Cnm kesin ikiz o zaman.benım arkdsa uc tane konmustu onun degerıde senın gıbıydı üçüz tuttu. Belkı bırtanesı ikiye bolunmustur:)
öyle canım önce sağlık sonrada hayırlı bir evlat olsun yalnız olduğunuzu duydum hemen geldik oğluşumla:))
Gunaydin canim iyi oldugunuza cok sevindim ne guzel bi oglus daha allah kucagina almayi nasp etsin
ayyyy canım ne güzel haberlerle geldin maşallah herşey çok iyi yolunda çok şükür veeeee oğluşun oluyo demek kızlara damat geliyorgeldim canım şükür bişisi yokmuş bebeğimin de rahimde:)oğluşum geliyormuşda haberim yokmuş:)
haklısın canım burdaki hepimizin bebişleri binbir zahmetle elde edilmiş o yüzden hep tedirginiz canım zamanla alışacaksın sendeçok teşekkür ederim canım çok iyisiniz... amin inş. şu cümleler insanı ne kadar rahatlatıyor insanız işte zayıfız :)
Merhaba kizlar 6 ocak test gunumdu degerim 1599.08cikti hamileyim bugun 5.haftam doldu.haftaya kese gormeye gidicez insallah hersey yolundadir sizden ogrenecegim cok sey var malum biz daha yeniyiz
kızlar merhaba.....uzun zamandır giremiyordum....iş yoğunluğundan....evdede yorgunluktan giremiyordum...birde şu baş ağrıları mahvetti beni günlerdir.......hepinizin iyi olmasına sevindim.... suisli ve ayşegül demek erkekler geliyor.....bu kadar kızın arasına erkek gelmesine sevindim.... :))) dediğim gibi baş ağrıları dışında iyiyim...zatem kontrolümüz 25 ocakta daha var....çok uzun bu kontroller yaaa..... kızlar uzun zamandır görüşemedik....karınlar ne alemde büyüdümü....çatlaklar için önlem alan varmı???birde karın çizgisi belirdi mi???öpüyorum hepinizi....
ayyyy canım ne güzel haberlerle geldin maşallah herşey çok iyi yolunda çok şükür veeeee oğluşun oluyo demek kızlara damat geliyor
haklısın canım burdaki hepimizin bebişleri binbir zahmetle elde edilmiş o yüzden hep tedirginiz canım zamanla alışacaksın sende
tebrik ederim canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşş
canım ya ben seni çok merak ettim iyi olduğunuza ayrıca çok sevindim
ah o baş ağrıları hepimiz de var inş zamanla geçer kuzum sabretmek lazım.valla ya bekle bekle zaman geçmiyor bi türlü ben her gün takvim işaretliyorumbebişimi görmeme az kaldı diye
benim biraz göbişim çıkmaya başladı catlamalar da daha yok ama derim sanki pul pul oldu gibime geliyor bende bebe yağı kullanmaya kara verdim
Gunaydin canim amin insallah hep beraber alicaz
hepimizin cuması mübarek olsun rabbim ettiğimiz duları kabul etsin bizleri salih kullarından eylesin evlatlarımızı sağ sağlim bağışlasın amin
Evet canim cilt kuruyomus hamilelikte bi de arada kasiniyorum ben kasinti tutuyo benimde biraz gobegim cikti ama ben soylemesem hamile oldugumu anlicak kadar degil
ayyyy canım ne güzel haberlerle geldin maşallah herşey çok iyi yolunda çok şükür veeeee oğluşun oluyo demek kızlara damat geliyor
haklısın canım burdaki hepimizin bebişleri binbir zahmetle elde edilmiş o yüzden hep tedirginiz canım zamanla alışacaksın sende
tebrik ederim canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşş
canım ya ben seni çok merak ettim iyi olduğunuza ayrıca çok sevindim
ah o baş ağrıları hepimiz de var inş zamanla geçer kuzum sabretmek lazım.valla ya bekle bekle zaman geçmiyor bi türlü ben her gün takvim işaretliyorumbebişimi görmeme az kaldı diye
benim biraz göbişim çıkmaya başladı catlamalar da daha yok ama derim sanki pul pul oldu gibime geliyor bende bebe yağı kullanmaya kara verdim
hepimizin cuması mübarek olsun rabbim ettiğimiz duları kabul etsin bizleri salih kullarından eylesin evlatlarımızı sağ sağlim bağışlasın amin
Amin canim ise gitmedin mi sanki gunduzleri yazmiyodun uzun zamandir
Sslmlar bende tüp bebek hamilesiyim. Beşinci aydayım
Sslmlar bende tüp bebek hamilesiyim. Beşinci aydayım
amiiiiin canım benim inşşSaogl canim insallah Allah herkese nasip etsin hepimiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz inşallah
biz iyiyiz çok şükür canım sen nasılsınselaamm güzel annelerr .. nasılsınızz
amiiiin canım valla çok sevindim canım çok şükür rabbime bi sorun yokseninde cuman mübarek olsun canım güzel haberlerle geldik şükür benimde öyle bir göbeğim yok çıkmasını bekliyorum sabırsızlıkla:)
yok canım rapor almıştım gripten dolayı annem gelmişdide temizlik yaptık şimdide gönderdim onu bende bakım bir bizim kızlar napıyor dedim:)
Iyi yapmissjn canim simdide bi guzel dinlen benimde sırt agrilarim basladi bikac gündür sabahları sirtim ağrıyoyok canım rapor almıştım gripten dolayı annem gelmişdide temizlik yaptık şimdide gönderdim onu bende bakım bir bizim kızlar napıyor dedim:)
Iyi yapmissjn canim simdide bi guzel dinlen benimde sırt agrilarim basladi bikac gündür sabahları sirtim ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?