2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Hic kusmadim ama her an bulantim oluyor hele sabahlari az bi koku gelmesin banyoya zor atiyorum kendimi ama hic bise gelmiyor.. her an halsizim uykuluyum.. ama onlar iyi olsun cekerim diyorum.. bende carsamba gidicem kontrole umarim iyilerdir .. bide dr yerlesme kanaman olabilir dedi bende hic olmadi .. normalmi olmamasi

canım boş ver kanamanın her türlüsü uzak olsun bendede yerleşme kanaması olmadı.. ilk başladığında benımde oyleydı sürekli öğürtüm vardı ama bişe çıkmıyodu.. boğulacakmış gibi bı hale geliyodum..gun boyu hatta gece uyurken bıle bulantım var sana tavsiyem sürekli wc ye koşmaya çalışma yanında poşet bulundur çünkü hem anı hareketler ıyı değil hemde ayakta öğürtüyle uğraşırken insan acayip halsizleşiyo başın döner düşersin bi yerlere çarparsın kendini koru biz evde benım poşetlerime alıştık her yere koyuyorum ve iş görüyo

Ay kizlar alllah yardimciniz olsun bulantilar zor gercekten

"hasretim" sende cok ayakta kalma dun bende ispanak yikadim valla hem belim hem bacakalrim agridi

Bu sabah bogaz agrisiyla uyandim bende evde otururken nasil hasta oluyorum bilmiyorum yaaa "aysegul" iyisindir insallah bogaz icin limon bogazi daha cok tahris eder tuzlu suylu gargara yap demisti kbb doktoru

sağol kuzum ya ama eşim işteyken mecbur bişeyler yapmak zorundayım dinlenerek yapmaya çalışıyorum işte valla aynı bende evde oturarak hasta oluyorum bide dışarıya çıksak ne olur acaba benim çok bacak ağrım var her gece bandaj sarıp öyle uyuyorum
Ayşegül de inşş iyidir grip zaten zor hele hamilelikte daha da zorlaşıyor :26:

evet canım haklısın oyle yapmak en ıyısı .. ama ben kahvaltı falan yapamıyorum bu bulantılar cok fena olmaya başladı ister istemez mutsuzlaşmaya başladım.. etrafımdakıler hamılelık yaramadı dıyolar cok durgunlaşmısım ama elimde değilki

Kizlar slm
Size bise sorucam gebe kaldiktan sonra gittiğiniz dr kaninizi alip tsh, seker vs. Bunlara bakti mi ?

canım biliyorum ne yazıkkı insan yemeden içmeden kesiliyor ve herkesın bünyesi farklı.. sabahları aç olarak uyandığımız için bulantımız çok yoğun oluyor kendını aç bırakmamaya çalış.. mutlaka bir ıkı lokma ekmek bişe at ağzına.. bana kızarmış ekmek ve tost ıyı geliyor haftalardır bunla besleniyorum arada makarna.. bunun dışında yediğim bir şeyi tekrar yıyemıyorum.. yesemde çıkarıyorum.. bide ayva onerıyorum günde ıkı dilim felan uzun uzun çiğne çünkü mıde hazmedemiyor ama bulantıyı kısa surede olsa yatıştırıyor.. ben bulantı hapı felanda kullanıyorum ama kesmıyo ne yazıkkı en son doktorum zofran die bı ılaç yazdı ama almadım baya ağır kullanmaya korkuyom açıkçası.. karamsarlığa kapılma geçecek de gunlerı say insan mutsuzlaşıyor çok ıyı anlıyorum ama ne yazkkı katlanmaktan başka çaremız yok

Kizlar slm
Size bise sorucam gebe kaldiktan sonra gittiğiniz dr kaninizi alip tsh, seker vs. Bunlara bakti mi ?

selam canım benım 10 gun önce yapıldı.. aşırı bulantım olduğu için yaptılar butun testlerımı..tsh düşük çıktı hatta dahılıyeye bıle göründüm..

selam canım benım 10 gun önce yapıldı.. aşırı bulantım olduğu için yaptılar butun testlerımı..tsh düşük çıktı hatta dahılıyeye bıle göründüm..
cnm benim bulantim yok ama bunlarin istenmesi gereklidir diye düşünüyorum. Sanki dr benimle hic ilgilenmio gibime gelio.mesela sen gidince kontrole dr ne yapıyor? Tansiyon , kilo, vs bunlara bakio mu ? Neler anlatiyo?

cnm benim bulantim yok ama bunlarin istenmesi gereklidir diye düşünüyorum. Sanki dr benimle hic ilgilenmio gibime gelio.mesela sen gidince kontrole dr ne yapıyor? Tansiyon , kilo, vs bunlara bakio mu ? Neler anlatiyo?

canım ben şuan gıttığım doktordan hiç memnun değilim yakın olduğu için mecburiyetten gıdıyorum aşırı bulantılarım var uzak yola hiç dayanamıyorum.. biraz kendımı toparlayayım değişeceğim doktorumu... tansıyon kılo kontrolü yapıyo.. onun dışında merabası bıle yok ultrasona yat kalk ılaçlarımı yazıyo.. bıde benı hastaneye yatırmak için ısrar edıyo soyledıgı kadarıyla erken yaptık testlerı vücudum susus kaldığı için bakmak ıstedı..yanı benımkı erken yapılmış olabılır..

Selam canım,sanırım haftalarımız aynı ve o dediklerin bende de var,bir de bazen göbek deliğimi birisi içerden çekiştiriyormuş gibi oluyor komik bi his :)
Ben de geçtiğimiz cuma günü gittim kontrole,normal hesaplamaya göre 9.haftada olmam gerekiyordu ama ufaklık 5-6 gün önden gidiyormuş gelişim olarak...erkek bebekler erken ve hızlı gelişir,büyük ihtimalle erkek dedi doktorum.Tabi ki kesin birşey söylemek imkansız ama o öyle düşünüyor...Bakalım ne çıkacak :) 2 hafta sonra da 2li tarama testlerim var onun için gideceğim.

ay ne güzel yalnız değilim sahiden garip bi seyirme bağırsakla ilgisi yok tam rahim bölgesinde diyorum bebişler içerlerde bi dolaplar çeviriyo kesin canım seninde tüp bebekse transfer tarihine göre önde olabılırsın bende çünkü bi kaç gün onde olduğumu düşünüyorum tabi doktorum bana böle bişe demedi.. bu sene kızlar o kadar fazlaki onlara erkek de gerek gelsin paşabende ikili tarama testi yaptırmak istiyorum ama doktorumu değişcem yarıyıl tatilinde yaptırmak istiyorum eşim tatildeyken daha rahat gider geliriz.. kaçıncı haftaya kadar yapılıyo bi bilgin var mı ?

12.haftadan sonra yapılıyormuş ama ne zamana kadar onu bilmiyorum...Memnun değilsen bir an önce değiştir doktorunu,çünkü şu an ki durumumuzda doktorlarımız herkesten daha önemliler Umarım güvenilir ve ilgili bir doktor bulursun bir an önce

Kizlar slm

benim de bakıldı ama kaçıncı haftada yapıldı hatırlayamadım hem kan hemde idrardan bakılmıştı ayrıca daha şeker yüklemesi yapılmadı en önemlisi o zaten

Kizlar beni merak etmisiniz cok saolun ama hala perosan duruyumdayim en cokda eklem agrilarim mahvediyor ilacsiz gecmiyornapcam bilmiyorum

Kizlar slm

cnm ben 7+5 te gittiğimde istemişti doktorum bu testleri o zmana yaptırmıştım. bisürü şey istemişti bunların yanında

Kizlar slm

Ben hergun saglik ocagina gidiyodum igne icin 8. Haftada onlar yaptilar ama jinekolog o degerlerin bi onemi yok dedi hatta tsh im dusuk cikmisti korkuttu beni saglik ocagindaki doktor Hipotiroidi diye 16. Haftadan once yapilan kan degerleri onemli degil demisti

Kizlar beni merak etmisiniz cok saolun ama hala perosan duruyumdayim en cokda eklem agrilarim mahvediyor ilacsiz gecmiyornapcam bilmiyorum

Hadi yaa benimde bogazim yavas yavas sinyal veriyo doktoruna sorsan belki bi ilac verir 3 ay dolunca kullanilabiliyomus sanirim ilac

ediyorum tabi kuzum bi an önce inşş çabucak geçer bu akşam haberlerde dr söyledi salgın varmış daha 1 ay sürermiş valla bende dışarıya çıkmaya ödüm kopuyo hasta olcam diye resmen eve hapis olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…