Arkadaşım çiğ yumurta bir daha asla içme lütfen. Yumurtanın rafadan olması dahi tehlikeli hamileler için. Çünkü salmonella bakterisi ancak iyice pişirilerek yok edilebiliyor.aranıza yenı katıldım arkadaslar.hepınıze merhaba.bende 6+3 haftalık hamıleyım.yarın kalp atıslarını duymak ıcın gıdecegız.bende kese gozuktu ama benım degerım 4 haftalıkken 1989 ıdı kesede gozuktu 2 mm ımıs dr belkı ıkız olabılır dedı ya cok heyecanlandım.sızın degerlerınız neydı 4 haftalıkken. yrn ınsallah bebegımın kalp atıslarını duyarım.
ılk 3 ayda beslenme cok onemlı dıyorlar neler yıyorsunuz arkadaslar.ben su an bol bol cevız yıyorum.bugun bıde cıg ac karnına bıldırcın yumurtası ıctım mıgdem hayla berbat .bıldırcın yumurtası kullanan varmı ve cıgmı ıcıyorsunuz pısırıpmı yıyorsunuz
aranıza yenı katıldım arkadaslar.hepınıze merhaba.bende 6+3 haftalık hamıleyım.yarın kalp atıslarını duymak ıcın gıdecegız.bende kese gozuktu ama benım degerım 4 haftalıkken 1989 ıdı kesede gozuktu 2 mm ımıs dr belkı ıkız olabılır dedı ya cok heyecanlandım.sızın degerlerınız neydı 4 haftalıkken. yrn ınsallah bebegımın kalp atıslarını duyarım.
ılk 3 ayda beslenme cok onemlı dıyorlar neler yıyorsunuz arkadaslar.ben su an bol bol cevız yıyorum.bugun bıde cıg ac karnına bıldırcın yumurtası ıctım mıgdem hayla berbat .bıldırcın yumurtası kullanan varmı ve cıgmı ıcıyorsunuz pısırıpmı yıyorsunuz
Tam olarak kaç haftalikken duydunuz ben de cuma gidicem kalp atislari icin umarim sorun çıkmaz. Ilk gebeligim kalp atislari duyulmafigi icin sonlandi korkuyorum o yuzden bu hamileligim de sorun cikmaz inşallah.[/QUOTE]evet atışlarını geçen hafta çarşamba duyduk şimdi haftaya kan tahlillerimi yapacağız ve tekrar muayene olacağım
Canım korkma bence normal benimde adet gecikmesi 2 günden 1200 lerde falandı benim şuan 6+3 ama benim düşük tehlikem var hergün iğne artı ilaç alıyorum çok korkuyorum inşallah sağlıkla hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza
evet atışlarını geçen hafta çarşamba duyduk şimdi haftaya kan tahlillerimi yapacağız ve tekrar muayene olacağım
Hemde nasil oluyo anlatamam..6.haftada kasıklarda baskı hissediyorum sizinde oluyormu
bebegın hayırlı olsun ınsallah sag salim kucagına alırsın cok dusuk degıl bence ama dr daha ıyı bıır artması onemlı normal artıssa sorun olmaz sanırımMerhabalar bende dün hamile olduğumu öğrendimdaha çok yeni ama 1 sene kadar istememize rağmen olmamıştı sat 23 temmuz dün sağlık ocağında kan verdim bugün sonucu öğrenmek için doktorun yanına gittiğimde deeğerin düşük olduğunu bi kadın doğumcuya görünmem gerektiğini söyledi açıkcası korktum ben biraz bu arada beta değerim 850.6 kızlar değer çok mu düşük artar mı ne dersiniz aynı durumu yaşayan var mı yarında kadın doğum uzmanı bi doktora gidiicem inş bir sorun yoktur
Ben de adetimin gelmesine 1 gun kala ogrendim betahcg 1336 cikti.4 hafta 4 gunlukken doktora gittim keseyi gördük kese 8 mm kadarmış. Cuma gunu de kalp atislari icin gidicem.aranıza yenı katıldım arkadaslar.hepınıze merhaba.bende 6+3 haftalık hamıleyım.yarın kalp atıslarını duymak ıcın gıdecegız.bende kese gozuktu ama benım degerım 4 haftalıkken 1989 ıdı kesede gozuktu 2 mm ımıs dr belkı ıkız olabılır dedı ya cok heyecanlandım.sızın degerlerınız neydı 4 haftalıkken. yrn ınsallah bebegımın kalp atıslarını duyarım.
maden lekelenme var 2 ye kadar bekleme hemen git. umarım başka bişeydir korktuklarımız başımıza gelmezGunaydin kızlar geceden beri sancim war sabah da lekenlenmeler geldi sanirim bebegimi düşürüyorum 2 de dr a gidecem dua edin lutfen bisey olmasin bebegime
birilerinin olmasına sevindim :) sadece folik asit kullanıorum sen kullanıomusun?Canım sana bişi sorcam balık yağı hapı ve kan hapı kullanıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?