2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Ayni sey hepimizde var 4 haftada bir cagiriyo dr ama ben meraktan catliyorum tabii, cqnim ben cinsiyeti 16. Haftada ogrendim dr kesin emin olmadan soylemek istemedi

10. Haftanin sonunda biraktim progestan igne ve crinone jeli sonra 13. Haftada kanamam oldu iki kutu progetan hap kullandim fitil olarak simdi sadece vitamin ve demir kapi kullaniyorum

yaa sorma canım. ben bir de çalışıyorum. işyerinde herkes öğrendi hamile olduğumu mecburen kokulardan midem ağzıma gelip tuvalete koşuyorum insanlar anladı tabiki. doktorumdan rapor istedim gerek yok evde daha çok evham olursun git çalış hobi olur vakit geçer dedi. mecbur gidiyorum ama gidiş geliş epey zor oluyor. çok ağır hareket etmeye çalışıyorum. allaha emanet artık canım. rabbim yardımcımız olsun.

10. Haftanin sonunda biraktim progestan igne ve crinone jeli sonra 13. Haftada kanamam oldu iki kutu progetan hap kullandim fitil olarak simdi sadece vitamin ve demir kapi kullaniyorum

canım ben de aynen şu an gün aşırı progestan iğne ve her gün sabah crinone jel kullanıyorum. bir de coraspin ve estrofem hap kullanıyorum ben. benim de 10. haftada kesecek dediğine göre. senin ikiz felan mı canım?

öncelikle hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin benimkini 9.haftada kesti doktorum iğnemde zaten yoktu çok az yaptırdım beş gün oda transferden sonraki

öncelikle hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin benimkini 9.haftada kesti doktorum iğnemde zaten yoktu çok az yaptırdım beş gün oda transferden sonraki

amin canım teşekkür ederim rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın. demek normal zamanda kesiyo benim doktor da adamın günahını aldım ben de çalıştığım için gündüz fazla giremiyorum akşam da uykum geliyo belli 1 saatten sonra :44: şu ilk 3 ayı hayırlısı ile geçirsem allahın izniyle.

bebişime bişeyler aldım bende gelmesini bekliyorum canım e bebek te çok indirim ve güzel şeyler var canım aklında bulunsun

bebişime bişeyler aldım bende gelmesini bekliyorum canım e bebek te çok indirim ve güzel şeyler var canım aklında bulunsun

benimde çok becerim yok ama bişiler yapmak istiyorum el emeği olsun bebişime aslında bende bişilere bakıyorum netten ama emin olamıyorum alsam mı yoksa erken mi daha diye

benimde çok becerim yok ama bişiler yapmak istiyorum el emeği olsun bebişime aslında bende bişilere bakıyorum netten ama emin olamıyorum alsam mı yoksa erken mi daha diye

bende ilk kez netten aldım bişeyler canım bakalım göründüğü gibi mi gelecek inş öyle gelir çıt çıtlı badilerde çok indirim var 5'li set 25tl canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…