2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

canım ben evlenirken kendi genç odamı getirdim evime istikbalın rainbow genç odası takımı dolabı masası kitaplığı bazası yatak başlığı filan hepsi var rengi de gül kurusu gibi bi renk onun için bebek odası almıcam sadece belis'in 60*120 sallanan beşiğini alcam 2 yaşına kadar yatak odamda yatırmayı düşünüyorum sonra da anlattığım genç odasına geçiricem allah nasip ederse o odaya da bi tek bebek odası için avize ve halı alcam hatta funnababy den begendim

para alındığını bilmiyodum canım yaa demek doktor ondan yazdı zaten ben de şaşırdım yanii kendi teklif etmesine hiç ilgilenmezler malum...zaten ultroson aletleri de yaşı benim kadar vardır yani baş-popo mesafesi bile ölçemedi. ancak kalp atışını gördük başka bişey görmek mümkün değil zaten. allaha şükür ki bebeğim iyidi. ben zaten devlet hastanelerinin sonuçlara da fazla güvenmiyorum görsen belki 200 tane idrar testi vardı sallayıp geçiyo bile olabilirler sonuçları ben en iyisi düzgün 1 laboratuarda yaptırayım. zaten para da alınıyosa fark eden bişey yok yani.

yok senden almıyo devletten alıyo para ben özeldeki dr ne zaman derse o zaman yaptırıyorum tahlil devlete de 1 kere gittim bi daha giitmedim

yok senden almıyo devletten alıyo para ben özeldeki dr ne zaman derse o zaman yaptırıyorum tahlil devlete de 1 kere gittim bi daha giitmedim

Ben de kendi doktorumda kontroller ayda 1 oldu artik 12 hafta dolunca ben daha once kanama yasadigim icin iyice evhamli oldum ayda 1 kafayi yerim heralde diye kendi doktorumun kontrolu arasinda bi gidiyim dedim ama pisman oldum zaten de cok kalabalik itis kakis insan perisan oluyo

Internette buldum resmini bizimki sali gunu gelecek

hayırlı olsun kızlar, her iki araba da güzel ve kullanışlı, güzel ve sağlıklı günlerde kullansın minnoşlar..ben daha giyeceklerini aldım, büyük eşyalarına geçemedim...yatak araştırıyorum bu aralar, ne alsam karar veremedim ama park yatklardan memnun çoğu kişi..sizler karar verdinizmi? hanedan tipi oyun parkı yataklar var, şık görünüyorlar..ahşap olanları da var ne yapsak acaba??

kızlar yina kanmm oldu we 3 gün hastanede yattm erken doğum tehlikem war nolur dua edin bana en azında 32 haftaya kadar kalsn oğluşum ((( bnm için ayetel kürsi okuyablr msnz kızlar çok kötym ya artk çok bunaldm hiç ii değilim

canım çok geçmiş olsun rabbim bebeğini korusun okudum ben duayı allah kabul etsin

canım magnezyumdan çok kalsiyum eksikliğinden kaynaklanır kramplar bolca yoğurt ye süt iç

oh şimdiden bebişin geçn odası bile hazır kuzum bende canım beşiği yatak odama koyucam bide artı olarak hamak alıcam her yere taşınsın rahat olsun
sağol bitanem bende yavaş yavaş işte bakmaya almaya çalışıyorum son aylara kalmasın zaten sıcaklar bastıracak zor olur bizim için bende dediğin yataklara baktım hiç hoşuma gitmedi ne alacağıma karar veremedim araştırma halindeyim inşş doğuma kadar bi şeyler bulurum
canım magnezyumdan çok kalsiyum eksikliğinden kaynaklanır kramplar bolca yoğurt ye süt iç

ya canım her gece sütüm her sabah yumurtam var yemesem tamam diyecem de bende anlamadım gitti :44erşembe günü kont var bakalım dr ne diyecek

Bi akrabamizin 3-4 aylik kizi var evlerinde hamak yataklardan varmis bebek cok fena alismis sallanmaya misafirlige gittigimiz yerde bebegi battaniyeye koyup salliyolar haberin olsun sonra sende ugrasmayasin

Canim dogrusunu istersen ben park yataklari begenmiyorum hic ama hafif olsun dersen ya da tayin gibi biseyler varsa mantikli olan park yatak hanedan tipi olanlarida ilk defa simdi senden duyup netten baktim guzelleri var tabiki ben normal ahsap sallanan besiklerden alcam insallah

Günaydın kızlar. Dun esim sehirdisindan 1 gunluk geldi. 2 hafta sonra kontrolumuz vardi.dayanamadi gidelim gorelum deyince gittik kontrole. Onceden kiza benzetmisti doktor ama bu kez kesin erkek dedi. Bir oglan da benden Allahim saglikli sihhatli dogurmayi. Saglikla huzurla buyutmeyi nasip etsin hepimize. Hayirli evlatlar olurlar insallah.

hayırlı olsun canım maşallah oğullarımıza, tabi kızlarımıza da :)) yeterki sağlıklı olsunlar bizde bu cumartesi gidecez kontrole bebişimizi görcez diye gün sayıyoruz eşimle :)

Günaydın canım. Bizde.14.haftada erkek olduğunu öğrendik 8 gün sonra randevum var.17.haftada oluyorum Ozaman.
bazi kıyafetler de aldık. ..Vallahi doktor yok benzetmisim erkek değil aslında kızmış derse )

Günaydın canım. Bizde.14.haftada erkek olduğunu öğrendik 8 gün sonra randevum var.17.haftada oluyorum Ozaman.
bazi kıyafetler de aldık. ..Vallahi doktor yok benzetmisim erkek değil aslında kızmış derse )

bize 16. haftada kız dedi biz de tabi bişeyler aldık bi yandan da ya bu sefer erkek derse diye düşünüyoruz tabi 20. haftada gitiğimde dedimki dr bey bebiş kız di mi adam da şaşırdı :)) tabiki kız dedi :))

bize 16. haftada kız dedi biz de tabi bişeyler aldık bi yandan da ya bu sefer erkek derse diye düşünüyoruz tabi 20. haftada gitiğimde dedimki dr bey bebiş kız di mi adam da şaşırdı :)) tabiki kız dedi :))

Bende gittiğimde tekrar sorucam. Zaten aldığımız hicbirseyin fişini atlamadik (değiştiririm diye) :))
Buarada belim ağrıyor sağ tarafta da kasik batması var . Umarım herşey yolunda dir.

sürprizli olmuş biraz hayırlı olsun canım, sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inş...

canım ben de beğenmiyordum aslında, çok basit gibi görünüyor..oda almak istiyordum ama tayinci olduğumuz için vazgeçtim..ya normal beşik alıcam ya da park yatak ama karar veremedim..park yataklarda ahşap olan, sallanan ve hanedan tipleri var,

sağol bitanem bende yavaş yavaş işte bakmaya almaya çalışıyorum son aylara kalmasın zaten sıcaklar bastıracak zor olur bizim için bende dediğin yataklara baktım hiç hoşuma gitmedi ne alacağıma karar veremedim araştırma halindeyim inşş doğuma kadar bi şeyler bulurum

biran önce almamız lazım canım, hafta sonu bikaç saat gezindim çarşıda, eve geldim sanki dayak yemiş gibiydim...son haftalarımızı düşünemiyorum zaten...

canıım geçmiş olsun korkma sakın .. benım de 23. haftada olmuştu hem de yoğun miktarda ben de hastanede ıkı gün yattım.moralını yuksek tutmak zorundasın. korkma düşük tehlıen yok ılk aylardakı gıbı.bebeğine hıcbırsey olmayacak. 9 ay boyunca kanaması olan kadınlar var drum söylüyor etraftadn da duyuyorum.ben 27 haftanın sonuna kadar proluton depot kullandım.ılaçlarını kullan kafanı huzursuz etme. çok fazla iş ve hareket yapma canım. bak benım de erken dogum rıskım var..allah hepımızın bebegını korusun

Ben okudum cnm allah kabul etsın.niye oldugu bellımı? Erken dogum rıskın olunca senı hastanede tutup ciğer geliştirici falan yapıyorlar.sen hastaneden cıktıgına gore erken dogum riskini neye gore soyluyorlar?

çok geçmiş olsun canım, Rabbim korusun inş bebişini...ben de okudum..bişey olmaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…