2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Kızlar magnezyum içen yokmu?

Birkaç güne kadar ben içiyordum aynı zaman da kalsıyum da başından beri içiyorum.bir de üstüne magnezyum eklenince mideme acayip dokundu çok ağrı çektim gerçi benim midem de biraz arızalıdır belki sana dokunmayabilir...ben de ikisini de bıraktım... Doktor hem magnezyum hem de kalsiyumun birarada oldugu bir ilaç önerdi devlet ödemiyormuş onu alcam artık...

Cnm ilaç adını bana da söylersen sevinirim.ishal falan yaptımı Magnezyum?yan etkileri ne bktım drun önerdiği magnorm un laksatıf yan etkisi varmış

Cnm ilaç adını bana da söylersen sevinirim.ishal falan yaptımı Magnezyum?yan etkileri ne bktım drun önerdiği magnorm un laksatıf yan etkisi varmış

Alacağım ilacın adı osteocare...daha öncekiler suda eritilip içiliyordu...bu tablet şeklinde.günde iki tane alınması yeterliymiş.!magnezyum ben de ishal yapmadı ama daha öne kabızdım normale döndü demek bu ilaçdanmış haa :))

canım inşş hayırlı haberlerle dönersin kuzum merakla bekliyorum :26:

arkadaşlarım lütfen bir akıl verin bu ayın 1 inde regl olup tüp bebek tedavisine başlayacaktık,bir türlü olmadı,çıldıracam artık sinirden,allahım sen yardım et..

arkadaşlarım lütfen bir akıl verin bu ayın 1 inde regl olup tüp bebek tedavisine başlayacaktık,bir türlü olmadı,çıldıracam artık sinirden,allahım sen yardım et..

Cnm lutfen rahatla.sana adacayı iç demiştim içtinmi? Beynını telkın et.rahatım huzurluyum mutluyum seklınde.aklına ne zaman olumsuz dudunce gelse bunları tekrar et dusunceyı aklından cıkarana kadar. Bırde sunu unutma önemli olan tedavıye baslaman degıl sonucun olumlu olması. Rabbımin sana evlat verecegı tarih belli kaderde.o tarihe gore adet olacaksın işlemler baslayacak.bebegın dogumuna gore ayarlanacak hersey.sen simdiden duaya basla (rabbım emeklerım bosa gıtmesın sen benım için en hayırlı sonucu alacak sekılde benım adetımı baslat.) Diye ve ne zaman adet olduguna takılma hayırlı zamanı bekle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…