Kızlar şuan doktordan geliyorum moralim sıfır akşam 6da kanamam oldu hastaneye gittim keseler yerinde kanamam azaldı biraz şuan çok kötüyüm Allahım nolur bişey olmasın
2014 yılı hepimiz için çok hayırlı mutlu huzurlu bi yıl olur inşş en önemlisi bebişlerimizi kucağımıza alacağımız hayırsıyla
Nilnurum çok moralim bozuk çok yatıyorum şuan kanamamda var bilmiyorum...ALLAHA SIĞINIYORUM....inşallah geçer ya
Kızlar hepinize çok yeşekkür ederim ALlah razı olsun kanamam geçmedi hala bugün yine gigicem doktora ya çok merak ediyorum..parça falan gelmedi ama yinefe korkuhorum
Kızlar hepinize çok yeşekkür ederim ALlah razı olsun kanamam geçmedi hala bugün yine gigicem doktora ya çok merak ediyorum..parça falan gelmedi ama yinefe korkuhorum
Cnm drun kesede bozulma yada kanama alanından bahsettımı?kanamanın rengi mıktarı ve dünden bugune degismesi nasıl? Ben coraspinle birlikte omega 3ude kestim. Oda kanı sulandiriyormuş.ayaklarının altına yastık koyup yat.wc haricı kalkma.sıcak su ıle banyo yapma.bırde elını karnına koyup 99 adet (ya mubdıu ve el musavvıru) tesbıhını cek.
Cnm drun kesede bozulma yada kanama alanından bahsettımı?kanamanın rengi mıktarı ve dünden bugune degismesi nasıl? Ben coraspinle birlikte omega 3ude kestim. Oda kanı sulandiriyormuş.ayaklarının altına yastık koyup yat.wc haricı kalkma.sıcak su ıle banyo yapma.bırde elını karnına koyup 99 adet (ya mubdıu ve el musavvıru) tesbıhını cek.
Canım bitanem kanamam dün kırmızı geliyodu su gibi bu gün biraz koyu renkte geliyo özele bakamıyorım bitanem offff napıyım ben şimdi doktorum bugünde yok cumayı beklesemmiCnm simdi bir konuda daha okuyordum, kadinin kanamasi gelmis,gitmis ki cok saglıklı bebisler 2.ayinda, kahve mi geliyor damla damla? Yani kum fln dokuyor olabilir misin? Tam olarak ne aciklama yapti bu doktor ya
Ozelden yazdm sana geldi mi askm
Canım bitanem kanamam dün kırmızı geliyodu su gibi bu gün biraz koyu renkte geliyo özele bakamıyorım bitanem offff napıyım ben şimdi doktorum bugünde yok cumayı beklesemmi
Canım bitanem kanamam dün kırmızı geliyodu su gibi bu gün biraz koyu renkte geliyo özele bakamıyorım bitanem offff napıyım ben şimdi doktorum bugünde yok cumayı beklesemmi
Gunaydin canimm
off kıslar yaa midem bulanıyooo bulanıyooooo ve yine bulanıyoooooooosanki hiçç geçmicek karmsarlığa kapıldım hayatımı böyle geçirecekmiş gibi hissediyorummmm allahım bebeğime sağlık ver
Zencefil li çay limon vs.denedınmı
zencefil denedım banamısın demiyor.. limon ve asitli yiyeceklerden uzak duruyorum mıdemde yanma ekşime yapıyortek yıyebildiğim tost.. başka hiç bişe gitmiyor su bile.. bulantı hapları vs de fayda etmıyor..sürekli zayıflıyorum
Kızlar yine gittim hastaneye kayınvlidem ve kyın pederim ve eşimle.. Doktor uatıralım dedi bunlar beni eve getirdiler..aynıymış durumum..bi iğne yaptılar eve geldim..hastanede uatış ücteti 500tl idi... Herşey bana engel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?