He valla aciyorum o kremlere verecegim paralara[/Q
Aynen bende aciyorum o paraya:)Bende de caylak vtlak var o yuzden cok onemsemiyorum
He valla aciyorum o kremlere verecegim paralara[/Q
Aynen bende aciyorum o paraya:)Bende de caylak vtlak var o yuzden cok onemsemiyorum
hoş geldin canım nasıl oldun iyimisin biraz
çatlasın valla canım benim de umurumun 15 bile değil
hoş geldin canım nasıl oldun iyimisin biraz
çatlasın valla canım benim de umurumun 15 bile değil
Hic iyi degilim canim surunuyorum ortaliklarda aman disari falan cikma cok fenayim valla
Aman kendinize dikkat edin cok fena salgin var ben surunuyorum resmen dikkatvedin kendinize
Aman kendinize dikkat edin cok fena salgin var ben surunuyorum resmen dikkatvedin kendinize
inşş bi an önce atlatırsın canım sağlık gibisi yok valla :26:çıkmıyorum canım herkez hasta :2:Hic iyi degilim canim surunuyorum ortaliklarda aman disari falan cikma cok fenayim valla
sana da çok geçmiş olsun bende aynıyım sürekli hapşuruyorum ne olacak böyle halimizDikkat ediyorum derken hasta oldum iyi mi burnum akmaya basladi insallah çabuk atlatirim
inşş canım bu kez öğrenirsin,z bakalım ne olacakCumartesi saat 11 e randevu aldim cinsiyet ogrencez insallah cok merak ediyorum yaa
Bndeee perisann haldeeeeimm oksure oksure hapsura hapsuraaa bi hallll oldummmmmm....
çok geçmiş olsun canım herkez hastalıktan dökülüyor bu grip en çok hamişleri vurdu :26:
Cumartesi saat 11 e randevu aldim cinsiyet ogrencez insallah cok merak ediyorum yaa
Carsiya işim düştü bugun gittik dr a aaayy bebisimiz kizmis:)) baya hareketli masallah 153 gr dedi takla atmaya calisiyodu poposunu havaya kaldirmis :)) testler verdi yapilmasi gereken 3 hafta sonra seker yuklemesi filan yapilacakmis ayrintili icin deinşş bi an önce atlatırsın canım sağlık gibisi yok valla :26:çıkmıyorum canım herkez hasta :2:
sana da çok geçmiş olsun bende aynıyım sürekli hapşuruyorum ne olacak böyle halimiz
inşş canım bu kez öğrenirsin,z bakalım ne olacak
çok geçmiş olsun canım herkez hastalıktan dökülüyor bu grip en çok hamişleri vurdu :26:
Allah gönlünüze göre versin cnm, çok heyecanlısındır şimdi darısı başıma inşallah..
içimden kız geçti benım haberlerini bekliyorum
Carsiya işim düştü bugun gittik dr a aaayy bebisimiz kizmis:)) baya hareketli masallah 153 gr dedi takla atmaya calisiyodu poposunu havaya kaldirmis :)) testler verdi yapilmasi gereken 3 hafta sonra seker yuklemesi filan yapilacakmis ayrintili icin de
Iyi gozun aydin canim saglikli olsunda bizde gittik farkli bir doktora kafamizi allak bullak etti rahimde perde var yada bebegin esi ayri falan dedi artik yarin kendi doktoruma gidicem bakalim nolacak
Valla dogru gecmis icinden bebisimiz kiz:))
Valla dogru gecmis icinden bebisimiz kiz:))
Arkadaslar magnezyum kalsiyum kullanlar yan etki gordunuzmu? Ben en son idrar yolu için ilaç aldım ve ilaç yuzunden bır hft ishal oldm.artık bısey ıcmeye korkuyorum.
Arkadaslar magnezyum kalsiyum kullanlar yan etki gordunuzmu? Ben en son idrar yolu için ilaç aldım ve ilaç yuzunden bır hft ishal oldm.artık bısey ıcmeye korkuyorum.
Bndeee perisann haldeeeeimm oksure oksure hapsura hapsuraaa bi hallll oldummmmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?