Hayirli olsun canim dr un iyi yapnis bence sinra kalp görmedik diye stres yapiyo insan hepimiz oyle gec gittik merak etme allah kucagina almayi nasip etsinMrb kızlar Allah kısmet ederse bende tüp bebek annesi olacam
10. Gün değerim 74
12. Gün değerim 190 cıktı ikinci sonucumu bugün aldım zaten hala rüya gibi Geliyo inanamıyorum Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin İnsallahhhhhhh
Hayirli olsun canim dr un iyi yapnis bence sinra kalp görmedik diye stres yapiyo insan hepimiz oyle gec gittik merak etme allah kucagina almayi nasip etsinMrb kızlar Allah kısmet ederse bende tüp bebek annesi olacam
10. Gün değerim 74
12. Gün değerim 190 cıktı ikinci sonucumu bugün aldım zaten hala rüya gibi Geliyo inanamıyorum Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin İnsallahhhhhhh
hadi ya masallah sen cok erken görmüssün benim 29. Güne denk geliyo kısmet yaa sağlıklı olsunda ben gec görsemde olur kacıncı denemende hamile kaldın
ay pardon ben mesajını yanlıs okudum on altıncı gün olarak okudum
kuzum gez tabi insan çok bunalıyo evde valla.. bızde karı koca acile kadar gidip geliyoz serumlar bı kaç gun ıyı gelıyo sonra eskıye donuyorum sanırım 4. ay bıtene kadar çekcem bu sıkıntıyınapalım allah başka dert versın çok bunaltsada geçecek bılıyorum bebişini hissetmeye başladınmı
ah canım senin bu bulantılar geçmedi gittiallah kolaylık versin sana bende bugün kocamla çarşıya çıktım hava güneşli çok güzeldi dolaştık biraz iyi geldi 4 duvar görmekten baya sıkılmışım
Hayirli olsun canim dr un iyi yapnis bence sinra kalp görmedik diye stres yapiyo insan hepimiz oyle gec gittik merak etme allah kucagina almayi nasip etsin
Hepimizi oyle bekletiler canim merak etme hem kalp ve keseyi beraber görür raatlarsin insallah hayirli ugurlu olsun
Ilk basta bende cok hastaydim hatirlarsan zencefil almistik ince ince kiyip bala karistirmistik cogu tabiki zararlidir da cok az cay kasigini tamamen doldurmadan yemistim bi iki kere bi dene istersen kokusu guzel ama tadi aci biraz haberin olsunGunaydin kizlar ben cok kotuyum usutmusum tum kemiklerim agriyor ustune birde oksuruyorum cok fena ne iyi gelir acaba oksuruk krizleri beni tedirgin ediyor
ah canım ya valla ben senin haline çok üzülüyorum bi rahat edemedin inşş en yakın zaman da geçer bacım bu sıkıntıkarınkuzum gez tabi insan çok bunalıyo evde valla.. bızde karı koca acile kadar gidip geliyoz serumlar bı kaç gun ıyı gelıyo sonra eskıye donuyorum sanırım 4. ay bıtene kadar çekcem bu sıkıntıyınapalım allah başka dert versın çok bunaltsada geçecek bılıyorum bebişini hissetmeye başladınmı
Mrb kızlar Allah kısmet ederse bende tüp bebek annesi olacam
10. Gün değerim 74
sorma canım ya elim herşeye gidiyo ama daha erken diye almak istemiyorum yine bi kaç b,işey almadan da duramıyorumOoh tabi nasilsa kiz olacak bebis suslemek icin gez dur simdi bakalim kiz bebeklere cok guzel seyler var ya ablamin iki oglu var onlara alisverise gidince bile kizlarin esyalarina bakardik:))
Gunaydin kizlar ben cok kotuyum usutmusum tum kemiklerim agriyor ustune birde oksuruyorum cok fena ne iyi gelir acaba oksuruk krizleri beni tedirgin ediyor
Aynen benim de ilk zaten gittiginde gorunmezse kalp atisi hemen bi hafta sonra yine cagiriyo merak etme artik bizi ayda 1 cagiriyo beklemek hakkaten zor geliyoiyi dileklerin icin cok tesekkür ederim cnm Rabbim hepimize saglıklı bi sekilde bebislerimizi kucagımıza almayı nasip etsin İnsallahhh
benlmde sonradan aklıma geldi kalp atısını da duyarım diye benimde baya sorundan sonra ilk gebeligim ya bi an önce görmek istiyorum :)
ah canım ya valla ben senin haline çok üzülüyorum bi rahat edemedin inşş en yakın zaman da geçer bacım bu sıkıntıkarınsen iyi ol da eşinle gezemdin günerin acısını fazlasıyla çıkartırsın inşşş yok kuzum daha hissedemiyorum kızımı inşş bu aydan sonra
tebrik ederim canım bi tüp bebek annişi daha rabbim inş kucağına almayı da nasip etsin canım
sorma canım ya elim herşeye gidiyo ama daha erken diye almak istemiyorum yine bi kaç b,işey almadan da duramıyorumbu ay da detaylı ultasonum var il merkezine gidicem ordan bebek arabası beşiklere falan bakarım artık aklımız da fikir olsun benim de abimin ikizleri var erkek dediğin gibi bizim de gözümüz hep kız bölümüne takılırdı
canım ya çok çok geçmiş olsun demek gripler seni de tuttu arkadaşım bol istirahat ve c vitamini ye boğazın için de bi bardak suya 1 limonu sık onunla gargara yap çok iyi geliyor kuzum yada yiyebiliyosan limon ye
Hugglo diye bi markanin besiklerine baktik biz cok hoşuma gitti kimi markalarin internette cok kaliteli gözüküyo gercekte goruntusu pek bi adi:) cilek mobilyaninkilerde sallanmiyomus bi de belis' e bakcaz bakalim nasillar
Aynen benim de ilk zaten gittiginde gorunmezse kalp atisi hemen bi hafta sonra yine cagiriyo merak etme artik bizi ayda 1 cagiriyo beklemek hakkaten zor geliyo
aynen canım internette görüldüğü gibi olmuyo bazen en güzeli gidip kendin bakmakben bebek beşiğini de arabasınıda karaft düşünüyorum canım zaten bebişiği çok büyük almıcam nasıl olsa kucağımıza da durmaktan beşiğin de yatamayacak
Ayy bende az once senin 5. Hafta yazina baktim da bende dusunuyodum zaman gecer mi merak etme iyi de olsan agrin sancin da olsa bi sekilde geciyo simdi de siyle 30 kusurlerinde olanlara acayip imreniyorum bizimde gunler gececek insallah merak etme canim yeterlu saglikli olsun bebislerimizhmm anladım cnm İnsallahhh tamamına erer heplmizin de mutgulugumuz yarım kalmaz
sizin bebislere bakıyom masallah benimki yanlarında bit gibi nasıl gelecek o zamanlar diyom hep Rabbim sağlık versinde hep bekliyoruz zaten
canım bizimkilerde öyleydi ben de ilk haftalar nasıl geçecek diye kara kara düşünüyodum ama çok şükür rabbime gelip geçiyohmm anladım cnm İnsallahhh tamamına erer heplmizin de mutgulugumuz yarım kalmaz
sizin bebislere bakıyom masallah benimki yanlarında bit gibi nasıl gelecek o zamanlar diyom hep Rabbim sağlık versinde hep bekliyoruz zaten
Dogru valla sende haklisin alirsan resmini yolla hee merak ederim:))
canım bizimkilerde öyleydi ben de ilk haftalar nasıl geçecek diye kara kara düşünüyodum ama çok şükür rabbime gelip geçiyoinşş senin miniğin de büyüyüp kocaman olacak
ah canım nasıl özledim bebeğimi bazen böyle içim içime sığmıyo onu kucağıma alacağım günü düşündüğüm zaman içim de kelebekler uçuşuyo
tabi kuzum alınca mutkala ekleyeceğim birbirimize fikir olur sende ekle
Ayy bende az once senin 5. Hafta yazina baktim da bende dusunuyodum zaman gecer mi merak etme iyi de olsan agrin sancin da olsa bi sekilde geciyo simdi de siyle 30 kusurlerinde olanlara acayip imreniyorum bizimde gunler gececek insallah merak etme canim yeterlu saglikli olsun bebislerimiz
İnsallahhhhh cnmmm ayın 21de randevum bakalım bebisim gösterecek mi kendinicanım bizimkilerde öyleydi ben de ilk haftalar nasıl geçecek diye kara kara düşünüyodum ama çok şükür rabbime gelip geçiyoinşş senin miniğin de büyüyüp kocaman olacak
ah canım nasıl özledim bebeğimi bazen böyle içim içime sığmıyo onu kucağıma alacağım günü düşündüğüm zaman içim de kelebekler uçuşuyo
tabi kuzum alınca mutkala ekleyeceğim birbirimize fikir olur sende ekle
amiiin canım amiin sen bebişini hissedebiliyomusun peki kuzumResim yollarim tabi hele bi o günler gelsin de insallah
aynen cnm yaa Rabbim sağlık versin esim kızıyo bazen cok sabırsızısın diye ama İnsanın elinde degil
İnsallahhhhh cnmmm ayın 21de randevum bakalım bebisim gösterecek mi kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?