2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Kızlar şuan doktordan geliyorum moralim sıfır akşam 6da kanamam oldu hastaneye gittim keseler yerinde kanamam azaldı biraz şuan çok kötüyüm Allahım nolur bişey olmasın

canım çok geçmiş olsun...aklına kötü birşey getirme....burda çok duyduk böyle olağan şeyler....çok şükür keselerde yerindeymiş....sen bol bol dinlen....allahım korusun bebişlerini.....

2014 yılı hepimiz için çok hayırlı mutlu huzurlu bi yıl olur inşş en önemlisi bebişlerimizi kucağımıza alacağımız hayırsıyla

Hepimiz için mutlu bir yıl olsun.evimizde bolluk bereket olsun. Evlerimiz bebişlerimizin sesiyle inlesin...
hamileliği zor geçen arkadaslarıma allah kolaylıklar versin.bebislerimizi rabbim bizlere bağışlasın. ..
benim 8.hafta oldu artık dün bebeğimi ve kalp atışını duyduk çok güzel vallahi.Saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah rabbim. ..

Kızlar hepinize çok yeşekkür ederim ALlah razı olsun kanamam geçmedi hala bugün yine gigicem doktora ya çok merak ediyorum..parça falan gelmedi ama yinefe korkuhorum

Kızlar hepinize çok yeşekkür ederim ALlah razı olsun kanamam geçmedi hala bugün yine gigicem doktora ya çok merak ediyorum..parça falan gelmedi ama yinefe korkuhorum

Cnm simdi bir konuda daha okuyordum, kadinin kanamasi gelmis,gitmis ki cok saglıklı bebisler 2.ayinda, kahve mi geliyor damla damla? Yani kum fln dokuyor olabilir misin? Tam olarak ne aciklama yapti bu doktor ya
Ozelden yazdm sana geldi mi askm

Son düzenleme:

Cnm drun kesede bozulma yada kanama alanından bahsettımı?kanamanın rengi mıktarı ve dünden bugune degismesi nasıl? Ben coraspinle birlikte omega 3ude kestim. Oda kanı sulandiriyormuş.ayaklarının altına yastık koyup yat.wc haricı kalkma.sıcak su ıle banyo yapma.bırde elını karnına koyup 99 adet (ya mubdıu ve el musavvıru) tesbıhını cek.

Canımıniçi dediki doktor akrif kanama yok dedi ama biz bunu hep düşük tehdidi olarak düşünüyoruz dedi bebeklerin keseside düzgün dedi eğer parça gelirse hemen gel dedi..iğne yaptılar ve ağrı kesici fitil verdiler...ben aynı hastanedeki normal doğum uzmanına gittim çünkü benim doktor o saatte olmuyo babasıda vefat etmiş..sonra bu doktor benim doktoru arayıp bilgi verdi sonra ilaçlardan sonra eve gönderdiler

Canımıniçi dediki doktor akrif kanama yok dedi ama biz bunu hep düşük tehdidi olarak düşünüyoruz dedi bebeklerin keseside düzgün dedi eğer parça gelirse hemen gel dedi..iğne yaptılar ve ağrı kesici fitil verdiler...ben aynı hastanedeki normal doğum uzmanına gittim çünkü benim doktor o saatte olmuyo babasıda vefat etmiş..sonra bu doktor benim doktoru arayıp bilgi verdi sonra ilaçlardan sonra eve gönderdiler

Canım bitanem kanamam dün kırmızı geliyodu su gibi bu gün biraz koyu renkte geliyo özele bakamıyorım bitanem offff napıyım ben şimdi doktorum bugünde yok cumayı beklesemmi

Canım bitanem kanamam dün kırmızı geliyodu su gibi bu gün biraz koyu renkte geliyo özele bakamıyorım bitanem offff napıyım ben şimdi doktorum bugünde yok cumayı beklesemmi

Bence mumkun oldugunca hareket etme.cumayı bekle.kanama artarsa hemen acile gıt.progestan hap alıyormusun?Kanama kırmızıdan acık pembe sonrada koyu kahveye donup 2-3 gun surup bıtıyordu.benım dr kanama bıtınce tekrar coraspin e baslattıgı için benim kanamam bu zamana kadar surdu. Sen sakın tekrar baslama.bebek kucuk oldugu için kanama az oluyordu.12. Hftdan sonra elim buyuk lugunde pıhtı geldı ben burdakı arkadaslara sorarak 14. Hftda bıraktım coraspini. Sen sakin olmalısın öncelikle.dr dedı sen kendını stres yaptıkca rahım kasılır ve kanaman devam eder.rahat ol.tesbıh cek.sadaka ver.gör bak yarına hıçbıseyın kalmaz. Ben muz ve yogurt yıyınce sakınlesıyorum.maden suyu iç asıtını çıkarıp.içindeki magnezyum kasılmayı önler.bırde bol mandalin portakal ye yada suyunu iç. C vitamini kanamayı durduruyor.cıkolata cay kahveyı tamamen bırak.

Askim ya sen yat simdi' yogunlasirsa acil e gidersin, durdurmak icin bir sey ic dediyse ic mutlaka ama hbrsiz kalmamlisin telefon ac akil sor yani,kendini yalniz hissetme,birseyler soyler stresini alır,belki de sen aramayınca durdu sanmıstır valla benim arkadasimin kanamasi oldu dru aradik ters ters yat dedi olabilir dedi, bikac saat sonra baktim stresten bembeyaz oluyor, ise gitmedim onu kaldirmamak icin annesi de uzakta ona bakiyordum, kalk dedim dr gidelim boyle durulmaz, gittik herhangi bir dr a, sagolsun cok ilgili biri cikti,her kanam bize birseyleri anlatir dikkatli olmaliyiz dedi, idrarda test istedi hemen, baktik ki kum döküyormus,yatirdim gene ben onu aksama kadar,aksam doktorunu tekrar aradi , sizin de test istemeniz gerekmez miydi yani ilac verdi bu doktor bana diye, kadin cevap veremedi yani..sonra gece1de yine gidip nibetci cagirtip baktirmislar esiyle bebege ultrasonda, beni aradi saat 2de bebek ii diye, ertesi gunde ben baktim sonra annesi geldi ve de zaten kanama gecti,bebisimiz cokk burusukk cokk guzel simdi Diyecegim o ki icini sıkacagına istedigin kdr doktora gozukebilirsin,zaten zor buluyoruz,sen yat kaderini bekle de yani beklenmiyo ki uzuntu yapip duruyosun cnmin ici,ben bebislere birsey oldugunu dusunmuyorum,ikiz gebelikler kanamali oluyor,disardan mudahale kolay degil yani cnm benim,sen duani et ama doktorunu da sıkıstır askim ve bana hbr ver,,dua ediyorum senin icin okicam bu aksam da askımm

off kıslar yaa midem bulanıyooo bulanıyooooo ve yine bulanıyoooooooo sanki hiçç geçmicek karmsarlığa kapıldım hayatımı böyle geçirecekmiş gibi hissediyorummmm allahım bebeğime sağlık ver

Zencefil li çay limon vs.denedınmı

zencefil denedım banamısın demiyor.. limon ve asitli yiyeceklerden uzak duruyorum mıdemde yanma ekşime yapıyor tek yıyebildiğim tost.. başka hiç bişe gitmiyor su bile.. bulantı hapları vs de fayda etmıyor..sürekli zayıflıyorum

Hımm zormuş cnm ya rabbım kolaylık versin

Kızlar yine gittim hastaneye kayınvlidem ve kyın pederim ve eşimle.. Doktor uatıralım dedi bunlar beni eve getirdiler..aynıymış durumum..bi iğne yaptılar eve geldim..hastanede uatış ücteti 500tl idi... Herşey bana engel

Sana ne iğnesi yapıyorlar? ? progesteron hap kullanıyormusun? Cnm kanama alanı yoksa yatısa gerek yok.cok kan kaybı olursa serum takıyorlar.bende suana dek yatmadım hıç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…