selam kızlar bugün doktora gittim ve iki tane minik keselerimizi gördük darısı isteyen herkese....
haydi bakaliiimmm cokk keyifli bir surec basliyor artik insallah cnmm, biri susar biri aglar,biri uyur biri uyanir diyecegin gunler cokk yakinn kalp atisini duydu mu cnmın iciii nneee guzzell hbrler bunlarr cok sukurr rabbime
selam kızlar bugün doktora gittim ve iki tane minik keselerimizi gördük darısı isteyen herkese....
canım gözün aydın...maşallah....darısı diğer güzel günlere inşallah....
canımıniçi ben sana özeldende yazdım... bitanem keseleri gördük sadece,, kap atışlarını önümüzdeki cuma dinlemeye gidicez Allah nasip ederse...canım inşallah darısı sana bitanemmmmmm
ben halen hem tüp bebek hem de diğer dr devam ediyorum sanki tüp bebek dr gittiğim de emin ellerdeyim tek sorun biraz pahalı olması bizi 2 dr baya bi zorluyo:26:
maşallah canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşş
Cnmmmmm guseeelllllll arkadasimmmmm n kadarrrrr cokkkkkk sevindimmmm seninnn adinaaaaa rabbimmm bol bolll cocukkkk nasipppppp ettiiiiiii rabbeeeeeee sukurlerrrrrr olsunnnnnnn,, kalpppp sesini neden duymadiniz tatlimmmm suannn 6 haftaliksinnnnnnnn.... doktor n dediiiiiii
Bitanemm cnmm gelmedi ki msjjj bakip silecegim msj kutusunuu
Hayırlı olsun cok sevindim allah kucağına almayı da nadip etsin inşallah...çok dikkat et kendine özellikle bu hafta ve daha sonraki haftalarda...iyice yerlerşsin minikler.çok hareketli olma dışarı çıkma gezme...
gelmedimi? mesaj kutunmu doluydu acaba bebeğimmmmm.... canım benimmmm
Ben 28yaşında13 yıllk evliyim Ve 12 yaşında kızım var kızım 6 yaşındayken ikinci kez anne olmaya karar verdim ve korunmayı bıraktım birgün kasık ağrısından acile kaldırıldım ve dış gebelikten ameliyat oldum aradan 1 yıl geçti ve tekrar hamile kaldım 3 aylıkken düşükle sonuçladı 1yıl sonra doktor kontrolünde tekrar hamile kaldım oda 5 haftalıkken gebelik kesesi oluşmadıgından dolayı oda düştü ve şimdi tekrar hamile kalmak istiyordum ve doktorumla konuştuk ve rahim filmi istedi bir tüpüm ameliyatla alınmıştı şimdi diğer tüpte tıkalı çıktı ve tüp bebek önerdi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Askım benim diger arkadaslarimla yazistim ama senin msj yok bitanem, neyse iyisin ya hersey yolunda ya Allahıma sukurler olsun..ben de sana biseyler yazmistim canım sıkkındı,bat 5gun erken odu,transfer gunumz alt ust oldu..neyse Allahın dedigi olur,, atiyorum sana msj gene deneme yapim bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?