ediyorum tabi kuzum bi an önce inşş çabucak geçer bu akşam haberlerde dr söyledi salgın varmış daha 1 ay sürermişvalla bende dışarıya çıkmaya ödüm kopuyo hasta olcam diye resmen eve hapis olduk
Ben pınar 26 Aralık'ta 2 tane şahane 4 .gün embriyosu transfer oldu .Perşembe ve cuma günleri baş ağrısı ve karın ağrısı adet sancısı yaşadım şimdi bu ağrılar yok felaket gaz sancım var çok rahatsız ediyor . Çarşamba günü kan testim var gün yaklaştıkça korkuyorum ve heyacanlıyım . Kullandığımız bu ilaçlar ve jeller adet sancısını alıp öteler mi acaba yardımcı olurmusunuz
Kizlar slm
Size bise sorucam gebe kaldiktan sonra gittiğiniz dr kaninizi alip tsh, seker vs. Bunlara bakti mi ?
Ben pınar 26 Aralık'ta 2 tane şahane 4 .gün embriyosu transfer oldu .Perşembe ve cuma günleri baş ağrısı ve karın ağrısı adet sancısı yaşadım şimdi bu ağrılar yok felaket gaz sancım var çok rahatsız ediyor . Çarşamba günü kan testim var gün yaklaştıkça korkuyorum ve heyacanlıyım . Kullandığımız bu ilaçlar ve jeller adet sancısını alıp öteler mi acaba yardımcı olurmusunuz
merhaba arkadaşlarım beni de aranıza alır mısınız?tecrübelerinize çok ihtiyacım var.ocak da tüp bebek planlaması yapıldı bana ama adetim bir türlü gelmiyor,pko var bende sanki inatla olmuyor 10 gündür,bi olsa hemen tedaviye başlayacaz ama yok.dualarınıza ihtiyacım var özelliklede hamile arkadaşlardan.
kızlar herkese merhaba.hamilelikte oluşan çatlaklar için kremler var.doktor bana birkaç isim verdi lierac birinin adı...siz kullanmaya başladınız mı?var mı tavsiyeleriniz?
Ya catlucaksan hic biri bi ise yaramiyo diyolar bi de pahali kremler ablamda lierac kullanmis ama catlaklar var bi de mustela var bildigim ama ben ikisini de almadim bebe yagi kullaniyorum simdilik zaten var catlaklarim yaaa sonumuz hayrolsun:))
merhaba arkadaşlarım beni de aranıza alır mısınız?tecrübelerinize çok ihtiyacım var.ocak da tüp bebek planlaması yapıldı bana ama adetim bir türlü gelmiyor,pko var bende sanki inatla olmuyor 10 gündür,bi olsa hemen tedaviye başlayacaz ama yok.dualarınıza ihtiyacım var özelliklede hamile arkadaşlardan.
sağol kuzum ya ama eşim işteyken mecbur bişeyler yapmak zorundayım dinlenerek yapmaya çalışıyorum iştevalla aynı bende evde oturarak hasta oluyorum bide dışarıya çıksak ne olur acaba benim çok bacak ağrım var her gece bandaj sarıp öyle uyuyorum
Ayşegül de inşş iyidir grip zaten zor hele hamilelikte daha da zorlaşıyor :26:
hoşgeldin.benim adetim hiç gecikmez gününde olur ama hep tedavilerde gecikiyordu.heyecanla adet olmayı bekliyordum.sanırım inatla gelmiyor.stres yapma herşeyin güzel olcağını düşün...hayırlı sonuçlar...
hoşbuldum arkadaşlarım,bende umutla bekliyorum adet olmayı iğne yaptırmıştım olayım diye,bugün kendi doktoruma gittim çok kızdı tüp bebek öncesi kendiliğinden olmalıymış ama ben bıraksam 2 ay olmaz pko luyum çünkü,doktor adetin 2.günü kan testi yapacam dedi eğer endometriyum zarar görmüşse bu ay iptal ederim dedi çok üzüldüm.ne yapacağımı bilmiyorum..
hoşbuldum arkadaşlarım,bende umutla bekliyorum adet olmayı iğne yaptırmıştım olayım diye,bugün kendi doktoruma gittim çok kızdı tüp bebek öncesi kendiliğinden olmalıymış ama ben bıraksam 2 ay olmaz pko luyum çünkü,doktor adetin 2.günü kan testi yapacam dedi eğer endometriyum zarar görmüşse bu ay iptal ederim dedi çok üzüldüm.ne yapacağımı bilmiyorum..
bebeklerimiz sağlıklı olsun da çatlarsak çatlarız napalım:))ama yine de varsa bir önlemi alalım diyorum...lierac biraz pahalı...sebamed ve bepantholun var daha uygun fiyata onlardan birini alayim dedim karar veremedim.bir de sebamedin bebe yağını almak istiyorum...şimdilik excipial lipo diye bir krem var 10 tl falan sanırım onu kullanıyorum...
ama canım inan çok sıkıldım bi tek dr gittiğimiz de bi kaç saat dolaşıyorum sadece o kadar :26:ev kuşu oldum bi an önce haziran gelse de bebişlerimizi alsak hayırlısyla kucağımızaçıkma canım boşver allahın izniyle seneye bebeklerimizle çıkar gezeriz gerçi ben çıkmamayı düşünüyorum hasret gidericem bebişimle:)yıllardır o günü bekliyorum napim:)
inşş hayırlısı olur canım rabbim bebişini nasip etmiştirBen pınar 26 Aralık'ta 2 tane şahane 4 .gün embriyosu transfer oldu .Perşembe ve cuma günleri baş ağrısı ve karın ağrısı adet sancısı yaşadım şimdi bu ağrılar yok felaket gaz sancım var çok rahatsız ediyor . Çarşamba günü kan testim var gün yaklaştıkça korkuyorum ve heyacanlıyım . Kullandığımız bu ilaçlar ve jeller adet sancısını alıp ötele mi acaba yardımcı olurmusunuz
hoş geldin canım inşş tedavin hayırlarla sonuçlanırmerhaba arkadaşlarım beni de aranıza alır mısınız?tecrübelerinize çok ihtiyacım var.ocak da tüp bebek planlaması yapıldı bana ama adetim bir türlü gelmiyor,pko var bende sanki inatla olmuyor 10 gündür,bi olsa hemen tedaviye başlayacaz ama yok.dualarınıza ihtiyacım var özelliklede hamile arkadaşlardan.
bende daha hiç krem amadım canım çok pahalı ve ne kadar kullanırsan kullan yine çatlıyomuş bunun çaresi yokmuşkızlar herkese merhaba.hamilelikte oluşan çatlaklar için kremler var.doktor bana birkaç isim verdi lierac birinin adı...siz kullanmaya başladınız mı?var mı tavsiyeleriniz?
aynen kuzum bende bebek yağı kullanıcam en iyisiYa catlucaksan hic biri bi ise yaramiyo diyolar bi de pahali kremler ablamda lierac kullanmis ama catlaklar var bi de mustela var bildigim ama ben ikisini de almadim bebe yagi kullaniyorum simdilik zaten var catlaklarim yaaa sonumuz hayrolsun:))
bacak ağrım var demişsin...benim de geceleri bacaklarım çok ağrıyor.uyuşuyor.sürekli gerinmek istiyorum.daha sonra krampa dönüyomuş bu ağrılar haberin ola...ben doktora söyledim magnezyum verdı.bir de kalsiyum alıyodum zaten...ikisi de mideme çoook dokundu toz bunlar suda eritip içiyorsun...şimdi ikisinin birarada olduğu bir hap buldum onu alıcam...sen de sor istersen doktora...
ama canım inan çok sıkıldım bi tek dr gittiğimiz de bi kaç saat dolaşıyorum sadece o kadar :26:ev kuşu oldum bi an önce haziran gelse de bebişlerimizi alsak hayırlısyla kucağımıza
inşş hayırlısı olur canım rabbim bebişini nasip etmiştir
hoş geldin canım inşş tedavin hayırlarla sonuçlanırbende pko ile 5 yıl mücadeleden sonra ilk tüp denemem de bebişime kavuştum rabbim olmayan herkeze nasip etsin inşş
bende daha hiç krem amadım canım çok pahalı ve ne kadar kullanırsan kullan yine çatlıyomuş bunun çaresi yokmuş
aynen kuzum bende bebek yağı kullanıcam en iyisi
ah canım sorma hem ne bacak ağrısı çekiyorum ağrıdan bazen uyuyamuyorum desem yeri vardır eşim bi yandan masaj yapsada nafile geçmiyo hiç
bende duydum kramp olacağını daha olmadı ama :18:
He valla aciyorum o kremlere verecegim paralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?