2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Sana ne iğnesi yapıyorlar? ? progesteron hap kullanıyormusun? Cnm kanama alanı yoksa yatısa gerek yok.cok kan kaybı olursa serum takıyorlar.bende suana dek yatmadım hıç.

Evde rahat olamam hastanede rahat ederim illa dersen devlet acile git. Kanamanı söylersen hemen yatırırlar.

Sana ne iğnesi yapıyorlar? ? progesteron hap kullanıyormusun? Cnm kanama alanı yoksa yatısa gerek yok.cok kan kaybı olursa serum takıyorlar.bende suana dek yatmadım hıç.

İğneyi orda yaptılar prednol dü galiba ismi yatınca takip ediceklerdi gerekirse serum takıcaklardı ama eve geldik çok artarsa yine giderim artık pırtı gelirse yani

İğneyi orda yaptılar prednol dü galiba ismi yatınca takip ediceklerdi gerekirse serum takıcaklardı ama eve geldik çok artarsa yine giderim artık pırtı gelirse yani

Benım kanamam olunca proluton depot dıye iğne yapıyorlar 3 gunde bır.sbh aks 200 mg progestan hap alıyordum. Sen normalde hangı ılaç ve iğne oluyordun

Yok gitmem daha sinirlerim bozuldu artık kaderide ne varsa onu yaşayacağım...kimsenin umrunda diyil çünkü benim dışımda

Cnm ben arada cevremdekılere kızıyorum sonra diyorumki stres yaparsam bebegime bısey olur .bebegim dısında hıckımse umrumda degıl benim gorevim onu korumak diyorum. No stress. ....

Canım çok geçmiş olsun nasılsın? devap ediyo mu kanaman?
biçok kişide kanama olmuş, sadece dikkat et ve kesinlikle moralini bozup stres yapma Veren Rabbim, koruyacak olan da O...elini göbeğine koy ve ayetel kürsi oku bol bol...duamdasın

Kanaö devam ediyo belim ve karnımda ağrıyo... Sağol canım...dünde gittiğimde keseler yerindeydi yarın muayene günüm malesef göz göre göre gidiyo bebeklerim Allahım yalvarıyorum bize bağışla....

Kanaö devam ediyo belim ve karnımda ağrıyo... Sağol canım...dünde gittiğimde keseler yerindeydi yarın muayene günüm malesef göz göre göre gidiyo bebeklerim Allahım yalvarıyorum bize bağışla....

Cnm sana uc kez oldu soruyorum hangı ılac ıgne alıyorsun dıye ben buradaki en cok kanama gecıren kışıyım.bır arkadaş daha vardı o artık burda degıl baska topıkte yazıyor. Agrın varsa evde durma gıt devlet hastaneye yat.

Canim benimde kanamam olmustu sancin yoksa ayakta kalmaktan filan olur demisti doktor bende sadece acile gittim dr bebrk iyi diyinve eve gelip yattim durdu allaha sukur seninde gececek insallah

Cnm sana ozelden yazdimm, sni merak ettim cvp yazmayinca, cnm bndede kanama cok oldu, her defasinda doktor hastaneye yat dedii ama bn evde hep dinlendim hic kalkmadim hep uzandim, bebegime onu ne kadar cok istedigimi hep soledim bni birakmamasini, bol bol dua et, ama ayni doktora gittigmz icin doktorumuz ck soguk kanli zaten bebek dusucekse bise yapamayiz diodu bna hep moralim bozuluodu, canim moral cokkk onemliiii morelini bozdukca kanaman artar bn cok agliordum kanamam dhada artiodu cnmm rahat olmaya calis biliorum cokkk zorrrrr....

Canım önceden progestan iğne kullanıyodum onu bıraktırmıştı şuan progestan tablet fitil. clexane. Folbiol ve endol kullanıyorum estrofenide geçen hafta bıraktırmıştı

Canım önceden progestan iğne kullanıyodum onu bıraktırmıştı şuan progestan tablet fitil. clexane. Folbiol ve endol kullanıyorum estrofenide geçen hafta bıraktırmıştı

Kanamayı yapan bu fitil olabilirmi,rahim agzini zedeliyo olabilir mi..devlet hastanesine gitsen mi kusum ya icin hastanede olma psikolojisiyle rahat edecekse hastanede yat,ama ne olur sakin ol onlarla konus,dilerim tutunmuslardir,ayrica zaten keselerin arkasi temizse innsallah bebislerle ilgili degildir cnmin ici,benim bildigim 9ay regl gibi kanama gorup dogum yapanlar var..az kaldı insallah,bakalım doktorun ne diyecek..ayrica hic bir yere gitmiyor benim yegenlerimm bunu aklindan silll

Bitanem çok çok sağol senin kanaman kaç gün devam etmişti. bana da öyle dediler düşerse bişey yapamayız dediler. yatınca ağrım geçiyor zaten. wc ye gidip gelince ağrıyor. evet çok zor bir durum canım...

canım doktoru aradım. yarın gel dedi zaten onlara göre aşırı kanamam yokmuş...inşallah bişey olmaz...keseler yerinde ama bu kanama niye durmuyo...doktor dediki ilçlarda kanama yapıyo dedi özellikle kan sulandırıcılar..cleaxaneye devam ediyorum coraspinini kestiler...

Bak askim ne diyor istatistiki bilgiler, Vajinal kanama
İlk 12 hafta biyunca vajinal kanama olabilmektedir,Tum gebeliklerin %40ında bu gorulmektedir ancak ve ancak vajinal kanamasi olan gebelerin yarisindan daha azinda dusum olusmaktadir,bunun haricinde gebekik haftasina gore bebekte yasanan degisimlerle paralel annenin enfeksiyonu,kullanilan ilaclar veya daha evvel gecirilen hastaliklardan kalan bazi etkilesimler sonucu ane vucudunda olan degisimlere bagli gorulmektedir, diyor..guzel beslenin, dinlenin,stresten uzaklasin diyor...

Canim benimde kanamam olmustu sancin yoksa ayakta kalmaktan filan olur demisti doktor bende sadece acile gittim dr bebrk iyi diyinve eve gelip yattim durdu allaha sukur seninde gececek insallah

Evet yatınca ağrım geçiyo canım wc ye gidip gelince oluyo...inşallah geçer biran önce...banada keseler düzgün dediler yinede bu kanama korkutuyo 3pet doldu üç gündür

Cnm kanamalarim anlik oluodu be geciodu bi bakiodum hic biseyim yok bi bakiodum kipkirmizi kanamam oluodu ani bi sekilde uzanip dinleniodum gununde geciodu cnmmm uzanmak dinlenmek cok onemliii benn hep cokkk uyudummmm gunde 4-5saat her gun uyuyodum cok uykuluydum zaten ama hic bana doktor fitil veya igne vermedi bi tek coraspirini kes dedi okdr yoksa diorumya hepppp yattimm uyudumm belki 1ayim ole gectiiiiii

İnşallah öyledir benimkide canımıniçi.annem diyoki ben sana hamileyken 1hafta kanamam olmuştu diyo...bilmiyorum alakası varmı...

cnm geçmiş olsun, kanama olabiliyormuş bebekler daha yerleşiyorlar lütfen canını skma, moralını yüksek tut bebeklerini kaybetmiceksin allahın izniyle, bol bol dua et cnm. dinlen sürekli , iyi haberlerini bekliyorum

Çok sağol bitanem yarın çağırdı bakalım ne diyecek... Güya kalp atışlarına bakıcaktık duyulurmu bilmiyorum diğer doktorlar sadece keseleri gördüler bebekler çok küçük olduğu için görünmüyo dediler.. Kalp atışı görülürmüki yarın..7+2 olucak yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…