2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Doğru diyosun Bebisler sağlıklı olsunlarda bizler veririz kiloları. .
eşim zaten gidiyor spor salonuna bende dogumdan sonra ona eşlik etmeyi düşünüyorum.gerci o kadar çok yiyorki eşim benmiyim hamile o mu anlamadım :))

Teşekkür ederim kızlar inşallah çabuk geçer.Ben de çok çabuk kilo alıp veririm...Doktorumun öngörüsü 105 kiloyla tamamlayacağımdı,sanırım olmayacağım o kadar :)

Merhaba canım. Bende ilk zamanlar grip olmuştum nerdeyse 3 hafta da zor atlatmistim.bende 66 ile tedaviye başlamıştım ve şuanda 73 kiloyum.dedigin gibi az da yiyorum ama bende 85_90 la bitiririm herhalde

selam kızlar bende normalde çabuk kilo alan biriydim şuan bir kilo aldım ilk başlarda kilo vermiştim nasıl oldu bende şaşkınım nasıl almadığıma:9

selam kızlar bende normalde çabuk kilo alan biriydim şuan bir kilo aldım ilk başlarda kilo vermiştim nasıl oldu bende şaşkınım nasıl almadığıma:9

Canım aslında bende 3 hafta önceki doktor kontrolünden bu yana kilo almamış gibiyim ama en başta fazla kilo ile başladım. Igneler ve ilk ayki transfer sonrası 1 ay çok hareketsizlik oldu.havalar soguktu ben grip olmuştum derken hep yattım. Ilk 3 ayda birşey olur korkusuyla doğru düzgün hareket etmedim.
Onun için artık fırsat buldukça yürüyorum ama belim ve sırtim ağrıyor bazen de.
Neyse ya bebişlerimizi sağlıcakla alalım kucağımıza uykusuz geceler ve kosturmaca vede sicakkkkk bizi eritir )

canım mide bulantısı olanlar veriyo sanırım. benim nerdeyse hiç mide bulantım olmadı. ve hiç kusmadım. bu nedenle de sanırım son sürat kilo alımına devam ettim. bir de kanamam nedeniyle uzun süre işe gidemedim tabi bütün gün evde hareketsiz ister istemez az da yesen alınıyo kilo.

bende ilk zamanlar yattım ama hiç bişi canım şstemedi ilk üç ay o sebeple kilo verdim iyide oldu hani:)çok korkuyordum fazla alırım bünyem müsait kilo almaya çünkü

bende de bulantı kusma falan olmadı ama canım bişi yemek istemedi o sebeple verdim şimdide bebeğim alıyor sanırım bende değişiklik yok:)hep hayalimdi sadece göbekten kilo almak galiba olacak:)

Merhaba canım. Bende ilk zamanlar grip olmuştum nerdeyse 3 hafta da zor atlatmistim.bende 66 ile tedaviye başlamıştım ve şuanda 73 kiloyum.dedigin gibi az da yiyorum ama bende 85_90 la bitiririm herhalde

Ay valla napayim evdr olunca daha az yiyodum simdi is yerine gelmeye basladim caraida oluncada herseyden canim istiyo her ay 1 kilo aliyodum en son 20. Haftada kontrole gittim simdi yarin gidecem ilk defa bi ayda 1den fazla kilo aldim bakalim dr ne dicek bu duruma bi de normalde de yurumeyi sevmem simdi de yurumuyorum belim agriyo sonra :))) artik allah kerim sonumuz ne olacak bakalim

bende de bulantı kusma falan olmadı ama canım bişi yemek istemedi o sebeple verdim şimdide bebeğim alıyor sanırım bende değişiklik yok:)hep hayalimdi sadece göbekten kilo almak galiba olacak:)
Masallah canim cok iyi gidiyosun valla nazar degdirmeyelim :))

Yok canim yaaa. Benim deli gibi bulantim vardi. Kusmalarim da cok fenaydi. Simdi gecti cok şükür. Ama istahim ilk gunden beri tabiri caizse öküz gibi. Doktor 3 ayda naptin sen kendine dedi diyetisyene yonlendirdi. Duzenli yemeye calisiyorum. Ve ekmegi azalttim. Evlatlarimizin sagligi iyi olsun da kilo onemli degil napalim. Gerci doktor cocugun sagligi ve dogum icin kilonu kontrol altinda tutmalisin dedi. Bende ona dikkat etmeye calisiyorum. Tabiki hic bi seyden de geri kalmiyorum. 40 beden hamile pantolonu giymeye basladim bile. Karni tam sariyor bol falan degil

arkadaşlar kilo olayı konuşulmuş.tabiki bebeklerimizin sağlığı çok önemli ama size bir uyarım olacak.ben 28. haftanın sonuna kadar 5 kilo aldım ekmek tatlı tuz hıc tuketmedım ama haftalar ılerledıkçe bebek buyuyor ve daha cok acıkıyoruz.. kılolar son aylarda daha çok alınıyor. eskiden akşam yemekten sonra acıkmazdım. şimdi çok acıkıyor ve cok yıyorum. dıkkat edeyim dıyorum ama resmen karnım gurulduyor:)))o yüzden kılo aldığımı hissediyorum. zaten bebege kılo aldıran şeyler hamurişi tatlı değil o yüzden sağlıklı şeyler yemekte fayda var.

Canim yaa haklısın valla. Ben hamile kalmadan once tam bir tatli canavariydim. Simdi gecen haftaya kadar neredeyse hic tatli yemedim. Canim istemiyordu. 1 haftadir yine basladim. Kilom duzenli gidiyo simdilik. 18.hafta icindeyiz toplam 5kilo almisim. 2 de tedaviden geldi. Haftada yarim kilo normal yaziyo. Yogurt yumurta etimi eksik etmiyorum. Sebzede yiyorum. Bunlardan besleniyordur sanirim beyefendi Bakalim nasil devam edecek bizimde kilolar

ayy ne güzel canım yaa ben de tam tersi. eskilerin sözü ye ekşiyi doğur ayşeyi, ye tatlıyı doğur hakkıyı sözünü doğrularcasına canım devamlı tatlı çekiyo. 3 öğün tatlı yiyebilirim yani. frenlemeye çalışıyom kendimi. benim eşim de tatlıyı çok sever devamlı şerbetli tatlı alıp getirip duruyo görünce dayanamıyom ben de. geçen alma dedim ama bakalım. benim doktorun hemşiresi her kontrolda ölçüyo kiloyu ama bişey demedi şimdiye kadar doktor. bakalım zaman ne gösterecek. bir de korkuyorum şeker yüklemesi felan yapılıyomuş ya orda şeker meker çıkacak diye ben daha hiç açlık şeker bile baktırmadım yani istemedi daha doktor.

Ay benimki kiz ama tatli cikokata benim de canim istiyo gece kalkip nutella yiyodum ilk haftalarimda simdi esime sakla sakin yerini soyleme diyorum bi de canim seker yuklemeden onceki bi iki gun hamur isinden tatlidan uzak dur testi etkiliyomus haberin olsun

Cok sagol canim valla soyledigin iyi oldu uff ne olcaj bu tatli aski bilmiyorum su an fazla meyve de yok ya bahar gelse de en azindan meyve ile gideririz tatli krizlerini

Cok sagol canim valla soyledigin iyi oldu uff ne olcaj bu tatli aski bilmiyorum su an fazla meyve de yok ya bahar gelse de en azindan meyve ile gideririz tatli krizlerini

24-28 hafta arası şeker yüklemesi var. aılenızde seker hastalığı gecmışı varsa dr direk 100 mglık yükleme yapıyor. şimdıden en azından sütlü tatlılarla gecıştırın.. gebelıkte seker yuksek cıkınca dıyet verıyor dr. dıettede düşmesse insüline baslanıyor. gebelık dıyabetının rejımı agır valla ekmek yok tatlının tsi yokpilav yok hamurişi yok. ona göre yüklemeye girmeden bır hafta önce kesin sekeri. hoş size dıyorum cnm tatlı istedi şimdi:)) gideyimde elma yiyeyim:)

Evet ya aynen yaz meyveleri baslasa da yesek en azindan kilo alisi yavaslar amaaan bosver bee biz bu bebisler icin nelere katlandik 15-20 kilocuk almisiz cok mu:))))

Günaydin anneler bugun kontrolum var bebisimi gormeye gidiyorum insallah.bende yazayim kilolarimi istedim 68le tedaviye basLadim 71le hamile kaldim simdi 73 kiloyum bakalim daha ne kadar tombis olucaz bende pek tatliyla aram yok ben bu aralar domates yiyorum dokunurmu bilmiyorum hormonlu falan diyolarya Allah a emanet artik insallah bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…