2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Canım ben irenbe tüp bebek merkezinde yaptirdim, simdi 10 haftalik hamileyim, rabbim herkesin yardimci olsun biz 4. Senenin sonunda bu güzel haberi aldık, her türlü sorunu cevaplarim, özelden yazabilirsin
Boyle durumlarda cevre cok onemli benim cevremde masallah herkes aramadan evlat sahibi oluyor danisacak kimsem yok o yuzden sorularim cok ama

Iyiyiz canim cok şükür sen nasilsin hasta filan degilsin insallah. Ay bi de bu aylarda kilo alisi hizlaniyo diyolarya sizde de oylemi ben aynanin karsina gecip bakiyorumda sanki kocaman bisey oldum yaa

Bizde iyiyiz şükür akşam eve gec gelince yazmaya fırsatım olmuyor ben henüz kilo almadım sadece Karnım çıkıyor hep hayal ettiğim gibi olacağım galiba sadece göbek de

Kizlar sali gunu bebisimi gormeye gidicem cok heycanliyim ense kalinligina bakicak doktor nasil oluyo uzun suruyomu bazilari yarim saat suruyo falan demis gercekten oyleyse ne guzel doya doya izlerim minigimi

Günaydın annisler nasılsınız yazamıyorum bir kaç gündür
biz çok şükür çok iyiyiz canım günden güne büyüyoruz siz nasılsınız
Iyiyiz canim cok şükür sen nasilsin hasta filan degilsin insallah. Ay bi de bu aylarda kilo alisi hizlaniyo diyolarya sizde de oylemi ben aynanin karsina gecip bakiyorumda sanki kocaman bisey oldum yaa

ben hiç kilo almadım canım bi tek göbişim büyüyo kocaman oldu ama bu aydan sonra ne olurum hiç bilmiyorum genel de son 3 ayda kilo alınırmış bakalım göreceğiz

bizde büyümeye başladık:)bende kilo almaktan çok korkuyordum ama şükür almadım

Kizlar sali gunu bebisimi gormeye gidicem cok heycanliyim ense kalinligina bakicak doktor nasil oluyo uzun suruyomu bazilari yarim saat suruyo falan demis gercekten oyleyse ne guzel doya doya izlerim minigimi
Normal ultrason muayenesi canim bizim normalde dr uzun sure bakiyo o yuzden ekstra bi zaman aliyo mu bilmiyorum ense kalinligi ve burun kemigi olusmus mu o onemli

herkese günaydın

Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.benim size bir sorum var. ben ikinci denememi yaptırdım değerlerim 12. gün itibariyle 143-260-383. yani hiç iki katı şeklinde artmadı. yarın yine yaptırcam ama cok endişeliyim. böyle durumlarda genelde dış gebelik ya da kimyasal diyorlar. sorum değerleri böyle olup da şu anda hamile olanınız var mı? Allah rızası için bi de içten dua edin bana nolur hamilelerin duası kabul olurmus. bu benim son şansım

Canim Rabbim yardimcin olsun iki gün arayla mı yaptirdin

Merhaba cnm benım de arkadasimında hıc ıki katı artmadı cok sukur ıkımızde gebeyız.sende boşuna stres yapma bence.

Merhaba cnm benım de arkadasimında hıc ıki katı artmadı cok sukur ıkımızde gebeyız.sende boşuna stres yapma bence.

Sağlıkla kucağına alırsın insallah bebeğini. Icim rahatladı hep kotu ornek var iyi örnekler de görmek istiyorum. Cok stres yapmamaya calisiyorum kafamdan atıyorum hemen ama ara ara ister istemez insan endişeleniyor

bizde büyümeye başladık:)bende kilo almaktan çok korkuyordum ama şükür almadım
maşallah canım büyüsün tabi kuzucuklar kocaman olsunlar aman canım en iyisi kilo almamak sonra vermesi çok zor olur

bence değerlerin iyi canım inşş sorunsuz bi gebelik geçirirsin benim ilk değerim 85 ve 12. gün 330 çıkmıştı dr da bidaha yaptırmana gerek yok gayet iyi demişti

İyi geceler herkese,umarım hepiniz iyisinizdir...Dün boğaz ağrısıyla uyandım,akşama doğru artmaya başladı,doktoruma danıştım mecburen,antibiyotik ve ateş düşürücü verdi o da,çok halsizim umarım çabuk geçer Dikkat edin kendinize,çok sinir bozucu bu durumda bir de boğaz grip vs. ile uğraşmak
Bende de sadece göbek vardı,ama kendim de biraz şişmeye başladım şimdi :/ 78 kiloyla başladım şu an 84 kiloyum,kontrole gittiğimde tartılıyorum sadece,kontrolüme de 3 hafta var daha bakalım ne olacam o zamana kadar :)

çok geçmiş olsun canım grip illeti yine geri geldi dikkat etmek lazım şimdiden 6 kilo almışsın canım bence biraz daha dikkat et son aylarda daha da fazla alınıyo

Gecmis olsun canim bende ilk haftalarimda grip olmustum ilac da vermemislerdi yat dinlen ayaklarini sicak tut tuzlu suyla gargara yap demisti bana bogaz icin doktor, bende 65 le basladim 71 oldum hic kilo almayanlara sasiriyorum zaten cunku cok abarti yemiyorum hamilelikten önceki gibi yiyorum 80 bitircem galiba bebis sağlıklı olsunda cok da onemli degil

Merhaba canım. Bende ilk zamanlar grip olmuştum nerdeyse 3 hafta da zor atlatmistim.bende 66 ile tedaviye başlamıştım ve şuanda 73 kiloyum.dedigin gibi az da yiyorum ama bende 85_90 la bitiririm herhalde

Merhaba canım. Bende ilk zamanlar grip olmuştum nerdeyse 3 hafta da zor atlatmistim.bende 66 ile tedaviye başlamıştım ve şuanda 73 kiloyum.dedigin gibi az da yiyorum ama bende 85_90 la bitiririm herhalde

kızlarr ben de çok kilo alanlardanım:2: ama benim yapısal özelliğim çabuk kilo alıyorum çabukta veriyorum bünye öyle. ben tedaviye başlarken 53 kilo felandım. hamile olduğumu öğrendiğimde 56 kiloydum. şimdi de 60 olmuşum valla. çok abartı ben de yemiyorum ama önceden dikkat ederdim mesela pasta börek felan çok az yerdim çikolata aynı şekilde hemen canım çekti diye yemezdim ve çok spor yapardım. mesela yarım saat 45 dakikalık mesafeleri hem yürürdüm otobüs felan kullanmazdım. tabi şimdi hareketsiz kalınca ondan da aldım diye düşünüyorum. hem kendi hem de bebişlerin sağlığı yerinde olsun da veririz allahın izniyle bu kilo verme işi 3 beyazdan uzak durma ve spora bakıyo. doğum dan sonra yazılırız 1 spor salonuna ohh misss

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…