Amanda aman oğluşuma gelin mi gelmiş hoşgelmiş:)))ilk taliplı ben olayım.hayırlı olsun canım çoook sevindim...
Iyi gozun aydin canim saglikli olsunda bizde gittik farkli bir doktora kafamizi allak bullak etti rahimde perde var yada bebegin esi ayri falan dedi artik yarin kendi doktoruma gidicem bakalim nolacak
Sakin hemen canini sıkma bak iki aksam evvel bi arjadasla dogumevibdeydim adam arkadasima yok kesen bozuk yok kist var neler demis ertesi gun renkli dopplerle bati baska dr hic bisey yok demis
Sakin hemen canini sıkma bak iki aksam evvel bi arjadasla dogumevibdeydim adam arkadasima yok kesen bozuk yok kist var neler demis ertesi gun renkli dopplerle bati baska dr hic bisey yok demis
biraz canım skıldı ne yalan söyleyim ilk duyduğumda afalladım ama kendi doktoruma gitmeden de üzülüpde bebeğimi üzmek istemiyorum oluyor yanılmalar genelde rahim de perde olsa hiç mi görünmez kaç yıldır yüzkez ultrasona girdik rahim filmi çektirdik ama yinede kafamızı karıştırmaya yetti
maşallah canım bi kızzzz annesi dahaCarsiya işim düştü bugun gittik dr a aaayy bebisimiz kizmis:)) baya hareketli masallah 153 gr dedi takla atmaya calisiyodu poposunu havaya kaldirmis :)) testler verdi yapilmasi gereken 3 hafta sonra seker yuklemesi filan yapilacakmis ayrintili icin desene kız senesi canım
aa oda nerden çıktı canım ya şimdiIyi gozun aydin canim saglikli olsunda bizde gittik farkli bir doktora kafamizi allak bullak etti rahimde perde var yada bebegin esi ayri falan dedi artik yarin kendi doktoruma gidicem bakalim nolacakbu zaman kadar hiç mi görülmemiş ya anlamdım gitti :44:
yok canım bende kullanmıyorumKızlar magnezyum içen yokmu?
biraz canım skıldı ne yalan söyleyim ilk duyduğumda afalladım ama kendi doktoruma gitmeden de üzülüpde bebeğimi üzmek istemiyorum oluyor yanılmalar genelde rahim de perde olsa hiç mi görünmez kaç yıldır yüzkez ultrasona girdik rahim filmi çektirdik ama yinede kafamızı karıştırmaya yetti
aynen canım sakın bebişini de kendini üzme daha belli değil bi dr da güvenme belki yanılmıştır yanlış görmüştür
Ya zaten rahimde perde var demek ne demek anlamadim benimde rahmimim ust kismi asagida korkmustum sorun olur diye simdiki dr olabilir normal dedi sorun degil dedi hatta
maşallah canım bi kızzzz annesi dahasene kız senesi canım
aa oda nerden çıktı canım ya şimdibu zaman kadar hiç mi görülmemiş ya anlamdım gitti :44:
yok canım bende kullanmıyorum
aynen canım sakın bebişini de kendini üzme daha belli değil bi dr da güvenme belki yanılmıştır yanlış görmüştür[/QUOTE
Bizde anlamadik canim ne icin gittik neye ugradigimizi sasirdik aryik sabah kendi doktorum ne derse. Hayirlisi bakalim
Ya zaten rahimde perde var demek ne demek anlamadim benimde rahmimim ust kismi asagida korkmustum sorun olur diye simdiki dr olabilir normal dedi sorun degil dedi hatta
doğuştan olan raimde bir anomalilik ama bu zamana kadar fark edilmiş olması lazım bizde anlayamadık netde bişi söylemedi yarın anlıcaz artık nedir ne değildir
doğuştan olan raimde bir anomalilik ama bu zamana kadar fark edilmiş olması lazım bizde anlayamadık netde bişi söylemedi yarın anlıcaz artık nedir ne değildir
rabbimin verdiğine bin şükür ama biz sevinemicez mi bir türlü hiç birşeyin tadını çıkaramıyoruz:((
benim de rahimimin şekli bozuk canım yamuk sağ tarafı kesik dikişli rabbim nasip ettikten sonra herşey olurYa zaten rahimde perde var demek ne demek anlamadim benimde rahmimim ust kismi asagida korkmustum sorun olur diye simdiki dr olabilir normal dedi sorun degil dedi hatta
aa oda nerden çıktı canım ya şimdibu zaman kadar hiç mi görülmemiş ya anlamdım gitti :44:
aynen canım sakın bebişini de kendini üzme daha belli değil bi dr da güvenme belki yanılmıştır yanlış görmüştür[/QUOTE
Bizde anlamadik canim ne icin gittik neye ugradigimizi sasirdik aryik sabah kendi doktorum ne derse. Hayirlisi bakalim
haklıısın canım ya insan şoka giriyor valla inşş yarın bi ohh diyeceksin
benim de rahimimin şekli bozuk canım yamuk sağ tarafı kesik dikişli rabbim nasip ettikten sonra herşey olur
haklıısın canım ya insan şoka giriyor valla inşş yarın bi ohh diyeceksin
inşallah öyleysede yapacak bir şey yok rabbimden gelen bişey napalım kısmet olduktan sonra olmayacak yok ama kısmet değilsede bahane çok hayırlısı bakalım
Kızlar magnezyum içen yokmu?
Birkaç güne kadar ben içiyordum aynı zaman da kalsıyum da başından beri içiyorum.bir de üstüne magnezyum eklenince mideme acayip dokundu çok ağrı çektim gerçi benim midem de biraz arızalıdır belki sana dokunmayabilir...ben de ikisini de bıraktım... Doktor hem magnezyum hem de kalsiyumun birarada oldugu bir ilaç önerdi devlet ödemiyormuş onu alcam artık...
Cnm Uzulmemekte haklısın cunku bır dr banada perde olabilir demisti bende ona dedımkı ben ıkı kez hısteroskopı oldm gorulmeme olamaz dedim. Bır snrakı muayenede olmadıgı nı kendıde gordu
Cnm ilaç adını bana da söylersen sevinirim.ishal falan yaptımı Magnezyum?yan etkileri ne bktım drun önerdiği magnorm un laksatıf yan etkisi varmış
rabbimin verdiğine bin şükür ama biz sevinemicez mi bir türlü hiç birşeyin tadını çıkaramıyoruz:((
canım hiç üzülme eminim ki vardır bi yanlışlık kuzum elbet kucağımıza aldığımız zaman çok şükür çektiklerimize değmiş diyeceğiz
canım hiç üzülme eminim ki vardır bi yanlışlık kuzum elbet kucağımıza aldığımız zaman çok şükür çektiklerimize değmiş diyeceğiz
Hayirlisiyla dogsunlarda insallah degmez mi deger
Hayirlisiyla dogsunlarda insallah degmez mi deger
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım inşşşş o günü sabırla bekliyorum :124::124:
arkadaşlarım lütfen bir akıl verin bu ayın 1 inde regl olup tüp bebek tedavisine başlayacaktık,bir türlü olmadı,çıldıracam artık sinirden,allahım sen yardım et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?