2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

maşallahh atsında kalbi büyüsün :) korkma canım yaa o kadardan bişe olmaz heralde ama eşine tembihle dıkkat etsın yoksa araya yastık koyarız de tehdıt et hahah gerçi yastık felan korkmazlar zaten herşey yasak için rahat ettirmek istersen bi görün doktoruna..

cnm özel bi sıvının içinde olduklarından korunuyorlarmış araştırma yaptım da biraz. zaten tüp bebek doktoruma bu hafta son kontrolum vardı perşembeye kadar beklicem. insan ister istemez endişeleniyor işte, yastık iyi fikir

valla canım burda herkes endişelerinde haklı napalım zor kazandık kaybetmek istemiyoruz.. İçini ferah tut bebişin kesesınde mutlu mesut büyüyor inşş

bende daha hissedemiyorum canım dr 20. haftadan sonra histemeye başlarsın demişti korkulcak bişey yok
Cookkk sikildimmmm
aynennnnn bende bu ne sıkıntı anlamadım eve sığamaz oldum :26::26:
Arkadaslar benim ikili testım iyi cıkmıştı çok şükür. Drum uclu yada dortluye gerek yok dedi. Siz yaptırdınızmı?
güzünaydın canım testinin iyi çıkmasına sevindim benim de çok şükür 2'li testim iyi çıktı ama dr 4'lü yapmak istiyo
çok geçmiş olsun canım rabbim bebeğini korusun inşş bidaha böyle bişey yaşamazsın :26:
aynen kuzum ya niye böyle karamsar olduk anlamıyorum inan bende öyleyim çok mutsuzum kış gerçekten bizi vurdu
gözünaydın canım duymuşsun kalp atışını hiç bişey olmaz canım merak etme ama tabi eşin biraz daha dikkatli olsun artık yatakta 3 kişi yatıyosunuz
kendi hesabıma göre6+2 günlük alttan baktılar çarşamba gel dediler ama ben cuma gideyim diyorum

bende canım ilk kont 6 haftalıkken gitmiştim bebeği görmüştüm inşş sende görürüsün kuzum :26:

yok canim ya hic hissetmedim ama icim bombos geliyor bana benimle ayni olan arkadaslar hissettigini söylüyorlar iyice telaslaniyorum...neyaptiysam tik yok anlamadim hicmi hissetmez insan yaa(

aynen kuzum ya niye böyle karamsar olduk anlamıyorum inan bende öyleyim çok mutsuzum kış gerçekten bizi vurdu

ya canım dün sabah uyandım...daha gözü açar açarmaz...içimde bir boşluk sanki allah korusun bebişime birşey olmuş gibi....çok tuhaftı...hiç böyle hissetmemiştim...tamam endişlerim vardı...sabırsızlanıyordum hep ama.bu çok farklı...dün evde ruh gibiydim....sabah eşim nöbetten geldi...ona bile hissettirmişim moralimin bozukluğunu...neyin var dedi...bende birşey yok dedim...ona hissettiklerimi anlatmak istemedim..onunda canını sıkmak istemedim...allahım hayra çıkarsın....kendi kendime iyi düşün iyi olsun diyip duruyorum hep...daha cuma gittim gördüm bebişimi çok şükür....daha 1 ay var...nasıl dayanacapım bilmiyorum....acile gitsem desem içimde bir boşluk var...sanki bebeğime birşey oldu... acaba bir baksanız desem...bana ya gülerler...yada deli diye beni kapı dışarı ederler... allahım sen bebeklerimiz koru...sağsalim kucağımıza almayı nasip et allahım....

offffffffffff canım sıkılıyoooooooooooooooooooooo:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Sıkılan anneler lutfen Kuzularınızı bunaltmayın.ben 4 ay olucak nerdeyse wc harıcı yatıyorum ve evden sadece usg için cikiyorum.ama sıkılmıyorum.yeterkı bebış iyi olsun. Muzık dınleyın.dua edin.sevdıgınız programı takıp edın.

canım ben yatmıyorum,,,senin tehlikenmi var bitanem,,, bu gün biraz ev işi yaptım normalde oturmayı hiç sevmem ama mecburen bebişlerim için oturuyorum haftaya 2. ayımıza giricez kafama göre kimsede yok ya yakınlarımda komşularım var ama onlarda kendi derleriyle meşguller annemde uzakta ne bileyim işte,,, birazdan eşim gelicek o gelince hiç sıkılmıyorum zaten zor hamile kaldık zaten Allah korusun onları hepimizinbebişlerini....

Kizlar bizim tek sıkıntımız bekliyo olmamiz hem korkuyoruz vebislere biseybolacak diye hergun bebegimizi gorsek morlaimizde bozulmaz kafamizda acaba da olmaz bazen esime diyorum eve ultrason cihazi alacam

Kizlar bizim tek sıkıntımız bekliyo olmamiz hem korkuyoruz vebislere biseybolacak diye hergun bebegimizi gorsek morlaimizde bozulmaz kafamizda acaba da olmaz bazen esime diyorum eve ultrason cihazi alacam

aynen canım aynen sürekli bir panik havasındayız ultrason olmaz belki ama dopler cihazından kalp atımının duyulacağını bilsem alacam en azından kalp sesini duyar rahatlarım

ah be kızlar şükür siz bebeğinizi gördünüz ben bugün boş geldim göremedim içim içimi yiyiyor kafayı yiycegim boşmu bebek yokmu diye valla bir görsem kalbinin sesini duysam oh diyeceğim inan

anneme bende diyorum evde cihaz olsa diye sıkılmak yok bebişler iyi olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…