2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Ben kendimi anlatayım.12. Gun 253 cıktı bırdaha ölcturmedım ıkı hft sonra kontrolde kese ve kalp atışı goruldu. Kafana takılan herseyi burda sor.çok faydalı inan
seni de tebrik ederim canım allahım sağlıkla kucağın almayı nasip eder canım

sen de az şeyler yaşamamışsındır canım tahmin edebiliyorum rabbim çok büyük hep sabretmek gerek

Cnm herkesin vucudu farklı tekı verıyor.benım karnım davul gıbı oluyordu gazdan. Evın içinde dolanıp duruyordum.gece anıden gaz agrısı ıle uyanıyordum.bazen belim agrıyordu.sancı olmadı Ama kasıkta hafıf agrı oluyordu.o da rahım buyudukce bag dokular gerıldıgınden oluyormuş.hangı ılaçları kullanıyorsun

su anda gunde 3 kez progestan fıtıl 2 gunde bır kalcadan progestan ıgne gunde bır folık asit gunde 2 kere cyclo dıe bı hormon hapı sen kac haftalıksın canım

su anda gunde 3 kez progestan fıtıl 2 gunde bır kalcadan progestan ıgne gunde bır folık asit gunde 2 kere cyclo dıe bı hormon hapı sen kac haftalıksın canım

Ben 17ye yeni gırdım cnm. 7.hftdan berı kanama nedenı ile yatıyorum evde.sana kan sulandiricı vermemışler sevindm.ben kanamalarımı ona baglıyorum.ılacların duzgun.içini ferah tut ben ameliyatla bulunan spermlerın daha kaliteli oldugunu dusunuyorum.stres yapma ve hep karnının üzerine elini koyup dua et.

ewt canım cok dua edıyorum ınsallh salı gunu keselerımı görurum banada dua et olurmu rabbımde senın bebegını hayırla kucagına almayı nasıp etsın ınsallh

ewt canım cok dua edıyorum ınsallh salı gunu keselerımı görurum banada dua et olurmu rabbımde senın bebegını hayırla kucagına almayı nasıp etsın ınsallh

Ben her sbh felak, nas, kulhuvallah, elham ve ayetel kursı okuduktan sonra elımı karnıma koyup, (ya mubdıu, ya şafi, ya latif isimlerini 99 kere) okuyorum.özelliklede ya mubdıu Oku. Yoktan vareden demek anlamı.

Ben her sbh felak, nas, kulhuvallah, elham ve ayetel kursı okuduktan sonra elımı karnıma koyup, (ya mubdıu, ya şafi, ya latif isimlerini 99 kere) okuyorum.özelliklede ya mubdıu Oku. Yoktan vareden demek anlamı.

tamam canım okurummmm cok saolll cok tesekkur ederımmm

amin bitanem inşallah ...çok sağol,,, Rabbim sizin bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin...

Canim allahim tekrar ayni heyecanla hamile kalabilmeyi nasip etsin insallah benimde bebeklerimden birini kaybettim nasip boyleymis seninki tabi daha zor ama hakkimizda hayirlisi saglikli olmayan bebegi rahim kendiliginden atiyonus diyolar belkide boylesi hayirlisiydi canim ya ne kadar teselli etmeye calissamda bos biliyorum allahim umudumuzu hicbir zaman kaybettirmesin

ben varımmm bugun yalnızım kızlar kocamın sınav görevi vardı gıttı yarında gıtcekk bulantılarımla baş başa kaldımm

ah canım senin bu bulantılar geçmedi gitti allah kolaylık versin sana bende bugün kocamla çarşıya çıktım hava güneşli çok güzeldi dolaştık biraz iyi geldi 4 duvar görmekten baya sıkılmışım

kuzum gez tabi insan çok bunalıyo evde valla.. bızde karı koca acile kadar gidip geliyoz serumlar bı kaç gun ıyı gelıyo sonra eskıye donuyorum sanırım 4. ay bıtene kadar çekcem bu sıkıntıyı napalım allah başka dert versın çok bunaltsada geçecek bılıyorum bebişini hissetmeye başladınmı

Mrb kızlar Allah kısmet ederse bende tüp bebek annesi olacam
10. Gün değerim 74
12. Gün değerim 190 cıktı ikinci sonucumu bugün aldım zaten hala rüya gibi Geliyo inanamıyorum Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin İnsallahhhhhhh

Hayırlı olsun cnm.hoşgeldin aramıza. Degerlerin iyi masallah. Artık kese ve kalp atışını bekleme heyecanı başlar

Hayırlı olsun cnm.hoşgeldin aramıza. Degerlerin iyi masallah. Artık kese ve kalp atışını bekleme heyecanı başlar

sagol cnmm Hosbuldum ayın 21ine verdiler kese randevusunu moralim bozuldu gec dedim dr görünmezse üzersln kendini bekle biraz dedi Mecbur bekleyecem cok sessiz bi topic diyodum sen geldin

sagol cnmm Hosbuldum ayın 21ine verdiler kese randevusunu moralim bozuldu gec dedim dr görünmezse üzersln kendini bekle biraz dedi Mecbur bekleyecem cok sessiz bi topic diyodum sen geldin

Ben 12.gunden sonra 16 gun bekleyıp öyle gıttım dra.gıdınce hem kese hem kalp gorunndu. Ikı kere stres olmamış oldum.drun dogru soyluyor

Ben 12.gunden sonra 16 gun bekleyıp öyle gıttım dra.gıdınce hem kese hem kalp gorunndu. Ikı kere stres olmamış oldum.drun dogru soyluyor

hadi ya masallah sen cok erken görmüssün benim 29. Güne denk geliyo kısmet yaa sağlıklı olsunda ben gec görsemde olur kacıncı denemende hamile kaldın

ay pardon ben mesajını yanlıs okudum on altıncı gün olarak okudum

Son düzenleme:
Kızlar maşallah artmış hamileler bende tüp bebek hamilesiyim uzun zamandır girmiyodum foruma maşallah allah sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…