2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Bende gittiğimde tekrar sorucam. Zaten aldığımız hicbirseyin fişini atlamadik (değiştiririm diye) :))
Buarada belim ağrıyor sağ tarafta da kasik batması var . Umarım herşey yolunda dir.

benimde baya bi süre kasık batmam oldu aynen sağ tarf bel desen gitgide daha çok ağrıyo geçen gece yataktan kalkamıyodum nerdeyse bıçak saplanıyo sanki belime yorulunca oluyo bana daha çok

ay sen fişleri atmamışssın ben eve gelir gelmez üzerindeki etiketi bile koparttım hepsinin :))

Ya ne bileyim korkuyorum boyle seyler olunca işte. Biraz yattım yuvarlandim geçti gibi. Haftasonu yordum kendimi biraz ondan mı acaba. Şöyle bir durumda var daha şimdiden azıcık gezip tozsam heryanim felç gebeliğim ilerleyince ne olacak ki acep. ..
Aslında aldıklarımi severek ve beğenerek aldık. Ama kurt düştü içime topiklerde okuyorum kız demiş erkek çıkmış erkek demiş kız olmuş. Neyse kısmet artık )

çok geçmiş olsun rabim bebeğini korusun size sağlıkla hayırlısıyla bağışlasın inşş okudum canım rabbim kabul etsin :26:
Bi akrabamizin 3-4 aylik kizi var evlerinde hamak yataklardan varmis bebek cok fena alismis sallanmaya misafirlige gittigimiz yerde bebegi battaniyeye koyup salliyolar haberin olsun sonra sende ugrasmayasin

valla canım bi sallanmaya alıştımı yandık gitti o zaten aklımız da olan bişey ama kesin alırım demiyorum yine de tavsiyen için tşk

selam annişler nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür canım siz nasılsınız
Sabahtan akşamına kadar bel ağrısı ama şimdi biraz daha iyi.sen nasılsın? ???

canım benim hiç sırt bel ağrım olmadı sadece 1 haftadır yeni yeni sabahları bel ağrım olmaya başladı

ya kızlar ben bebek arabası konsun da çok karasızım kaldı siz Kraft twist rlx ile ilgili olumsuz bişey duydunuz mu yada çevrenizde kullanan var mı :26:

yorgun ve şişkin:) canım ben bebek arabasından hiç anlamıyorum almayıda pek düşünmüyorum açıkcası

bende iyiyim kızlarrr. bu arada bugün doğum günüm. evdeyim yalnızım yalnızım cumaya kadar. dün erken kutlama yaptık eşimle mecburi :) bugün arkadaşlarım sürpriz yaptılar çooookkk mutlu oldum. evdeyim tv seyredip faceden doğum güün kutlaması yapanlara tesekkür ediyordum. pat tv gitti bozuldu gülsem mi ağlasam mı bilemedim. yorulmuştum bütün gün. bide heyecanlanınca kalp batmalarım artmıştı. öy
le işte oğluşumla uyuruz birazdan. iyi geceler herkeseee.

Kraftin bu modeli benimde listemde var.ama gidip yerinde incelemedim. Ağırlığı açılıp kapanması nasıldır bilmiyorum.

mutlu yıllar canım oğluşunla sağlıklı huzurlu yıllar nasip etsin rabbim

Canım doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara. ..bir dahaki doğum günün de oğlusunla kutlarsin :))

İyi geceler kızlar
Doktorum cinsiyetinin kız olduğunu söylediğinde 16.haftadaydım,ama ben de sonradan değişiklikleri etrafımdan da çok duydum.Birkaç parça kıyafet aldım ama zaten süslü şeylerden hoşlanmadığım için çoğunluğu beyaz ve pastel renkler ağırlıklı,yani erkek de çıksa sonradan rahatlıkla giyebilir :) Bi de ilk aldığım kıyafet Galatasaray'lı tulum oldu :) Eşya meselesine gelince...Annem sağolsun benim bebekliğimden kalan ne varsa herşeyi sakladığından pek birşey alma ihtiyacı hissetmiyorum.Benim bebeklik beşiğimden tutun da ayakkabılarıma kadar herşeyim sapasağlam duruyor :) Bir de;çocuğumun benim beşiğimde yatacak olması fikri bana çok duygusal ve nostaljik geldi :) Beşiğimin kumaşı lacivertti sadece kumaşını değiştirdik ve sarı yaptık,çok sevimli oldu :) Mama sandalyem ve salıncağım bile duruyor :) Bebek arabası da almayacağım,çevremde artık lazım olmayan arabalarını bana vermeye gönüllü bisürü insan var.Bir çok şey de hediye olarak geliyor zaten,özellikle de kıyafet...ama arada özenip aldığım şeyler de oluyor tabii.
Bana gelince...meşhur kuyruk sokumu ağrılarım az da olsa devam ediyor,sol tarafımda kasık batmalarım mevcut ama beni en çok rahatsız eden şey mide gazı ve hazımsızlık!
En önemli konu da isim mevzusu sanırım...Erkek olsaydı eğer hiçbir sorun çıkmayacaktı ama kız olduğunu duyduğumuzdan beri eşimle kavga dövüş halindeydik :/ Neyse ki geçtiğimiz günlerde anlaşma sağlayıp el sıkıştık :) Eğer içerdeki sonradan değişmezse ve gerçekten kız ise ismi "Ada Dilan" olacak,canımı sıkan bir meseleydi sonunda halloldu :)
Bu arada "mrvst" doğumgününü kutlarım nice güzel yıllara tüm sevdiklerinle beraber

Son düzenleme:
Zeynep cigim esyalarini evladinin da kullanacak olması beni de cok duygulandirdi. Masallah herseyin varmis. Benim zamanimda mama sandalyem falan yoktu, anacigim kucagina alirmis cay sut ekmekpernir karistirip yedirirmis mama niyetine. Dogdugumda babam askerdeymis e koca olmayinca cekmiste cekmis buyuklerden. Eee besikte ablamdan bana benden kardesime yegenlere derken ucmus gitmis. Ama bi kac giysi olsaydi fena olmazmis. Bi sorayim anneme varsa sandik döksün.ben 2 hafta daha bekleyecegim bi seyler almak icin. Ankaraya gittigimde bakarim
Bu arada kizlar doktor serviksle rahim arasi 4cm dedi. Tedirgin oldum kisaysa erken dogum olabiliyomus ilerde. Bilgisi olan var mi. Nedir nasildir iyi midir bu ölçü. Bide gobekdeliginin altindaymis bebek. Ne zaman yukari cikar bilginiz var mi. Tesekkurler. .sabirsizim galiba

Kizlar ben daha 6.gundeyim sabahlari kasik bolgeme şiddetli bir kramp gibi kasilma itme hareketi giriyor...cok korkuyorum engelleyemiyorum ((((
Böyle yasayanlar varmiydi acaba aranizda...adeta vuucutda itme hareketi gibi oluyorya. ..

Normalde 2.5 altına dıkıs koyuyorlar sanırım.benım 2.80 falan dr ona bıle ıyı dedı. Ben suphelıyım ama...senınkı cok ıdeal masallah. ..

Merhaba arkadaslar oncelikle hamislere goz aydin dilerim cabalayan arkadaslarada sabir tecrubenize dayanarak bise sormak istiyorum gecen hafta klomen kullandim bugun 20 m solda 11 m sagda yumurtam war estradiol 362 cikti aksam igne vurul dedi dr um sizce degerim iyimi beni iyi seylermi beklior nolur bna yardimci olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…