2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Canim insallah bu denemede sende bebegine kavusursun bizim ilk denememizdi sperm sayisi sorunumuz umut tup bebek suleyman tosun doktorumuz kisa protokol uygulandi 2 embriyom oldu sadece ikisi de transfer edildi dondurulmusum yok ikiz gebelikti 11. Haftada birini kaybettik transferden sonra 45 dk yattim sonra 1.30 saat yol eve geldim bayram tatiliydi zaten hep evdeydim gunluk yuruyuslerimi yaptim evde yavas yavas yemekte yaptim hic ev supurmedim hala daha yapmiyorum yiyecek olarakda sadece saglikli beslenmeye calistim hazir meyve suyu bile icmedim kuruyemis meyve filan yedim bol bol et yemekleri protein agirlikli beslenmeye dikkat ettim bol bol su ictim bu kadar aklima geliyo baska sorun olursa seve seve cevaplarim her duamda tum bebek isteyenler var zaten canim hic merak etme rabbim herkese nasip etsin insallah

Masallah size allaha sukur bi sorun yok dedi vs yavas yuruyuslere baslayabilirsin dedi hatta cinsiyet icinde bekle canim 16 haftada net belli olur
Oh iyi masallah bebislerimiz iyi cok sukur.canim sen cmv toxo testleri yaptirdinmi benden istedi doktor virus testiymis benim pozitif cikmis tekrar yaptir dedi insallah kotu bisey cikmaz

Kizlar bugun ayrintili ultrasona gittim bugunki dr 655 gr dedi kizima ona gore bi hafta önde gidiyorum 24 haziran en son dogum tarihi dedi allaha sukur bi sorun gözükmüyor

Kizlar bugun ayrintili ultrasona gittim bugunki dr 655 gr dedi kizima ona gore bi hafta önde gidiyorum 24 haziran en son dogum tarihi dedi allaha sukur bi sorun gözükmüyor

Masallah masallah gozun aydin canimmm. Darisi hayirlisiyla bizim basimiza. Bu ayrintili ultrasonu kac kez yaptirdin. 10unda 3 yada 4 lu tarama testi yapilacak . Ayrintili da bakacak sanirim. Fark ucreti 480tlymis. Testte 120mi ne. Bu ayrintiliya sik sik girecek miyiz. Esim canin sagolsun diyo da be dusunutorum vallahi kara kara. Astari yuzunden pahaliya geliyor tontislerin bide cift hatta 3 ayri doktora gidiyoruz. Dusunun gari bu birinin ucreti

çok saolun kızlar allah razı olsun dualarınızıda allah kabul etsin inşallah bende sizin gibi bebeğimin sevincini her anını yazarım buraya inşallah rabbim banada nasip eder isteyen herkesede martın 20 de lucrine başlıycam kısmet olursa adetliykende hastaneye gidicem inşallah yaradanım ol der bebeğimde olur inşallah bu defa çok istiyorum 6 senelikevliyim allahımın imtihanı sabır edicez allah imtihanlarımızı kolaylaştırsın rabbim inşallah bu defa bebeğim benimle olur amiiin

Doğum k. Hapının 15 gününde tüp bebek iğnesine başlayan VARMI
Kafam karıştı bugun adetimin 2. Günü doktor kist VR dedi hap verdi 15 gün sonra gel lucrin iğneye başlıcaz dedi VARMI böyle tedaviye dogum kontrol hapıyla başlayıp 15. Günü iğneye bşlyan????

arkadaşlar bende sonunda tüp bebek yaptıracakların topiğinden hamiş anneler topiğine transfer oldum.
bualarda yeniyim bana tavsiyeleriniz varsa açığım

3 doktor mu canım maşallahh kız ne yaptın her hafta doktorda mısın ilahi aslında kontrollerin 4 hafta 1 e düşmesi hiç iyi olmadı ben de 2 hafta ara ile en azından devlet hastanesine gidip kalp atışı görmeyi düşünüyorum . çok özledim oğlumu neyse ki az kaldı sayılır 10 mart ptesi kontrolümüz var

ben adetın üçüncü gunu gıttım testler yapıldı. sonra dr hsg ıstedı . hsg de polip var dedi. bu sekılde tup bebek yapamayız dedıler.bır ay dogum kontrol hapı kullandım. o arada polip alındı. ertesı ay adetın tam ucuncu gunu iğnelere basladık. yanı o kıst yuzunden teavı bır ay gecıktı cnm

Yaaa sorma canim. Ankarada oturmuyorum. Bi yasadigim sehirde var doktorum ne olur ne olmaz diye takip ediyor. Dogumu ankara da yapmak istiyorum nasip olursa.tup doktorum yapsin diyorum. 2. O var. 3. De tup doktorum ayrintili bakmadigi icin ayni hastanede onun yonlendirdigi doktor var. Enson 1 hafta once gitmisim doktora aylar gecti gibi geliyor :) zaman gecmiyor ))

Oh iyi masallah bebislerimiz iyi cok sukur.canim sen cmv toxo testleri yaptirdinmi benden istedi doktor virus testiymis benim pozitif cikmis tekrar yaptir dedi insallah kotu bisey cikmaz
Valla yaptirmadim galiba canim hic bilmiyorum bi suru test yaptırdım ama boyle bisey hatirlamiyorum insallah kotu bisey degildir

Valla canim ben 2'li 3'lu hic birini yaptirmadim sagolsun dr'um diyoki bisey olsa ense kalinligi artar burun kemigi olusmaz allah korusun kalbinde sorun olur ben boyle bisey sezinlesem zaten isterim senden test dedi hatta bi keresinde benden onceki hastasindan 3 lu test istedi bana da dediki bak cocukta bi sikinti farkettim ona yaptirman lazim dedim dedi oyle oluncada yaptirmadim hic birini yoksa devlet hastanesinde ucretsiz yapiliyodu yani ayrintilida yine dr'um Bi kart yazdi onunla dogumevine gittim onun soyledigi dr a gittim tabi hemen islemi yaptilar ozeldeki gibi degil tabi ama dr herseyi anlatti tek tek kemikleri bile soyledi parmakalri olusmus organlarini saydi kalbinde sorun yok filan anltti iste hic para vermedim :)) ayrintiliya bile yolluyorum ama farkli bi doktorda gorsun ondan dedi yoksa bi sorun olsa ultrasinda farkedilir dedi insallah sagliklidir canim yaa hic bi testin de garantisi yokki cok yazdim kusura bakma

arkadaslar lütfen yardım edım bende tupe baslayacagım ama nerde yaptırayım bılmıyorum bırde raporsuz özel yaptıracagım onun ıçın ıkı tane embriyo koyan olurmu yasım29 sebebsiz sorunum istanbul avrupadayım sizler nerde yaptırdınız kaçıncı deneme

Olur mu canim yazacaksin tabi ne kusuru. Haklisin da ben biraz pimpirikliyim. Arkadasim ayrintili ultrason bile yaptirmamis. Doktoru ben simdi bi parmagi eksik desem ne yapacaksin cocugu mu aldiracaksin. Cok onemli bi sey olsa zaten soylerim böyle seylere hic gerek yok demis. Ben biraz evhamliyim. Zor da olunca pismanlik yasamayayim neden yaptirmadim demiyeyim diye gidiyorum iste. Ne derlerse yapiyoruz.

Haklisin canim bi de eger ozel hastanedeyse doktor bazen illa yaptir diye tutturuyo benimki hastanede degil ozel muayenesi var nasilsa kendi para kazanmicak diye kasmiyo heralde sen bilirsin diyip duruyo) isinden nasil geliyosa oyle yaptir ama dedigim gibi 3 lu yu filan devlette yaptirabilirsin

Canim ben umut tup bebekte yaptirdim ilk deneme 25 yasindayim 2 embriyo yerlestirdiler umut tup bebek anadolu yakasinda ama sen avrupadaysan orda bahceci tup bebek var ayni kurum zaten fulyada oraya git bi gorus derim bi de benim dr suleyman tosun fulya da jendini klinik acmis diye duydum ama tam bilmiyorum istersen internetten bi arastir muhakkak vardir yada umut tup bebegi arayinca suleymanin numarasini veriyolarmis onunlada gorusebilirsin

arkadaşlar bende sonunda tüp bebek yaptıracakların topiğinden hamiş anneler topiğine transfer oldum.
bualarda yeniyim bana tavsiyeleriniz varsa açığım

merhaba hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah.size tavsiyem kese ve kalp atışını görmeye gittiğinizde karından ultrasonla baktırın diğer ultrasona göre biraz daha beklemeniz gerekecek.tüp bebekte dışarıdan transfer olduğu için bebişler tutunmaya çalışıyor.Bence yerinde fazla rahatsız etmemek gerekir.

teşekkür ederim iyi bir tavsiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…