2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

VAJİNAL KANAMA: Bu haftalarda bebegin yerlestigi rahim ic tabakasinin gelisimi ve idaresinden sorumlu olan hormonun uretim islevi , yumurtalık dokusundan plasenta adi verilen yapıya devredilecektir,Bu devir esnasında bazi anne adaylarında kanama-lekelenme tarzi akintilar olur(plasental shift)-hepimizin merak ettigi lekelenmenin aciklamasi iste bu-
Yine cok ilginc bir sekilde , rahminiz gebelik oncesi donemin alıskanlıklarını devam ettirip, ayın adet gunlerinize denk gelen zamanlarında, kramplar ve kasılmalar yasatabilir hatta kanama ile karsılasılabilir..Bu anne adaylarının %20sinde gozlenmekte, gercekte gebelik devam etsede rahim dogal islevdeymis gibi hareketini surdurebilmektedir..BU DURUM ONUMUZDEKİ AYDAN İTİBAREN (8-12 hfta yani) ETKİSİNİ GOSTERMEYECEKTİR!
Ayrica dogum oncesi gorulen ve halk arasında dogum nisanesi olarak anılan ve bebegi dis etkilerden koruyan rahim agzi tıkacı da bu donemde gelismektedir..(tam da bu nedenle belki de fitil tarzi ilaclar kanama yapmis olabilir mi diye dusundum)

Son düzenleme:
Evet yatınca ağrım geçiyo canım wc ye gidip gelince oluyo...inşallah geçer biran önce...banada keseler düzgün dediler yinede bu kanama korkutuyo 3pet doldu üç gündür

Burdakı cogu kısı ılk 12 hft progestan igne oldu.sen daha 7 hftlıksın bence fıtıle gecmeyıp hergun ıgne olmalısın.burdakı cogu arkdsın kanaması olunca drlar cleaxan ında kestıler hemen.eger pıhtılaşma problemın yada onceki gebelıgınde dusuk kalp atmaması vs olmadıysa cleaxanı hemen bırakmalısın.dr bana kullan dedı.ben baska 2-3 dra sordum onlar gerek yok dedi. Kullanmadım. Kendı drla konus yok derse baska dra gıt.ben oyle yaptım.

Tatlimmmm bnnn anlamadimmmm bu doktoruu latif beymiiii duyulmaz dedi 6hftalikken???? Cnmm 5.hftada baslioo kalp sesi duyumuuu,, bnmkini latif bey 5bucuk haftalikken ilk keseyi gormeye gittigimde hemen dinlettiii bn seninkini anlayamadim nasil sana dinletmedilerrrr tatlimmm 7hftaliksinnn tabikkkiii suannn duyman gerekirrrr bence sen onu iyice bi sorrrr ????

valla canım sana katılıyorum ilk iş kan sulandırıcılar kesılıyo ben hala kullanmıyorum.. jel ve fıtıl yanı sıra hergun 50 lılık progesteron iğne oluyordum gecen hafta doktorum dozunu arttırdı hatta ve kalçalarım kotu durumda olduğundan 4 günde bır pruloton 500 lük yıyorum.. bence sadece fıtıl jel yeterlı değil iğne daha sağlam geliyor dırek kana karışıyo en az 12. haftaya kadar dişimizi sıkıp iğneye devam demek lazım..

Cnm ikizlerde bıraz daha gec duyulabılıyor.8. Hafta bıtene kadar kesin duyulur.şimdi bunları vesvese yapıp kanamasını artırmasın.

kızlar merhaba nasılsınız

havvacım canım güzel haberlerle gelirsin inşallah tatlım RABBİM bebeğini korusun

kızlar bende salı günü kalp atışı için gidicem inşallah duyarız güzel haberler alırız

bende herşey var ama mide bulantısı yok aksine çok çabuk acıkıyorum dayanamıyorum
bulantı olmayınca sorun mu var diyorum ama bazılarının olmayabiliyomuş inşallah sorun yoktur
drum kese görmeye gittiğimizde herşey güzel demişti sorun yok demişti yolk sacınıda gördü
hatta kesenin içinde minik bir nokta vardı bende bulantı yok sorunmu var deyince bebeği gördük ya dedi güldü

iyi bakın kendinize ve bebikolara

öptük bebikimle hepinizi

Son düzenleme:
kızlar malesef bebeğimin birini düşürdüm ve diğeride gelişmemiş oda düşmezse eğer kürtaj olucakmışım

kızlar malesef bebeğimin birini düşürdüm ve diğeride gelişmemiş oda düşmezse eğer kürtaj olucakmışım

Cnmmmmmmmmm soktayimmmmmmmmm sen ciddimisinnnnnnnnnn cokkkkk ama cokkkkkk uzuldummmmmmmmmm ((((((( doktorrrrrr ne dediiiiiii smdiiiiiiii bna ozelden yaz cnmmmm cokkkk meraktayimmmm...

Canimmm arkadasim bnmm rabbimm herseyinnn hayirlisini senin o gusel yuregin gbi sana nasip etsin tatlimmm bnmmm seniiiii cokkkk ama cokkkk merak ediorummmm lutfennnn bna acillll yazzzzzzz

Cnm inan kızkardeşimmissin gıbı uzuldum.zaten ancak cekenler anlar bu zorlukları.bırgun anne olacagına gönulden inanıyorum lakin bu acılara dayanmak cok ama cok zor.rabbım sana guç ve sabır versin inşallah. La havle vela kuvvete ....diye tesbih cek.yuce Mevlam herseyin hayırlısını verıyor aslında bebekler saglıklı degıldı belkı ama dedım ya ne olursa olsun bızlerin sabrı cok yıprandı artık. Allahım bebekle olan imtihanı mızı hayırlısı ile bitirip saglıklı evlatları tez zamanda kucagımıza almayı nasıp eder insallah.

cnm çok üzüldüm dicek bişey bulamıyorum Allah güç kuvvet versin arkadaşım sakın pes etme güçlü ol nolur

Allahım sana sabır güç versin...

çok şey söylemek istiyorum , çok şeyyyyyy ama kulaklarım ugulduyo ve algılayamıyorum şu an yazanları .....

cnm çok üzüldüm dicek bişey bulamıyorum Allah güç kuvvet versin arkadaşım sakın pes etme güçlü ol nolur

Cnmmmmmmmmm soktayimmmmmmmmm sen ciddimisinnnnnnnnnn cokkkkk ama cokkkkkk uzuldummmmmmmmmm ((((((( doktorrrrrr ne dediiiiiii smdiiiiiiii bna ozelden yaz cnmmmm cokkkk meraktayimmmm...

hepinize çok teşekkür ederim kelimeler boğazımda düğüm... hoşçakalın Allah sizin yavrularınızı bağışlasın size benim hikayem bitti

hepinize çok teşekkür ederim kelimeler boğazımda düğüm... hoşçakalın Allah sizin yavrularınızı bağışlasın size benim hikayem bitti

Ya ne demek bitti ne demek cnimin ici,kayin validem tutan tup bebekten sonra normal bile olabilir diyo,evet gelismeyen embriyolar ama sonucta gebe kaliyosuna askim ve bu elbett devam edecek,kucagin dolacak..bazen yol biter,soz biter ama yaradanin neyi nezaman baslatacagini nerden bilebiliriz..nolur cnm kendini topla ve yeniden baslayalim hikayemiza cnm kardesim benim..

nilnurum çok yoruldum 3. tedavimde böyle son buldu birdahaki tedaviye başlamamız neredeyse imkansız şuan maddi olarak... gözlerim patlicak ağlamaktan,,, hayırlısı böyleymiş demekki... bedenim ruhum hayallerim emeklerim yorgun inan daha gücüm kalmadı hiç bi konuda sanada çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun hiç yanlız bırakmadın beni

Cnm belkide kendılıgınden gelır melegın ve bır guluşuyle annesının tum özlem ve acılarını dındırır. Hepımız sana dua edelım.ve sen mucizenı bıze haber ver inşallah..kendını toparla.hangı dua dersen sana topluca okuruz.rabbımden umıt kesılmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…