canım gözün aydın çok sevındım senın adına :) ayy ne güzel yaa kucakların bebeklerle dolcak
cnm gecmis olsun kolay şeyler yasamamissin allah cocuguna saglik versin.tup bebek de senin tupleribe ihtiyac yok cnm disarda tup de dollendigi icin daha oncede gebeliklerin olmus en iyi emriyo secimi ile sansin yuksek mersk ettigin bise varsa sor cnm .Ben 28yaşında13 yıllk evliyim Ve 12 yaşında kızım var kızım 6 yaşındayken ikinci kez anne olmaya karar verdim ve korunmayı bıraktım birgün kasık ağrısından acile kaldırıldım ve dış gebelikten ameliyat oldum aradan 1 yıl geçti ve tekrar hamile kaldım 3 aylıkken düşükle sonuçladı 1yıl sonra doktor kontrolünde tekrar hamile kaldım oda 5 haftalıkken gebelik kesesi oluşmadıgından dolayı oda düştü ve şimdi tekrar hamile kalmak istiyordum ve doktorumla konuştuk ve rahim filmi istedi bir tüpüm ameliyatla alınmıştı şimdi diğer tüpte tıkalı çıktı ve tüp bebek önerdi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
canım ben ,izmirdeyim burda tedavim olducanım sen nerede tedavi görüyorsun?
inşşş canım inşş rabbim yeter ki kucağımıza aldığımız günleri de göstersin yaşatsın bizlereamin canım çok teşekkür ederim...Rabbim hepimizinkini korusun
sana da iyi pazarlar canımiyi pazarlarrrrr
Günaydın kızlar bulantısız ağrısız mutlu pazarlar herkese :)
Dün mide bulantım tavan yaptı üstüne bide başağrısı eklendı fenalık gecırıyodum kendımızı acıle zor attık.. bır serum içine bulantı için iğnede karıştırdılar yenıden doğmuş gıbıyım geceden berı allaha şüküer
Ben 28yaşında13 yıllk evliyim Ve 12 yaşında kızım var kızım 6 yaşındayken ikinci kez anne olmaya karar verdim ve korunmayı bıraktım birgün kasık ağrısından acile kaldırıldım ve dış gebelikten ameliyat oldum aradan 1 yıl geçti ve tekrar hamile kaldım 3 aylıkken düşükle sonuçladı 1yıl sonra doktor kontrolünde tekrar hamile kaldım oda 5 haftalıkken gebelik kesesi oluşmadıgından dolayı oda düştü ve şimdi tekrar hamile kalmak istiyordum ve doktorumla konuştuk ve rahim filmi istedi bir tüpüm ameliyatla alınmıştı şimdi diğer tüpte tıkalı çıktı ve tüp bebek önerdi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
didemcim sen hamilemisin kızzzzz görünce o kadar çok sevindimki:44:neden kısme yok burdaa
slm arkadaslar tum hamislere hayirli dogumlar diliyorum...bende 18 haftalik gebeyim benimle ayni haftalarda olanlar varmi aranizda bilmiyorum varsa bebegin hareketlerini hissediyormusunuz ben halen hicbisey hissetmiyorum zaten hep bi korkuyla yasiyorum bisey olacak diye(icim bombos gibii (
Canim hissediyor olman gerekmiyor mu doktora git bence hem icin rahatlar
doktora gitmekten korkuyirumyaa kotu bisey duyacam diye:-((( randevum ocagin 6 da acilemi gitsem bilmiyirumki...
doktora gitmekten korkuyirumyaa kotu bisey duyacam diye:-((( randevum ocagin 6 da acilemi gitsem bilmiyirumki...
Arkadaslar benim ikili testım iyi cıkmıştı çok şükür. Drum uclu yada dortluye gerek yok dedi. Siz yaptırdınızmı?
slm arkadaslar tum hamislere hayirli dogumlar diliyorum...bende 18 haftalik gebeyim benimle ayni haftalarda olanlar varmi aranizda bilmiyorum varsa bebegin hareketlerini hissediyormusunuz ben halen hicbisey hissetmiyorum zaten hep bi korkuyla yasiyorum bisey olacak diye(icim bombos gibii (
Ben 28yaşında13 yıllk evliyim Ve 12 yaşında kızım var kızım 6 yaşındayken ikinci kez anne olmaya karar verdim ve korunmayı bıraktım birgün kasık ağrısından acile kaldırıldım ve dış gebelikten ameliyat oldum aradan 1 yıl geçti ve tekrar hamile kaldım 3 aylıkken düşükle sonuçladı 1yıl sonra doktor kontrolünde tekrar hamile kaldım oda 5 haftalıkken gebelik kesesi oluşmadıgından dolayı oda düştü ve şimdi tekrar hamile kalmak istiyordum ve doktorumla konuştuk ve rahim filmi istedi bir tüpüm ameliyatla alınmıştı şimdi diğer tüpte tıkalı çıktı ve tüp bebek önerdi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
kızlar dua edin yarın bebeğimi göreyyim çok korkuyorum ve heyecanlıyım
canım sen kalp atışınımı dinlemeye gidiceksin,,, bende cuma günü gidicem
ben keseyi görmüştüm canım 5.6mm di geçen hafta salı yarın bebeği görmek için ama belki kalp atışınıda duyarım 6 hafta oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?