2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

offffffffffff canım sıkılıyoooooooooooooooooooooo:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
herkezin canı çoook sıkılıyo ya nedir bu anlamadım :44::44:
valla bitanem bilsem niye olduğunu hemen sana söylerim bende de bi huzursuzluk var eve sığamaz oldum çok bunalıyorum bazen de eşime sarıyorum adam da neye uğradığını şaşırıyo
hayatımızı çok rutin oldu sabah kalk akşam yat belki de en büyük gerilme sebebimiz daha bebişleri hissedememiz kesin bence bu benim 4 ay oldu daha göbeğim çıkmadı bebişimi hissedemedim valla bunalım kapımda
Selam herkese yeniyim aranıza gelebilir miyim? :)

hoş geldin canım bebişin de hayırlı olsun

sürekli evde durmasanda aynı şey akşama kadar çalışıyorum yine sklıyorum yine sklıyorum daha ne istiyoruz bende anlamış değilim bende çok huzursuzum doğru düzgün ne uyuyabiliyorum nede yaptığım birşeyden zevk alıyorum15:gezmeye gitsem orda duramıyorum napcamı şaşırdım valla

valla canım bende anlamadım gittiyıllar sonra istediğim şey çok şükür benimle ama sorun ne...:44: bir günüm diğerine uymuyo bugün iyisem yarın kötüyüm ruh halim çok değişken ne istediğimi bende anlamış değilim kuzum :26:
bidaha ki kont dr soracağım yolculuk için ne diyecek anneme gitmek istiyorum çok sıkıldım daraldım bunaldım

aynen bende yıllardır bugünü bekliyorum ama noluyor bana anlayamadım annen çok mu uzaktaki o gelse. benim annemgil yanı başımda ama inan oraya bile gidesim yok gidincede daralıyorum bunalıyorum biran önce eve gelmek için dakika sayıyorum

Evet cnm rısklı benımkı.7 hftadan 16 ya kadar ara ara kanamam oldu(suan 16dayım).plasentam rahım agzına yakınmış eger zamanla yukari cıkmazsa 9 ay yatacakmısım.annenler arada gelse çok moral olur sana

belki de normaldir canım inşş geçici bi durumdur kuzum ya böyle karamsar olmak hiç hoş bişey değil annem çok uzakta canım aramız da 8 saatlik bi yol mesafesi var eylül de o geldi yanıma bende babamı abimi çok özledim görmek istiyorum valla ne yapcam bilmiyorum eşim de aslın da hiç gönderme taraftarı değil bizim asıl iznimiz nisan ayın da o zaman da kısmetse 7 aylık olcam :44:

inşallah öyledir canım ne istediğini bilmemek zor:)uzaklarmış hayırlısı canım nisanda gidersin inşallah

Cnm özlemin ne kadar olursa olsun sakın uzun yola gıtme.erken dogum yapanları bılıyorum.

aslında bizim sıkıntılarımızın sebebi evimizdeki boşluk yıllardır o boşluk o kadar canımızı yaktı ki şimdide hemen doluversin bebeğimizi kucağımıza alalım istiyoruz tedirgin beklemekde moralimizi bozuyor huzursuz ediyor

evet canım çünkü çok sabırsısız aslında şu an bizim en keyifli olmamız gereken bi dönem hamileliğin keyfini çıkarıyo olmayız ben geçen kont dr keşke hemen doğsa dedim adam bu ne acele deyip güldü

aynen öyle hissetmeye başlasak rahatlıcaz bence şimdi doktor kontrolleri dışında hamile olduğumuzu algılayamıyoruz

Yaa bende hissetmiyorum ama benim gobegim cikti yaa cok mu yiyorum acaba :)) annem bile gobegin cikmis dedi

kız gibi demişti ama kesin değildi sonrada doktora gitmedim daha 20gün var

Anaaam herkesin kiz topigimizde bi tane oglus vardi di mi bana hic bisey demedi bu dr yaa iki gecedir ruyamda kiz bebek görüyorum dun gece ruyamda demet akalin dogurmus bizim evdelermis simsiyah saclari vardi bebegin kiz bebekti:))

Anaaam herkesin kiz topigimizde bi tane oglus vardi di mi bana hic bisey demedi bu dr yaa iki gecedir ruyamda kiz bebek görüyorum dun gece ruyamda demet akalin dogurmus bizim evdelermis simsiyah saclari vardi bebegin kiz bebekti:))

hayırdır inşallah:)bende hamile kalmadan önce bile hep kız bebek görürdüm ne yalan söyleyim hep ilk bir kızım olsun istemişimdir ama en başta sağlık sıhat ve hayırlı bir evladım olsun yeter

offffffffffff canım sıkılıyoooooooooooooooooooooo:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Tatlim ndn bu kdr skıldinnnnn rht oll bebislerinnn karninda bol bol uyu dinlen pijamalarinla rahat rahat evinde olmanin keyfini cikar bebislerinle film izle muzik dinle bol bol dua et skıldinmi disari cik bi 10dk hava al tekrar gel eve bnmde cok kanamam olmustu ama bn hep calismayada devam etmistim sole inan rabbim ol dedimiiii bunu hic bise engelleyemez tatlim ii dinlenmelerrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…