canım senin bu rahim boyunu ne zaman ölçtü. benim daha hiç öyle bir ölçüm yapmadı erken mi acaba. 10 martta yine gideceğim allah nasip ederse o zaman tam 16 haftalık olcak belki ölçer.Zeynep cigim esyalarini evladinin da kullanacak olması beni de cok duygulandirdi. Masallah herseyin varmis. Benim zamanimda mama sandalyem falan yoktu, anacigim kucagina alirmis cay sut ekmekpernir karistirip yedirirmis mama niyetine. Dogdugumda babam askerdeymis e koca olmayinca cekmiste cekmis buyuklerden. Eee besikte ablamdan bana benden kardesime yegenlere derken ucmus gitmis. Ama bi kac giysi olsaydi fena olmazmis. Bi sorayim anneme varsa sandik döksün.ben 2 hafta daha bekleyecegim bi seyler almak icin. Ankaraya gittigimde bakarimBu arada kizlar doktor serviksle rahim arasi 4cm dedi. Tedirgin oldum kisaysa erken dogum olabiliyomus ilerde. Bilgisi olan var mi. Nedir nasildir iyi midir bu ölçü. Bide gobekdeliginin altindaymis bebek. Ne zaman yukari cikar bilginiz var mi. Tesekkurler. .sabirsizim galiba
Kizlar ben daha 6.gundeyim sabahlari kasik bolgeme şiddetli bir kramp gibi kasilma itme hareketi giriyor...cok korkuyorum engelleyemiyorum((((
Böyle yasayanlar varmiydi acaba aranizda...adeta vuucutda itme hareketi gibi oluyorya. ..
Kizlar lütfen böyle olup dapozitifigoren var mı ...
canım senin bu rahim boyunu ne zaman ölçtü. benim daha hiç öyle bir ölçüm yapmadı erken mi acaba. 10 martta yine gideceğim allah nasip ederse o zaman tam 16 haftalık olcak belki ölçer.
16+4günlükken yani parartesi günü 2gün önce olçtu canım. kısalırsa erken doğum olabilir ama bunun için daha cok erken dedi. ilerleyen haftalarda olabilirmiş. doğuma yaklaştıkça kısalııyormuş mesafe. 10 martta benimde kontrolüm. sıkıntısız geçer hamileliklerimiz. gerçi 2 gündür kalbim çok ağrıyor.
Zeynep cigim esyalarini evladinin da kullanacak olması beni de cok duygulandirdi. Masallah herseyin varmis. Benim zamanimda mama sandalyem falan yoktu, anacigim kucagina alirmis cay sut ekmekpernir karistirip yedirirmis mama niyetine. Dogdugumda babam askerdeymis e koca olmayinca cekmiste cekmis buyuklerden. Eee besikte ablamdan bana benden kardesime yegenlere derken ucmus gitmis. Ama bi kac giysi olsaydi fena olmazmis. Bi sorayim anneme varsa sandik döksün.ben 2 hafta daha bekleyecegim bi seyler almak icin. Ankaraya gittigimde bakarim
Bu arada kizlar doktor serviksle rahim arasi 4cm dedi. Tedirgin oldum kisaysa erken dogum olabiliyomus ilerde. Bilgisi olan var mi. Nedir nasildir iyi midir bu ölçü. Bide gobekdeliginin altindaymis bebek. Ne zaman yukari cikar bilginiz var mi. Tesekkurler. .sabirsizim galiba
benim de bugün misafirim vardı valla çok yoruldum ya artık zor geliyoryorgun ve şişkin:) canım ben bebek arabasından hiç anlamıyorum almayıda pek düşünmüyorum açıkcası
benim de çokaklımda canım ya memnun olana vard olmayan da var bu biraz da kulanımla alakalı bişey hor kullnırsan çabuk bozulur bide şans işiKraftin bu modeli benimde listemde var.ama gidip yerinde incelemedim. Ağırlığı açılıp kapanması nasıldır bilmiyorum.
Kizlar ben daha 6.gundeyim sabahlari kasik bolgeme şiddetli bir kramp gibi kasilma itme hareketi giriyor...cok korkuyorum engelleyemiyorum((((
Böyle yasayanlar varmiydi acaba aranizda...adeta vuucutda itme hareketi gibi oluyorya. ..
Canim hicccc birsey almadim. Erken diye düşünüyorum bende.10unda ankaraya gidecegiz bakalim o zaman belki bir iki alabiliriz.babam 3 hafta once bebek bezi almiskizdim daha cok erken diye sonra da üzüldüm kizdigim icin. Ilk torunlari heyecanlaniyorlar napsinlar
bizim de ilk torun olcak canım rabbim nasip kısmet ederse. benim annem kendi zamanından kalma düşünce tarzı o zamanlar bebek 6-7 aylık olmadan bişey alınmazmış o yüzden aldırmıyor eşim de onunla aynı kafada zaten benim halim harap yanicanım senle yakın haftalarımız benim ilk aylarda göğüslerim bastırınca felan çok acırdı şimdi azaldı sanki o acı acaba diyorum hafta ilerledi 2. üç aya girdim diye mi valla acırken ne iyidi kontrol ediyodum devamlı şimdi eski hassaslığı kalmadı sanki neden olabilir acaba :18:
Selam kızlar kimseler ugramamis buraya
Merhaba arkadaslar
Ben ankaradan dilek.
17 şubatta tramsferim oldu .
Bizim sorunumuz esimde sperm satisi az ve birazda hareet problemi var.
Neyseki tup bebek yaptirdik.
Transferimin 6. Günü cok siddetli bi sanci ile acile gittik esimle.
Acil dr.u normal ultrasonda bisey goremem ama kana bakalim bi de dedi bir sorunmu var acaba dedi kan ve israr istedi benden.
Ikisinde de aorun yoktu.
Sadece asirigaz sancisiymis cektigim.
Kan da beta hcg de istedi dr. Ancak kani alan hemsire kanda cikmaz 6. Gun birsey10. Gunden sonra ciio dedi bana.
Nitekim kanda cikmadi. Deger 0.58 cikti.
Tabi ben yikildim o anda demekki olmadi dedim.
Dr banadaha cok erken 6. Gun kanda cikmaz normal uzulme dedi. Heycanlanma dedi.
Yarin sonic belli olcak. Uani yarin 12. Gun ve ben cok heycanliyim. Korkuyorum ya tutmadiysa diye.
Umit etmelimiyim arkadaslar yoksa dr.un dedigi gibi umutsuz olmamalimiyim?
Yrini zor edicem sanirim.
Transferin ilk gunleri felaket kasik batmalari falan oluyordu. Ancak o batmalar kayboldu.
Su ancok gogus agrim ve bel agrim var...:18:
Merhaba canım. Hayırlı olsun transferin. Inşallah güzel olur sonucunda. Benimde eşim de aynı sorun var di.bendede kasık batmalarım ve goguslerimde hassasiyet vardı. 10. Gunden itibaren de kahverengi lekelenme oldu.
Hadi bakalım allah yardimcin olsun tatlım. Pozitif olamaya çalış. Yarın bizede haber ver.
Sagolasin cnm haber veririm tabi.
Insallah olumlu olur.
Ayrica cevabin icin de tesekkurler.
6. Gun 0.58 cikti ama 12. Gunde yukselmis olur mh acaba?
Kimse cevap vermemos. Heralde burda kimse benim gectigim yoldan gecmemis...
Caniniz saolsun.
Ttez vakitte saglikla alin kucaginiza cocukarinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?