2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Tesekkurler canim Kraft relax travel aldik ana kucagi +bebek arabasi nakit 500 taksit 550 lira

canım arabanızı güle güle kullanın iyi günlerde inşşş

bende bu arabandan alacaktım ki bugün başka bi mağaza gittim satıcı bu arabanın hiç iyi olmadığını tekerleklerinin patladığını ortadaki dönen gövdenin de zamanla bozulduğunu söyledi çok şikayet varmış bu arabayla ilgili off o kadar aklımı karıştırdı ki eşimle çok karasız kaldık bide wollex markasını çok övdü :26:

sen ne kadara aldım kuzum bize 1.200 dendi :44:

Günaydın canim farkli arabalardan bahsediyoruz sanirim sisirilen tekerleklerden degil bu dolgu mu Ne oyle bisi dediler bize de ayni seyi soyledi sismeler patliyo kadinlar degisemiyo lastigi falan filan bi de cok guzel bi tane daha vardi rengi filan cok tatliydi ama arabayi katlamak için koltuk kismi varya orayi yerinden söküyosun bu oyle değil cok kolay katlaniyo bi tek sapi dönmüyo galiba o kadar cok bakinca o aklimdan çıkmış farkinda degilim, fiyati da dedilerki kur degistikten sonra yeni mal siparis etmedik henuz bunlar eski fiyatlar yeni gelenler 950 lira olacakmış biz 500 liraya aldik takimi cok da pahali bosey almak istemiyodum acikcasi

Internette buldum resmini bizimki sali gunu gelecek

Eklentiler

• $Screenshot_2014-02-23-08-37-56.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 36

Günaydın canım güzel günlerde sağlıcakla kullansın inşallah bebeğin bende beşiği hergün görünce sabirsizlaniyoruz

Günaydın canım güzel günlerde sağlıcakla kullansın inşallah bebeğin bende beşiği hergün görünce sabirsizlaniyoruz

Evet bi an evvel.aldikalrimizi kullanalim istiyorum az kaldi cok sukur gir gide agirlastigimi hissediyorum bu arada dun gece bel agrim oldu baya sanirim fazla dolastim

iyi pazarlar kızlar. 3 gündür yalnızım eşim iş dolayısıyla sehir dışında. yatıyorum kalkıyorum tv izliyorum. hava güzel ama yalnız olunca da insanın canı evden dışarı çıkmak istemiyo.
aldığınız seyleri görüp heyecanlanıyorum ama bizim için daha çok erken kocama kalsa şimdiden alacak herşeyi. 2 hafta sonra kontrolümüz var cinsiyeti netleşir umarım. bizimkine ilk önce kız, sonra da erkek dediler.2 hafta daha bekle ayrıntılı ultrasonda netleşir dedi doktor. gönlümden geçen kız da hayırlısı tabi. bakalım netleşsin ondan sonra da yavaş yavaş başlasak yine erken olur galiba

Hayirlisi olsun canim biz 16. Haftada öğrendik cinsiyeti o zamandan beri her haftasonu zibin tulum filan bu tarz seyler aldik ama bi anda hepsini degil Mesela simdi magazalarda indirim var her ciktigimda bi iki parca bi sey aliyorum buyuk parcalardan bi bebek arabasi aldik o da daha dun onu bile erken diye diye aldim sen de al ama bi an da degil cunku simdi cikip bebege lazim olan herseyi alsan bile 2 gun sonra yine biseyler almak isticeksin emin ol

Güle güle kullanın.
Bizimkiler 6 ay dolmadan bişey aldırmıyor. Ben de sizlerin aldıklarına bakıp, kafamda alınacakların listesini yapıyorum. İnternetten araştırıyorum. Ama hepsini biriktirmeden ucuzluk zamanı yakalayıp almak daha doğru diye düşünüyorum.

evet bitanem farklı arabalardan bahsediyomuşuzsizinki de çok güzelmiş kuzum bizde alırsak kırmızı istiyoruz

SPAWNS kullanıcısından alıntı
Kan testinde 0.453 çıktı günümü 3gın geçiktim acaba gec dollenmemı kı kan da çıkmayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı

evet bitanem farklı arabalardan bahsediyomuşuzsizinki de çok güzelmiş kuzum bizde alırsak kırmızı istiyoruz

bende kırmızı istemiyodum aslında siyah olsun diyodum ama mağazada hoşuma gidince tamam bu olsun dedik hayırlısı canım sende inşallah gönlüne göre bulursun bu arabayı kapatmak çok rahat biraz ona vurulduk aslını istersen kollarının altında bi mandal var ona basıp indiriyosun aşağı hemen kapanıyo bi de hafif araba ee bi de ucuz :))

kızlar gece çok bacak kramplarım oluyo çığlık çığlığa uyanıyorum sonra gün boyu çok ağrım oluyo sizlerin de böyle oluyo mu galiba magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyomuş dr gittiğim de söyleyeyim de versin :26:

en çok satılan renk siyah ve kırmıymış canım bizde kısmetse kırmızıyı alırız valla canım ben geçen hafta dr kont gittim de arabayı gördüm test ettim araba gerçekten müthiş konforlu harika ötesi e tabi biraz pahalı ama olsun bebişimiz için sonuçta http://www.youtube.com/watch?v=su_QG_3axeg bizim araba bu canım

bunun morunu beğendim ben cok da değil 990 lira mı ne dediler aslında rengine vurulup tamam demiştim ta ki kapatmak için koltuğu yerinden sökmem gerektiğini öğrenene kadar çünkü heryere eşimle gitsem tamam ama her seferinde tak çıkart zor geldi bana bunun mor rengine bak çok güzel

kraamplar için her gün bi bardak maden suyu iç demişlerdi bana

mor rengini hiç görmedim canım ben pembe istedim ama eşim şimdiden 2. bebişi düşüdüğü için kırmızı olsun dedi ben hiç zorlanmadım kuzum değiştirirken çok rahat geldi bana hem bu araba 1.200 tl biraz pahalı o yüzden çok araştırıyorum

ikinci bebiş için haklı canım ortak renkler olsun bizde bazen konuşuyoruz ikinci bebişi ama aynı şeyleri bi daha yaşayabilir miyim bilmiyorum allah inşallah şimdikileri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin belki ikinciler kendiliğinden olur. Beşik için ne düşünüyosun peki ??

ah bitanem o kadar çok isterim ki 2. kendiliğinden olsun valla gerçekten çok zor süreç insan yoruluyor yıpranıyor allahım inş bize mucize yaşatıreşim de o kadar para verilcek ortak bi renk olsun dedi valla canım park beşik düşünüyorum biz bu sene tayinciyiz doğum bi yandan taşınma bi yandan bizim için çok zor olacak o yüzden pratik olması çok önemli kalıcı olsaydım kesin bebek odası alırdım

sen nasıl bişey düşünüyosun

Kızlar selam

bir sorum olacak. Ben en son doktor istemişti 06/02/2014 te idrar tahlili ve idrar kültürü de yaptırmıştım bişey çıkmamıştı. Bugün normal devlet hastanesine oğluşa bakmak için gittim herşey yolunda mı diye o arada doktor tahlil de yapalım dedi iyi hadi yazmışken yaptırayım dedim hemogram biyokimya bir de idrar tahlili yazmış. Bu idrar tahlilinde lökosit 5-6 çıkmış. şimdi doktorumun hemşiresini aradım o da diyo ki gebelerde lökosit çıkabiliyo siz idrar kültürü yaptırın. Ama daha 20 gün önce yaptırmıştım bişey çıkmamıştı. Bir şikayetimde yok. Doktor istemese haberim bile olmıcaktı. Bu kültürü yaptırsam mı acaba ama çok sık değil mi siz ne sıklıkta idrar kültürü yaptırdınız?

en son 18. haftada yaptırdım 7-8 çıktı galiba tam hatırlamıyorum ilaç verdi bana enfeksiyon için bi de bol bol su ve papatya çayı önerdi idrar testinden zarar gelmez istersen yaptır ama devlet hastanelerinin zırt pırt tahlil yapma nedeni test başına ücret alınması normalde kontrole gittiğim doktor çok kızıyo mesela bu duruma her seferinde test yaptırma diyo hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…