Günaydin anneler bugun kontrolum var bebisimi gormeye gidiyorum insallah.bende yazayim kilolarimi istedim 68le tedaviye basLadim 71le hamile kaldim simdi 73 kiloyum bakalim daha ne kadar tombis olucaz bende pek tatliyla aram yok ben bu aralar domates yiyorum dokunurmu bilmiyorum hormonlu falan diyolarya Allah a emanet artik insallah bisey olmaz
hangi yediğimizde hormon yokki canım sen yinede organik diye satılan salkım domatesler varya onlarda ye bende hiç sevmem domatesi ağzıma sürmem :)) benim de bugun kontrol var 1.30 da bakalım büyümüş mü bebişler
Kizlarrrrrr bi sey soracagim. Aranizda tetenoz asisi vurdurmayan vurdurmayacak olanlar var mi ? Benim doktor sen bilirsin dedi. Bende siz bilirsiniz dedim. Istersen vurdur istemezsen vurdurma dedi. Bi kac arkadasim vurdurmamis. Bilemedim bende ne yapsam. Cok gerek olsaydi kesin vurdur derlerdi. Siz ne yaptiniz merak ettim. Sanirim ben vurdurmayacagim.
Iyi canim allaha şükür 599 gr dr hic bi sorun yok dedi bu hafta ayrintili da yaptircam doktor baska bi doktora yonlendirdi bakalim o ne dicek suyu iyi dedi rahim agzi kapali filan dedi iste aktif bi bebek dedi hatta kipir kipir zaten :)))bende o salkım domateslerden almaya başladım bi kaç hafta oldu tadı çok güzel kıpkırmızı ama çilek de alıyorum eşim alma diyo da görünce dayanamıyorum az da olsa alıp yiyorum
bu ara da kont nasıl geçti kuzum bebiş nasıl
Iyi canim allaha şükür 599 gr dr hic bi sorun yok dedi bu hafta ayrintili da yaptircam doktor baska bi doktora yonlendirdi bakalim o ne dicek suyu iyi dedi rahim agzi kapali filan dedi iste aktif bi bebek dedi hatta kipir kipir zaten :)))
Kızlar az önce çok güzel bir haber aldım. Kardeşimin eşi hamileymis....
3 yıllık evlilerdi ve zaten istiyorlardı. Bende her duâ da hayırlısını istedim rabbimden hem onlar hem kendim için.
Bu günleri gösteren rabbime Hamdolsun. .
Aayy cok sevindim canim yaa ilk yegenin mi bilmiyorum ama yegen baska bi heyecan bende iki tane var :))
Onlardan aliyoruz zaten bide tatliki sorma sanki yaz domatesi gibi :) nasil gecti senin kontrol buyumusmu kizin benimki büyümüş ense kalinligi 1.4 normal dedi guzel büyütmüşsün dedi bide % 90 kiz dedi.arkasindanda kendi kizima bu haftalarda erkek dedim kiz oldu dedihangi yediğimizde hormon yokki canım sen yinede organik diye satılan salkım domatesler varya onlarda ye bende hiç sevmem domatesi ağzıma sürmem :)) benim de bugun kontrol var 1.30 da bakalım büyümüş mü bebişler
Kizlarrrrrr bi sey soracagim. Aranizda tetenoz asisi vurdurmayan vurdurmayacak olanlar var mi ? Benim doktor sen bilirsin dedi. Bende siz bilirsiniz dedim. Istersen vurdur istemezsen vurdurma dedi. Bi kac arkadasim vurdurmamis. Bilemedim bende ne yapsam. Cok gerek olsaydi kesin vurdur derlerdi. Siz ne yaptiniz merak ettim. Sanirim ben vurdurmayacagim.
Masallah size allaha sukur bi sorun yok dedi vs yavas yuruyuslere baslayabilirsin dedi hatta cinsiyet icinde bekle canim 16 haftada net belli olurOnlardan aliyoruz zaten bide tatliki sorma sanki yaz domatesi gibi :) nasil gecti senin kontrol buyumusmu kizin benimki büyümüş ense kalinligi 1.4 normal dedi guzel büyütmüşsün dedi bide % 90 kiz dedi.arkasindanda kendi kizima bu haftalarda erkek dedim kiz oldu dediinansammi inanmasammi bilemedim nasip artik saglikli olsunda farketmez kiz yada erkek
Iyi canim allaha şükür 599 gr dr hic bi sorun yok dedi bu hafta ayrintili da yaptircam doktor baska bi doktora yonlendirdi bakalim o ne dicek suyu iyi dedi rahim agzi kapali filan dedi iste aktif bi bebek dedi hatta kipir kipir zaten :)))
Kızlar az önce çok güzel bir haber aldım. Kardeşimin eşi hamileymis....
3 yıllık evlilerdi ve zaten istiyorlardı. Bende her duâ da hayırlısını istedim rabbimden hem onlar hem kendim için.
Bu günleri gösteren rabbime Hamdolsun. .
bende bebişimi görücem bugün:)
arkadaşlar allah hepinizin bebeklerini kucağınıza sağlıklı sıhatli almayı nasip etsinbenim sizlere sorum olacak ben henüz anne adayı değilim inşallah olurum sizin gibi o duyguları allah banada nasip etsin isteyen herkesede ben tedavilerinizi sorucam ben bu ay inşallah 3. denememe başlıycam siz kaçıncı denemenizde hamile kaldınız kaç embriyo konuldu uzun mu kısa mı protokoldu sorun neydi tedavi aşamalarınızda neler yaptınız nelere dikkat ettiniz transfer sonrası ne kedar kaçgün yattınız bilgi verirseniz sevinirim konunuzla alakalı degil ama tecrübelerinizi anlatırsanız çok sevinirim hamileyken banada dua edermisiniz benim gibi çocuk isteyen herkese allah tez vakitte versin rabbim şimdiden çok saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?