yok canım şimdilik doktor değiştirmemeye karar verdim bebeğimin böbreğinde genişleme varmış o sebeple Turgut beyin tekip etmesini istiyorum başkalarına güvenemiyorum
Sende malzeme varsa kısır yap kendine bol yesillikli. Yanindada açık bir çay iç. Hem oyalanmis olursun ve sonundada karnin doyar
Gecmis olsun canim insaALLAH doguma kadar kendiliginden iyilesir
Kizlar bi sorum var çok merak ediyorum. Ben transfer den sonra idrari yapamadım. Bu nedenle şiddetli bir baski oldu. Kasigimda.surgu koydular ama olmadı. ..ben de o sikisikliklla tuvalete kalktım. .transferden sonra idrar icin tuvalete kalkip hamile olan varmi arkadaşlar. ..lutfen. korkuyorum o kasij baskisiyla tuvalete gidince
Kizlar bi sorum var çok merak ediyorum. Ben transfer den sonra idrari yapamadım. Bu nedenle şiddetli bir baski oldu. Kasigimda.surgu koydular ama olmadı. ..ben de o sikisikliklla tuvalete kalktım. .transferden sonra idrar icin tuvalete kalkip hamile olan varmi arkadaşlar. ..lutfen. korkuyorum o kasij baskisiyla tuvalete gidince
saolasın canım inşallah sen naptın karar verdin mi doktora
Acibademde burak beye gittik bu sefer kanamam oldugunda turgut bey yokmus o bakmisti.konuskan bi dr cok memnun kaldim canavar gibi bebegin masaALLAH dedi,kalp atislarini dinletti baya izledik ozlem giderdik.13 martta 2li test icin tekrar gidecegiz
Günaydın canım altinovada sami kemik varmis giden bi iki arkadasim var hatta onu da iyi diye duydum aklinda bulunsun
yeşilliğim yok kigüya eltimle aynı binada oturuyoz ama hiç görüşmüyoz bende evde böyle skılıyorum işte
Ay Kıyamam canım ya.keske yakın olsaydın da senide cagirsaydim.ben yaptım ama sırtim ağrıyor bak şimdide yeşillik yikamak yordu beni.uzandim dinleniyorum şimdi.
Birde BAT yaparlar bizim oralarda bilirmisin yada duydunmu hiç...et yemiyorsan içinde yeşil mercimek olduğu için çok güzel olur.
Mersinlimisin adanali mi onun sulu olanida kofte gibi olanida var demi.ayy nasi canim cektii
Ay canlarim ya.bende dün rüyamda deli gibi kasikliyodum.sulu canım cevizli koyarız içine anda bulgur ve soğuk su salça az maydanoz felan işte.ben doğma büyüme istanbulluyum ama annem yozgatli.
Su ana kadar canim hicbirsey istemiyordu ama artik annemin isi zor
offfff çok sıkıldımmmmm
Bi daha bebisini gormeyw gittiginde hazir merkeze gitmisken kapi susu filan yapcan ya malzemelerini al da canin sıkıldıkça onlarla ugrasirsin iyi geliyo valla bak ben kecelerle baya oynadim :))) bu arada bebek arabasi ve ana kucagini aldik besik de baktik aglicaktim nerdeyse magazada acayip duygulandim besigi filanda begendim ama onu nisan da aliriz dedik
Hayırlı olsun canım. Iyi günlerde kullansin yavrucun. Hangi marka aldın ve ne kadar ödediğiniz. Bizlerede secenek olur.
Tesekkurler canim Kraft relax travel aldik ana kucagi +bebek arabasi nakit 500 taksit 550 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?