2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

O

Bence gebesın benımde cok sıddetlı gaz agrım olmuştu yarına guzel haberini bekliyoruz.6.gunde cogul gebelik olsaydı cıkardı.yoksa zaten cıkmazkı...içini ferah tut..

Insallah canim...
Yarin bana zor gelir artik. Sabahlar olmaz...
Zaten tek embiyo koymuslardi.
Tek olur olursa.
Yalnuz okudum burda kadinlar klubunde falan . 6. Gun degerler 2.5-3.7 falan cikmis millette. Bende ise 0.58 cikti. 6. Gun bu kadar ciktiysa acaba tutunamadi mi diyee dusundum yazilanlardan

Kimse cevap vermemos. Heralde burda kimse benim gectigim yoldan gecmemis...
Caniniz saolsun.
Ttez vakitte saglikla alin kucaginiza cocukarinizi

Ben de transfer yapıldıktan 4 gün sonra şiddetli kasık ağrısı nedeniyle acile gittim, baygınlık geçirmiştim. 2 tane 5 günlük yani blast konmuştu. Çarşamba transfer oldu, Pazar acildeydim. Enfeksiyon kapmışım. Bana da doktor Betahcg baktırmış, haberim yok. Ne de olsa tutmamıştır diye acilde vakit geçirdim. Ama sonuç kağıdında 3 görünce çok şaşırmıştım. O zaman emin olamadım 3 değerini görünce, çünkü ilaçların da etkisi devam edebiliyormuş. Sonraki günlerde yani 12. gün anladık ki ikiside tutunmuş. Şuan tekiyle yola devam ediyorum. İnşallah yarın sen de hayırlı haberlerle gelirsin, Allah sana da nasip eder.

ben tedavimi izmir de oldum canım irenbe tüp bebek merkezi kesinlikle tavsiye ederim benim ilk denemem de oldu dr Ahmet zeki ışık aklın da bulunsun ayrıca o hastaneyle ilgili de çok olumlu şeyler duymamıştım :26:

inşş olumlu sonuç alırsın canım allah yardımcın olsun

kızlar bugün bebişimi gördüm kızım 550 gr olmuş çok iyi çok sağlıklı herşey yolunda kısmetse allahın izniyle 4 yada 8 haziran doğumum var

kızımızın arabasını aldık bugün tek eksiğimiz bebiş kaldı çok şükür rabbime çok

İnşallah,sağlıkla o günleri de görmek nasip olsun.İlk aylarımız kışa ve sıkıcı zamanlara denk geldi,bu yüzden vakit geçemedi bi türlü Bahar gelsin eminim hepimiz daha da rahatlayacağız,yeter ki her şey yolunda gitmeye devam etsin İkizler burcu olacak yani senin kız :)

Günaydın canım maşallah diyorum size.saglikla doğurur ve kucağına alırsın inşallah.
Araba ne aldın canım. Marka ve fiyat verirsen bizde yararlanalim
Iyi günlerde kullansin yavrucun arabasını. ...

ayyy canım gözün aydın...maşallah....canım bende 2 gün önce gittim.....çok giremiyorum.....yazamadım size...ancak fırsat bulabildim.....benimde kızım gayet iyiymiş çok şükür ayrıntılıya da girdik....herşey yolunda çok şükür...bebişimde 527 gr olmuş..... :))) allahıma hergün şükrediyorum ediyorum bugünleri bize gösterdiği için... 3 hafta sonra şeker yüklemesi için gel dedi....birde biz 3 boyutlu renkli ultrason istedik onuda o zaman yaptıracağız....

ya kızlar önceleri bebeğimi hissedemiyorum diye şikayet ederdim...şu 10 gündür maşallah çok güzel hissediyorum...yalnız sizde de oluyor mu...sürekli aşağıda hiç yukarı çıkmadı ve sürekli aşağıya vuruyor...her an çıkacak gibi....çok garip... :)))

maşallah canım bebeğine benimde genelde sol tarafımda bazen dediğin gibi altta yeni yeni de göbek deliğime yakın hareketler hissetmeye başladım yavaş yavaş yukarı geliyo heralde bazen o kadar çok hareket ediyoki benim midem bulanıyo gibi oluyo :)) çok değişik ve güzel bi duygu allah isteyen herkese yaşatsın inşallah

Kızlar merak ediyorum sizin göbişler ne durumda.buyudumu karinlar :))

canım senin şimdi daha pek çıkmamıştır karnın bi anda büyüyo zaten anlamıyosun ne olduğunu hala daha hamilelikten öceki eteklerimi giyiyorum ama o zaman düşük beldi şimdi yüksek belden de yüksek oldular üst kıyafetlerimi kullanamıyorum artık karnım çok çıkıyo yeni yeni bişeyler almaya başladım bol hırkalar filan

hadi hayırlı olsun kızımıza da maşallah bakalım bize ne idcek benim hesabıma göre 40. hafta 28 haziran ama dr a ilk gittiğimde o 3 temmuz demişti hafta olarak benim dediğim hafta çıkıyo ultrasonda hatta 3-4 gün fazla çıkıyo bi de doğumu sordun mu hiç ne dedi doktorun ben bi kere sordum sezeryan dedi ama diyelimki sana gün verdim geldin baktımkı açılma var 3 cm filan onunla normal doğum yaptırırım dedi ben zaten tırsıyorum normalden sezeryan olsun dedim :))

arabanız da hayırlı olsun sonunda karar verebildin bizimkide geldi kurduk ilk akşam baya bi kurcaladık şimdi evde bi odaya park ettim sahibini bekliyo :)

oof bu arada bende bebişimi yarın görecektim ama dr yurtdışına gitmiş pazartesi akşamı gelecekmiş mecbur salıya kaldı doktorla çarşıda karşılaştık çok iyi görünüyosun dedi ablamda gülüyo adam baktı fellik fellik geziyosun iyi görünüyosun dedi sana diyo

aynen canım...amin....ben o kadar çok çektim ve çok uzun zaman sonra oldu yaaa....allahım isteyen herkese bu duyguları tattır diyorum çok çektirmeden.......

ayyyy canım ben her iksisinden de korkuyoruym....noırmal doğumda o andan korkuyorum....sezereyandada sonra çok çekiyorsun...bebeiğini rahat rahat emziremiyorsun ilk günler.....(( ama benim sezeryan kesin...daha doktorla görüşmedik ama....geçirmiş olduğum ameliyatlardan dolayı ve...tüp bebek olmasından dolayı....

hayırlı olsun canım arabanız....iyi günlerde,sağlıklı günlerde kullansın inşallah....

Canım ben irenbe tüp bebek merkezinde yaptirdim, simdi 10 haftalik hamileyim, rabbim herkesin yardimci olsun biz 4. Senenin sonunda bu güzel haberi aldık, her türlü sorunu cevaplarim, özelden yazabilirsin

merhaba canım. ben izmir kent hastanesinde tedavi gördüm doktorum israel aruh. ilk denemede hamile kaldım allahıma şükürler olsun ki. yalnız kent hastanesinde rapor felan geçmiyo. fiyat 2500 dolar. o günkü kurdan tl olarak ödemesini alıyolar. ilaçları sen bcebinden alıyosun ne kadar tutarsa artık bu konuda da hastane yardmcı oluyo ben piyasaya göre ucuza almıştım. doktor da ekipte çok başarılı. ben çok memnun kaldım. gebelik takibimi de hala israel bey de devam ediyorum. başkasına güvenemem. inşallah sen de tez zamanda gönlünün muradına kavuşursun canım hayırlısı olsun.

Valla canim ablam iki dogumunu da sezeryan yapti masallah cok iyiydi doktordan ve sanirim.kisiden kisye degisiyo sezeryandan sonra cok kotu olurum diye dusunmuyorum normal dogumda da dikis oluyomus illaki kesiyolarmis o daha kotu geliyo bana bana da dr tup bebek oldugu icin sezeryan dedi

sağol canım inşş rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin valla gerçekten çok sıkıldık bi an önce bahar gelsin yaz gelsin sırayla doğuralım ben boğa eşim aslan kızçemiz de ikizler olsun
Günaydın canım maşallah diyorum size.saglikla doğurur ve kucağına alırsın inşallah.
Araba ne aldın canım. Marka ve fiyat verirsen bizde yararlanalim
Iyi günlerde kullansin yavrucun arabasını. ...
amiiiiiiiiiiiiin birtanem rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin artık geri sayım başladı bizim içim 90 gün say say bitmez
KRAFT TWİST RLX TRAVEL SİSTEM aldım canım 1.200 tl ama araba sanki 4x4 jip sanki o para verdik ama iyi ki almışım diyorum biz bu kadar memnun kaldıysak bebişimiz eminim dört köşe olacak
sağol bitanem senin de gözünaydın sende görmüşsün kızçeni maşallah seninki de büyümüş benim de bebişim hep ağaşıda tam göbeğimin orda şimdilik canım dr zamanla yukarıya çıkacak dedi

sağol canım bende dün sordum tahmini doğum ne zaman geliyor diye 38. hafta 4 yada 8 haziran dedi işte benim kesin sezaryen canım o yüzden ben rahatım stres falan yok yani

sizin de arabanız hayırlı olsun canım güle güle iyi günlerde kullanmak nasip oluraynen bizde arka odaya park ettik ama eşimle sürekli araba yanındayız çocuk gibi ileri geri yapıp duruyoruz ahh artık o minik sahiplerine hayırlısıyla kavuşalım ya zaman az kaldıkça daha bi heyecan sabırsızlık oluyo

Günaydın annisler nasılsınız yazamıyorum bir kaç gündür

Iyiyiz canim cok şükür sen nasilsin hasta filan degilsin insallah. Ay bi de bu aylarda kilo alisi hizlaniyo diyolarya sizde de oylemi ben aynanin karsina gecip bakiyorumda sanki kocaman bisey oldum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…