2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

canım takvimi yapmışsın, hayırlı olsun böyle takip etmek hem eğlenceli hem de bilgilendirici oluyo.. nasıl bebişler iyi mi?

canım takvimi yapmışsın, hayırlı olsun böyle takip etmek hem eğlenceli hem de bilgilendirici oluyo.. nasıl bebişler iyi mi?

teşekkür ederim bitanem benim,evet ya gerçekten çok faydalıymış hiç aklıma gelmemişti bilmiyodumda derinsuu sağolsun
bebişlerim iyi galiba teyzesi hiç üzmüyolar annelerini maşallah,,,hiç bir şikayetim yok Allaha şükür...cuma günü kalp atışlarını dinlicez Allahın izniyle içim o zaman daha çok rahatlayacak,,, sen nasılsın nasıl gidiyo yeğenimle hamilelik canımıniçi

Evlerimizin bebek gülücükleri ile dolup taşacağı,yavrularımız ve ailemiz ile birlikte olacağımız çok güzel ve özel bir yıl diliyorum arkadaşlar

Cnm idareee ediorummm nsll olimmm tatlimmmm nasillll rhttt ediosan ole keyfinee bakkk...

Merhaba arkadaslaarr .. dun iki tane kesemizi gordukk cok şükür. . Ben ikiz oldugunu hic tahmin etmemistim.. buyuk supriz oldu bana .. 15 gun sonra tekrar geliceksin dedi dr .. simdilik iyiyiz bizde

Merhaba arkadaslaarr .. dun iki tane kesemizi gordukk cok şükür. . Ben ikiz oldugunu hic tahmin etmemistim.. buyuk supriz oldu bana .. 15 gun sonra tekrar geliceksin dedi dr .. simdilik iyiyiz bizde

canım o kadar sevindim ki bebeklerin ikiz olduğunu duyunca oyyy maşallah size....
darısı başımıza olsun uzun protokolmuydu bu kez

maşallah allah bağışlasın

kızlar dayanamadım kesenin içinde bebek görünmüyordu ya perşembe tekrar gidiyorum dua edin allah bebeklerimizi biz bagışlasın

ben sana yazacaktım takvim yap diye, yorumunu okuyunca baktım altta çıkmış, söylememe gerek kalmadı canım,
teyzesi yesin onlarıRabbim sağlık sıhhat versin inş, sağlıklı bi şekilde kucağına da alırsın, koklarsın misler gibi
kalp atışını duyunca bitmiyo canım, sürekli merak edip gidiyosun görmeye
doktora 2 hafta önce gittiğimde doktorum 1 ay sonra gel demişti, ben dayanamayıp 2 hafta dolunca gittim, doktor ben seni çağırmışmıydım dedi, yooo özledim merak ettim geldim dedim
insan her an görmek istiyo inan,
belimde çok ağrı oluyo, bacağım aşağı doğru çekiyo bazen...onun dışında çok şükür sıkıntı yok kuzum...Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inş canım...öpüyorum sizleri

Teşekkür ederim hoş bulduk senin de bebeğin hayırlı olsun
sağol canım benim

kızlar dayanamadım kesenin içinde bebek görünmüyordu ya perşembe tekrar gidiyorum dua edin allah bebeklerimizi biz bagışlasın

inşş bu sefer bebeğini allahın iniyle görürüsün canım rabbim yardımcın olsun :26:

Cnm dayanamayıp gıtmene bır lafım yok lakin 8 hftya kadar gözükmeyebılır stres yapma o nedenle. Ama inşallah görürsün ve rahatlarsın

Kızlar şuan doktordan geliyorum moralim sıfır akşam 6da kanamam oldu hastaneye gittim keseler yerinde kanamam azaldı biraz şuan çok kötüyüm Allahım nolur bişey olmasın

Kızlar şuan doktordan geliyorum moralim sıfır akşam 6da kanamam oldu hastaneye gittim keseler yerinde kanamam azaldı biraz şuan çok kötüyüm Allahım nolur bişey olmasın

Geçmiş olsun canım.. sakın panik yapma strese girmek daha kötü rahat olmaya çalış ve yat dınlen wc harıci kalkma benımde başıma 4+4 de geldı anıden oldu bı gece hastanede kaldım geçti devam etmedi bak bebeklerın yerınde duruyomuş bunun için mutlu ol.. kan sulandırıcıyı kestılermı ?

rabbim bebeklerini korusun canım size bağışlasın inşş kanamam durur rabbim yardımcın olsun :26:

Coraspiri i kestiler ve bi iğne yaptılar orda adını hatırlamıyorum ve endol verdi Çok korkuyorum yatıyorum suan offff

canım çok geçmiş olsun rabbim yavrularını sana bağışlasın stres yapma bişi olmaz allahın izniyle okuyoruz burda birçok kişide oldu stres yapmamak elde değil biliyorum ama bebişlerini düşün mutlu ol

Coraspiri i kestiler ve bi iğne yaptılar orda adını hatırlamıyorum ve endol verdi Çok korkuyorum yatıyorum suan offff

Benimde hemen kesmişlerdi dahada kullanmadım.. Canım bak güzelce dınlen uyu kendıne ıyı bak ve unutma en buyuk düşmanın stres bak bebişlerin senınle neredeyse hepimiz kanama gecırdık .. tek çaresı dinlenmek.. allah bebeklerimizi bize bağışlasın inşş..

Hii bitanemm bitanemm benimm,nolur panik yapmamaya calıs,ayy cok korktum okuyunca ya,neyse ki herkesin yasadigi bir sıkıntı askım benim, nedense kanama oluyor herkeste,Allahım korusun yat dinlen cnmin ici, bak hepsi gececek..Evet her kanama bir sinyaldir ama dogru okumak lazım askim sinyalleri, yat dinlen baklım,,Ahh su ilk gunler bir gecse,ikiz gebeliklerde cok oluyo bitanem,seni cokk seviyorumm,ne olur uzulme,dualarim senle askim

Nilnurum çok moralim bozuk çok yatıyorum şuan kanamamda var bilmiyorum...ALLAHA SIĞINIYORUM....inşallah geçer ya

Nilnurum çok moralim bozuk çok yatıyorum şuan kanamamda var bilmiyorum...ALLAHA SIĞINIYORUM....inşallah geçer ya

Gecmis olsun cnm.benım 7 den 16 hftya kdr hep kanamam oldu.stres yaptıkca kanamam hep devam etti en son 18 gun surdu.hala wcye gırerken dua okuyarak giriyorum. Lutfen stres yapma.yapmayınca 3-4 gun surup bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…