- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
Bende gittiğimde tekrar sorucam. Zaten aldığımız hicbirseyin fişini atlamadik (değiştiririm diye) :))
Buarada belim ağrıyor sağ tarafta da kasik batması var . Umarım herşey yolunda dir.
benimde baya bi süre kasık batmam oldu aynen sağ tarf bel desen gitgide daha çok ağrıyo geçen gece yataktan kalkamıyodum nerdeyse bıçak saplanıyo sanki belime yorulunca oluyo bana daha çok
ay sen fişleri atmamışssın ben eve gelir gelmez üzerindeki etiketi bile koparttım hepsinin :))
selam annişler nasılsınız
selam annişler nasılsınız
Iyiyiz canim cok sukur sen nasilsin bebis nasil?
Sabahtan akşamına kadar bel ağrısı ama şimdi biraz daha iyi.sen nasılsın? ???
çok geçmiş olsun rabim bebeğini korusun size sağlıkla hayırlısıyla bağışlasın inşş okudum canım rabbim kabul etsin :26:kızlar yina kanmm oldu we 3 gün hastanede yattm erken doğum tehlikem war nolur dua edin bana en azında 32 haftaya kadar kalsn oğluşum((( bnm için ayetel kürsi okuyablr msnz kızlar çok kötym ya artk çok bunaldm hiç ii değilim
Bi akrabamizin 3-4 aylik kizi var evlerinde hamak yataklardan varmis bebek cok fena alismis sallanmaya misafirlige gittigimiz yerde bebegi battaniyeye koyup salliyolar haberin olsun sonra sende ugrasmayasin
biz iyiyiz çok şükür canım siz nasılsınızselam annişler nasılsınız
Sabahtan akşamına kadar bel ağrısı ama şimdi biraz daha iyi.sen nasılsın? ???
biz iyiyiz çok şükür canım siz nasılsınız
canım benim hiç sırt bel ağrım olmadı sadece 1 haftadır yeni yeni sabahları bel ağrım olmaya başladı
ya kızlar ben bebek arabası konsun da çok karasızım kaldı siz Kraft twist rlx ile ilgili olumsuz bişey duydunuz mu yada çevrenizde kullanan var mı :26:
biz iyiyiz çok şükür canım siz nasılsınız
canım benim hiç sırt bel ağrım olmadı sadece 1 haftadır yeni yeni sabahları bel ağrım olmaya başladı
ya kızlar ben bebek arabası konsun da çok karasızım kaldı siz Kraft twist rlx ile ilgili olumsuz bişey duydunuz mu yada çevrenizde kullanan var mı :26:
bende iyiyim kızlarrr. bu arada bugün doğum günüm. evdeyim yalnızım yalnızım cumaya kadar. dün erken kutlama yaptık eşimle mecburi :) bugün arkadaşlarım sürpriz yaptılar çooookkk mutlu oldum. evdeyim tv seyredip faceden doğum güün kutlaması yapanlara tesekkür ediyordum. pat tv gitti bozuldu gülsem mi ağlasam mı bilemedim. yorulmuştum bütün gün. bide heyecanlanınca kalp batmalarım artmıştı. öy
le işte oğluşumla uyuruz birazdan. iyi geceler herkeseee.
bende iyiyim kızlarrr. bu arada bugün doğum günüm. evdeyim yalnızım yalnızım cumaya kadar. dün erken kutlama yaptık eşimle mecburi :) bugün arkadaşlarım sürpriz yaptılar çooookkk mutlu oldum. evdeyim tv seyredip faceden doğum güün kutlaması yapanlara tesekkür ediyordum. pat tv gitti bozuldu gülsem mi ağlasam mı bilemedim. yorulmuştum bütün gün. bide heyecanlanınca kalp batmalarım artmıştı. öy
le işte oğluşumla uyuruz birazdan. iyi geceler herkeseee.
Zeynep cigim esyalarini evladinin da kullanacak olması beni de cok duygulandirdi. Masallah herseyin varmis. Benim zamanimda mama sandalyem falan yoktu, anacigim kucagina alirmis cay sut ekmekpernir karistirip yedirirmis mama niyetine. Dogdugumda babam askerdeymis e koca olmayinca cekmiste cekmis buyuklerden. Eee besikte ablamdan bana benden kardesime yegenlere derken ucmus gitmis. Ama bi kac giysi olsaydi fena olmazmis. Bi sorayim anneme varsa sandik döksün.ben 2 hafta daha bekleyecegim bi seyler almak icin. Ankaraya gittigimde bakarim
Bu arada kizlar doktor serviksle rahim arasi 4cm dedi. Tedirgin oldum kisaysa erken dogum olabiliyomus ilerde. Bilgisi olan var mi. Nedir nasildir iyi midir bu ölçü. Bide gobekdeliginin altindaymis bebek. Ne zaman yukari cikar bilginiz var mi. Tesekkurler. .sabirsizim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?