Ayni sey hepimizde var 4 haftada bir cagiriyo dr ama ben meraktan catliyorum tabii, cqnim ben cinsiyeti 16. Haftada ogrendim dr kesin emin olmadan soylemek istemediAslında muayene aralarınin bu kadar uzun olmasi doktora göre normal ama bana göre çok can sıkıcı. ..
Bebeğimi en son yılbaşında gördüm ve tekrar görmek ve iyi olduğunu duymak için sabirsizlaniyorum.
Benim 22 ocak 2 li tarama ve ense kalınlığı ölçümü var,merakla bekliyorum. .
Her alışverişe çıktığımızda bebek kiyafetlerine bakip duruyoruz.
Sizlere de sormak istiyorum. Cinsiyet için kaçıncı hafta gidiliyor.
Hepinize sağlıklı bir gebelik ve doğum diliyorum :)
kızlarr selamm
ben de tüp bebekle hamile kaldım şu an 8 haftalık. kalp atışlarını duyduk rabbime şükürler olsun ki. sizler ilaçları, iğneleri, crinone jel ne zaman bıraktınız?doktorum 2 hafta sonraki kontrolde herşey yolunda olursa ilaçları iğneleri keseceğini söyledi. tabii herşeyin yolunda olması harika bişey inşallah öyle olsun tabi de 10. hafta ilaçları kesmek için erken geldi bana ilk 3 ay yani 12 hafta risk devam ediyo diyorlar ya bilemedim sizlerin ne zaman kesildi ya da kesilcek ?
Aynı vallahi bende sürekli diken üstündeyim.azicik dışarıda fazla vakit gecirsem hemen belim ve sırtim ağrıyor. Birde sürekli midem de bir kazinti var.arabaya felan binemiyorum bulantim oluyor.hele kokular yokmu öldürüyor resmen beni. Ama geçecek inşallah.
10. Haftanin sonunda biraktim progestan igne ve crinone jeli sonra 13. Haftada kanamam oldu iki kutu progetan hap kullandim fitil olarak simdi sadece vitamin ve demir kapi kullaniyorum
kızlarr selamm
ben de tüp bebekle hamile kaldım şu an 8 haftalık. kalp atışlarını duyduk rabbime şükürler olsun ki. sizler ilaçları, iğneleri, crinone jel ne zaman bıraktınız?doktorum 2 hafta sonraki kontrolde herşey yolunda olursa ilaçları iğneleri keseceğini söyledi. tabii herşeyin yolunda olması harika bişey inşallah öyle olsun tabi de 10. hafta ilaçları kesmek için erken geldi bana ilk 3 ay yani 12 hafta risk devam ediyo diyorlar ya bilemedim sizlerin ne zaman kesildi ya da kesilcek ?
sabır canım ya sabır rabbim kucağımıza aldığımız günleri göstersin yeter ne sıkıntı kalacak nede stres başımızı kaşıyacak vaktimiz olmayacakBak işte hep bir bekleyiş. Onun için rabbimden sabır dilerim. Bizlerin gönlünü ferahlık la doldurup tasirsin.dedigin gibi mutlu sona kavuştursun.
en sessiz topik bizimkisi olmuyor böyleee:)
aynen canım gündüz de ben giriyorum çok kişi olmuyo ee akşamları da öyle
sabır canım ya sabır rabbim kucağımıza aldığımız günleri göstersin yeter ne sıkıntı kalacak nede stres başımızı kaşıyacak vaktimiz olmayacak
aynen canım gündüz de ben giriyorum çok kişi olmuyo ee akşamları da öyle
bende ancak akşamları giriyorum ama yine çok kimse olmuyor
öncelikle hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin benimkini 9.haftada kesti doktorum iğnemde zaten yoktu çok az yaptırdım beş gün oda transferden sonraki
bende ancak akşamları giriyorum ama yine çok kimse olmuyor
aynen canım çok uğrayan yok
aynen canım çok uğrayan yok
yaa patik falan yapıyomusun bebişine belki vakit geçer ben bişiler yapmak istiyorum ama beceremedim henüz:)
yaa patik falan yapıyomusun bebişine belki vakit geçer ben bişiler yapmak istiyorum ama beceremedim henüz:)
aynen kuzum ya benim de çok el becerim yok beceremem yani evdeyken de hiç öğrenmedim annem örüyo sağolsun
bebişime bişeyler aldım bende gelmesini bekliyorum canıme bebek te çok indirim ve güzel şeyler var canım aklında bulunsun
benimde çok becerim yok ama bişiler yapmak istiyorum el emeği olsun bebişime aslında bende bişilere bakıyorum netten ama emin olamıyorum alsam mı yoksa erken mi daha diye
bende ilk kez netten aldım bişeyler canım bakalım göründüğü gibi mi gelecek inş öyle gelir çıt çıtlı badilerde çok indirim var 5'li set 25tl canım
musmutlu günlerde giysin inşallah:)
amiiiiiiiiiiiiiiin kuzum inşş rabbim yeter ki o günleri göstersin
ya ben kk bu yeni formatını hiç ama hiç beğenmedim
aynen bende beğenmedim çok saçma olmuş
saçma ve karmakarışık olmuş canım eskisi daha güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?