Hepimize hayirli kandiller kizlar sabah beri kendimi nereye atacagimi bilemiyorum yine canim sıkılıyo yaa
amiiiiiin bitanem rabbim ettiğimiz bütün duaları kabul etsin inşşKandiliniz mubarek dualariniz kabul olsun insallah
senin de kandilin mibarek olsun canımhanımlar....herkese iyi pazarlar....mevlüd kandiliniz kutlu olsun....allahım şu mubarek günde...hepimiz için dua ediyorum....allahım yavrularımızı sağlıklı bir şekilde bize bağışlasın inşallah....
ya kızlar siz bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz????ne bilim kayıyor gibi...yada ne bilim seyirme gibi....bu çocuk doğana kadar kafayı sıyırmazsam iyi..... :)) birde kızlar utanarak soracağım.... 3.ayımızı devirdik...aranızda cinsel ilişkiye giren var mı???ya biz çok korkuyoruz da.....doktorada sormaya utanıyorum.... geçenlerde yüz üstü uyandım...uyandığımda kasıklarım ağrıyordu...çok korktum bebişime birşey oldumu diye....normalde hiç yüz üstü yatmam...nasıl olmuşsa.....eşimde sen bir yüz üstü yatmaya böyle olduysan diyor.... :))))
iyi kandiller canımIyi pazarlar....iyi kandiller
mutlu göbişler
amiiin canım hepimizin kandili kutlu olsun bu gece ettiğimiz her dua göklere çıkıp kabul olsun inşşHepimize hayirli kandiller kizlar sabah beri kendimi nereye atacagimi bilemiyorum yine canim sıkılıyo yaa
bendee çok skıldım şimdide oruçtum iftarlık hazırlayacağım
senin de kandilin mibarek olsun canımaynı sıkıntıla bende de var canım sürekli vücudumu dinliyorum dediğin gibi kafayı sıyırmazsak iyidir valla :26:ben daha haeketlerini hissedemiyorum çikolata yiyip uzanıyorum bekliyorum ama tık yok
bende canım sormaya utandım ama çok şükür 3 ay geçti bi sakıncası olacağını sanmıyorum biz 15 de bir beraber oluyoruz ama çok dikkat ederek
canım yaaa hakkikaten ne olacak bu halimiz....canım sen 18.haftadamısın???bizden öncesin herhalde.... takviminde öyle yazıyor.... yaaaa biz eşimle cesaret edemiyoruz.....öyle liseli aşıklar gibiyiz...çok komik....
amiiiiiin bitanem rabbim ettiğimiz bütün duaları kabul etsin inşş
senin de kandilin mibarek olsun canımaynı sıkıntıla bende de var canım sürekli vücudumu dinliyorum dediğin gibi kafayı sıyırmazsak iyidir valla :26:ben daha haeketlerini hissedemiyorum çikolata yiyip uzanıyorum bekliyorum ama tık yok
bende canım sormaya utandım ama çok şükür 3 ay geçti bi sakıncası olacağını sanmıyorum biz 15 de bir beraber oluyoruz ama çok dikkat ederek
iyi kandiller canım
amiiin canım hepimizin kandili kutlu olsun bu gece ettiğimiz her dua göklere çıkıp kabul olsun inşş
maşallah canım bide oruçlusun rabbim kabul etsin kuzumhayırlı iftarlar
Anaaam kiz bi biz cesaret edemiyomusuz baksanacanım yaaa hakkikaten ne olacak bu halimiz....canım sen 18.haftadamısın???bizden öncesin herhalde.... takviminde öyle yazıyor.... yaaaa biz eşimle cesaret edemiyoruz.....öyle liseli aşıklar gibiyiz...çok komik....
Anaaam kiz bi biz cesaret edemiyomusuz baksana) valla dedigin dogru liseli gibi çok güldüm :)) bu arada bende ilk defa bu sabah sirt ustu yatarken sanki bisey hissettim tarif ediyolarya hafif seyirme gibi bilmiyorum artik ben mi uyduruyorum :))
valla canım ahla vahla yine de çok şükür geçiriyoruz aylarıcanım yaaa hakkikaten ne olacak bu halimiz....canım sen 18.haftadamısın???bizden öncesin herhalde.... takviminde öyle yazıyor.... yaaaa biz eşimle cesaret edemiyoruz.....öyle liseli aşıklar gibiyiz...çok komik....
hayırlısı canım inşş bu denemen de rabbim nasip ederslm arkadaşlar ben de ömer beye gttım 2013 te tup bebek yaptrdım ama tutmadı şimdi tekrar gıdcem ama adte olmayı beklıyorum gunum gectı acaba ılacların etkısı olurmu
aynen canım aralıklarla yapıldığı zaman bi soru olmazcanım bizede doktor yasak falan demedi bizde on günde falan beraber oluyoruz skıntı olacağını bende zannetmiyorum
ya sanki geçen hafta bişey hisseder gibi oldum ama devamı gelmedi :44::44:acaba diyorum ben mi yanlış anladım cuma günü kısmetse kont var dr yine soracağım bakalım ne diyeceksaolasın canım benim :)ya sen neden hala hissetmiyosun ben arada seğirme gibi biişiler hissetmeye başladım ama bebek hareketlerimi değil mi ayırt edemiyorum
Anaaam kiz bi biz cesaret edemiyomusuz baksana) valla dedigin dogru liseli gibi çok güldüm :)) bu arada bende ilk defa bu sabah sirt ustu yatarken sanki bisey hissettim tarif ediyolarya hafif seyirme gibi bilmiyorum artik ben mi uyduruyorum :))
valla canım ahla vahla yine de çok şükür geçiriyoruz aylarıahhh kıyama ben size ya liseli aşklar gibi bakışıp duruyosunuzdur evet 18 haftadayım çok şükür dr 20. haftada hissedersin demişti daha demek ki 2 hafta beklemem lazım
hayırlısı canım inşş bu denemen de rabbim nasip eder
aynen canım aralıklarla yapıldığı zaman bi soru olmaz
ya sanki geçen hafta bişey hisseder gibi oldum ama devamı gelmedi :44::44:acaba diyorum ben mi yanlış anladım cuma günü kısmetse kont var dr yine soracağım bakalım ne diyecek
ben sabah dinliyorum ama tık yok canım çikolata yemekten şekerim yükselecek yine yokben kız uyuyo galiba tembel
kızlarınki geç hissedilirmiş öyle söylüyorlar benim içime doğuyor ben yakında hissedecem:)
öyle diyolar canım genel de erkekler daha bi kıpırdak oluyomuş
benim de cuma günü kısmetse hem dr kont var hem de detaylı ultasonum bi prof randevu aldık kızımın iç organlarına bakacak dr amcası
ayy ne güzel:)renkli ultrasonda iste bir güzel oluyor ki gerçek gibi biz perşembe gittiğimizde renkliden de gösterdi bebişimi nasıl güzeldi
evet canım çok net görülüyo ordanbenim gittiğim dr ultrasonu renkli ve 4 boyutlu her gittiğim de çok net kızımı görüyorum
Benimkininde var super yaa su teknoloji nasil bisey demi
canım en son kontrolünde bebeğine kaç gram dedi doktor bide renkli ultrasondan baktımı
Maşallah yaaa bende istiyorum ama yokevet canım çok net görülüyo ordanbenim gittiğim dr ultrasonu renkli ve 4 boyutlu her gittiğim de çok net kızımı görüyorum
Maşallah yaaa bende istiyorum ama yok(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?