2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

cnm gecmis olsun kolay şeyler yasamamissin allah cocuguna saglik versin.tup bebek de senin tupleribe ihtiyac yok cnm disarda tup de dollendigi icin daha oncede gebeliklerin olmus en iyi emriyo secimi ile sansin yuksek mersk ettigin bise varsa sor cnm .

canım sen nerede tedavi görüyorsun?
canım ben ,izmirdeyim burda tedavim oldu
amin canım çok teşekkür ederim... Rabbim hepimizinkini korusun
inşşş canım inşş rabbim yeter ki kucağımıza aldığımız günleri de göstersin yaşatsın bizlere
iyi pazarlarrrrr
sana da iyi pazarlar canım

iyi olmana çok sevindim sevindim canım birazda olsa toparlamışsındır kendini

canım yaşadıklarını için çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın inşş
bende dış gebelik geçirdim ameliyatla sonlandı ve sağ tüpüm de alındı sonrasın da ilk tüp denemem de rabbime çok şükür hamile kalabildim

slm arkadaslar tum hamislere hayirli dogumlar diliyorum...bende 18 haftalik gebeyim benimle ayni haftalarda olanlar varmi aranizda bilmiyorum varsa bebegin hareketlerini hissediyormusunuz ben halen hicbisey hissetmiyorum zaten hep bi korkuyla yasiyorum bisey olacak diye (icim bombos gibii(

Canim hissediyor olman gerekmiyor mu doktora git bence hem icin rahatlar

daha önce hissediyordun da şimdi hissetmiyorsan bir terslik olabilir ama bugüne kadar hiç hissetmemişsen normal bence geçen hafta doktora sordum 20. haftadan itibaren hissedersin demişti bana...ilk gebeliklerde biraz geç hissediliyormuş...ama anlıyorum seni insanın içine kurt düşüyor tabi...

maşallah sana daha genceciksin kızın da arkadaş olmuş sana...ben de dış gebelik geçirdim canım sol tüpüm alındı.zor günlerdi.daha sonra tedaviler başladı.3 aşılama 4 tüp bebek tedavisi gördüm.4. de hamilelik oluştu.benim de senin gibi diğer tüpüm kapalıydı.kapalı olması o kadar önemli değil tüp bebekte.ama eğer tüpün içi sıvı dolu ve hidrosalpenks varsa o zaman kötü.tutunmayı engelliyor.ama sen de olsaydı rahim filminde çıkardı.sana kolaylıklar diliyorum...iyi bir merkeze gitmeni tavsiye edrim...

ben keseyi görmüştüm canım 5.6mm di geçen hafta salı yarın bebeği görmek için ama belki kalp atışınıda duyarım 6 hafta oluyor

inşallah canım duyarsın ve görürsün bende 6+4 üm dün gittim doktora keseleri gördüm ama kalp atışını cuma günü dinleyecekmişiz Allah nasip ederse inşallah

Benim de yarin randevum var kizlar insallah guzel gecer sizDe insallah kalp atislarini duyarssiniz ben 6+2 de gimiatim uatten gorememistim alttan gormustuk.bide kullanılan makine cok onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…