amiiin canım amiin sen bebişini hissedebiliyomusun peki kuzum
inşş canım allahın izniyle o günleri de görürsünüz
hadi ya masallah sen cok erken görmüssün benim 29. Güne denk geliyo kısmet yaa sağlıklı olsunda ben gec görsemde olur kacıncı denemende hamile kaldın
ay pardon ben mesajını yanlıs okudum on altıncı gün olarak okudum
Gunaydin kizlar ben cok kotuyum usutmusum tum kemiklerim agriyor ustune birde oksuruyorum cok fena ne iyi gelir acaba oksuruk krizleri beni tedirgin ediyor
Mrb kızlar Allah kısmet ederse bende tüp bebek annesi olacam
10. Gün değerim 74
12. Gün değerim 190 cıktı ikinci sonucumu bugün aldım zaten hala rüya gibi Geliyo inanamıyorum Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin İnsallahhhhhhh
Canim ya o bulantilar bi basladimi dedigin gibi baya bi sure gecmiyo sanırım insallah 12. Haftand filan kesilir benim olmadi allaha sukur burda var ama ayni sıkıntiyi cekenler bana da dr demisti tuzlu kraker olsun hep yaninda mandalina da iyi geliyo diyolar ama bilmiyorum tam
ah canım ya valla ben senin haline çok üzülüyorum bi rahat edemedin inşş en yakın zaman da geçer bacım bu sıkıntıkarınsen iyi ol da eşinle gezemdin günerin acısını fazlasıyla çıkartırsın inşşş yok kuzum daha hissedemiyorum kızımı inşş bu aydan sonra
tebrik ederim canım bi tüp bebek annişi daha rabbim inş kucağına almayı da nasip etsin canım
sorma canım ya elim herşeye gidiyo ama daha erken diye almak istemiyorum yine bi kaç b,işey almadan da duramıyorumbu ay da detaylı ultasonum var il merkezine gidicem ordan bebek arabası beşiklere falan bakarım artık aklımız da fikir olsun benim de abimin ikizleri var erkek dediğin gibi bizim de gözümüz hep kız bölümüne takılırdı
canım ya çok çok geçmiş olsun demek gripler seni de tuttu arkadaşım bol istirahat ve c vitamini ye boğazın için de bi bardak suya 1 limonu sık onunla gargara yap çok iyi geliyor kuzum yada yiyebiliyosan limon ye
aynen canım bende o kadar çok istiyorum onu hissetmekYok ya hala hic bisey hissetmiyorum hatta esime diyorumki acaba duruyomu bebisimiz ben hic hissetmiyorum bakalim haftaya gorecem inşallah cunartesiye randevu alcam
Selam arkadaslar .. hepimize bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip eder rabbim ins.. ben biseyi merak ediyorum bu bulantilar gececek degilmi .. :2::2:
inşş canım geçecek sıkıyorum dişimi bebişim iyi olsun ben katlanırımyaa benim gece yatarken kasığım seyırme oluyor 2 3 kez hissettim acayip bişe tam rahmimde gaz sancısı felan değil artık onu ıyı tanıyorum.. bebeği hissetmek için çok erken ama ne oluyo demeden de edemiyorum.. ne oluyo olabilir ki
inşş canım geçecek sıkıyorum dişimi bebişim iyi olsun ben katlanırımyaa benim gece yatarken kasığım seyırme oluyor 2 3 kez hissettim acayip bişe tam rahmimde gaz sancısı felan değil artık onu ıyı tanıyorum.. bebeği hissetmek için çok erken ama ne oluyo demeden de edemiyorum.. ne oluyo olabilir ki
aynen canım bende o kadar çok istiyorum onu hissetmekdr bana20. haftada hissedebilirsin şimdi çok küçük demişti benim 15 de kont var 4'lü test yapılcak ve detaylı uktasonum var inş hepsi temiz hayırlı çıkar
inşş bi an önce geçer kuzum benim çok şükür hiç bulantım olmadı ama eminim ki çok zordur en fazla 4. aya kadar sürebiliyomuş :26:burda bu konuda bgmea diye arkadaşımız var çok tecrübelidir hamile kaldığı günden beri bulantılar var o sana daha iyi yardımcı olur
Canim benimde hep oluyodu simdi de agriyo bazen ama hareket icin çok erken, 17. Haftada hisseden varmis ama cok nadir genelde 20. Haftada deniyo bakalim gorecez
Selam arkadaslar .. hepimize bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip eder rabbim ins.. ben biseyi merak ediyorum bu bulantilar gececek degilmi .. :2::2:
Gunaydin kizlar ben cok kotuyum usutmusum tum kemiklerim agriyor ustune birde oksuruyorum cok fena ne iyi gelir acaba oksuruk krizleri beni tedirgin ediyor
Insallah hepsi guzel cikar canim benim dr hic biri testi illa yaptir diye tutturmuyo bende yaptirmiyorum sen masallah hepsini yaptiriyosun 2 liyi de yaptirmadim bakalim ne olacak
kızlar bugün öğleneden sonra belim ağarmaya başladı şimdi daha da şişdetlendi inşş kötü bişey değildir :18:ama çok ağrım var belim koptu kopacak
kızlar bugün öğleneden sonra belim ağarmaya başladı şimdi daha da şişdetlendi inşş kötü bişey değildir :18:ama çok ağrım var belim koptu kopacak
çok sağol canım netten baktım da olması normalmiş rahim büyüdükçe baskı yapıyomuş artık katlanıcza canım yapacak bişey yokGecmiş olsun cnm acile gıt bı baktır ıstersen siddetli agrılarda evde durmamak lazım bence.bol bol dua etmeyı unutma
Canim biliyosun ben bel agrisindan perisanim cok zor oluyor gecmis olsun sert bir yere sirt ustu yat dinlen bolca bide sicak tut belini canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?