2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Kandiliniz mubarek dualariniz kabul olsun insallah
amiiiiiin bitanem rabbim ettiğimiz bütün duaları kabul etsin inşş
senin de kandilin mibarek olsun canım aynı sıkıntıla bende de var canım sürekli vücudumu dinliyorum dediğin gibi kafayı sıyırmazsak iyidir valla :26:ben daha haeketlerini hissedemiyorum çikolata yiyip uzanıyorum bekliyorum ama tık yok
bende canım sormaya utandım ama çok şükür 3 ay geçti bi sakıncası olacağını sanmıyorum biz 15 de bir beraber oluyoruz ama çok dikkat ederek
Iyi pazarlar....iyi kandiller
mutlu göbişler
iyi kandiller canım
Hepimize hayirli kandiller kizlar sabah beri kendimi nereye atacagimi bilemiyorum yine canim sıkılıyo yaa
amiiin canım hepimizin kandili kutlu olsun bu gece ettiğimiz her dua göklere çıkıp kabul olsun inşş
bendee çok skıldım şimdide oruçtum iftarlık hazırlayacağım

maşallah canım bide oruçlusun rabbim kabul etsin kuzum hayırlı iftarlar

canım yaaa hakkikaten ne olacak bu halimiz....canım sen 18.haftadamısın???bizden öncesin herhalde.... takviminde öyle yazıyor.... yaaaa biz eşimle cesaret edemiyoruz.....öyle liseli aşıklar gibiyiz...çok komik....

slm arkadaşlar ben de ömer beye gttım 2013 te tup bebek yaptrdım ama tutmadı şimdi tekrar gıdcem ama adte olmayı beklıyorum gunum gectı acaba ılacların etkısı olurmu

canım yaaa hakkikaten ne olacak bu halimiz....canım sen 18.haftadamısın???bizden öncesin herhalde.... takviminde öyle yazıyor.... yaaaa biz eşimle cesaret edemiyoruz.....öyle liseli aşıklar gibiyiz...çok komik....

canım bizede doktor yasak falan demedi bizde on günde falan beraber oluyoruz skıntı olacağını bende zannetmiyorum

saolasın canım benim :)ya sen neden hala hissetmiyosun ben arada seğirme gibi biişiler hissetmeye başladım ama bebek hareketlerimi değil mi ayırt edemiyorum

Anaaam kiz bi biz cesaret edemiyomusuz baksana ) valla dedigin dogru liseli gibi çok güldüm :)) bu arada bende ilk defa bu sabah sirt ustu yatarken sanki bisey hissettim tarif ediyolarya hafif seyirme gibi bilmiyorum artik ben mi uyduruyorum :))

siz mi kaldınız yoksa biz mi hızlı çıktık anlamadım:)bende hissediyorum öyle seyirme ama ben mi uyduruyorum diye emin olamıyorum

valla canım ahla vahla yine de çok şükür geçiriyoruz ayları ahhh kıyama ben size ya liseli aşklar gibi bakışıp duruyosunuzdur evet 18 haftadayım çok şükür dr 20. haftada hissedersin demişti daha demek ki 2 hafta beklemem lazım
slm arkadaşlar ben de ömer beye gttım 2013 te tup bebek yaptrdım ama tutmadı şimdi tekrar gıdcem ama adte olmayı beklıyorum gunum gectı acaba ılacların etkısı olurmu
hayırlısı canım inşş bu denemen de rabbim nasip eder
canım bizede doktor yasak falan demedi bizde on günde falan beraber oluyoruz skıntı olacağını bende zannetmiyorum
aynen canım aralıklarla yapıldığı zaman bi soru olmaz
saolasın canım benim :)ya sen neden hala hissetmiyosun ben arada seğirme gibi biişiler hissetmeye başladım ama bebek hareketlerimi değil mi ayırt edemiyorum
ya sanki geçen hafta bişey hisseder gibi oldum ama devamı gelmedi :44::44:acaba diyorum ben mi yanlış anladım cuma günü kısmetse kont var dr yine soracağım bakalım ne diyecek

ben sabah dinliyorum ama tık yok canım çikolata yemekten şekerim yükselecek yine yok ben kız uyuyo galiba tembel

kızlarınki geç hissedilirmiş öyle söylüyorlar benim içime doğuyor ben yakında hissedecem:)

kızlarınki geç hissedilirmiş öyle söylüyorlar benim içime doğuyor ben yakında hissedecem:)

öyle diyolar canım genel de erkekler daha bi kıpırdak oluyomuş
benim de cuma günü kısmetse hem dr kont var hem de detaylı ultasonum bi prof randevu aldık kızımın iç organlarına bakacak dr amcası

öyle diyolar canım genel de erkekler daha bi kıpırdak oluyomuş
benim de cuma günü kısmetse hem dr kont var hem de detaylı ultasonum bi prof randevu aldık kızımın iç organlarına bakacak dr amcası

ayy ne güzel:)renkli ultrasonda iste bir güzel oluyor ki gerçek gibi biz perşembe gittiğimizde renkliden de gösterdi bebişimi nasıl güzeldi

ayy ne güzel:)renkli ultrasonda iste bir güzel oluyor ki gerçek gibi biz perşembe gittiğimizde renkliden de gösterdi bebişimi nasıl güzeldi

evet canım çok net görülüyo ordan benim gittiğim dr ultrasonu renkli ve 4 boyutlu her gittiğim de çok net kızımı görüyorum

canım en son kontrolünde bebeğine kaç gram dedi doktor bide renkli ultrasondan baktımı

Çarşamba gunu gitmistik 153 gr dedi mallesef renkli ultrason yok ama tahliller yazdi dogum evinde bi dr adi soyledi oraya git disarda yaptirma dedi ayrintili ultrasona da orada gircem sanirim ayrintili da renkli varmis insalah onunla bakarlar 21 ocakta randevum ama duydugum kadariyla 24 haftada ayrıntılı yapiliyomus bakalim dr ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…