canım takvimi yapmışsın, hayırlı olsunböyle takip etmek hem eğlenceli hem de bilgilendirici oluyo.. nasıl bebişler iyi mi?
canımmmmm bilmiyorum ya bişey olur diye dışarı çıkmıyorum en azından şu 3 ay dolsun diyorum,,, sen nasılsın bitanem mide bulantıların hafifledimi,,, inşallah sende Artık rahat bi hamilelik geçirirsin canım benimmmmm
Merhaba arkadaslaarr .. dun iki tane kesemizi gordukk cok şükür. . Ben ikiz oldugunu hic tahmin etmemistim.. buyuk supriz oldu bana .. 15 gun sonra tekrar geliceksin dedi dr .. simdilik iyiyiz bizde
Merhaba arkadaslaarr .. dun iki tane kesemizi gordukk cok şükür. . Ben ikiz oldugunu hic tahmin etmemistim.. buyuk supriz oldu bana .. 15 gun sonra tekrar geliceksin dedi dr .. simdilik iyiyiz bizde
teşekkür ederim bitanem benim,evet ya gerçekten çok faydalıymış hiç aklıma gelmemişti bilmiyodumda derinsuu sağolsun
bebişlerim iyi galiba teyzesi hiç üzmüyolar annelerini maşallah,,,hiç bir şikayetim yok Allaha şükür...cuma günü kalp atışlarını dinlicez Allahın izniyle içim o zaman daha çok rahatlayacak,,, sen nasılsın nasıl gidiyo yeğenimle hamilelik canımıniçi
sağol canım benimTeşekkür ederim hoş bulduk senin de bebeğin hayırlı olsun
maşallah allah bağışlasın
kızlar dayanamadım kesenin içinde bebek görünmüyordu ya perşembe tekrar gidiyorum dua edin allah bebeklerimizi biz bagışlasın
maşallah allah bağışlasın
kızlar dayanamadım kesenin içinde bebek görünmüyordu ya perşembe tekrar gidiyorum dua edin allah bebeklerimizi biz bagışlasın
Kızlar şuan doktordan geliyorum moralim sıfır akşam 6da kanamam oldu hastaneye gittim keseler yerinde kanamam azaldı biraz şuan çok kötüyüm Allahım nolur bişey olmasın
Kızlar şuan doktordan geliyorum moralim sıfır akşam 6da kanamam oldu hastaneye gittim keseler yerinde kanamam azaldı biraz şuan çok kötüyüm Allahım nolur bişey olmasın
Geçmiş olsun canım.. sakın panik yapma strese girmek daha kötü rahat olmaya çalış ve yat dınlen wc harıci kalkma benımde başıma 4+4 de geldı anıden oldu bı gece hastanede kaldım geçti devam etmedi bak bebeklerın yerınde duruyomuş bunun için mutlu ol.. kan sulandırıcıyı kestılermı ?
Coraspiri i kestiler ve bi iğne yaptılar orda adını hatırlamıyorum ve endol verdi Çok korkuyorum yatıyorum suan offff
Nilnurum çok moralim bozuk çok yatıyorum şuan kanamamda var bilmiyorum...ALLAHA SIĞINIYORUM....inşallah geçer yaHii bitanemm bitanemm benimm,nolur panik yapmamaya calıs,ayy cok korktum okuyunca ya,neyse ki herkesin yasadigi bir sıkıntı askım benim, nedense kanama oluyor herkeste,Allahım korusun yat dinlen cnmin ici, bak hepsi gececek..Evet her kanama bir sinyaldir ama dogru okumak lazım askim sinyalleri, yat dinlen baklım,,Ahh su ilk gunler bir gecse,ikiz gebeliklerde cok oluyo bitanem,seni cokk seviyorumm,ne olur uzulme,dualarim senle askim
Nilnurum çok moralim bozuk çok yatıyorum şuan kanamamda var bilmiyorum...ALLAHA SIĞINIYORUM....inşallah geçer ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?