aynen bende canım eşim göbeğimi sevmese iyice unutacağımaynen öyle hissetmeye başlasak rahatlıcaz bence şimdi doktor kontrolleri dışında hamile olduğumuzu algılayamıyoruz
benim de biraz ama yuvarlak değil şişkinlik var ama gerisi yokYaa bende hissetmiyorum ama benim gobegim cikti yaa cok mu yiyorum acaba :)) annem bile gobegin cikmis dedi
inşş 20 gün sonra netleşir canımkız gibi demişti ama kesin değildi sonrada doktora gitmedim daha 20gün var
Anaaam herkesin kiz topigimizde bi tane oglus vardi di mi bana hic bisey demedi bu dr yaa iki gecedir ruyamda kiz bebek görüyorum dun gece ruyamda demet akalin dogurmus bizim evdelermis simsiyah saclari vardi bebegin kiz bebekti:))
Cnm özlemin ne kadar olursa olsun sakın uzun yola gıtme.erken dogum yapanları bılıyorum.
aynen bende canım eşim göbeğimi sevmese iyice unutacağım
benim de biraz ama yuvarlak değil şişkinlik var ama gerisi yok
inşş 20 gün sonra netleşir canımbenim de 15 gün var kızımı görmeye
valla canım topik kızçeden geçilmiyor kesin bu sene kız senesi hep güzeller doğacak allahın izniyleinş sen de bi an önce öğrenirsin
yerim ben kızları:)aynen benimkide şişkinlik gibi giydiğim badiler olmasa bende hatırlamayacağım
şöyle kocaman kocaman göbişlerimiz olsun canım
biz kesin o zamanda şikayet edecek birşeyler buluruz canım:)
yarın akşam yılbaşı ne yapmayı düşünüyosunuz
bizde canım kocişimle başbaşa bi yemek yeriz akşamı öyle geçiririz işteherzamanki gibi evde oturmayı:)
neyse kızlar size doyum olmaz ama ben kaçar malum yarın iş var iyi geceler mutlu ve huzurlu uykular:)
Tatlim ndn bu kdr skıldinnnnn rht oll bebislerinnn karninda bol bol uyu dinlen pijamalarinla rahat rahat evinde olmanin keyfini cikar bebislerinle film izle muzik dinle bol bol dua et skıldinmi disari cik bi 10dk hava al tekrar gel eve bnmde cok kanamam olmustu ama bn hep calismayada devam etmistim sole inan rabbim ol dedimiiii bunu hic bise engelleyemez tatlim ii dinlenmelerrr...
Evet cnm rısklı benımkı.7 hftadan 16 ya kadar ara ara kanamam oldu(suan 16dayım).plasentam rahım agzına yakınmış eger zamanla yukari cıkmazsa 9 ay yatacakmısım.annenler arada gelse çok moral olur sana
hoş geldin canım benim, kaç haftalık bebişin
herkezin canı çoook sıkılıyo ya nedir bu anlamadım :44::44:
valla bitanem bilsem niye olduğunu hemen sana söylerim bende de bi huzursuzluk var eve sığamaz oldum çok bunalıyorum bazen de eşime sarıyorum adam da neye uğradığını şaşırıyo
hayatımızı çok rutin oldu sabah kalk akşam yat belki de en büyük gerilme sebebimiz daha bebişleri hissedememiz kesin bence bu benim 4 ay oldu daha göbeğim çıkmadı bebişimi hissedemedimvalla bunalım kapımda
hoş geldin canım bebişin de hayırlı olsun
Kizlar bizim tek sıkıntımız bekliyo olmamiz hem korkuyoruz vebislere biseybolacak diye hergun bebegimizi gorsek morlaimizde bozulmaz kafamizda acaba da olmaz bazen esime diyorum eve ultrason cihazi alacam
Selam herkese yeniyim aranıza gelebilir miyim? :)
7+3 8. hafta içindeyiz canım hoş buldum :))
maşallah,,,Allah tamamına erdirsin canım,,, benimde yarın 7. haftam bitiyo... henüz yolun başlarındayız,,, bütün yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumAllah hepimizin yardımcısı olsun canım
hamilelik takvımı yapsana cnm ya unutuyorum ben kaç haftalık olduğunu
nasıl yapılıyoki bi bakiiiiiiimmmmm tatlım
cnm yukarıda forum ayarlarım var ya onun içinden profil ayarlarıma giriyosun. bebeğinin doğum tarihi diye bir seçenek var oradan beklenen doğum tarihini girince otomatık çıkıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?