kendi hesabıma göre6+2 günlük alttan baktılar çarşamba gel dediler ama ben cuma gideyim diyorum
kızlar bizde 7+0 da cmtesi gunu kalp atısını dinledik çok heyecanlıydı, dakikada 130kez atıyormuş maşallah
ancak bi sorum olucak kızlar dun sabah eşim yatakta döniyim derken kolunu ıkı kez tam bebişin bölgesine çarptı.
hafif diil , çok şiddetli de diil ama resmen geçirdi 2 tane endişeliyim o yüzden.. sizce bişey olmuşmudur ki. doktora gitsem mi napsam
maşallahh atsında kalbi büyüsün :) korkma canım yaa o kadardan bişe olmaz heralde ama eşine tembihle dıkkat etsın yoksa araya yastık koyarız de tehdıt et hahahgerçi yastık felan korkmazlar zaten herşey yasak için rahat ettirmek istersen bi görün doktoruna..
cnm özel bi sıvının içinde olduklarından korunuyorlarmış araştırma yaptım da biraz. zaten tüp bebek doktoruma bu hafta son kontrolum vardı perşembeye kadar beklicem. insan ister istemez endişeleniyor işte, yastık iyi fikir
kendi hesabıma göre6+2 günlük alttan baktılar çarşamba gel dediler ama ben cuma gideyim diyorum
bende daha hissedemiyorum canım dr 20. haftadan sonra histemeye başlarsın demişti korkulcak bişey yokslm arkadaslar tum hamislere hayirli dogumlar diliyorum...bende 18 haftalik gebeyim benimle ayni haftalarda olanlar varmi aranizda bilmiyorum varsa bebegin hareketlerini hissediyormusunuz ben halen hicbisey hissetmiyorum zaten hep bi korkuyla yasiyorum bisey olacak diye(icim bombos gibii (
aynennnnn bende bu ne sıkıntı anlamadım eve sığamaz oldum :26::26:Cookkk sikildimmmm
güzünaydın canım testinin iyi çıkmasına sevindimArkadaslar benim ikili testım iyi cıkmıştı çok şükür. Drum uclu yada dortluye gerek yok dedi. Siz yaptırdınızmı?
çok geçmiş olsun canım rabbim bebeğini korusun inşş bidaha böyle bişey yaşamazsın :26:Herkese merhaba...İyi haber alan arkadaşları kutlarım,seviniyorum okudukça :)
Hatırlayanlar vardır 2 adet kese görmüştük ve birinin gelişimi yavaş olduğundan sadece birinin kalbini duymuştum...Geçen hafta çarşamba sabahı sabah 5'te acayip bi kanamayla uyandım,ne olduğunu anlamadım tuvalete gittiğimde paçalarıma kadar kan olmuştu her yerim...Allah'a şükür çok soğukkanlı bi yapım var,eşim uyuyordu ona hiç ellemedim,doktorumu aradım direk...Durumumu tarif ettim,korkma acil bir durum yok,gelişmeyen keseden kaynaklanıyor muhtemelen öğlende kontrole gel dedi.Ben de rahatladım,o arada eşim uyandı olan biteni anlatıp yattım uyudum bi güzel,sonra kontrole gittim,aynen doktorumun dediği çıktı,gelişmeyen kese etrafında kanlanma vardı,biraz daha devam edebilir kan birikmiş içerde dedi.O gece de biraz kanamam oldu aynen dediği gibi...Neyse ki diğer ufaklık iyi durumda onda bir sorun yok,diğer kese ya eriyecek ya atılacakmış.Hayırlısı olsun inşallah...
Sürekli endişe halinde olan arkadaşlara önerim (-ki bir zamanlar ben de öyleydim) doktorum bana bir şey söylemişti önceleri "Kaybetme korkusuyla yaşayanlar herşeylerini kaybederler"...Şimdi en ufak kötü düşünce gelse aklıma bu cümle şimşek gibi çakar beynimde...Pozitif olmaktan vazgeçmeyin
aynen kuzum ya niye böyle karamsar olduk anlamıyorum inan bende öyleyim çok mutsuzumcanım ben 18 değilim ama şuanda 15 haftadayım.....bende birşey hissetmiyorum....hatta dün kendimi çok kötü hissettim....sanki içimde bir boşluk vardı...hiç böyle hissetmemiştim....sabah kalktığımda sanki içimde bir boşlukla uyandım....çok korkuyorum inşallah birşey yoktur....daha cuma günü gitmiştim doktora...1 ay sonraya gün verdi....
gözünaydın canım duymuşsun kalp atışınıkızlar bizde 7+0 da cmtesi gunu kalp atısını dinledik çok heyecanlıydı, dakikada 130kez atıyormuş maşallah
ancak bi sorum olucak kızlar dun sabah eşim yatakta döniyim derken kolunu ıkı kez tam bebişin bölgesine çarptı.
hafif diil , çok şiddetli de diil ama resmen geçirdi 2 tane endişeliyim o yüzden.. sizce bişey olmuşmudur ki. doktora gitsem mi napsam
daha önce hissediyordun da şimdi hissetmiyorsan bir terslik olabilir ama bugüne kadar hiç hissetmemişsen normal bence geçen hafta doktora sordum 20. haftadan itibaren hissedersin demişti bana...ilk gebeliklerde biraz geç hissediliyormuş...ama anlıyorum seni insanın içine kurt düşüyor tabi...
aynen kuzum ya niye böyle karamsar olduk anlamıyorum inan bende öyleyim çok mutsuzumkış gerçekten bizi vurdu
offffffffffff canım sıkılıyoooooooooooooooooooooo:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Sıkılan anneler lutfen Kuzularınızı bunaltmayın.ben 4 ay olucak nerdeyse wc harıcı yatıyorum ve evden sadece usg için cikiyorum.ama sıkılmıyorum.yeterkı bebış iyi olsun. Muzık dınleyın.dua edin.sevdıgınız programı takıp edın.
iyi akşamlar kızlarr nasılsın
Iyiyiz allaha sukur sen nasilsin canim carsiya ciktim bugun ogleden sonra islerim vardi anca bitti eve dönüyoruz
Kizlar bizim tek sıkıntımız bekliyo olmamiz hem korkuyoruz vebislere biseybolacak diye hergun bebegimizi gorsek morlaimizde bozulmaz kafamizda acaba da olmaz bazen esime diyorum eve ultrason cihazi alacam
offffffffffff canım sıkılıyoooooooooooooooooooooo:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?