2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

canım ben kullanmıyorum bırakalıda çok oldu ağızdan hiç kullanmadım crıno jel kullandım 9.haftadan sonrada kullanmadım hiç

canım ben kullanmıyorum bırakalıda çok oldu ağızdan hiç kullanmadım crıno jel kullandım 9.haftadan sonrada kullanmadım hiç

Hımm bebım iğneyı kestiklerınde kanamam oldugu için hapa baslatti dr cok şukur bır hftdr kanama yok.artık kessem dıyorum dr erken fogumu onluyor doye kullan dedı. 5 gundur dız altı ıkı bacakta kızarıklık ve kaşıntı var.cıldıyecı ılaclardan yada kıyafetten olabılır dedı ilaç olarak progestan ve decavıt alıyorum .ne yapacagımı sasırdım

anladım canım çok geçmiş olsun doktorunla bir konuş istersen ben iğnede çok kullanmadım sadece transferden sonra beş gün kullandım o kadar sonrada 9.haftaya kadar jel kullandım o kadar

canım ben sabahları jel akşamları 200 lük progesteronu fıtıl şeklinde alttan kullanıyorum. bıde iğnelerim hala devam ediyor.. progesteronun fıtıl şeklınde daha etkılı oldgunu duymuştum ve ağızdan alınınca çoğu kişide mıde bulantısı yapıyormuş.. benım zaten bulantılarımla başım dertte ıyıkı bıde onu ağızdan tavsıye etmedı doktor yoksa bıterdım heralde.. kanama geçırdıgım için en erken 16. haftaya kadar kullanırım heralde..

10. Haftaya kadar prigestan igne igne yaptirdim 13. Haftada kahverengi lekelenmem basladi progestan hapi sabah aksam 2 ser tane fitil olarak kullandim nu kullanirken kanamam basladi bi kutu daha sabah aksam 2 ser tane fitil kullanip biraktim simdi allaha sukur kanamam filan yok

canım ben hala kullanıyorum vajinadan sadece akşamları bu son tabletim sonra bende bırakacağım dr öyle dedi

Canim benimde tup bebek ve 3 hafta bitene kadar jel crinone birde estrofeme devam etmemi soyledi doktor

Cevap veren tum arkdslara çok tesekkur ederim yazdıklarınıza bakılırsa benden bska 17 hftya kdr hap kullanan yok.ustelık benım dr 30 lu hftlara kdr devam dedı erken dogumu onlemek için.sonucta bu rısk hepımızde var.ama sıze bıraktırıyorlar.hatırlarsanız coraspınıde benım kdr kullanan olmamıştı (14te bıraktım) 16 ya kdr kanadım.iyiki size sorup bırakmışım.dr 28 e kdr kullan demisti oysa.o yuzden yıne hepınıze sormk istedim. Bacaklarım nasıl kaşınıyor bır görseniz.sebebi belkı progestandır bıraksam ıyı olacak dr bugun gunde teke indir dedi.tamamen bıraktırmadı.

Coraspirine hala devam ediyorum ben 20. Haftanin sonuna kadar dediler

Progynex200 günde 3 tane vajinal kullanıyordum 13. Haftada doktor kesti...zaten tüp bebek merkeleri de 12. Hafta kesiyor...düşük tehliken kanaman varsa kullanmalısın zaten...

Progynex200 günde 3 tane vajinal kullanıyordum 13. Haftada doktor kesti...zaten tüp bebek merkeleri de 12. Hafta kesiyor...düşük tehliken kanaman varsa kullanmalısın zaten...

Cnm benim 16ya kdr kanamam oldu ondan kulladım ama 30 a kdr kullan dıyo erken dogum olmasın diye

26 Aralık transfer günüm Ben 14 gün sonra 8 Ocak'ta kan verdim değerim 538 di sizce ne kadar katlanmıştır halen ilaçları kullanıyorum 22 Ocak'ta ilk kontrol var yardımcı olurmusunuz

hanımlar....herkese iyi pazarlar....mevlüd kandiliniz kutlu olsun....allahım şu mubarek günde...hepimiz için dua ediyorum....allahım yavrularımızı sağlıklı bir şekilde bize bağışlasın inşallah....
ya kızlar siz bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz????ne bilim kayıyor gibi...yada ne bilim seyirme gibi....bu çocuk doğana kadar kafayı sıyırmazsam iyi..... :)) birde kızlar utanarak soracağım.... 3.ayımızı devirdik...aranızda cinsel ilişkiye giren var mı???ya biz çok korkuyoruz da.....doktorada sormaya utanıyorum.... geçenlerde yüz üstü uyandım...uyandığımda kasıklarım ağrıyordu...çok korktum bebişime birşey oldumu diye....normalde hiç yüz üstü yatmam...nasıl olmuşsa.....eşimde sen bir yüz üstü yatmaya böyle olduysan diyor.... :))))

Hepimize hayirli kandiller kizlar sabah beri kendimi nereye atacagimi bilemiyorum yine canim sıkılıyo yaa

Sana da hayirli kandiller canim, diger konu da en son kanamam ol dugunda dr yasak demisti zaten hepsi yasak dediginden bisey yaptigimiz yok:)) valla bilemedim ne desem bence yapilmasa daha iyi ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…