mama sandalyesinde mi büyüdüm, alayım bi yer sofrası hep beraber orda yiyelim :)