2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

amiiin canım amiin sen bebişini hissedebiliyomusun peki kuzum

inşş canım allahın izniyle o günleri de görürsünüz

Yok ya hala hic bisey hissetmiyorum hatta esime diyorumki acaba duruyomu bebisimiz ben hic hissetmiyorum bakalim haftaya gorecem inşallah cunartesiye randevu alcam

Benim 2 .tuple oldu cnm çok şükür.ilki hiç tutmadı. 8 yıllık evliyim.erkek infertilitesi.sizin?

Selam arkadaslar .. hepimize bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip eder rabbim ins.. ben biseyi merak ediyorum bu bulantilar gececek degilmi .. :2::2:

Gunaydin kizlar ben cok kotuyum usutmusum tum kemiklerim agriyor ustune birde oksuruyorum cok fena ne iyi gelir acaba oksuruk krizleri beni tedirgin ediyor

Çok gecmıs olsun canım. Rabbim tez zamanda şifa versin.çalışıyosan hemen rapor al çünkü en iyi ilaç istirahat. Oksuruk için bolbol ılık su içmelisin.ıhlamur ıcıne limon kabugu at onu iç surekli.bal , yogurt ye.portakal mandalin suyu iç sbh akşm.

tebrıkler canımm aramıza hoş geldin.. allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşş

canım yaa şükrediyorum ki günler kısa hemen akşam oluyor tuzlu kraker ve tost yiyerek idare ediyorum ama en kötüsü su içememek asitli şeyler gastritten dolayı dokunuyo.. allah yardımcımız olsun hiç olmazsa benım bebiş sürekli seninleyim sinyali veriyo gün içerisinde azıcık bulantım geçtimi panik yapar oldum noluyo bebişim ses ver diyorum resmen yavrum saolsun hiç kırmıyor benim öğğğ die hemen cevap geliyo

inşş canım geçecek sıkıyorum dişimi bebişim iyi olsun ben katlanırım yaa benim gece yatarken kasığım seyırme oluyor 2 3 kez hissettim acayip bişe tam rahmimde gaz sancısı felan değil artık onu ıyı tanıyorum.. bebeği hissetmek için çok erken ama ne oluyo demeden de edemiyorum.. ne oluyo olabilir ki

Yok ya hala hic bisey hissetmiyorum hatta esime diyorumki acaba duruyomu bebisimiz ben hic hissetmiyorum bakalim haftaya gorecem inşallah cunartesiye randevu alcam
aynen canım bende o kadar çok istiyorum onu hissetmek dr bana20. haftada hissedebilirsin şimdi çok küçük demişti benim 15 de kont var 4'lü test yapılcak ve detaylı uktasonum var inş hepsi temiz hayırlı çıkar
Selam arkadaslar .. hepimize bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip eder rabbim ins.. ben biseyi merak ediyorum bu bulantilar gececek degilmi .. :2::2:

inşş bi an önce geçer kuzum benim çok şükür hiç bulantım olmadı ama eminim ki çok zordur en fazla 4. aya kadar sürebiliyomuş :26:burda bu konuda bgmea diye arkadaşımız var çok tecrübelidir hamile kaldığı günden beri bulantılar var o sana daha iyi yardımcı olur

Son düzenleme:

inşş canım herşey minik bebişlerimiz için canım o senin hissetiğin şu an bağırsak harektlerindir bu kadar erken imkansız kuzum ama allahın izniyle o günlerde gelecek göreceğiz

Canim benimde hep oluyodu simdi de agriyo bazen ama hareket icin çok erken, 17. Haftada hisseden varmis ama cok nadir genelde 20. Haftada deniyo bakalim gorecez

Insallah hepsi guzel cikar canim benim dr hic biri testi illa yaptir diye tutturmuyo bende yaptirmiyorum sen masallah hepsini yaptiriyosun 2 liyi de yaptirmadim bakalim ne olacak

Canim benimde hep oluyodu simdi de agriyo bazen ama hareket icin çok erken, 17. Haftada hisseden varmis ama cok nadir genelde 20. Haftada deniyo bakalim gorecez

canım biliyorum erken mınnak daha demiyorum ki onun hareketleridir ancak bu bağırsak felan değil resmen seyiriyo böle bi değişik oluyo içerde bi dolaplar dönüyo ama ben çözemedim:44: özellikle ilk hamileliklerde 20. haftayı bulur diolar evtt.. allahım o günleride görmeyi nasip etsin inşş

ahh canım benimm.. şimdi ben burda yalnız değilmişim die sevineyimmi yoksa sana bulantıların için üzüleyimmi bılemedım:44: benim çok erken başladı hafıf hafıf sonra ıyıce arttı şu aralar pik yapmış durumda serumdan başka bişe kesmiyor canım rabbim kolaylık versin çeken bilir... ama ıyı tarafından bak ne güzel ayaklı ultrason gıbıyız bebek ıyıkı bulantılarımız devam ediyo zaten arada bulantım hafıfleyınce panık olmaya başladım :18: garip duygular içerisndeyim açıkçası

Gunaydin kizlar ben cok kotuyum usutmusum tum kemiklerim agriyor ustune birde oksuruyorum cok fena ne iyi gelir acaba oksuruk krizleri beni tedirgin ediyor

canım çok geçmiş olsun.. salgın varmış çok dıkkat et kendıne bolca dınlen kı çabuk atlatasın allah yardımcın olsun..

Insallah hepsi guzel cikar canim benim dr hic biri testi illa yaptir diye tutturmuyo bende yaptirmiyorum sen masallah hepsini yaptiriyosun 2 liyi de yaptirmadim bakalim ne olacak

inşş canım benim valla dr yapalım diyo bende hiç itiraz etmiyorum rabbim inşş hepimizi iyi sonuçlarla karşılaştırsın ama detaylı ultrason çok önemliymiş canım iç organlarına tek tek bakılıyomuş bebişin :26:

kızlar bugün öğleneden sonra belim ağarmaya başladı şimdi daha da şişdetlendi inşş kötü bişey değildir :18:ama çok ağrım var belim koptu kopacak

Hepinize tesekkur ederim kizlar ama cok fenayim agrilarim hic azalmadi sabahda ise gitmem lazim napacam bakalim

kızlar bugün öğleneden sonra belim ağarmaya başladı şimdi daha da şişdetlendi inşş kötü bişey değildir :18:ama çok ağrım var belim koptu kopacak

Canim biliyosun ben bel agrisindan perisanim cok zor oluyor gecmis olsun sert bir yere sirt ustu yat dinlen bolca bide sicak tut belini canim

Gecmiş olsun cnm acile gıt bı baktır ıstersen siddetli agrılarda evde durmamak lazım bence.bol bol dua etmeyı unutma
çok sağol canım netten baktım da olması normalmiş rahim büyüdükçe baskı yapıyomuş artık katlanıcza canım yapacak bişey yok
Canim biliyosun ben bel agrisindan perisanim cok zor oluyor gecmis olsun sert bir yere sirt ustu yat dinlen bolca bide sicak tut belini canim

bilmezmiyim canım hem senin ne zamandır bel ağrın var benim demek ki yeni başladı kuzum bebişler iyi olsun da ağrılar gelip geçer unutlur allahın izniyle
sen keşke yarın için izin alsaydın kuzum şimdi senin yatıp dinlenmeye ihtiyacın var kendine bebişine dikkat et arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…