2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

hayır gerçekten çok yesem derim ki yedim ve kilo aldım ama eskisi gibi yiyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama nafile ilk 3 ay hiç bulantım olmadı çok şükür ama o yüzden kilo kaybım da olmadı belki de su topluyodur vücudum bilmiyorum herneyse amaaaan takmıcam nokta

bende takmıyorum artık. yarın dr kontrolüm var. bebek zayıf olsa dr söyler zaten. kilo alsan dert almasan dert.

kızlar bu arada bebiş için alışverişlere başladınız mı? Neler aldınız? kıyafet araba felan filan :):):)

Ben kıyafet olayını tamamladım tutamadımkendimi :) şşimdi Mobilya araştıyorum inşallah bi sorun olmaz gidişatta

ben de yavaştan başladım almaya hastane çıkışı 10lu set bi tane, 5 li setten 3 tane ve 2 tane pazen battaniyesi var kuzumun kıyafette çok abartmayı düşünmüyorum annem zaten mendillerini yapıcak sadece bolca body alıcam bi de bi kaçtane tulum diğer ihtiyaçları için liste yapıp araştırmayı düşünüyorum

Kızlar benim bebiş iki gündür karnımın altında kıpırdanıyo korkmaya başladım erken gelecek diye

kızlar haftasonu şeker yüklemesi yaptırdım. 1. saat degerim yuksek cıktı bu yüzden dr 100gramlık 3 saatlık testten istedi. bu haftasonu da onu yaptıracagım. bende zaten gebelik öncesi insulin direnci vardı dr gebelik şekeri olması durumunun cok yüksek oldugunu belirtti

Geçmiş olsun doktor fazla Kilo aldığım için benden de istedi şeker testi ama daha yaptırmadım inşallah sende de sorun yoktur

kızlar bnm de yüksek çıktı dün 100 grlık yapıldı ilk bir saat açıkcası zor geçti bugün de sonuçlarımı göstericem sanırım bu sefer de yüksek pfffffff

Kızlar benim bebiş iki gündür karnımın altında kıpırdanıyo korkmaya başladım erken gelecek diye
Benimde öyle oluyor arada
Doktorumu arayıp sordum korkulacak bişey yok dedi bebek rahim duvarına elini kolunu bacağını koyuyormuş arada annesi

Geçmiş olsun doktor fazla Kilo aldığım için benden de istedi şeker testi ama daha yaptırmadım inşallah sende de sorun yoktur
sagol canım.

yeni gördüm kac gündür girememiştim. yarın yaptıracagız bakalım.

kızlar bnm de yüksek çıktı dün 100 grlık yapıldı ilk bir saat açıkcası zor geçti bugün de sonuçlarımı göstericem sanırım bu sefer de yüksek pfffffff

sonucları gösterdin mi? ne dedi dr. bende yarın yaptırcam

sonucları gösterdin mi? ne dedi dr. bende yarın yaptırcam
1. ve 2. saat yüksek çıktı endokrine yönlendirdi endokrin hba1c testi istedi ve şimdi ptesine kadar şekerimi cihazla ölçüp not alıyorum duruma göre ya diyet yapıcam yada ek olarak insülin kullanıcam :S

1. ve 2. saat yüksek çıktı endokrine yönlendirdi endokrin hba1c testi istedi ve şimdi ptesine kadar şekerimi cihazla ölçüp not alıyorum duruma göre ya diyet yapıcam yada ek olarak insülin kullanıcam :S

anladım canım cok gecmiş olsun. şimdiden yediklerine dikkat et. beyaz ekmek,hamur isi,seker uzak dur bakalım.

bişicikler olmaz insallah.

bende gebelikten önce de insülin direnci vardı ama bakalım test sonucu nasıl cıkacak..

Saol cnm benim inş bi sıkıntı olmaz

Selam kızlar benimde tokluk kan şekeridüşük çıktı bakalım doktorne diyecek

selam kızlar bende 100g lık test degerlerim cok yüksek cıktı.
doktor sıkı bir diyet ve günde 6-7 kez seker ölçümü dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…