2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

aynen öyle hissetmeye başlasak rahatlıcaz bence şimdi doktor kontrolleri dışında hamile olduğumuzu algılayamıyoruz
aynen bende canım eşim göbeğimi sevmese iyice unutacağım
Yaa bende hissetmiyorum ama benim gobegim cikti yaa cok mu yiyorum acaba :)) annem bile gobegin cikmis dedi
benim de biraz ama yuvarlak değil şişkinlik var ama gerisi yok
kız gibi demişti ama kesin değildi sonrada doktora gitmedim daha 20gün var
inşş 20 gün sonra netleşir canım benim de 15 gün var kızımı görmeye
Anaaam herkesin kiz topigimizde bi tane oglus vardi di mi bana hic bisey demedi bu dr yaa iki gecedir ruyamda kiz bebek görüyorum dun gece ruyamda demet akalin dogurmus bizim evdelermis simsiyah saclari vardi bebegin kiz bebekti:))

valla canım topik kızçeden geçilmiyor kesin bu sene kız senesi hep güzeller doğacak allahın izniyle inş sen de bi an önce öğrenirsin

Cnm özlemin ne kadar olursa olsun sakın uzun yola gıtme.erken dogum yapanları bılıyorum.

valla şimdilik çok karasısızm canım dr bi konuşacağım bakalım ne diyecek :44lmazsa artık kısmetse doğuma gelecekler bizde o zaman görüşürüz

yerim ben kızları:)aynen benimkide şişkinlik gibi giydiğim badiler olmasa bende hatırlamayacağım

canımmmmm bilmiyorum ya bişey olur diye dışarı çıkmıyorum en azından şu 3 ay dolsun diyorum,,, sen nasılsın bitanem mide bulantıların hafifledimi,,, inşallah sende Artık rahat bi hamilelik geçirirsin canım benimmmmm

Evet cnm rısklı benımkı.7 hftadan 16 ya kadar ara ara kanamam oldu(suan 16dayım).plasentam rahım agzına yakınmış eger zamanla yukari cıkmazsa 9 ay yatacakmısım.annenler arada gelse çok moral olur sana

canım çok dikkat et Allahım korusun bebeğini,, 9 ay sonrada kucağına alıp öpüp kokla inşallah

Teşekkür ederim hoş bulduk senin de bebeğin hayırlı olsun

Kizlar bizim tek sıkıntımız bekliyo olmamiz hem korkuyoruz vebislere biseybolacak diye hergun bebegimizi gorsek morlaimizde bozulmaz kafamizda acaba da olmaz bazen esime diyorum eve ultrason cihazi alacam

cnm çok doğru aynı korku herkeste var ben anormal diilim yani o cihazlardan alanları biliyorum evine
ama benım kocam delirdiğimi sanar öyle bişey istesem

Selam herkese yeniyim aranıza gelebilir miyim? :)

hoşgeldin seninle aynı tarihlerimiz 8. haftanın içindeyim ben de cnm

hamilelik takvımı yapsana cnm ya unutuyorum ben kaç haftalık olduğunu

nasıl yapılıyoki bi bakiiiiiiimmmmm tatlım

cnm yukarıda forum ayarlarım var ya onun içinden profil ayarlarıma giriyosun. bebeğinin doğum tarihi diye bir seçenek var oradan beklenen doğum tarihini girince otomatık çıkıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…