2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Cnm kesin ikiz o zaman.benım arkdsa uc tane konmustu onun degerıde senın gıbıydı üçüz tuttu. Belkı bırtanesı ikiye bolunmustur:)

Sagol canim hayirli olsun hakkimizda sag salim dunyaya gelsinlerde.ben ikiz fikrine baya bi alistim bakalım haftaya belli olur 2mi 3mu

geldim canım şükür bişisi yokmuş bebeğimin de rahimde:)oğluşum geliyormuşda haberim yokmuş:)
ayyyy canım ne güzel haberlerle geldin maşallah herşey çok iyi yolunda çok şükür veeeee oğluşun oluyo demek kızlara damat geliyor
çok teşekkür ederim canım çok iyisiniz... amin inş. şu cümleler insanı ne kadar rahatlatıyor insanız işte zayıfız :)
haklısın canım burdaki hepimizin bebişleri binbir zahmetle elde edilmiş o yüzden hep tedirginiz canım zamanla alışacaksın sende
Merhaba kizlar 6 ocak test gunumdu degerim 1599.08 cikti hamileyim bugun 5.haftam doldu.haftaya kese gormeye gidicez insallah hersey yolundadirsizden ogrenecegim cok sey var malum biz daha yeniyiz
tebrik ederim canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşş

canım ya ben seni çok merak ettim iyi olduğunuza ayrıca çok sevindim
ah o baş ağrıları hepimiz de var inş zamanla geçer kuzum sabretmek lazım.valla ya bekle bekle zaman geçmiyor bi türlü ben her gün takvim işaretliyorum bebişimi görmeme az kaldı diye
benim biraz göbişim çıkmaya başladı catlamalar da daha yok ama derim sanki pul pul oldu gibime geliyor bende bebe yağı kullanmaya kara verdim

Evet canim cilt kuruyomus hamilelikte bi de arada kasiniyorum ben kasinti tutuyo benimde biraz gobegim cikti ama ben soylemesem hamile oldugumu anlicak kadar degil

hepimizin cuması mübarek olsun rabbim ettiğimiz duları kabul etsin bizleri salih kullarından eylesin evlatlarımızı sağ sağlim bağışlasın amin

Evet canim cilt kuruyomus hamilelikte bi de arada kasiniyorum ben kasinti tutuyo benimde biraz gobegim cikti ama ben soylemesem hamile oldugumu anlicak kadar degil

benim de göbeğim ve göğüslerim kaşınıyo normal tabi aynen bende söylemesem kimse almaz zaten bu aydan sonra karın büyümeye başlayacakmış inşşş

Saogl canim insallah Allah herkese nasip etsin hepimiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz inşallah

hepimizin cuması mübarek olsun rabbim ettiğimiz duları kabul etsin bizleri salih kullarından eylesin evlatlarımızı sağ sağlim bağışlasın amin

seninde cuman mübarek olsun canım güzel haberlerle geldik şükür benimde öyle bir göbeğim yok çıkmasını bekliyorum sabırsızlıkla:)

Saogl canim insallah Allah herkese nasip etsin hepimiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz inşallah
amiiiiin canım benim inşş hep beraber şafak saymaya devam
selaamm güzel annelerr .. nasılsınızz
biz iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın
seninde cuman mübarek olsun canım güzel haberlerle geldik şükür benimde öyle bir göbeğim yok çıkmasını bekliyorum sabırsızlıkla:)
amiiiin canım valla çok sevindim canım çok şükür rabbime bi sorun yok
yok canım rapor almıştım gripten dolayı annem gelmişdide temizlik yaptık şimdide gönderdim onu bende bakım bir bizim kızlar napıyor dedim:)

iyi yapmışsın canım rapor almakla

yok canım rapor almıştım gripten dolayı annem gelmişdide temizlik yaptık şimdide gönderdim onu bende bakım bir bizim kızlar napıyor dedim:)
Iyi yapmissjn canim simdide bi guzel dinlen benimde sırt agrilarim basladi bikac gündür sabahları sirtim ağrıyo

Arkdslar lutfen kullanan herkes cevap yazsn bu benim için çok önemli. Ben 17 hflık hamileyım ve sbh aks agızdan Progestan 200 mg kullanıyorum. Sız progestan kullananlar ne zamana kadar kullanacaksınız ve fıtıl seklındemi yoksa agızdanmı devam ediyor sunuz? Lutfen herkes cevap versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…