Arkdslar lutfen kullanan herkes cevap yazsn bu benim için çok önemli. Ben 17 hflık hamileyım ve sbh aks agızdan Progestan 200 mg kullanıyorum. Sız progestan kullananlar ne zamana kadar kullanacaksınız ve fıtıl seklındemi yoksa agızdanmı devam ediyor sunuz? Lutfen herkes cevap versın
canım ben kullanmıyorum bırakalıda çok oldu ağızdan hiç kullanmadım crıno jel kullandım 9.haftadan sonrada kullanmadım hiç
Hımm bebım iğneyı kestiklerınde kanamam oldugu için hapa baslatti dr cok şukur bır hftdr kanama yok.artık kessem dıyorum dr erken fogumu onluyor doye kullan dedı. 5 gundur dız altı ıkı bacakta kızarıklık ve kaşıntı var.cıldıyecı ılaclardan yada kıyafetten olabılır dedı ilaç olarak progestan ve decavıt alıyorum .ne yapacagımı sasırdım
Arkdslar lutfen kullanan herkes cevap yazsn bu benim için çok önemli. Ben 17 hflık hamileyım ve sbh aks agızdan Progestan 200 mg kullanıyorum. Sız progestan kullananlar ne zamana kadar kullanacaksınız ve fıtıl seklındemi yoksa agızdanmı devam ediyor sunuz? Lutfen herkes cevap versın
Hımm bebım iğneyı kestiklerınde kanamam oldugu için hapa baslatti dr cok şukur bır hftdr kanama yok.artık kessem dıyorum dr erken fogumu onluyor doye kullan dedı. 5 gundur dız altı ıkı bacakta kızarıklık ve kaşıntı var.cıldıyecı ılaclardan yada kıyafetten olabılır dedı ilaç olarak progestan ve decavıt alıyorum .ne yapacagımı sasırdım
Canim benimde tup bebek ve 3 hafta bitene kadar jel crinone birde estrofeme devam etmemi soyledi doktorArkdslar lutfen kullanan herkes cevap yazsn bu benim için çok önemli. Ben 17 hflık hamileyım ve sbh aks agızdan Progestan 200 mg kullanıyorum. Sız progestan kullananlar ne zamana kadar kullanacaksınız ve fıtıl seklındemi yoksa agızdanmı devam ediyor sunuz? Lutfen herkes cevap versın
Coraspirine hala devam ediyorum ben 20. Haftanin sonuna kadar dedilerCevap veren tum arkdslara çok tesekkur ederim yazdıklarınıza bakılırsa benden bska 17 hftya kdr hap kullanan yok.ustelık benım dr 30 lu hftlara kdr devam dedı erken dogumu onlemek için.sonucta bu rısk hepımızde var.ama sıze bıraktırıyorlar.hatırlarsanız coraspınıde benım kdr kullanan olmamıştı (14te bıraktım) 16 ya kdr kanadım.iyiki size sorup bırakmışım.dr 28 e kdr kullan demisti oysa.o yuzden yıne hepınıze sormk istedim. Bacaklarım nasıl kaşınıyor bır görseniz.sebebi belkı progestandır bıraksam ıyı olacak dr bugun gunde teke indir dedi.tamamen bıraktırmadı.
Coraspirine hala devam ediyorum ben 20. Haftanin sonuna kadar dediler
Progynex200 günde 3 tane vajinal kullanıyordum 13. Haftada doktor kesti...zaten tüp bebek merkeleri de 12. Hafta kesiyor...düşük tehliken kanaman varsa kullanmalısın zaten...
26 Aralık transfer günüm Ben 14 gün sonra 8 Ocak'ta kan verdim değerim 538 di sizce ne kadar katlanmıştır halen ilaçları kullanıyorum 22 Ocak'ta ilk kontrol var yardımcı olurmusunuz
hanımlar....herkese iyi pazarlar....mevlüd kandiliniz kutlu olsun....allahım şu mubarek günde...hepimiz için dua ediyorum....allahım yavrularımızı sağlıklı bir şekilde bize bağışlasın inşallah....
ya kızlar siz bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz????ne bilim kayıyor gibi...yada ne bilim seyirme gibi....bu çocuk doğana kadar kafayı sıyırmazsam iyi..... :)) birde kızlar utanarak soracağım.... 3.ayımızı devirdik...aranızda cinsel ilişkiye giren var mı???ya biz çok korkuyoruz da.....doktorada sormaya utanıyorum.... geçenlerde yüz üstü uyandım...uyandığımda kasıklarım ağrıyordu...çok korktum bebişime birşey oldumu diye....normalde hiç yüz üstü yatmam...nasıl olmuşsa.....eşimde sen bir yüz üstü yatmaya böyle olduysan diyor.... :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?