2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Bebisimi gördüm iyi cok şükür:)havalar dan mıdır nedir ben çok yorgun ve keyifsizim

Masallah masallahh. Buyusun annesini hic uzmeden buyuyup gelsin kucaginaaa
Bende cok fenayim. Bulantilarim gecti diye seviniyordum. Butunn gun bulanti istifar mahfoldum. Umarim gecicidir. 3ay canimdan can gitmisti kusmaktan. İnşallah gecer.

ben vurdum canım hatt dr bile sordu yaptırdın mı diye geçen hafta prof gittim o bile sordu tabi yine yaptırmamakta sen bilirsin :26:
Iyi canim allaha şükür 599 gr dr hic bi sorun yok dedi bu hafta ayrintili da yaptircam doktor baska bi doktora yonlendirdi bakalim o ne dicek suyu iyi dedi rahim agzi kapali filan dedi iste aktif bi bebek dedi hatta kipir kipir zaten :)))
maşallah canım ne güzel inşş hep böyle devam eder tedaylıdan da güzel haberler alırsın allahın izniyle
gözünüz aydın canım tebrik ederim ne güzel bi haber rabbim kucağınıza da almayı nasip eder inşş
Kizlar bugun ayrintili ultrasona gittim bugunki dr 655 gr dedi kizima ona gore bi hafta önde gidiyorum 24 haziran en son dogum tarihi dedi allaha sukur bi sorun gözükmüyor
gözünaydın canım ne güzel doğum tarihin de açıklanmış benden 20 gün sonra alacaksın bebişini kucağına
arkadaşlar bende sonunda tüp bebek yaptıracakların topiğinden hamiş anneler topiğine transfer oldum.
bualarda yeniyim bana tavsiyeleriniz varsa açığım
canım çok tebrik ederim çok sevindim senin adına rabbim sağlıklı hayırlı bi gebelik nasip etsin
Bebisimi gördüm iyi cok şükür:)havalar dan mıdır nedir ben çok yorgun ve keyifsizim

demek oğluşunu gördün canım ne güzel ben ancak 3 hafta sonra göreceğim kızımı şimdiden çok özledim onun bende bu alalar keyifsiz ve huysuzum karnım çok gerildi pul pul dökülmeye başladı acayip kaşınıyo demek ki çatlamaya başlayacak bacak kramplarım için de magnezyum verdi inş bi faydası olur

Masallah masallahh. Buyusun annesini hic uzmeden buyuyup gelsin kucaginaaa
Bende cok fenayim. Bulantilarim gecti diye seviniyordum. Butunn gun bulanti istifar mahfoldum. Umarim gecicidir. 3ay canimdan can gitmisti kusmaktan. İnşallah gecer.

en kısa zamanda geçer inşallah canım bende hazımsızlıktan çok muzdaribim

kısacık gördüm tam bile göremedim çalıştığım yerde gitti doktora meraktan :)haftaya kendi doktoruma gidicem o zaman doyasıya bakarım oğluşuma Allahtan artık hareketlerini hissediyoruzda evhamlanmalarımız azaldı:)

bende yaklaşık 10 haftalık hamileyim
2 embriyo transferi yapılmıştı
ikisinin de kalp atışlarını duymuştum ve doktor 2 hafta sonraya randevu vermişti ve ikiz olabilir demişti
ama maalesef geçen hafta gittiğim kontrolde bebeklerden birinin gelişmediğini gördük
diğerinin gelişmesi normal dedi ve 3 hafta sonraya kontrole çağırdı ama çok korkuyorum
ya o bebeğimin de gelişmesi durursa, 3 haftalık süreyi beklemeden başka bir doktora gideceğim
ama tüp bebek tedavisi ile gebe kaldığım için ona göre bir doktora gitmem de fayda olur değil mi?
her ne kadar tüp bebek merkezi normal hamile kalanlardan bir farkınız yok dese de ben inanmıyorum
siz ne dersiniz?
maalesef benim gibi bir tecrübesi olan var mı?
diğer bebeğimi de kaybetmek istemiyorum...

Gecmis olsun canim ayni seyi bende yasadim hatta benim üçüzdü 2si tek yumurtaydi kalp atisi icin gittigimde kalplerinin atmadigini gelismediklerini gorduk öbür kesedeki bebegim benimle simdi 13.haftaya girdik.bende senin gibi onuda kaybedersem diye cok korktum ama Allaha sukur bisey olmadi kadin dogum doktoruna gidip kalp atisina baktirabilirsin zaten tup bebek deyince onlarda cok ilgileniyo.insallah bebegin seni birakmicak canim

Canım, Allah seninle olan bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Benim de ikiz başlayan gebeliğimin biri 11. haftada kalp atışının durmasıyla sonlandı. Diğeri sağlıklı, çok şükür. İnşallah Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı, hayırlı, vakitli ve analı-babalı kucağımıza almayı nasip eder. İkiz gebeliklerde 12 hafta öncesi ve 20 li haftalar başları bu tarz durumlar oluyor. Kısa bir süre bizimle de olsalar insan alışıyor bebeğine, diğerine de bişey olur mu diye kaygılar uzun bir süre atılamıyor, biliyorum çok zor. Allah sabır versin. Seninle olan meleğini/bebeğini çok kaygılandırma, inşallah herşey çok güzel olacak.
Bebeğimin birinin kalbi durunca doktorum randevuları sıklaştırdı. İki doktorum vardı, dolayısyla her hafta bebeğimi kontrol etmiş oldum. Gideceğin doktorun tüp bebek doktoru olmasına gerek yok. Ultrason makinesinde herşey görülüyor, kalp atışı duyuluyor ne de olsa. Sadece seni bilmeyen doktorlara alttan baktırma, ne de olsa artık 10 haftalıksın. Ben kalp atışı duyulmayınca sadece alttan bakmaya izin vermiştim. SGK anlaşmalı özeller var, hem uygun oluyor, hem de ileriye yönelik takip yaptırabiliyorsun. Doğum yapmayı düşündüğün herhangi bir hastaneyi şimdiden araştırıp gidebilirsin.

Çok teşekkür ederim ilgin ve verdiğin cevaplar için
bende zaten birden fazla doktora gitmeyi düşünüyorum
her hafta kontrol olacağım, yoksa içimi kemiren bu endişe beni daha kötü etkileyecek
inşallah sende bebeğine sağlıklı, sıhhatli bir şekilde kavuşursun

Amin, cümlemiz için inşallah
maalesef doktorumuz senin gibi beni bilgilendirmediği için kısa bir sürede olsa kalp atışını duyduğum bebeğimi kaybetmek beni üzdü
diğer bir üzüntüm ise şu an taşıdığım beni bırakmaması için dualar ettiğim bebeğimin de başına aynı şeyin gelmesi
kontrole gitmeyi düşünüyorum ama ayağım geri geri gidiyor
alttan kontrol son gittiğimiz muayene de yapılmadı, bundan sonra da yapılmasına müsaade etmem o halde

ileriye dönük takip ya da tahlil neler yaptırmam gerekiyor?
birkaç yerde aşı konusuna okudum, farklı farklı şeyler okuyunca kafam daha da karıştı
bu konuda bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
benimle hemen hemen aynı yoldan geçmişsiniz, tecrübelerden faydalanmak lazım

olsun canım yine de görmüşsün haftaya tam tedaylı görüsün minik kuşunu aynen canım çok şükür artık eskisi kadar değiliz oynadıkça çok şükür diyorum rahatladık biraz

Merhaba arkadaşlar...
cumartesi testte pozitifi gördüm allaha şükür.2 embriyom 17 şubatta transfer edilmişti.
haftaya perşembe keseyi görmeye gidicez inşallah.kendi tüp bebek doktoruma.
doktorum ilaçlarımı bıraktırmadı bana.
folbiol-coraspin-progestan tablet ve estrofem kullanıyorum şuan.

ilaçların sakıncası varmı acaba?
sabahtan beri araştırıyorum özellikle estrofemde x kategorisinde ilaçtır.gebelik oluşunca kullanımı bırakılmalıdır diyor.
şimdi doktoru arasam ben sana kullan dedim demezmi bir bildiği vardır diyorum ama endişelenmiyor değilim.

burdada bi topik var.kalp atışına kadar, 12.haftaya kadar kullananlar var ama testte pozitifi görünce hemen bırakanlarda var.kimi çok sakıncalı diyor.kimi bişey olmadı ben kullandım diyen var.tüp bebek doktorum kullan dedi gebelik takibi için gittiğim doktor hemen bırak dedi diyen var.

offff yaaaa kafam karıştı.sizler ne kadar kullandınız???
valla ben herşeyden korkuyorum.
bi yardım edermisiniz???

olsun canım yine de görmüşsün haftaya tam tedaylı görüsün minik kuşunu aynen canım çok şükür artık eskisi kadar değiliz oynadıkça çok şükür diyorum rahatladık biraz
tabi hiç görememekten iyidir:)rabbimin izniyle birde kucağımıza alalım tam rahatlıcaz inşallah

canım tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin benim doktorum öğrenince kesmişti ama dediğin gibi doktordan doktora fark ediyor için nasıl rahat ediyorsa öyle yap bence

canım tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin benim doktorum öğrenince kesmişti ama dediğin gibi doktordan doktora fark ediyor için nasıl rahat ediyorsa öyle yap bence

canım çok teşekkür ederim.rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin ve sağlıklı kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı.

doktoruma çok güveniyorum aslında ama endişelenmeden de yapamıyorum.perşembe doktoruma
kese için gidicez.ama perşembe zor olcak bana.

bu beklemeler hep çok zor canım ama stres yapma bol bol dua et sevin bebeğinde hisseder onu üzmek istemezsin demi:)doktorlarımıza güveneceğiz canım elbet vardır bir bildikleri

Canim ben keseyi gorunce biraktim estrofemi

Ayni seyleri bende yasadim allaha sukur diger bebegim cok sukur benimle 13. Haftada bi kanama yasadim kalbi duran bebegin kesesini dusurdun dediler kahverengi lekelenme filan olursa doktoruna haber ver bence allahin izniyle bebegine bisey olmaz

ne güzel darısı başımıza:)sende de var mı ben çok şişkinim hazımsızlık yaşıyorum oda ben daha çok geriyor

Evdeyken gun icinde yediklerime daha cok dikkat ediyodum ama is yerinde hep hazir yiyince biraz sıkıntı cekiyorum maden suyu iciyorum arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…