2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

canım sende hiç gelmez oldun merak ettim inşş bebişin de sende iyisinizdir :26:

çıkma canım boşver allahın izniyle seneye bebeklerimizle çıkar gezeriz gerçi ben çıkmamayı düşünüyorum hasret gidericem bebişimle:)yıllardır o günü bekliyorum napim:)

Ben pınar 26 Aralık'ta 2 tane şahane 4 .gün embriyosu transfer oldu .Perşembe ve cuma günleri baş ağrısı ve karın ağrısı adet sancısı yaşadım şimdi bu ağrılar yok felaket gaz sancım var çok rahatsız ediyor . Çarşamba günü kan testim var gün yaklaştıkça korkuyorum ve heyacanlıyım . Kullandığımız bu ilaçlar ve jeller adet sancısını alıp öteler mi acaba yardımcı olurmusunuz

hayırlı olsun canım gaz sancısını hepimiz çektik halada çekiyoruz adet olacak gibi sancı bende yaşadım oluyor arada sonra geçiyor falan güzel sonuçlarla gelirsin inşallah sonucunu bizede haber ver canım hakkında hayırlısı olsun

Cok ama cok buyuk ıhtımalle gebesin.cunku ben hayatımda test sonucuna kadar özellikle hıc bu kadar gaz sancısı cekmedım.hatta dıyorumkı bıdaha boyle gaz sancm olursa hemen gebelik testı yaptırırım:) sımdıden hayırlı olsn

merhaba arkadaşlarım beni de aranıza alır mısınız?tecrübelerinize çok ihtiyacım var.ocak da tüp bebek planlaması yapıldı bana ama adetim bir türlü gelmiyor,pko var bende sanki inatla olmuyor 10 gündür,bi olsa hemen tedaviye başlayacaz ama yok.dualarınıza ihtiyacım var özelliklede hamile arkadaşlardan.

Rabbim yardımcn olsn öncelikle bende pko yok ama stresten bır hft adet olmamıştım tedavi öncesı.sakinleş ilgini baska seylere yonelt kendını sımart ne mutlu ediyor sa onu yap. Ada cayı iç olana kadar cok faydalı .kahve cay cıkolata bırak.muz ve yogurt ye.yuruyus yap.sıcak kuvet banyosu yada hamama gıt imkanın varsa.

kızlar herkese merhaba.hamilelikte oluşan çatlaklar için kremler var.doktor bana birkaç isim verdi lierac birinin adı...siz kullanmaya başladınız mı?var mı tavsiyeleriniz?

kızlar herkese merhaba.hamilelikte oluşan çatlaklar için kremler var.doktor bana birkaç isim verdi lierac birinin adı...siz kullanmaya başladınız mı?var mı tavsiyeleriniz?

Ya catlucaksan hic biri bi ise yaramiyo diyolar bi de pahali kremler ablamda lierac kullanmis ama catlaklar var bi de mustela var bildigim ama ben ikisini de almadim bebe yagi kullaniyorum simdilik zaten var catlaklarim yaaa sonumuz hayrolsun:))

Ya catlucaksan hic biri bi ise yaramiyo diyolar bi de pahali kremler ablamda lierac kullanmis ama catlaklar var bi de mustela var bildigim ama ben ikisini de almadim bebe yagi kullaniyorum simdilik zaten var catlaklarim yaaa sonumuz hayrolsun:))

bebeklerimiz sağlıklı olsun da çatlarsak çatlarız napalım:))ama yine de varsa bir önlemi alalım diyorum...lierac biraz pahalı...sebamed ve bepantholun var daha uygun fiyata onlardan birini alayim dedim karar veremedim.bir de sebamedin bebe yağını almak istiyorum...şimdilik excipial lipo diye bir krem var 10 tl falan sanırım onu kullanıyorum...

hoşgeldin.benim adetim hiç gecikmez gününde olur ama hep tedavilerde gecikiyordu.heyecanla adet olmayı bekliyordum.sanırım inatla gelmiyor.stres yapma herşeyin güzel olcağını düşün...hayırlı sonuçlar...

bacak ağrım var demişsin...benim de geceleri bacaklarım çok ağrıyor.uyuşuyor.sürekli gerinmek istiyorum.daha sonra krampa dönüyomuş bu ağrılar haberin ola...ben doktora söyledim magnezyum verdı.bir de kalsiyum alıyodum zaten...ikisi de mideme çoook dokundu toz bunlar suda eritip içiyorsun...şimdi ikisinin birarada olduğu bir hap buldum onu alıcam...sen de sor istersen doktora...

hoşbuldum arkadaşlarım,bende umutla bekliyorum adet olmayı iğne yaptırmıştım olayım diye,bugün kendi doktoruma gittim çok kızdı tüp bebek öncesi kendiliğinden olmalıymış ama ben bıraksam 2 ay olmaz pko luyum çünkü,doktor adetin 2.günü kan testi yapacam dedi eğer endometriyum zarar görmüşse bu ay iptal ederim dedi çok üzüldüm.ne yapacağımı bilmiyorum..

4 tüp bebek denemesi yapmış biri olarak tedaviler sırasında ne aksilikler yaşadım bir anlatsam şaşırırsın.herşey istediğin gibi olmayabiliyor.ama sana tavsiyem her zaman umutlu olman...güzel şeyler olacağını düşün.ha olmadı mı umudunu yitirme ve hep devam et...bu arada yaşın kaç ben 34 yaşındayım.daha yeni hamileyim.3 senedir uğraşıyorum.yaşın gençse şanslısın...Allah kolaylıkklar versin sana...

Bekleyince gelmiyo bee insana fenalik geliyo benim de 28 gunde bi adet olunmasi gerekirken 40. Gun olmustum dusun yani dr un ertelerse bile vardir bi hayir de yeterki sonu guzel olsun

Biliyorum canim o kremi de insalalh ise yarar onemli olan nemlendirmek diyolar

çıkma canım boşver allahın izniyle seneye bebeklerimizle çıkar gezeriz gerçi ben çıkmamayı düşünüyorum hasret gidericem bebişimle:)yıllardır o günü bekliyorum napim:)
ama canım inan çok sıkıldım bi tek dr gittiğimiz de bi kaç saat dolaşıyorum sadece o kadar :26:ev kuşu oldum bi an önce haziran gelse de bebişlerimizi alsak hayırlısyla kucağımıza
inşş hayırlısı olur canım rabbim bebişini nasip etmiştir
hoş geldin canım inşş tedavin hayırlarla sonuçlanır bende pko ile 5 yıl mücadeleden sonra ilk tüp denemem de bebişime kavuştumrabbim olmayan herkeze nasip etsin inşş
bende daha hiç krem amadım canım çok pahalı ve ne kadar kullanırsan kullan yine çatlıyomuş bunun çaresi yokmuş
aynen kuzum bende bebek yağı kullanıcam en iyisi

ah canım sorma hem ne bacak ağrısı çekiyorum ağrıdan bazen uyuyamuyorum desem yeri vardır eşim bi yandan masaj yapsada nafile geçmiyo hiç
bende duydum kramp olacağını daha olmadı ama :18:

Son düzenleme:

He valla aciyorum o kremlere verecegim paralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…