Evet yatınca ağrım geçiyo canım wc ye gidip gelince oluyo...inşallah geçer biran önce...banada keseler düzgün dediler yinede bu kanama korkutuyo 3pet doldu üç gündür
Çok sağol bitanem yarın çağırdı bakalım ne diyecek... Güya kalp atışlarına bakıcaktık duyulurmu bilmiyorum diğer doktorlar sadece keseleri gördüler bebekler çok küçük olduğu için görünmüyo dediler.. Kalp atışı görülürmüki yarın..7+2 olucak yarın
Burdakı cogu kısı ılk 12 hft progestan igne oldu.sen daha 7 hftlıksın bence fıtıle gecmeyıp hergun ıgne olmalısın.burdakı cogu arkdsın kanaması olunca drlar cleaxan ında kestıler hemen.eger pıhtılaşma problemın yada onceki gebelıgınde dusuk kalp atmaması vs olmadıysa cleaxanı hemen bırakmalısın.dr bana kullan dedı.ben baska 2-3 dra sordum onlar gerek yok dedi. Kullanmadım. Kendı drla konus yok derse baska dra gıt.ben oyle yaptım.
Tatlimmmm bnnn anlamadimmmm bu doktoruu latif beymiiii duyulmaz dedi 6hftalikken???? Cnmm 5.hftada baslioo kalp sesi duyumuuu,, bnmkini latif bey 5bucuk haftalikken ilk keseyi gormeye gittigimde hemen dinlettiii bn seninkini anlayamadim nasil sana dinletmedilerrrr tatlimmm 7hftaliksinnn tabikkkiii suannn duyman gerekirrrr bence sen onu iyice bi sorrrr ????
Cnm ikizlerde bıraz daha gec duyulabılıyor.8. Hafta bıtene kadar kesin duyulur.şimdi bunları vesvese yapıp kanamasını artırmasın.
kızlar malesef bebeğimin birini düşürdüm ve diğeride gelişmemiş oda düşmezse eğer kürtaj olucakmışım
kızlar malesef bebeğimin birini düşürdüm ve diğeride gelişmemiş oda düşmezse eğer kürtaj olucakmışım
Allahım sana sabır güç versin...
çok şey söylemek istiyorum , çok şeyyyyyy ama kulaklarım ugulduyo ve algılayamıyorum şu an yazanları .....
cnm çok üzüldüm dicek bişey bulamıyorum Allah güç kuvvet versin arkadaşım sakın pes etme güçlü ol nolur
Cnm inan kızkardeşimmissin gıbı uzuldum.zaten ancak cekenler anlar bu zorlukları.bırgun anne olacagına gönulden inanıyorum lakin bu acılara dayanmak cok ama cok zor.rabbım sana guç ve sabır versin inşallah. La havle vela kuvvete ....diye tesbih cek.yuce Mevlam herseyin hayırlısını verıyor aslında bebekler saglıklı degıldı belkı ama dedım ya ne olursa olsun bızlerin sabrı cok yıprandı artık. Allahım bebekle olan imtihanı mızı hayırlısı ile bitirip saglıklı evlatları tez zamanda kucagımıza almayı nasıp eder insallah.
Cnmmmmmmmmm soktayimmmmmmmmm sen ciddimisinnnnnnnnnn cokkkkk ama cokkkkkk uzuldummmmmmmmmm((((((( doktorrrrrr ne dediiiiiii smdiiiiiiii bna ozelden yaz cnmmmm cokkkk meraktayimmmm...
nasılsın napıyosun canım yine benim sıkıntım tavan yapmış durumda
hepinize çok teşekkür ederim kelimeler boğazımda düğüm... hoşçakalın Allah sizin yavrularınızı bağışlasın size benim hikayem bitti
Ya ne demek bitti ne demek cnimin ici,kayin validem tutan tup bebekten sonra normal bile olabilir diyo,evet gelismeyen embriyolar ama sonucta gebe kaliyosuna askim ve bu elbett devam edecek,kucagin dolacak..bazen yol biter,soz biter ama yaradanin neyi nezaman baslatacagini nerden bilebiliriz..nolur cnm kendini topla ve yeniden baslayalim hikayemiza cnm kardesim benim..
nilnurum çok yoruldum 3. tedavimde böyle son buldu birdahaki tedaviye başlamamız neredeyse imkansız şuan maddi olarak... gözlerim patlicak ağlamaktan,,, hayırlısı böyleymiş demekki... bedenim ruhum hayallerim emeklerim yorgun inan daha gücüm kalmadı hiç bi konuda sanada çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun hiç yanlız bırakmadın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?