Cnm belkide kendılıgınden gelır melegın ve bır guluşuyle annesının tum özlem ve acılarını dındırır. Hepımız sana dua edelım.ve sen mucizenı bıze haber ver inşallah..kendını toparla.hangı dua dersen sana topluca okuruz.rabbımden umıt kesılmez...
nilnurum çok yoruldum 3. tedavimde böyle son buldu birdahaki tedaviye başlamamız neredeyse imkansız şuan maddi olarak... gözlerim patlicak ağlamaktan,,, hayırlısı böyleymiş demekki... bedenim ruhum hayallerim emeklerim yorgun inan daha gücüm kalmadı hiç bi konuda sanada çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun hiç yanlız bırakmadın beni
kızlar malesef bebeğimin birini düşürdüm ve diğeride gelişmemiş oda düşmezse eğer kürtaj olucakmışım
kızlar malesef bebeğimin birini düşürdüm ve diğeride gelişmemiş oda düşmezse eğer kürtaj olucakmışım
nilnurum çok yoruldum 3. tedavimde böyle son buldu birdahaki tedaviye başlamamız neredeyse imkansız şuan maddi olarak... gözlerim patlicak ağlamaktan,,, hayırlısı böyleymiş demekki... bedenim ruhum hayallerim emeklerim yorgun inan daha gücüm kalmadı hiç bi konuda sanada çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun hiç yanlız bırakmadın beni
kızlar merhaba nasılsınız
havvacım canım güzel haberlerle gelirsin inşallah tatlım RABBİM bebeğini korusun
kızlar bende salı günü kalp atışı için gidicem inşallah duyarız güzel haberler alırız
bende herşey var ama mide bulantısı yok aksine çok çabuk acıkıyorum dayanamıyorum
bulantı olmayınca sorun mu var diyorum ama bazılarının olmayabiliyomuş inşallah sorun yoktur
drum kese görmeye gittiğimizde herşey güzel demişti sorun yok demişti yolk sacınıda gördü
hatta kesenin içinde minik bir nokta vardı bende bulantı yok sorunmu var deyince bebeği gördük ya dedi güldü
iyi bakın kendinize ve bebikolara
öptük bebikimle hepinizi
canım ne desem bilemedim, sabah namazdan sonra okudum durumunu (kötü haber demiyorum, neyin hayır ya da şer olduğunu bilmiyoruz) çok üzüldüm kuzum yaa...Rabbim şu mübarek cuma gününün hürmetine en kısa zamanda kucağını doldursun, sağlıkla ve hayırlısıyla inşallah....canını sıkma, üzülme desem de boş biliyorum ama lütfen bol bol dua et, herşey Rabbimin elinde...her daim duamdasın...
canım ya açar açmaz şok geçirdim kaç kez okudum kuzum ya inan çok üzüldüm rabbim sabır versin yazacak hiç bi kelime yok aslın da.... sözün bittiği yer :26:
Canım, Allah sabır versin. Sendeki gelişmeleri birkaç gündür takip ediyorum ama üzmemek için cevap yazmak istemedim. Çünkü bende ikiz başlayan gebeliğimde çok sıkıntı çektim ve şuan bir meleğimle devam ediyorum.
Kanamalar çok önemli, bazı doktorların dediği gibi bişey olmaz ya da düşecekse düşer dedikleri gibi kolay değil. Benim kanamam olmadan önce burada kanaması olan başka bir arkadaşın tavsiyelerini okumuştum. İğne kullandığını, rapor aldığını ve en başta bebek kendini dışarı atmasın diye üzülmemek gerektiğini okumuştum. Kanamayı ilk farkettiğimde 1 gün hiç kalkmadan yattım, ayaklarımı yukarı kaldırdım, iğne vuruldum. Doktorum bişey olmaz, normal dedi. Kayın validem ve eşim herşey normalmiş, bişey olmaz dediler ama ben iyice sinirlendim. Bir gün sonra akşama doğru kanamam şiddetlendiği zaman, ne kadar kötü olduğumu anlatamam ama derin derin nefes alıp iyi olmaya çalışmaya çalıştım, zor olsa da. Hamile arkadaşları üzmemek için ayrıntıları anlatmak istemiyorum. Tatil günüydü, sgk anlaşmalı bir özel hastaneye gitmiştim, neyseki acilde kadın doğumcu vardı, 2 gün kalkmadan yattım, ped takibi, iğne, serum. Kanamaların %20-30 u düşükle sonuçlanır dediler ama keseler düzgün ve yerindeydi. İğneye devam ettik, coraspini kestik, kanama alanım kapanana kadar önce 10+10 rapor aldım. Risk nedeniyle sonra 40 gün rapor aldım. Yemek, tuvalet dışında kalkmadım. Bebekler normal gelişiyordu. 10. hafta bitiminde 11 e girerken birinin kalbi durdu. Duyduğum an bütün vücudum titremeye başladı. Diğer bebeğe bişey olacak diye kendime engel olmaya çalıştım, üzüldüm, korktum, inanamadım.
Şuan 16. haftaya girdim ve hergün anneme ve eşime soruyorum. Acaba bebeğim benimle mi? diye. Korkularım geçecek mi ya da ne zaman geçecek bilmiyorum. Bu bebekler kolay elde edilmiyor. Elde edincede çabuk bağlanılıyor. Ama 13-14 haftaları görene kadar dikkatli olmak ve ona göre bağlanmak gerekiyor.
Allah inşallah tüm isteyenlerin kucaklarını tez zamanda çifter çifter doldurur. Hamile arkadaşlarında bebeklerini sağlıklı, hayırlı, analı-babalı, vakitli kucaklarına almayı nasip eder inşallah.
Canım allah sabrını versin... ne desek boş... en yakın zamanda rabbim sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşş..
canım çok üzüldüm....şok oldum....ne desem boş biliyorum...hakkında hayırlısı olsun canım....allahım sizleri daha fazla yormadan nasip etsin inşallah....(
hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim Allah neyi nasip ederse onu yaşıyoruz evet bu benim için daha hayırlısı olduğuna inanıyorum ama içim sızlıyo gerçekten... nasip değilmiş vuslatAllah senden de razi olsun cnm,cokkk yoruldun bu genc yasında okdr uzuluyorum ki,,,evet dinleneceksin,unutamayacagın acılar olacak ama kendini iyilestirip ayaga kalkacaksın cnm, gıdım gıdım biriktireceksin tedavi ucretini,,ve belki de gerek dahi kalmadan hamile kalacaksın..belki de br mucize olacak,,saglıklı gelisecek embriyolar olacak ve neticede kucagın dolacak..
İnsan tam da bu anda sınanır havvamm,yolun sonunu iliklerinde hissederken,son bir soz dokulecekse agzindan,, bu son bir sukur mu olur,son bir isyan mı?
İste insan bukadar kıyısında herseyin..
Bildigim tek bir sey var, hayat insana aglamayı cokk guzel ogretiyor kardesim,,ne yazik ki zorr acilarimiz var..bizler de en hassas en alternatifsiz noktamızdan sınanacakmısız demek..,Dilerim Allah canı tam nefesi tam evlatlar versin..
agla bosalt icini, sonra dinlen..bizler cok kucuk varliklariz, yer yuzunde 1m2 alan kaplıyoruz, dunyayi degistiremeyiz, acilarimiz gercek..Ama cabalarımız da gecek.. Bunu biz kazanıcaz cnm, bu bugun olmayabilir ama Allah sıhhat versin, kendini bitirme, esine tutun..Ayaga kalk...İnsan olmanın fazileti bu,yasamak,cekmek..sabır..Unutma biz kazanıcaz meleklerimizi br gun..Goz yasimizla kazanıcaz belki..
Ah sen benim nazarım da dunyanin en tatlı annesisin cnm...Rabbim sana nasip etsin br an evvel,daha rahat daha guzel bir sekilde kendiligindennn...
Olacak, bu innsallahh bir gun olacak cnm..
hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim Allah neyi nasip ederse onu yaşıyoruz evet bu benim için daha hayırlısı olduğuna inanıyorum ama içim sızlıyo gerçekten... nasip değilmiş vuslat
iyi aksamlar kızlar 17 aralıkta transferım oldu 29 aralık 12. gun degerım 222 14. gun degerım 570 dr. bıdaha yaptırma 7 ocak salı gel bakalım dedı... kanama veya lekelenme yok suanda cok sukur sızce anlatıklarıma göre hersey normalmı benı aydınlatırmısınız
Hayırlı olsun cnm.rabbım kucağına almayıda nasıp etsın inşallah.hersey normal şuan.buyuk ihtimal tek bebek var.7 ocakta keseyı gormeye gıdersin artik.
iyi aksamlar kızlar 17 aralıkta transferım oldu 29 aralık 12. gun degerım 222 14. gun degerım 570 dr. bıdaha yaptırma 7 ocak salı gel bakalım dedı... kanama veya lekelenme yok suanda cok sukur sızce anlatıklarıma göre hersey normalmı benı aydınlatırmısınız
tebrik ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşş değerlerin de çok iyi inşş devamı da hep hayırlı güzel olur
insallh saglıkla devam eder canım salı gunu kesyı güelce göreyımmm de... senın nasıldı degerlerın ve sürecın bıraz bahsedermısın canımmmm
inşş canım inşş rabbim yeter ki o günleri nasip etsin kucağımıza alalım
benim ilk tüp denemem de çok şükür rabbim ettibenim blast embriyoydu 7. günü test yaparak öğrenmiştim 8. günü kanda belli oldu değerim 85 çıktı 12.yaptığım da 370 çıkmıştı dr arayıp tebrik etti ve beni 2 hafta sonrasın da keseyi görmeye çağırdı valla o 2 hafta geçmek bilmedi hiç görmeye gittiğimiz de keseyi ve minik bebeğimi gördüm ama kalp atışını küçük olduğu için duyamamıştık
insallh saglıkla devam eder canım salı gunu kesyı güelce göreyımmm de... senın nasıldı degerlerın ve sürecın bıraz bahsedermısın canımmmm
cok sanslısın canım masallhhhumarım bende o güzel günleri görürüm
masallh canım sevındım senın adınada sana benden bı soru benım sancılarım oluyo halada kramplarım var sendede olmusmuydu?Ben kendimi anlatayım.12. Gun 253 cıktı bırdaha ölcturmedım ıkı hft sonra kontrolde kese ve kalp atışı goruldu. Kafana takılan herseyi burda sor.çok faydalı inan
şans canım son anda güldü yüzüme5 yıl bebeğimin peşinde koştum sayısız tedavi ameliyatlar geçirdim çok şükür de rabbim sabrımın mükafatını verdi allahım bütün isyeten bekleyen kullarına nasip etsin inşş
senin kaçıncı denemen canım ne kadardır bebeğini bekliyodun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?