2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Aysegul doktora gittin mi merak ediyorum seni haber vermeyi unutma

arkadaşlarım lütfen bir akıl verin bu ayın 1 inde regl olup tüp bebek tedavisine başlayacaktık,bir türlü olmadı,çıldıracam artık sinirden,allahım sen yardım et..

canım sakin ol stres yapma haklısın bi an önce tedavine başlamak istiyosun ama böyle gerilerek olmaz canım

Selam arkadaşlar... dün transferimin 12. günüydü beta hcg değerim 123 çıktı. doktor iyi dedi, yarın bidaha yaptırıcam test inş. çok heyecanlıyım bu 4. denememdi ilk defa tuttu. size bi kaç bişey sormak istiyorum, benden tecrübelisiniz.

Beta hcg değerim nasıl sizce kimyasal gebelik gibi olumsuz şeyler değerden anlaşılabilir mi? bu değerler ikiz bebek için düşük mü?

Dünden beri adet sancılarım oluyor haliyle endişeleniyorum.sizce normal mi?

Rabbim hayırlısıyla hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş.

öncelikle tebrik ederim allah kucağına da almayı nasip etsin.benim de 4. denememde tuttu.
bhcg değerin çok iyi benim 11. gün 43 çıkmıştı...bu kimyasal gebelik olup olmayacağının belirleyicisi değil maalesef...asıl önemli olan iki gün sonra ikiye katlaması...hayırlı sonuçlar inşallah...

bir de ikiz bebek için sormuşsun ben de doktora sormuştum 43 değerle ikiz olabilir mi diye olabilir neden olmasın demişti düşük değerlerle de ikiz gebelik olabiliyormuş yani...beklemekten başka yapacak birşey yok...

adet sancıları ilk haftalar oluyor canım.bu da hamile olduğunun belirtisi zaten.hepimiz yaşadık...normal merak etme...ama çok sancın var kasık ağrısı dayanılmazsa bunu doktoruna mutlaka söyle...hadi bakalım yarın gelsin güzel sonuçlar...

Son düzenleme:
Aysegul doktora gittin mi merak ediyorum seni haber vermeyi unutma
aynen canım bende çok merak ettim inşş herşey yolundadır :44::44:

tebrik ederim canım hayırlı olsun rabbim inşş kucağına almayı nasip eder
değerin çok iyi hiç kötü düşünme şimdi bebişinin keyfini çıkar bence kasık ağrıların da çok normal benim bile hala devam diyo

canım Allah razı olsun cevapların için...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sanada inş. Sancılarım dayanılmayacak gibi değil elh. yinede insan meraklanıyor noluyo diye :)

çok teşekkür ederim canım çok iyisiniz... amin inş. şu cümleler insanı ne kadar rahatlatıyor insanız işte zayıfız :)

canım Allah razı olsun cevapların için...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sanada inş. Sancılarım dayanılmayacak gibi değil elh. yinede insan meraklanıyor noluyo diye :)

canım öncelikle hayırlı olsun hoş geldin aramıza rabbim tamamına erdirsin inşallah daha endişelenecek çok şeyin olacak burdan rahatlıkl sorup rahatlayabilirsin sancılarında korkutmasın benim hala ara ara oluyor

gittim geldim şükür bişi yok endişelenecek dedi doktorum rahatlattı çok şükür sağlıklı bir tosuncuğum olacak kız gibi demişti ama erkekmiş biraz sürpriz yaptı bebeğim:))

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...ikinci oğluş geldi...ohhh be yalnız kalmıştı benim oğlan...

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...ikinci oğluş geldi...ohhh be yalnız kalmıştı benim oğlan...

öyle canım önce sağlık sonrada hayırlı bir evlat olsun yalnız olduğunuzu duydum hemen geldik oğluşumla:))

Merhaba kizlar 6 ocak test gunumdu degerim 1599.08 cikti hamileyim bugun 5.haftam doldu.haftaya kese gormeye gidicez insallah hersey yolundadirsizden ogrenecegim cok sey var malum biz daha yeniyiz

Merhaba kizlar 6 ocak test gunumdu degerim 1599.08 cikti hamileyim bugun 5.haftam doldu.haftaya kese gormeye gidicez insallah hersey yolundadirsizden ogrenecegim cok sey var malum biz daha yeniyiz

Hayırlı olsn cnm eger bu deger 12. gun degeri ise en az iki belkı uc bebek yolda demektir kac embriyo konmuş tu?

kızlar merhaba.....uzun zamandır giremiyordum....iş yoğunluğundan....evdede yorgunluktan giremiyordum...birde şu baş ağrıları mahvetti beni günlerdir.......hepinizin iyi olmasına sevindim.... suisli ve ayşegül demek erkekler geliyor.....bu kadar kızın arasına erkek gelmesine sevindim.... :))) dediğim gibi baş ağrıları dışında iyiyim...zatem kontrolümüz 25 ocakta daha var....çok uzun bu kontroller yaaa..... kızlar uzun zamandır görüşemedik....karınlar ne alemde büyüdümü....çatlaklar için önlem alan varmı???birde karın çizgisi belirdi mi???öpüyorum hepinizi....

Hosgelmıssın cnm ben sebamedın bebe yagını aldm bugun.16hft ıtıbarı ıle aktarda satılan kakao yağlı bır sey kullandm.sankı acık kahverengi gobegımın altında bır cizgi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…