2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Merhaba arkadaslar .. bende cok herycanliyim yarin kesemizi görmeye gidicez.. bugun asiri derecede kasiklarim ve belim ağrıyor .. cok korkuyorum bisey olacak diye .. bi yarin olsada icim rahatlasa

Merhaba arkadaslar .. bende cok herycanliyim yarin kesemizi görmeye gidicez.. bugun asiri derecede kasiklarim ve belim ağrıyor .. cok korkuyorum bisey olacak diye .. bi yarin olsada icim rahatlasa

Stres yaptıkca rahım kasılıp kanamaya neden olabiliyormus lutfen stres yapma bebege zarar verebilirsin.

Herkese merhaba...İyi haber alan arkadaşları kutlarım,seviniyorum okudukça :)
Hatırlayanlar vardır 2 adet kese görmüştük ve birinin gelişimi yavaş olduğundan sadece birinin kalbini duymuştum...Geçen hafta çarşamba sabahı sabah 5'te acayip bi kanamayla uyandım,ne olduğunu anlamadım tuvalete gittiğimde paçalarıma kadar kan olmuştu her yerim...Allah'a şükür çok soğukkanlı bi yapım var,eşim uyuyordu ona hiç ellemedim,doktorumu aradım direk...Durumumu tarif ettim,korkma acil bir durum yok,gelişmeyen keseden kaynaklanıyor muhtemelen öğlende kontrole gel dedi.Ben de rahatladım,o arada eşim uyandı olan biteni anlatıp yattım uyudum bi güzel,sonra kontrole gittim,aynen doktorumun dediği çıktı,gelişmeyen kese etrafında kanlanma vardı,biraz daha devam edebilir kan birikmiş içerde dedi.O gece de biraz kanamam oldu aynen dediği gibi...Neyse ki diğer ufaklık iyi durumda onda bir sorun yok,diğer kese ya eriyecek ya atılacakmış.Hayırlısı olsun inşallah...
Sürekli endişe halinde olan arkadaşlara önerim (-ki bir zamanlar ben de öyleydim) doktorum bana bir şey söylemişti önceleri "Kaybetme korkusuyla yaşayanlar herşeylerini kaybederler"...Şimdi en ufak kötü düşünce gelse aklıma bu cümle şimşek gibi çakar beynimde...Pozitif olmaktan vazgeçmeyin

Gunaydin canim okuyunca yazdiklarini yazmak istedim 9. Haftada kontrole gittim ilk defa baska bi dr a bebislerimin ikisinin de kalp atisini gormustum ama biri gec baslamisti mmuayeneolmadan ikiz dedim adama adam ultrasonda bakti pat diye ikiz filan degil diger kese bos dedi ustelik ne kanamam oldu ne lekelenmem kendi dr a gittim hemen o da gelisimi durmus dedi ustunden 3-4 hafta gecmistiki kanamam oldu ama cok degil bi aksam ayni senin gibi keseyi atiyorum heralde diger bebisim iyidir umarim ikiz cok istiyodum ama risklerini de biliyorum hakkimizda hayirlisi boyleymis sende üzülme olurmu bitaneciklerimiz bizi birakmasin yeter:))

canım ben 18 değilim ama şuanda 15 haftadayım.....bende birşey hissetmiyorum....hatta dün kendimi çok kötü hissettim....sanki içimde bir boşluk vardı...hiç böyle hissetmemiştim....sabah kalktığımda sanki içimde bir boşlukla uyandım....çok korkuyorum inşallah birşey yoktur....daha cuma günü gitmiştim doktora...1 ay sonraya gün verdi....

kızlar bizde 7+0 da cmtesi gunu kalp atısını dinledik çok heyecanlıydı, dakikada 130kez atıyormuş maşallah
ancak bi sorum olucak kızlar dun sabah eşim yatakta döniyim derken kolunu ıkı kez tam bebişin bölgesine çarptı.
hafif diil , çok şiddetli de diil ama resmen geçirdi 2 tane endişeliyim o yüzden.. sizce bişey olmuşmudur ki. doktora gitsem mi napsam

Cnm zarar görse belirtı verirdi bence kanama agrı vs..ama sırf senin stres yapmaman için dra gıt derim.esindende uzak dur araniza yastık koy barı dikkatli olsun.

Cnm zarar görse belirtı verirdi bence kanama agrı vs..ama sırf senin stres yapmaman için dra gıt derim.esindende uzak dur araniza yastık koy barı dikkatli olsun.

cnm hiç bir belirti vermedi. ara ara ağrılarım oluyor onlar devam ama tabi içimde bir stres oluştu. kafama takıldı bir kere..

Teşekkür ederim.Yok üzgün değilim...Çoğul gebelikler riskli zaten evet,ama bunu bilse de insan içgüdüsel olarak hemen sahiplenip hiçbirini kaybetmek istemiyor o da bi gerçek...Ama herşeyde vardır bir hayır,vücuttan atılmasalar belki diğerine zararı olacak,yada gelişseydi sağlıklı olmayacaktı,böyle düşünüyorum.Diğeri sağlıklı gelişmeye devam ettiği sürece sorun yok inşallah :)

kızlar dr dan geldim kese 11mm olmuş ama embriyo gözükmedi işte canım sıkıldı ama umudumda var ne bileyim yolk sac göründü ya ondan herhal

Evet canim bende öyle düşünüyorum insallah kalan bebislerimiz saglikli sihhatli olsun da o yeter bi dahaki hafta cinsiyet ogrencez insallah bebegimizinde saglikli oldugunu görür rahatlariz

kızlar dr dan geldim kese 11mm olmuş ama embriyo gözükmedi işte canım sıkıldı ama umudumda var ne bileyim yolk sac göründü ya ondan herhal

Valla hic bilmiyorumki yolk sac ne onu bile bilmiyorum ama dr hic aciklama yapmadi mi bebek var filan diye kacinci haftadaydin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…