2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Aslında muayene aralarınin bu kadar uzun olmasi doktora göre normal ama bana göre çok can sıkıcı. ..
Bebeğimi en son yılbaşında gördüm ve tekrar görmek ve iyi olduğunu duymak için sabirsizlaniyorum.
Benim 22 ocak 2 li tarama ve ense kalınlığı ölçümü var,merakla bekliyorum. .
Her alışverişe çıktığımızda bebek kiyafetlerine bakip duruyoruz.
Sizlere de sormak istiyorum. Cinsiyet için kaçıncı hafta gidiliyor.
Hepinize sağlıklı bir gebelik ve doğum diliyorum :)

canım çok haklısın.....çok uzun bir süre....saha sen yolun başındasın....bizde geçtik bu yollardan...beklemek çok zor ve çok can sıkıcı...insan hem özlüyor...hemde merak ediyor....sağlıklı durumunu.....canım cinsiyette 3,5 aylıkken falan belli oluyor...yani 13.hafta falan....allahım hepimize sabır versin....

Transferden sonra 10. gunumde tahlil sonucum 40 cikti RABBİM'e sukurler olsun ki bana bu duyguy yasatti.darisi saglicakla kucagimiza almaya.forumda gun gun takip yapabilmemiz icin degerleri nereye ve nasil girecegim yardimci olursaniz sevinirim

Evet daha yolun başı ama ne yapayım işte:))
Sabirsizlaniyorum. ..
Rabbim sağlıkla kucağımıza alamayı nasip etsin inşallah.

kızlarr selamm

ben de tüp bebekle hamile kaldım şu an 8 haftalık. kalp atışlarını duyduk rabbime şükürler olsun ki. sizler ilaçları, iğneleri, crinone jel ne zaman bıraktınız?doktorum 2 hafta sonraki kontrolde herşey yolunda olursa ilaçları iğneleri keseceğini söyledi. tabii herşeyin yolunda olması harika bişey inşallah öyle olsun tabi de 10. hafta ilaçları kesmek için erken geldi bana ilk 3 ay yani 12 hafta risk devam ediyo diyorlar ya bilemedim sizlerin ne zaman kesildi ya da kesilcek ?

Canım Merhaba. Ben crino jeli 5.haftadan sonra hiç kullanmadim.
Başkada iğne veya ilaç kullanmamiştim zaten.suanda geyno ferro sanol diye vitamin harici hicbirsey kullanmıyorum

Evet daha yolun başı ama ne yapayım işte:))
Sabirsizlaniyorum. ..
Rabbim sağlıkla kucağımıza alamayı nasip etsin inşallah.

merhaba canım sen bi ara doktor arıyodun ne yaptın merak ettim şu an ben de o arayış içindeyim tolga ecemişe gitmeyi düşünüyorum senin tavsiye edeceğin biri var mı?
yardımcı olursan sevinirim canım, şimdiden teşekkürler

Transferden sonra 10. gunumde tahlil sonucum 40 cikti RABBİM'e sukurler olsun ki bana bu duyguy yasatti.darisi saglicakla kucagimiza almaya.forumda gun gun takip yapabilmemiz icin degerleri nereye ve nasil girecegim yardimci olursaniz sevinirim

Hayırlı olsun canım. ..
Gebelik takvimi için benim yorumun altında gebelik hesaplama butonu var.ona tıklayıp. Açılan kutudan yazılanları okuyup. Önce tahmini doğum tarihini bulup (son adet tarihine göre) belirliyosun.sonrada profilinden Bebeğinizin tahmini doğum günü diye yazılan yere tarihi yazıyorsun ve otomatik olarak yapıyor.

Ah Be Güzelim hala bulamadım. Tolga Ecemisi bende buldum ama şuanda hala devam ettiğim tüp bebek doktorumla fiyatları aynı olduğu için hakan yaralı hocaya devam ediyorum.gercekten ankarada doktorlar çok pahalı bence ama güvenip kime gidicem bende hala bulamadım

güvenle konuştum indirimli 280 civarı bişey dedi medicana 187ymiş ama kendi drları çok olumlu yorum almamış
ben şu an koruya gidiyorum ama kafamda soru işaretleri var bide hastane olarak çok içime sinmedi ben de medicanayı düşünüyorum doğum için o yüzden tolga ecemiş olumlu geldi bide tüp bebekle de ilgili ya sanki beni daha iyi anlarmış gibi hissediyorum muayene ücreti 250 tl 15 gun ıcınde kontrol rand. veriyomuş

Bende medicana olarak düşünüyordum ama benim doktor güven yada Tobb da doğum yaptırıyormus.şuanda muayene ücreti 300 tl ve çok pahalı evet.ama kafamda başka doktor arayışına devam ediyorum. Tarama Testleri bir bitsin.4 ayı atlatayim.belki değiştiririm.
Arkadaşım tepe prime da tüp bebek ve riskli gebelik uzmanı bir doktor önerdi.medicana da yapıyormuş tüp bebeği yani oranın laboratuvarini kullanarak...Ahmet Bostancı
Kendi muayenehanesine 180 tl muayene ücreti. Istedigin tüm özel hastanelerde doğum yaptırıyormus.aklimda oda var.ama öncesinde görüşmek ve ısınma lazım

tesekkur ederim canım subatta nasip olursa tolga beye gidip bi tanışmak istiyorum bakalım, seni bilgilendiririm eğer çok memnun kalırsam. dediğin ismi de bi araştırcam hakkımızda hayırlısı olsun hem güzel hem de zor işler

Tamam canım haber bekliyorum senden.bende gidersem fikrimi söylerim. Takibin açısından arkadaşlık isteği gönderiyorum. ..

Canım Merhaba. Ben crino jeli 5.haftadan sonra hiç kullanmadim.
Başkada iğne veya ilaç kullanmamiştim zaten.suanda geyno ferro sanol diye vitamin harici hicbirsey kullanmıyorum

canım çok teşekkür ederim cevabın için. sürekli tedirginim valla doğuma kadar diken üstündeyim sanırım senin hamilelik nasıl gidiyo canım.

canım sen daha yolun çok başındasın bekleye bekleye benim bazen sabrım taşıyo ama yapacak bişey yoközlüyoruz merak ediyoruz görmek isitiyoruz sağlığından haberdar olmak istiyoruz kalp atımını hareketlerini görmek istiyoruz hep isityoruz yani :26:benim cuma günü kısmetse 4 gün kaldı ohhhh yarabbi şükür
cinsiyeti ben net olarak 14. haftada öğrenmiştim kuzum
tebrik ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşş
ilaçları kesmek için gerçekten çok erken ben hala progastan kapsül kullanıyorum :26:

canım çok teşekkür ederim cevabın için. sürekli tedirginim valla doğuma kadar diken üstündeyim sanırım senin hamilelik nasıl gidiyo canım.

Aynı vallahi bende sürekli diken üstündeyim.azicik dışarıda fazla vakit gecirsem hemen belim ve sırtim ağrıyor. Birde sürekli midem de bir kazinti var.arabaya felan binemiyorum bulantim oluyor.hele kokular yokmu öldürüyor resmen beni. Ama geçecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…