seni de tebrik ederim canım allahım sağlıkla kucağın almayı nasip eder canımBen kendimi anlatayım.12. Gun 253 cıktı bırdaha ölcturmedım ıkı hft sonra kontrolde kese ve kalp atışı goruldu. Kafana takılan herseyi burda sor.çok faydalı inan
masallh canım sevındım senın adınada sana benden bı soru benım sancılarım oluyo halada kramplarım var sendede olmusmuydu?
canım benım esım azospermı amelıyatla alıyolar spermleri.. 5 denemem ılk defa tuttu
masallh canım sevındım senın adınada sana benden bı soru benım sancılarım oluyo halada kramplarım var sendede olmusmuydu?
canım benım esım azospermı amelıyatla alıyolar spermleri.. 5 denemem ılk defa tuttu
Cnm herkesin vucudu farklı tekı verıyor.benım karnım davul gıbı oluyordu gazdan. Evın içinde dolanıp duruyordum.gece anıden gaz agrısı ıle uyanıyordum.bazen belim agrıyordu.sancı olmadı Ama kasıkta hafıf agrı oluyordu.o da rahım buyudukce bag dokular gerıldıgınden oluyormuş.hangı ılaçları kullanıyorsun
su anda gunde 3 kez progestan fıtıl 2 gunde bır kalcadan progestan ıgne gunde bır folık asit gunde 2 kere cyclo dıe bı hormon hapı sen kac haftalıksın canım
Ben 17ye yeni gırdım cnm. 7.hftdan berı kanama nedenı ile yatıyorum evde.sana kan sulandiricı vermemışler sevindm.ben kanamalarımı ona baglıyorum.ılacların duzgun.içini ferah tut ben ameliyatla bulunan spermlerın daha kaliteli oldugunu dusunuyorum.stres yapma ve hep karnının üzerine elini koyup dua et.
ewt canım cok dua edıyorum ınsallh salı gunu keselerımı görurum banada dua et olurmu rabbımde senın bebegını hayırla kucagına almayı nasıp etsın ınsallh
Ben her sbh felak, nas, kulhuvallah, elham ve ayetel kursı okuduktan sonra elımı karnıma koyup, (ya mubdıu, ya şafi, ya latif isimlerini 99 kere) okuyorum.özelliklede ya mubdıu Oku. Yoktan vareden demek anlamı.
canım sızlar tabi biz burdan okuyunca bile sızladı içimiz rabbim sabrını bol versin en kısa zamanda kendiliğinden gelsin bebeğin kucağın dolsun inşallah
ben neden burda kimsecikleri bulamıyorum:44:
amin bitanem inşallah ...çok sağol,,, Rabbim sizin bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin...
çok fazla takılan olmuyo canım buraya bak şimdi bile kimse yok
ben varımmmbugun yalnızım kızlar kocamın sınav görevi vardı gıttı yarında gıtcekk bulantılarımla baş başa kaldımm
ah canım senin bu bulantılar geçmedi gittiallah kolaylık versin sana bende bugün kocamla çarşıya çıktım hava güneşli çok güzeldi dolaştık biraz iyi geldi 4 duvar görmekten baya sıkılmışım
Mrb kızlar Allah kısmet ederse bende tüp bebek annesi olacam
10. Gün değerim 74
12. Gün değerim 190 cıktı ikinci sonucumu bugün aldım zaten hala rüya gibi Geliyo inanamıyorum Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin İnsallahhhhhhh
Hayırlı olsun cnm.hoşgeldin aramıza. Degerlerin iyi masallah. Artık kese ve kalp atışını bekleme heyecanı başlar
sagol cnmm Hosbuldum ayın 21ine verdiler kese randevusunu moralim bozuldu gec dedim dr görünmezse üzersln kendini bekle biraz dedi Mecbur bekleyecemcok sessiz bi topic diyodum sen geldin
Ben 12.gunden sonra 16 gun bekleyıp öyle gıttım dra.gıdınce hem kese hem kalp gorunndu. Ikı kere stres olmamış oldum.drun dogru soyluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?