ah bitanem o kadar çok isterim ki 2. kendiliğinden olsun valla gerçekten çok zor süreç insan yoruluyor yıpranıyor allahım inş bize mucize yaşatıreşim de o kadar para verilcek ortak bi renk olsun dedi valla canım park beşik düşünüyorum biz bu sene tayinciyiz doğum bi yandan taşınma bi yandan bizim için çok zor olacak o yüzden pratik olması çok önemli kalıcı olsaydım kesin bebek odası alırdım
sen nasıl bişey düşünüyosun
en son 18. haftada yaptırdım 7-8 çıktı galiba tam hatırlamıyorum ilaç verdi bana enfeksiyon için bi de bol bol su ve papatya çayı önerdi idrar testinden zarar gelmez istersen yaptır ama devlet hastanelerinin zırt pırt tahlil yapma nedeni test başına ücret alınması normalde kontrole gittiğim doktor çok kızıyo mesela bu duruma her seferinde test yaptırma diyo hatta
para alındığını bilmiyodum canım yaa demek doktor ondan yazdı zaten ben de şaşırdım yanii kendi teklif etmesine hiç ilgilenmezler malum...zaten ultroson aletleri de yaşı benim kadar vardır yani baş-popo mesafesi bile ölçemedi. ancak kalp atışını gördük başka bişey görmek mümkün değil zaten. allaha şükür ki bebeğim iyidi. ben zaten devlet hastanelerinin sonuçlara da fazla güvenmiyorum görsen belki 200 tane idrar testi vardı sallayıp geçiyo bile olabilirler sonuçları ben en iyisi düzgün 1 laboratuarda yaptırayım. zaten para da alınıyosa fark eden bişey yok yani.
yok senden almıyo devletten alıyo para ben özeldeki dr ne zaman derse o zaman yaptırıyorum tahlil devlete de 1 kere gittim bi daha giitmedim
Internette buldum resmini bizimki sali gunu gelecek
en çok satılan renk siyah ve kırmıymış canım bizde kısmetse kırmızıyı alırızvalla canım ben geçen hafta dr kont gittim de arabayı gördüm test ettim araba gerçekten müthiş konforlu harika ötesi e tabi biraz pahalı ama olsun bebişimiz için sonuçta http://www.youtube.com/watch?v=su_QG_3axeg bizim araba bu canım
kızlar yina kanmm oldu we 3 gün hastanede yattm erken doğum tehlikem war nolur dua edin bana en azında 32 haftaya kadar kalsn oğluşum((( bnm için ayetel kürsi okuyablr msnz kızlar çok kötym ya artk çok bunaldm hiç ii değilim
kızlar gece çok bacak kramplarım oluyo çığlık çığlığa uyanıyorum sonra gün boyu çok ağrım oluyo sizlerin de böyle oluyo mu galiba magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyomuş dr gittiğim de söyleyeyim de versin :26:
oh şimdiden bebişin geçn odası bile hazır kuzumcanım ben evlenirken kendi genç odamı getirdim evime istikbalın rainbow genç odası takımı dolabı masası kitaplığı bazası yatak başlığı filan hepsi var rengi de gül kurusu gibi bi renk onun için bebek odası almıcam sadece belis'in 60*120 sallanan beşiğini alcam 2 yaşına kadar yatak odamda yatırmayı düşünüyorum sonra da anlattığım genç odasına geçiricem allah nasip ederse o odaya da bi tek bebek odası için avize ve halı alcam hatta funnababy den begendim
sağol bitanem bende yavaş yavaş işte bakmaya almaya çalışıyorum son aylara kalmasın zaten sıcaklar bastıracak zor olur bizim içinhayırlı olsun kızlar, her iki araba da güzel ve kullanışlı, güzel ve sağlıklı günlerde kullansın minnoşlar..ben daha giyeceklerini aldım, büyük eşyalarına geçemedim...yatak araştırıyorum bu aralar, ne alsam karar veremedim ama park yatklardan memnun çoğu kişi..sizler karar verdinizmi? hanedan tipi oyun parkı yataklar var, şık görünüyorlar..ahşap olanları da var ne yapsak acaba??
canım magnezyumdan çok kalsiyum eksikliğinden kaynaklanır kramplar bolca yoğurt ye süt iç
oh şimdiden bebişin geçn odası bile hazır kuzumbende canım beşiği yatak odama koyucam bide artı olarak hamak alıcam her yere taşınsın rahat olsun
sağol bitanem bende yavaş yavaş işte bakmaya almaya çalışıyorum son aylara kalmasın zaten sıcaklar bastıracak zor olur bizim içinbende dediğin yataklara baktım hiç hoşuma gitmedi ne alacağıma karar veremedim araştırma halindeyim inşş doğuma kadar bi şeyler bulurum
ya canım her gece sütüm her sabah yumurtam var yemesem tamam diyecem de bende anlamadım gitti :44erşembe günü kont var bakalım dr ne diyecek
hayırlı olsun kızlar, her iki araba da güzel ve kullanışlı, güzel ve sağlıklı günlerde kullansın minnoşlar..ben daha giyeceklerini aldım, büyük eşyalarına geçemedim...yatak araştırıyorum bu aralar, ne alsam karar veremedim ama park yatklardan memnun çoğu kişi..sizler karar verdinizmi? hanedan tipi oyun parkı yataklar var, şık görünüyorlar..ahşap olanları da var ne yapsak acaba??
Günaydın kızlar. Dun esim sehirdisindan 1 gunluk geldi. 2 hafta sonra kontrolumuz vardi.dayanamadi gidelim gorelum deyince gittik kontrole. Onceden kiza benzetmisti doktor ama bu kez kesin erkek dedi. Bir oglan da bendenAllahim saglikli sihhatli dogurmayi. Saglikla huzurla buyutmeyi nasip etsin hepimize. Hayirli evlatlar olurlar insallah.
Günaydın kızlar. Dun esim sehirdisindan 1 gunluk geldi. 2 hafta sonra kontrolumuz vardi.dayanamadi gidelim gorelum deyince gittik kontrole. Onceden kiza benzetmisti doktor ama bu kez kesin erkek dedi. Bir oglan da bendenAllahim saglikli sihhatli dogurmayi. Saglikla huzurla buyutmeyi nasip etsin hepimize. Hayirli evlatlar olurlar insallah.
Günaydın canım. Bizde.14.haftada erkek olduğunu öğrendik 8 gün sonra randevum var.17.haftada oluyorum Ozaman.
bazi kıyafetler de aldık. ..Vallahi doktor yok benzetmisim erkek değil aslında kızmış derse)
bize 16. haftada kız dedi biz de tabi bişeyler aldık bi yandan da ya bu sefer erkek derse diye düşünüyoruz tabi 20. haftada gitiğimde dedimki dr bey bebiş kız di mi adam da şaşırdı :)) tabiki kız dedi :))
Canim dogrusunu istersen ben park yataklari begenmiyorum hic ama hafif olsun dersen ya da tayin gibi biseyler varsa mantikli olan park yatak hanedan tipi olanlarida ilk defa simdi senden duyup netten baktim guzelleri var tabiki ben normal ahsap sallanan besiklerden alcam insallah
kızlar yina kanmm oldu we 3 gün hastanede yattm erken doğum tehlikem war nolur dua edin bana en azında 32 haftaya kadar kalsn oğluşum((( bnm için ayetel kürsi okuyablr msnz kızlar çok kötym ya artk çok bunaldm hiç ii değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?