- 5 Ekim 2012
- 268
- 53
- 123
meraba kaçakkız benimde sat 29 haziran :) hoşgeldin bu arada27 haziranda son adet tarihim buyuk ijtimal trmmuzda hamile kaldim mart sonu nisan basi dogum diyor drum araniza katilabilirmiyim :)
2.ci oldum canım 1 güne geçti çok şükür korktuğum gibi olmadiartık bende boğazımdan kesip bebişime hastane masrafı yapıyorum napim :) ilk aşının ağrısı bi hafta kolumdan gitmemişti ama 2. aşı nerdeyse bir gün bile ağrıtmadı kolumu. seninde 2. dimi
hayır gerçekten çok yesem derim ki yedim ve kilo aldım ama eskisi gibi yiyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama nafile ilk 3 ay hiç bulantım olmadı çok şükür ama o yüzden kilo kaybım da olmadı belki de su topluyodur vücudum bilmiyorum herneyse amaaaan takmıcam nokta
Benimde öyle oluyor aradaKızlar benim bebiş iki gündür karnımın altında kıpırdanıyo korkmaya başladım erken gelecek diye
sagol canım.Geçmiş olsun doktor fazla Kilo aldığım için benden de istedi şeker testi ama daha yaptırmadım inşallah sende de sorun yoktur
kızlar bnm de yüksek çıktı dün 100 grlık yapıldı ilk bir saat açıkcası zor geçti bugün de sonuçlarımı göstericem sanırım bu sefer de yüksek pfffffff
1. ve 2. saat yüksek çıktı endokrine yönlendirdi endokrin hba1c testi istedi ve şimdi ptesine kadar şekerimi cihazla ölçüp not alıyorum duruma göre ya diyet yapıcam yada ek olarak insülin kullanıcam :Ssonucları gösterdin mi? ne dedi dr. bende yarın yaptırcam
1. ve 2. saat yüksek çıktı endokrine yönlendirdi endokrin hba1c testi istedi ve şimdi ptesine kadar şekerimi cihazla ölçüp not alıyorum duruma göre ya diyet yapıcam yada ek olarak insülin kullanıcam :S
Saol cnm benim inş bi sıkıntı olmazanladım canım cok gecmiş olsun. şimdiden yediklerine dikkat et. beyaz ekmek,hamur isi,seker uzak dur bakalım.
bişicikler olmaz insallah.
bende gebelikten önce de insülin direnci vardı ama bakalım test sonucu nasıl cıkacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?